Uppdaterad: 25 juli 2024

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 dejtingsajter som AshleyMadison.com

Hoppa till 12 bästa alternativ för AshleyMadison

ashleymadison

Ashley Madison, en inte så typisk dejtingsajt, startade redan 2001. Till skillnad från de flesta dejtingsajter som riktar sig mot ensamstående individer för att bilda en ny relation med främlingar, är AshleyMadison.com gjord för människor som redan är engagerade, vare sig det är i pojkvän-flickvän-relationer eller till och med redan gifta. Det är avsett att användas av dessa människor för att ha utomäktenskapliga relationer och ha sex med någon annan än deras partner ... på det mest diskreta sättet möjligt. Även om fusk och affärer är ett stort tabu vart du än går, är det med Ashley Madison en miljö där sådana utomäktenskapliga handlingar uppmuntras och inte ogillas av någon.

Ashley Madison har funnits så länge och fusk är inte heller nytt, speciellt med framväxten av teknik och onlineplattformar har många människor vänt sig till Ashley Madison för att få sina önskningar uppfyllda. Deras publik är mestadels individer som är i mono eller polygame, öppna relationer bland många andra. Eftersom det erbjuder en annan twist som inte är vanligt för din vanliga dejtingsajt, har Ashley Madison vunnit enorm popularitet och samlat användare över hela världen.

Tillbaka i 2015 blev Ashley Madison förkrossad av en skandal som har blivit publicerad för alla att se. Webbplatsens databas hackades och användarnas personliga information exponerades för allmänheten. Det orsakade ganska uppståndelse bland användare och allmänheten i allmänhet, särskilt eftersom det skulle hållas konfidentiellt. Trots det stora hindret i webbplatsens historia kunde de bygga om webbplatsen, redo för en ny image och framgångsrikt åtgärdat alla säkerhetsproblem och ytterligare förbättra skyddet för användarna. Ännu fram till nu är Ashley Madison fortfarande mycket välkänd, med otaliga recensioner och trafik varje dag. Om du vill veta om den lever upp till sin hype, läs vidare och upptäck mer detaljerad information om webbplatsen.

Medlemsinitierad kontakt på Ashley Madison – är det bra?

Ashleymadison-meddelande Denna webbplats erbjuder en premiumfunktion som kallas "Member Initiated Contact" som är tillgänglig för fullständiga medlemmar, så att manliga medlemmar kan öppna och till och med svara på meddelanden som skickas av kvinnor utan att spendera någon av sina krediter. Ett meddelande kommer att betraktas som "Medlem initierad kontakt" om det kommer från någon kvinnlig medlem som skickade det först och inte ett svar skickat till en manlig medlem. Det anses bara vara medlemsinitierat om en man aldrig skickade några meddelanden till henne först. Exempel på "Medlem initierad kontakt" inkluderar meddelanden som du får när du läggs till i hennes favoriter, eller när hon skickade ett blink eller e-post, när du samlar in meddelanden, eller när hon ger dig tillgång till sin egen privata showcase och om du har detta kan du alltid svara gratis.

Så länge din prenumeration fortfarande pågår behöver du inte använda krediter när du svarar på kvinnors initierade kontakter.
Om du någonsin vill säga upp din prenumeration kan du hitta den på fliken "Hantera profil" och sedan "Kredithistorik". Om dina krediter användes efter att du öppnat och svarat på ett meddelande, kontaktade du förmodligen användaren först genom att skicka ett meddelande, lägga till henne som en av dina favoriter, skicka ett blink eller låta henne komma åt din privata showcase först. Men om du fortfarande tror att du inte skulle ha debiterats med dina krediter kan du kontakta deras kundtjänst direkt.

Fantastisk lista över AshleyMadison

Instant Messaging

Du kan enkelt chatta med vem som helst online och du kan chatta med flera användare samtidigt utan extra avgifter.

Anpassad e-postmeddelande

Webbplatsens system-e-postadress är precis som din typiska e-postadress. Det är mycket säkert, enkelt att använda, konfidentiellt och kan nås när du loggar in på ditt konto. För att skicka en behöver du bara besöka en medlems profil och klicka på "Meddela mig". När du initierar en sådan kontakt kommer du att debiteras 5 poäng.

Samla meddelanden

Denna funktion gör det möjligt för kvinnliga medlemmar att inleda kontakt med alla manliga medlemmar. När den manliga medlemmen du har skickat meddelandet till svar kommer du att debiteras med 5 poäng.

Prioriterad post

Den här tillåter manliga medlemmar att få sina meddelanden markerade som "Prioritet", vilket gör att de sticker ut bland andra. Eftersom det är en "Prioritet" kommer den att gå till de översta meddelandena i en kvinnlig medlems inkorg och den manliga medlemmen kommer också att meddelas när meddelandet öppnas.

Gåvor

Med hjälp av krediter kan du skicka en gåva och utrusta den med söta meddelanden och ge den till någon du gillar. För att skicka en, besök bara den gillade medlemmens profil och leta efter knappen "Skicka mig en present".

blinkningar

Alla kan skicka gratis blinkningar. Gå bara in på medlemmens profil och leta efter knappen "Skicka mig en blinkning".

Foton & privat showcase

Med Ashley Madison har du möjlighet att hålla din identitet mer privat och diskret genom att redigera eller suddiga ut dina profilbilder. Om du har en beundrare som vill se de oredigerade versionerna av din bild är allt du behöver göra att skicka dem en nyckel så att de kan komma åt din privata showcase. Du kan när som helst återkalla åtkomst till alla medlemmar.

Favoriter

För att hålla reda på dina gillade medlemmar kan du helt enkelt lägga till dem i din favoritlista. När någon lägger till dig i den här listan skulle du veta eftersom det redan är en form av "Medlem initierad kontakt". Du kommer att känna din beundrares identitet med hjälp av den här funktionen.

Blockering

Av någon anledning kan du enkelt blockera en annan medlem genom att klicka på "Blockera den här profilen" på deras sida. Återigen av någon anledning kan du när som helst avblockera någon.

Sökverktyg

Du kan enkelt söka efter en annan medlem med Quicksearch, webbplatsens verktygsfält eller använda deras avancerade sökfunktioner.

Hur mycket kostar AshleyMadison? Alla priser avslöjade

Till skillnad från vissa andra dejtingplattformar arbetar Ashley Madison på ett kreditbaserat system. Sedan gratisversionen av AM är mycket begränsad — du kan köpa krediter för att få full funktionalitet på sajten, markera din profil och initiera konversationer.

Här är priserna på kreditpaketet:

 • 249 USD för 1000 krediter
 • 149 USD för 500 krediter
 • 49 USD för 100 krediter
Ashley Madison prissättning

Så i princip - ju mer du köper - desto billigare blir varje kredit.

Och om du köper "Elite"-paketet får du en gratis 30-dagars profilhöjdpunktsfunktion som bonus!

Du kan registrera dig på AshleyMadison gratis via denna länk.

Hur kan du betala för krediterna? Mycket enkelt, dessa är de betalningsmetoder som accepteras:

 • Kreditkort (Visa, Mastercard)
 • paypal
 • per post (förmodligen minst bekvämt)

Låt oss nu dyka in på sidans medlemsstatistik och se om du kommer att ha tillräckligt med dejtingalternativ där ute!

AshleyMadisons medlemmar och bra trafikstatistik (du kommer inte få slut på bra alternativ för dejting)

Ashleymadison-användare Att veta hur unik deras målgrupp är, är det inte ens förvånande att webbplatsen är hem för mer än en miljon användare från hela världen. De flesta användare är från stora länder och är vanligtvis medelålders. Som en ”affärssida” kan människor enkelt ordna möten av något slag och kommunicera med främlingar oavsett om de är i ett engagerat förhållande eller inte. När du kontrollerar enskilda profiler kommer du att upptäcka att det är vanligt att se gifta personer som letar efter äktenskapliga relationer. Webbplatsen kan skryta med ett stort antal användare och människor som besöker här är oftast öppensinnade. Du kommer inte att ha problem med att leta efter matchningar eftersom du kan ha många val när det gäller att träffas med samma sinnen. Allt du behöver göra är att kolla in människor och inleda en konversation

Problemfri och snabb registreringsprocess

Ashley Madisons registreringsprocess är mycket lätt att förstå. Det kräver inte mycket information och det fungerar perfekt på det sättet eftersom dess natur handlar om diskreta relationer. Du måste bara specificera med din nuvarande förhållandestatus och lite grundläggande information också. All information som du matar under registreringsprocessen kommer att återspeglas i din profil, vilket är det första andra användare skulle se och locka dem till dig. Registreringen är helt gratis och mycket bekväm, tar bara mindre än fem minuter och du är klar att gå. Du måste ladda upp en profilbild och du kan redigera vissa delar av den för att täcka lite av ditt ansikte - en annan åtgärd av Ashley Madison för att hålla användarna anonyma.

Ta kontakt på AshleyMadison – Hur fungerar det?

meddelande Ashley Madison Kvinnor kan starta konversationer med andra användare gratis, medan män måste använda och använda krediter för att göra det. De erbjuder de nödvändiga funktionerna för att hjälpa till att upprätta kommunikation, med grundläggande chattfunktioner för att vara den första på linjen.
Användare kan skapa sin "Favoriter" -lista, bestående av profiler som de gillar och är intresserade av. Du kan också skicka blinkningar och till skillnad från andra webbplatser är den här en gratis funktion. Winks, i online dating scenen, hjälper till att visa intresse för en viss person. En unik egenskap hos Ashley Madison är deras privata utställningsnyckel. Detta gör att en annan användare kan se dina foton utan sekretessredigeringar, så att de kan se den verkliga bilden bakom den. Virtuella gåvor är också en sak i Ashley Madison, även om det inte är gratis eftersom du skulle behöva ha några krediter för att skicka en, och antalet krediter skulle vara en faktor för vilka gåvor du skulle kunna skicka.

Profil Kvalitet inuti Ashley Madison

ashleymadison profil

På grund av webbplatsens natur, där människor ska vara diskreta när de ger ut sin information, du kommer inte att kunna hitta detaljerade profiler. Som det är känt som en otrogen make online dejtingsajt, alla är reserverade och diskreta när det gäller att dela all information om sig själva. Du behöver inte ange ett namn; allt du behöver ange är ett unikt användarnamn och det skulle redan fungera som din identifikation. Din profil visar bara de mest grundläggande detaljerna som finns: plats, ålder, kön, stjärntecken och lite insikt om vilken relation du menar att hitta på webbplatsen.
Om det finns någon som fångade ditt öga kan du enkelt kolla in dem på deras profiler och se om du är kompatibla med varandra baserat på tillgänglig information. Utcheckning av profiler kan göras gratis; inget behov av krediter eller kortinformation. Bilder kan också vara viktiga för att locka uppmärksamhet så att du kan redigera lite från dina uppladdade displayfoton, du kan lägga masker eller några grundläggande redigeringar för att dölja din identitet, och människor kan bara se den oredigerade versionen när du ger dem din privata nyckel.

Ashley Madisons mobilapp – ska du ladda ner den?

ashleymadison app En bra sak med Ashley Madison är att det redan är gratis att ladda ner på både iOS och Android-enheter. Det är precis detsamma med skrivbordsversionen med samma viktiga funktioner. Det är bara en liten app så att du inte behöver oroa dig för att det tar för mycket utrymme på din telefon.
Mobilappar är ett bekvämare alternativ eftersom de flesta alltid har sina telefoner dagligen. När du köper krediter behandlas det via iTunes- eller Google Play-konton. En annan övervägande av sunt förnuft av Ashley Madison är att dess mobilappikon inte ser misstänksam ut och bara kan döljas lätt. Det har också sin "svep" -funktion som de flesta dejtingsappar idag, för att göra det lättare för profiler. Appen gör det också möjligt för dig att hitta personer nära dig och kontrollera vem som har sett din profil.

Webbplatsdesign och gränssnitt

Ashley Madisons webbplats layout och design är mycket användarvänlig. Det är lätt för ögonen och du kan enkelt arbeta dig runt gränssnittet. Oavsett ålder och exponering för teknik kan vem som helst fortfarande använda webbplatsen och lätt kunna bekanta sig med dess funktioner. Menyfältet visar alla dess funktioner och viktiga sidor så att användarna bara kan titta på det när det behövs. En konstig eller kanske nedslående om deras webbplats är att placeringen av menyraden nästan är halvvägs på sidan. Du måste rulla upp till den nedre delen för att komma till den, till skillnad från de flesta webbplatser där menyrader finns i den övre delen. Webbplatsen använder färgen vit och rosa för höjdpunkter så det är bara lätt att titta på.

Krediter, avgifter och andra funktioner du bör bry dig om

Ashleymadison-poäng För kvinnor som vill kommunicera med manliga användare kan de använda den här funktionen gratis. När det gäller andra (kvinnor-kvinnor, män-män, etc.), skulle de behöva ha några poäng innan de kan börja initiera konversationer. Till skillnad från de flesta dejtingsplattformar som kräver månatliga medlemskap använder Ashley Madison krediter som köps per paket.
Krediter som behövs för olika funktioner är inte desamma; vissa skulle behöva mer än den andras. Grundläggande funktioner som att öppna meddelanden, skicka och initiera e-post kostar vanligtvis 5 poäng. Om du svarar på någon som du redan kontaktat tidigare behöver du inte använda krediter för det längre. När det gäller chattfunktionen i Ashley Madison, måste du spendera några krediter endast under en viss varaktighet: 30 krediter-30 minuter, 60 krediter-60 minuter, och så vidare. Att skicka gåvor kostar vanligtvis fler poäng, från 20 till 50 poäng. Sammantaget är kreditsystemet och paketen för Ashley Madison ganska rimliga. De accepterar betalningar via Paypal, kreditkort och andra alternativ baserat på din plats.

Dessa är de speciella egenskaperna hos Ashley Madison:

AshleyMadison funktioner Favoritlista
Användare kan skapa en lista över sina favoritprofiler och upp till 100 av dem kan läggas till i listan. Det är gratis att använda så att du enkelt kommer ihåg de profiler som har fångat ditt öga

Foto och identitetsdiskretion
Varje medlem ges privilegiet att hålla sin identitet privat. Ett uppladdat foto kan redigeras så att vissa delar av ansiktet döljs ytterligare; Du kan antingen lägga till klistermärken, masker eller oskärpa / censurera lite av det. Detta säkerställer att användarna inte lätt kan känna till sina identiteter av andra. När du har någon du redan gillar kan du ge dem tillgång till tydligare versioner av dina foton.

Skickar blinkningar
Precis som det är i verkliga livet, blinkar indikerar ditt intresse för en annan person. Om du har en person som du krossar kan du bara besöka deras profil och hitta ett leende ansikte som är märkt med "Skicka blink", så kommer den andra personen att få ett meddelande om det. De vet då att du är intresserad av dem.

Resande man
För användare som alltid är på språng är det mycket användbart under resor. Du behöver bara spendera lite pengar och du kommer att kunna skicka meddelanden till minst 30 tjejer som befinner sig i ett visst område (eller någonstans du reser till), så kan du lära känna dem dagar innan du kommer till deras plats.

Prioriterad man
En betald funktion som ger din profil en boost. Det hjälper dig att sticka ut på den gemensamma sidan för medlemmar och ger dig fler chanser att ses av fler människor och visas på olika söksidor.

Message Plus
Med den här funktionen kan du skicka meddelanden eller prata med användare som du redan har haft kontakt med. Det kommer som en gratis testperiod när du köper kreditpaket och gäller endast i 30 dagar. Därefter måste du betala om du fortfarande vill fortsätta använda funktionen.

För att sammanfatta, här är några ingångar du kanske vill överväga om du funderar på att gå med i den välkända Ashley Madison-vagnen ...

För- och nackdelar med AshleyMadison.com

FÖRDELAR:

 • Enkel registrering
 • Problemfri registreringsprocess
 • Bara några få uppgifter som behövs för att registrera dig
 • Förhållande status måste anges
 • Du kan enkelt skicka e-post eller chatt
 • Virtuella gåvor finns att skicka
 • Att skicka meddelanden är gratis för kvinnor
 • Massor av unika funktioner som erbjuds både gäst- och fullmedlemmar
 • Har en mobilapp för både iOS och Android

CONS:

 • De flesta användare fyller inte sina profiler helt
 • Posers lurar in på platsen då och då
 • Profilerna är inte detaljerade, så mindre information kommer att vara känd (vilket är något bra för integriteten)

Vanliga frågor

Hur fungerar kontaktuppgifter?

Ashley Madison försäkrar användarna om det deras privata information kommer inte att ges till några marknadsföringsföretag. All information från användare kommer inte att säljas, hyras eller lämnas bort, till exempel e-postadresser eller annan personlig information, till något annat företag eller enhet, oavsett omständigheter. De är också mycket tydliga och transparenta med sin integritetspolicy, så om du är intresserad av webbplatsen kan du kontrollera informationen på deras länkar.
Registrering som gästmedlem är gratis. Du kommer att kunna använda en hel del funktioner även om du bara använder den gratis. En del av det inkluderar följande: ta emot blinkningar, skicka och ta emot foton, lägga till medlemmar i dina favoriter, svara alla som har ett fullständigt medlemskap och göra grundläggande sökningar. Om du vill skicka anpassade meddelanden, initiera chattkonversationer, skicka prioriterade meddelanden eller skicka presenter för att ytterligare uttrycka din smak för någon, måste du betala för en uppgradering och bli full medlem. Titta bara efter alternativen "Köp krediter" på huvudmenyn när du loggar in på ditt konto.

Efter registrering ... Vad nu?

Du kan börja med att fylla i din profil, ladda upp upp till 12 foton och ge mer information om dig själv. Ju fler detaljer som finns i din profil, desto mer attraktiv är det för andra användare eftersom de kommer att veta några saker som kan fungera som din gemensamma grund, vilket kommer att vara användbart för framtida samtal.
Du kan också använda sökfunktionen för att hitta medlemmar som kan väcka ditt intresse. Om du vill inleda kontakt med någon medlem måste du uppgradera som en full medlem och få kreditpaket. Att ha fler poäng innebär att du kan njuta av fler funktioner inklusive chatta, initiera meddelanden och så vidare. Att kunna komma åt dessa funktioner hjälper dig att kommunicera med potentiella matchningar på en mer personlig nivå.

Kan jag också hitta “singlar” på Ashley Madison?

Ja, det finns många singlar på den här webbplatsen och de flesta av dem letar efter anslutna personer och deras skäl varierar. Ensamstående har vanligtvis inget att riskera så de måste försöka hårdare att träffa någon som är okej med någon som inte är i ett förhållande. De som är engagerade tenderar emellertid att ha medkänsla med varandra på grund av deras liknande omständigheter, vilket gör det lättare för dem att träffas och ansluta.

Är Ashley Madison Legit?

Webbplatsen är riktig, ja, men de kan inte garantera äktheten hos varje enskild profil eftersom det finns tillfällen där posers eller catfishers tenderar att lura runt. Trots det ser Ashley Madison till det deras användares integritet kommer alltid att hållas konfidentiell oavsett vad, särskilt eftersom de redan har upplevt en enorm dataskyddsskandal tidigare. Webbplatsens moderatorer övervakar aktivt varje uppladdad bild, liksom varje textändring, särskilt de för allmän visning, så allt kommer att vara säkert och skulle följa deras standarder.
Privata meddelanden övervakas inte av någon från webbplatsen för att ge alla deras välbehövliga sekretess, men de tolererar säkert inte trakasserier, någon form av förtal, hot eller förolämpningar som skickas till andra medlemmar. Anmälan om varor eller tjänster, annonser och alla former av skräppost är också oacceptabelt. När du registrerar dig kommer Ashley Madison aldrig be om någon information från dig, mycket mer skicka dem till ditt hem eller kontor. Deras huvudsakliga värde är integritet, diskretion och anonymitet.

Topp-12 sex- och dejtingsajter och appar som liknar AshleyMadison.com:

# 1 - Adultfriendfinder

AdultFriendFinder gå med

Webbplatsen Adult Friend Finder är känd över hela världen. Det har mer än åttio miljoner medlemmar som önskar erotiska interaktioner med flera kvinnor. På samma sätt ger det många flirtiga relationer, till exempel tillfälliga kontakter, monogami, par, knullkompisar och många fler.

Det här är verkligen en utmärkt upplevelse som kryddar saker och ting i sovrummet, särskilt mellan öppna människor som är villiga att undersöka deras sexuella läggning. Slutligen är registrering relativt stressfri och okomplicerad, så medlemmarna avslutar den på mindre än fem minuter.

Här är hela recensionen av AdultFriendFinder.

FÖRDELAR:

 • Registreringen är gratis och snabbt
 • Medlemmarna på webbplatsen är aktiva i att leta efter avslappnade kopplingar
 • Massor av alternativ när det gäller kommunikation
 • Att titta på videor och visa bilder är gratis
 • Du kan skriva bloggar och delta i en gruppkonversation
 • Appen är tillgänglig för nedladdning och kompatibel med både iOS- och Android-enheter

CONS:

 • Antalet manliga deltagare är större
 • Begränsade alternativ för gratis baskonton

# 2 - NoStringsAttached

NoStringsAttached huvud

Denna hookup/dejtingsajt skapades för personer som önskar anonymt sex utan att behöva oroa sig för att bli fångad. Det är en perfekt plats för dem som redan är engagerade, förlovade eller i ett långvarigt förhållande att njuta av intima stunder med andra utan skräck eller oro för att bli åtalade för en affär. NoStringsAttached har en robust onlinenärvaro, en utmärkt användarbas och svarar på allas unika krav. Att få en smäll varje dag är med andra ord bara en underdrift.

NoStringsAttached recension här.

FÖRDELAR:

 • Väl utformade webbplatser
 • Innovativ algoritm för matchande medlemmar
 • Enkla layouter och enkel navigering
 • Värdefulla funktioner som gör det enkelt att ansluta
 • Tips och riktlinjer för fusk är en unik funktion
 • Anonymitet och integritet är toppklass
 • Massor av aktiva medlemmar

CONS:

 • Ingen app tillgänglig
 • Webbplatsen har inga alternativ för flera språk

# 3 - BangLocals

banglokaler

Banglocals är en webbplats som måste besökas för personer som letar efter en perfekt match för sex, dejter och tillfälliga affärer. Oavsett antalet konkurrenskraftiga webbplatser där ute, har den legat kvar på topplaceringen idag. Våra liv är verkligen en skitmängd av arbete och stress. Allt vi vill ha är avkopplande och lugnande sätt att släppa det. Visst, en bra kompis som kommer att stimulera våra sexuella begär kan göra livet fullt av njutning. Bra, Banglocals är en sexdejtingsajt som använder en enkel process vid registrering. Så alla kommer genast att uppleva nöje. Alla har faktiskt chansen att hitta en het, sexig kompis.

BangLocals recension här.

FÖRDELAR:

 • Människor kan skapa ett sexdatornätverk
 • Gratis att söka i andra medlemmars profiler
 • Visa gallerier med bilder och videor
 • Människor kan ge betyg till heta medlemmar
 • Registrering är gratis och enkelt
 • Uppmuntrar att lägga upp personliga bilder eller ladda upp offentligt innehåll
 • Du kan kontakta människor via text eller e-post

CONS:

 • Inga x-rankade videor
 • Ingen provperiod

# 4 - 2 fan

2fuck sajt

Den här sidan kan svara om du är trött på de enkla dejtingapparna som inte ger dig det resultat du behöver. 2Fuck är helt nytt inom dejtingsfären för vuxna, men den har redan fått miljontals användare, ett relativt stort antal. Webbplatsen liknar andra sociala medieplattformar och ger dig flera alternativ för att interagera och kommunicera med andra användare.

Klicka för en fullständig recension av 2Fuck.

FÖRDELAR:

 • Massor av användare
 • Design och gränssnitt är tilltalande
 • Att gå med är gratis

CONS:

 • Kan vara dyrt
 • Sekretessen är låg

# 5 - Flingster

flingster

Flingster är en dejtingsajt för vuxna för att träffa, hänga och umgås med singlar. På denna webbplats är ansökningsprocessen verkligen snabb och bekväm. Så det kommer inte att slösa mycket av din energi alls. Jämfört med flera andra dejtingsajter kan även gratiskonton använda meddelanden och videochatt utan att betala.

Å andra sidan har betalda abonnenter ytterligare funktioner som verkligen är unika. Under tiden ger Flingster på samma sätt diskret identifiering när du chattar innan du samtycker till en spontan, snabb fling.

Kolla in Flingster recension.

FÖRDELAR:

 • Ospecificerad karaktär är ett val
 • Alla är utmärkta oavsett sexuell läggning eller kön
 • Registreringsproceduren är tillgänglig och relativt enkel
 • Webbplatsens design är enkel; dock förståeligt att navigera

CONS:

 • Det rapporteras ibland falska profiler

# 6 - Kände

filt rum

För många av er som inte visste är Feeld inte bara för dejting utan också för flera kopplingar. Administratörerna har för avsikt att skapa en plattform där alla, även i grupper, flirtar och interagerar. Faktum är att titeln "Feeld" kom från grundtermen "lek på fältet" eftersom apparna fungerar som en mark eller grund där människor kan matcha, ansluta och ansluta till alla användare i närheten.

Fullständig recension av Feel här.

FÖRDELAR:

 • Brett utbud av sexualitet tillgängligt
 • Välkomnande och öppen för alla
 • Gratis att ladda ner
 • Appen finns både på Apple och Google Play
 • Inkognito är tillgängligt
 • Den har spännande bloggar och artiklar
 • Många medlemmar
 • Modern appdesign
 • Lätt att använda
 • Använder verifieringsprocessen vid registrering

CONS:

 • Ingen webbplats tillgänglig
 • Funktionerna är ganska blygsamma
 • Kräver Facebook för att registrera sig

# 7 - flirta

flirt.com

Att gå med på en webbplats för vuxna på nätet med ett äkta och fantastiskt antal funktioner är relativt svårt att hitta. Endast ett fåtal har bevisat sitt rykte på grund av de många dejtingsajter som lurar på Internet idag. En webbplats uppfyllde verkligen användarnas förväntningar när det gäller romantik, flört och dejting, och det är Flirt.com!

Under så många år i branschen har den här webbplatsen också varit ett anmärkningsvärt varumärke som konkurrerar med andra topprankade dejtingplattformar. Visst, bara genom att bara rulla, bläddra och klicka, kommer du att få ett omedelbart datum från miljontals val runt om i världen.

Ta en titt på Flirt recension.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar med misstänkt information kommer att verifieras mot bedrägerier
 • Snabb registreringsprocess
 • Miljontals medlemmar runt om i världen
 • Medlemmarna är unga och aktiva, vanligtvis mellan 20-35 år
 • Det finns många aktiva medlemmar som letar efter avslappnad kul varje dag
 • Prisvärd 3-dagars testversion är tillgänglig

CONS:

 • Endast premiummedlemmar kan skicka meddelanden
 • Några av profilerna har dåliga detaljer och information

# 8 - tinder

tinder

Tinder är en sexdejtingapp som låter dig använda dess funktioner gratis. Flera av dess funktioner och tjänster som andra dejtingappar tillhandahåller för ett pris; i Tinder är allt gratis. Som att skicka meddelanden, ladda ner, ladda upp foton och hitta närliggande medlemmar är alla tillgängliga gratis.

På grund av detta fick appen mer än en miljon prenumeranter över hela världen. Därmed öppnar det också chansen att hitta matcher snabbare. Dessutom är många av dess medlemmar intresserade av avslappnat nöje och aktiviteter. Så om sex, flört och vardagliga affärer är vad du gillar. Visst kan du hitta allt här på Tinder -appen.

FÖRDELAR:

 • Matchmaking-systemet använder platser
 • Gratis sändning av meddelanden
 • Gratis uppladdning av foton
 • Alla medlemmar har gratis videosamtal
 • Det finns miljontals medlemmar att kolla in
 • Aktiva medlemmar är höga varje dag
 • Mycket lätt att använda
 • Snabb registreringsprocess

CONS:

 • Vissa människor svarar inte på meddelanden
 • Har bara 100 swipes om dagen

# 9 - GetItON

getiton main

GetItON är en utmärkt hookup-webbplats som hjälper människor att hitta ett roligt, enklare och bekvämare sätt för tillfällig sex. Dess sofistikerade matchningsmetod är mycket praktiskt för att hitta dina bästa sexuella matchningar. Med denna rankning och tillgängliga funktioner erbjuder GetItON definitivt effektiv och enkel tillgång till alla de hetaste och sexigaste användarna i världen.

Fullständig recension av GetItON här.

FÖRDELAR:

 • Massiva medlemmar
 • Användare deltar aktivt
 • Funktionerna är coola
 • Enkel kopplingsmetod
 • Designen är jättebra

CONS:

 • Kräver premiummedlemskap
 • Funktioner är främst för premiumanvändare

# 10 - Lovoo

Lovoo register

Det är ingen överraskning att Lovoo är en av världens största, snabbast expanderande och mest använda dejtingsajter idag. Det finns gott om singlar att välja bland dess unika 70 miljoner+ prenumeranter. Men sajtens framgång handlar inte bara om storleken på dess medlemmar; det tillskrivs också dess fokus på att förbättra och kontinuerlig utveckling av sina IOS- och Android-kompatibla appar. Vid det här laget har antalet människor som hittar kärleken på denna matchmaking-app ökat till nästan 4K+ varje månad.

Klicka för en fullständig recension av Lovoo.

FÖRDELAR:

 • Öppen för alla typer av relationer - anslutning, långvarig, dejting, avslappnad, vänskap, affär, flirt
 • Gratis registrering
 • Inga rapporterade falska konton
 • Höghastighetsmatchningar
 • Kan registrera sig via Facebook
 • Roulette matchningssystem
 • Verifierade medlemmar har märken
 • Prisvärd premiummedlemskap

CONS:

 • Vissa profiler har få detaljer
 • Grundläggande sökmotor

# 11 - SpicyMatch

SpicyMatch

Känd för sitt nöje, information, gratis och underhållning, tar SpicyMatch-webbplatsen swinger-communityt på topp. Genom att använda ett gratis konto kan medlemmar navigera i alla funktioner på sajten och hitta par, singlar och grupper i ett evenemang eller fest för swingers.

SpicyMatch ger medlemmarna friheten att hålla sitt kontos innehåll offentligt eller privat. Vissa människor kanske inte känner sig bekväma med att hålla saker utanför för andra att se. Framför allt försäkrar sajtens valideringssystem alla sina medlemmar att bedragare inte får lura runt. Grundarna byggde den här webbplatsen bara för att ge en plats för swingers livsstil.

SpicyMatch recension här.

FÖRDELAR:

 • Forum för swingers finns tillgängliga
 • Registreringen går snabbt och enkelt
 • Mobilappen är tillgänglig för nedladdning
 • Funktionerna är olika och hjälpsamma
 • Många medlemmar är aktiva varje dag
 • Det är lätt att hitta medlemmar av liknande intressen

CONS:

 • Det finns funktioner tillgängliga på webbplatsen som endast betalade medlemmar kan komma åt

# 12 - gångjärn

Huvudgångjärn

Hinge är ett utmärkt val för alla som söker efter mer än bara genomsnittliga onlinedejtingsajter. Den är utformad för att sammanföra de som söker långsiktiga partnerskap och meningsfulla upplevelser tillsammans. The Hinges grundläggande mål har aldrig förändrats under åren, och det är att hjälpa alla att hitta matcher värda - och kanske till och med uppgradera din singelstatus från desperat singel till "i ett förhållande".

Kolla för recension av Hinge.

FÖRDELAR:

 • Modern appdesign
 • Nedladdning är gratis
 • Gratis meddelandehantering
 • Aktiva medlemmar
 • Miljontals användare världen över

CONS:

 • Vissa har mindre detaljerade profiler

Senaste anmärkning

Ashley Madison främjar utomäktenskapliga relationer och är en miljö borta från allmänhetens bedömande ögon. De flesta användare är öppensinnade och människor som utforskar andra alternativ trots att de är engagerade i ett förhållande är allmänt accepterade här. Det har funnits mycket länge nu och sedan dess har det alltid gett ett säkert utrymme för människor som vill ha något nytt ... att krydda sina sexliv eller vad som helst.

Om du är en av dessa individer som kan leta efter något liknande, kan Ashley Madison vara den perfekta online dejtingsplattformen för dig. Du behöver inte oroa dig för att din identitet blir exponerad eftersom de svär vid sina försiktighetsåtgärder för att upprätthålla sekretess.
Vad väntar du på? Registrera dig nu på AshleyMadison.com och få den känslan av befrielse att vara i en sådan icke-fördömande gemenskap med människor som har samma situationer som du.

liknande webbplatser Alla 85 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Friends With Benefits Review & 12 måste besöka hookup- och dejtingsajter som FriendsWithBenefits.com Visa mig 12 alternativ för FriendsWithBenefits.com Friends with Benefits! Ganska säker på att du har varit i den här typen av relation tidigare. Hur gick det, kompis? Jag hoppas att du följde den gyllene regeln om "inga strängar fästa" för om inte, en enorm huvudvärk […]

Läs recension

Lesbian Personals Recension & Top-12 hookup-sajter som LesbianPersonals.com Visa mig 12 alternativ för LesbianPersonals.com LesbianPersonals har verkligen tagit steget upp och erbjuder en cool tillhållsplats för öppensinnade singlar och par som letar efter skoj. De säger, "Hej, livet är tufft, kom och slappna av med oss!" Oavsett om du är översållad av högskoleuppgifter eller jonglerar föräldraskapssolo, är de […]

Läs recension

Sexsökningsrecension & Topp-12 sexdejtingsajter och hookupappar som Sex-Search.com Visa mig 12 alternativ för Sex-Search.com Vi älskar alla sex, eller hur? Jag tror att det är det vi alla kan vara överens om. Så låt oss nu utforska några platser där vi kan uttrycka vår kärlek till sex och en av dem är Sex-Search.com. Det är […]

Läs recension

EmilyDates recension & 12 bästa Sugar Baby/Daddy och andra sexdejtingsajter som Emilydates.com Visa mig 12 alternativ för Emilydates.com Är du trött på att svepa genom oändliga profiler på dejtingappar och inte hitta en äkta anslutning? Se inte längre än till EmilyDates! Du har säkert hört talas om det förut, men lever det faktiskt upp till […]

Läs recension

Inner Circle & 12 bästa dejtingsajter för vuxna som TheInnerCircle.co Visa mig 12 alternativ för TheInnerCircle.co När det kommer till roliga saker och livsstilsval finns det en rankning baserad på hur snygga de är. Det är som att välja mellan Taco Bell för ett snabbt mellanmål eller en snygg restaurang för en stor fest. Och precis så […]

Läs recension

Recension av högt svar & 12 fantastiska sexchatt- och uppkopplingssajter som HighReply.com Visa mig 12 alternativ för HighReply.com Jag skulle älska att smyga in lite sexande och stygga engagemang i mitt schema. Naturligtvis skulle denna idé inte vara möjlig om jag inte kunde hitta en plattform som tillgodoser mina desperata behov. Jag har varit […]

Läs recension

Flirtini Recension & TOP 12 sexdejting- och hookupsajter som Flirtini.com Visa mig 12 alternativ för Flirtini.com Möt Flirtini, den senaste sensationen i världen av hookup-appar! Denna användarvänliga plattform har snabbt vunnit popularitet bland de som söker kontakter. Det som gör att den sticker ut är dess prisvärda prenumeration, som erbjuder en rad funktioner utan att gå sönder […]

Läs recension

iHookUp & 12 bästa hookup- och sexdejtingsajter som ihookup.com Visa mig 12 alternativ för ihookup.com Ahh hookups. Jag känner till känslan av att vara sexuellt energisk och knulla alla du möter. Oavsett om du är i ett förhållande eller lyckligt singel, så är avslappnat roligt alltid värt risken. Lyckligtvis hittade jag en ny webbplats som stolt ger alla […]

Läs recension

Foot Fetish Dating & 12 bästa fetisch-dejting- och hookupsajter som FootFetishDating.com Visa mig 12 alternativ för FootFetishDating.com Är du trött på footsie-strävan efter fotkompisar? Kolla in FootFetishDating.com, din kompis på resan för att hitta "ensam" kompisar, även om du har fastnat i slantarna. Du behöver inte navigera i det knepiga […]

Läs recension

Mature Dates Review & 12 otroliga sexdejt- och hookupsajter som MatureDates.com Visa mig 12 alternativ för MatureDates.com Gillar du att träffa mogna tjejer idag? Om så är fallet, spänn all din kraft när jag introducerar Mature Dates. Själva sajtnamnet bryter barriärer och visar hur sex kan firas oavsett status, kultur, […]

Läs recension

Topp-5 dejting- och vardagliga kopplingssajter som faktiskt fungerar 2023 Perfekt för ~20-55 åringar, med och utan makar! Det här är inte några "falska" som låtsas ha tjejer, de är riktiga, världsomspännande största nätverk. Hoppa till Top-5 Dating & Hookup Sites Hej, jag vet att runking off är ganska spännande och coolt. Men inget […]

Läs recension

3Fun Review & 12 bästa anslutnings- och dejtingsajter som Go3Fun.co Visa mig 12 alternativ för Go3Fun.co Är du redo att dyka in i den vilda världen av dejtingappar, där svep leder till gnistor och meddelanden väcker lustens lågor? Nåväl, låt mig presentera dig för Go3Fun, den självutnämnda maestroen av dejtingappar för […]

Läs recension

Shag2Night & 12 bästa kopplings- och dejtingsajter som Shag2Night.com Visa mig 12 alternativ för Shag2Night.com Hej där, spänningssökare och potentiella lovebirds! Föreställ dig att du är på humör för romantik, ett skvätt äventyr eller kanske en oförglömlig natt av passion. Tja, tänk om jag sa att det finns en plattform där ute med ett namn som praktiskt taget […]

Läs recension

Bicupid Recension & 12 Top-Notch sexdejting och uppkopplingssajter som Bicupid.com Visa mig 12 alternativ för Bicupid.com Intressant! Jag älskar mina bi-vänner, och jag har något att dela med mig av; Bicupid, det är det! Nej, det är inte kärleksmånaden än, men Cupid har några vändningar. Kärlek, intimitet och passion bör inte firas enbart i februari. […]

Läs recension

Asian Singles Recension & 12 bästa kopplings- och dejtingsajter som AsianSingles.me Visa mig 12 alternativ för AsianSingles.me Visst, alla kan inte motstå charmen med en kass asiatisk snygging. Dessa oskyldigt utseende honor kommer att ge dig ett påtagligt intimt äventyr. Mer så, asiatiska brudar erbjuder mångfald i utseende, fetisch och attraktionskraft. Men vad gör detta […]

Läs recension

MissTravel & 12 måste-besöka kopplings- och sexdejtingsajter som MissTravel.com Visa mig 12 alternativ för MissTravel.com Samla dig runt, andra millennials, för jag har en saftig hemlighet att dela med dig av! Så vi vet alla att vi millennials handlar om upplevelser, inte bara att stapla ihop materiella ägodelar. Vem behöver ett hus när vi kan vara där ute och utforska […]

Läs recension

Millionaire Match & 12 bästa Sugar Dating och andra sexdejtingsajter som MillionaireMatch.com Visa mig 12 alternativ för MillionaireMatch.com Hej där, gott folk! Kliv rakt in i MillionaireMatchs bländande rike, där stjärnorna stämmer in på varandra och kärleken hittar till de finaste människorna. Vi pratar om en plats där framgångsrika individer och attraktiva singlar […]

Läs recension

BBW Sex Dates Review & 12 bästa hookup- och dejtingsajter som BBWSexDates.net Visa mig 12 alternativ för BBWSexDates.net Kåta BBWs petar på mig! De vill att jag ska utforska BBW Sex Dates och ropa till världen dess fascinerande funktioner. Hur kan jag säga nej när dessa damer är överdrivet attraktiva med sina stora, mjuka bröst? […]

Läs recension

Lush Flirt Recension & 12 måste-besöka sexdejting-/anslutningssajter som LushFlirt.com Visa mig 12 alternativ för LushFlirt.com Hej där, andra nöjessökande! Det är din kompis Dudethrill här, redo att dyka djupt in i LushFlirts lockande värld. Nu vet vi alla att ibland är du inte bara på humör för att titta på porr – du vill ta […]

Läs recension

NUiT Review & 12 bästa kopplings- och dejtingsajter som Nuitapp.com Visa mig 12 alternativ för Nuitapp.com Hej där, stjärnskådare! Är du trött på att svepa åt vänster och höger utan att hitta någon som får dig? Behöver du mer än en profilbild för att veta om någon passar dig? Tja, frukta inte! NUiT, den astrologibaserade dejtingappen, […]

Läs recension

Together2Night Review & Top-12 kopplings- och sexdejtingsajter som Together2Night.com Visa mig 12 alternativ för Together2Night.com En betydande del av medlemmarna på dejtingsajten är på jakt efter långsiktiga, engagerade partnerskap, men det finns också många som är helt enkelt intresserad av att ha det bra. De kan välja från olika uppkopplingssajter och appar, men […]

Läs recension

One Night Friend Review & TOP 12 Hook-up och dejtingsajter som Onenightfriend.com Visa mig 12 alternativ för Onenightfriend.com Jag antar att det har gått över månader eller år sedan du senast dejtade, eller hur? Kanske har du tillbringat mycket tid på jobbet. Tja, det kanske är dags att gå ut, ha en dejt och njuta! Har du […]

Läs recension

Hily Recension & TOP 12 dejting- och kopplingssajter som hily.com Visa mig 12 alternativ för Hily.com Jag har utvärderat dussintals nätdejting- och kopplingswebbplatser i flera år. Få är ganska effektiva, medan resten bara är underskattade i mainstream-scenen. Men för den här recensionen valde jag att testa en populär och långvarig anslutning […]

Läs recension

Jaumo Recension & TOP 12 dejting- och uppkopplingssajter som Jaumo.com Visa mig 12 alternativ för Jaumo.com Människor över hela världen hoppas kunna hitta sina själsfränder och förbinda sig till kärleksfulla partnerskap för resten av livet. Det är därför hookup- och dejtingappar och -sajter dyker upp som svampar online nuförtiden och väljer de bästa […]

Läs recension

Recension av dina resekamrater & topp-12 dejting- och anslutningssidor som yourtravelmates.com Visa mig 12 alternativ för YourTravelMates.com Hundratals reserelaterade dejting- och följeslagningstjänster finns nuförtiden. Några webbplatser fokuserar på en specifik nisch, medan andra vänder sig till en mycket bredare publik. Bland dessa specialiserade val är YourTravelMates. Det var 2016 när LOS Networks, […]

Läs recension

Undertable & 12 bästa hookup- och sexdejtingsajter som Undertable.co Visa mig 12 alternativ för Undertable.co Undertable! Det här sajtnamnet får mig att tänka på vad som händer under bordet. Åh, hemligheter, lögner, bedrägeri och ångande möten uppslukar scenerna under bordet. Om du älskar att titta på filmer och serier kommer du att se hur underbordsscenarier […]

Läs recension

Heated Affairs Review & Top 12 Premium-fusk- och hookupsajter som heatedaffairs.com Visa mig 12 alternativ för HeatedAffairs.com Gifta par upplever ibland att deras tillgivenhet för varandra minskar och dövar sina känslor med tiden. De kanske kontrollerar om de har avstått från sin tidigare överklagande medan de önskar sig rushen av nyligen utvecklade känslor. Av denna anledning, […]

Läs recension

BuddyBang & TOP 12 anslutnings- och sexdejtingsajter som buddybang.xmatch.com Visa mig 12 alternativ för buddybang.xmatch.com Oavsett om du letar efter ett engagemang eller något avslappnat, kan det vara svårt att avgöra om applikationerna och webbplatserna du re hopping på är autentiska. Som ni vet har en hel massa av dessa plattformar ett gäng bedragare, falska konton och […]

Läs recension

We Are HER Review & 12 bästa HBTQ+ och andra sexdejtingsajter som weareher.com Visa mig 12 alternativ för WeareHer.com Jag har goda nyheter för hela LGBTQ+-communityt eftersom det finns en ny app som kan leverera en säker och öppen plattform för hela dig. Vi presenterar... HENNE! Kanske har du hört eller sett den här appen […]

Läs recension

Xmatch-recension & 12 måstebesöka dejting-, kontaktannonser och kopplingssajter som xmatch.com Visa mig 12 alternativ för xmatch.com Oavsett om du letar efter ett långsiktigt förhållande eller bara en natts släng, webben och dejtingappstjänster har gjort saker mer tillgängliga än någonsin tidigare. Naturligtvis, eftersom det finns så många tillfälliga matchmaking-webbplatser idag, […]

Läs recension

Kippo Recension & TOP 12 dejting- och uppkopplingssajter som kippoapp.com Visa mig 12 alternativ för KippoApp.com För dagens funktion kommer vi att utforska en dejtingtjänst som vill tilltala en nisch som vanligtvis "bortses från" i den digitala matchmakingvärlden: spelare. Så mycket som jag inte håller med om klichén att spelare huvudsakligen är "nördar", så finns det lite verklighet […]

Läs recension

Badoo Recension & TOP 12 dejting- och kopplingssajter som badoo.com Visa mig 12 alternativ för badoo.com Det är ganska upprörande när vi snubblar över hookup-sajter eller applikationer som är så svåra att använda. Föreställ dig bara hur förvirrande och komplicerat det är att det nästan är värdelöst! Lyckligtvis, när jag träffade Badoo, en dejting- och hookup-app, […]

Läs recension

Parship-recension & 12 bästa dejting- och anslutningssidor som parship.com Visa mig 12 alternativ för parship.com Jag är säker på att du är trött på att hitta den perfekta dejtingsajten som kommer att uppfylla dina behov och drömmar om att ha en långsiktig anslutning. Sluta gråta för Parship är här för att mysa dina ensamma nätter. Denna webbplats använder en effektiv kompatibilitet […]

Läs recension

LoveAwake Recension & TOP 12 kontaktannonser och sexdejtingsajter som loveawake.com Visa mig 12 alternativ för LoveAwake.com Trots förekomsten av onlinekopplingar och dejting väljer ett fåtal människor fortfarande att dölja denna aspekt av sitt patetiska liv för sina vänner och familj. Men ärligt talat, du behöver inte känna fel om att gå med i trenden […]

Läs recension

Clover & Top-12 dejting- och uppkopplingssajter som liknar Clover.co Visa mig 12 alternativ för Clover.co Tinder? Gångjärn? Jag är säker på att du har sett eller använt dessa appar förut. Men eftersom du är här antar jag att det inte var så trevligt som du förväntade dig. Tja, om så är fallet, låt mig presentera dig för Clover! Swipe-baserade dejtingprogram och matchningsfokuserade […]

Läs recension

RedHotPie 12 måste-besöka koppling/dejtingsajter liknande redhotpie.com Visa mig 12 alternativ för RedHotPie.com Det är rött, det är varmt och det är fräscht! Jag pratar om RedHotPie, en trendig uppkopplingssajt i världen. Den har imponerande funktioner som försöker hjälpa kåta killar, tjejer, älskare och till och med grupper att hitta hookups, swingerfester och vilda sexuella äventyr. Framförallt […]

Läs recension

GetItON & Top-12 gratis anslutningssidor som getiton.com Visa mig 12 alternativ för Getiton.com Har du svårt att hitta din perfekta match? Tja, GetItON är här för att rädda din dag. Den här sidan lovar att ta med alla medel som behövs för en bättre och bekvämare uppkopplingsresa. Faktum är att den har ett sofistikerat system som […]

Läs recension

Pure Review & Top-12 måste-besöka sexdejting- och hookupsajter som liknar pure.app Visa mig 12 alternativ för Pure.app Vad spricker upp i ditt huvud när du hör orden kopplas upp anonymt? Jag gissar att det är bra grejer eftersom själva termen "koppla upp" är en ökänd sak att göra. Men ett element av anonymitet gör […]

Läs recension

Hinge Review & 12 bästa dejting- och uppkopplingssidor som Hinge.co Visa mig 12 alternativ för Hinge.co Hinge har återlanserat sin sajt som en "relation-pro" dejtingtjänst för att konkurrera med Tinder, som har blivit en populär metod för att träffa nya människor . Istället för att förlita sig på bilder för att utvärdera om vissa användare är perfekta matcher, trycker Hinge […]

Läs recension

Feeld Recension & 12 Bästa Hookup och Casual Dejtingsajter Som feeld.co Visa mig 12 alternativ för Feeld.co Det finns en massa appar för hookups, dating, casual fun, sex tillgängliga nuförtiden. Med det här överväldigande antalet val kan det vara lite mer utmanande att välja en. Men självklart är Dudethrill alltid här […]

Läs recension

eHarmony Review & 12 bästa premiumsinglar, dejtingsajter som liknar eharmony.com Visa mig 12 alternativ för eHarmony.com Varje dejtingtjänst och plattform har sin egen uppsättning syften för dina dejting- och kopplingsbehov, och du är förmodligen medveten om detta. Det är ganska standard för onlinedejtare att ägna otaliga dagar åt att bläddra igenom möjliga matchningar, men […]

Läs recension

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium-dejtingsajter som liknar coffeemeetsbagel.com Visa mig 12 alternativ för Coffeemeetsbagel.com Är du intresserad av att utforska magin med virtuell dejting, men du har inte energin att scrolla igenom profilerna? Jag kanske kan hjälpa till. Meet, CoffeeMeetsBagel eller populärt känd som CMB. Det är en matchmaking- och dejtingsajt […]

Läs recension

Bumble Recension & TOP 12 Dejting/Personliga webbplatser Som bumble.com Visa mig 12 alternativ för Bumble.com Vi lever i denna moderna värld där människor från olika delar av världen, livsstilar, sexuella läggningar och relationer nu har olika dejtingplattformar och appar . Men trots den otaliga konkurrensen på nätet finns det en som sticker ut — Bumble.com. Den här tiken […]

Läs recension

Find-Bride Recension & Topp 12 kontaktannonser och sexdejtingsajter som find-bride.com Visa mig 12 alternativ för Find-bride.com Att hitta en perfekt dejt är en så tråkig och knepig process. Föreställ dig att hitta en "fru" kan göra? Du funderar förmodligen på att ge upp nu, men vänta, låt mig hjälpa dig att hitta ljuset på ditt tragiska, desperata liv. […]

Läs recension

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy och sexdejtingsajter som sugarbook.com Visa mig 12 alternativ för Sugarbook.com En ansedd och ökända webbplats för Sugar Dating är här, och den erbjuder oss en bättre och säkrare lösning på vår dejting behov. Sugarbook har funnits sedan 2017, och sedan dess har den aldrig svikit användare över hela världen […]

Läs recension

Happn & 12 måste-besöka dejtingsajter som liknar happn.com Visa mig 12 alternativ för happn.com Om du inte har varit i dejtingscenen på ett tag eller är en nybörjare i matchmakingvärlden, kanske du ser många dejtingsajter och appar verkar ganska förvånande. Faktum är att du kommer att känna dig överväldigad när du väljer precis rätt. Bra sak […]

Läs recension

Lovoo 12 måste-besöka dejtingsajter som liknar lovoo.com Visa mig 12 alternativ för lovoo.com Idag ska vi prata om en annan dejtingsajt som fångade min uppmärksamhet. Som jag hörde är Lovoo en fantastisk dejtingsajt som inkluderar ett unikt dejtingkoncept genom cool inkorporering av sociala nätverksstil. Det ser ut som en lovande plats för alla som tittar på […]

Läs recension

The League Review & Top 12 Dejtingsajter för vuxna som liknar theleague.com Visa mig 12 alternativ för Theleague.com Så du är här — och eftersom du är här för TheLeagues recension, kanske du har märkt att Tinder inte är riktigt fullmatat med partners som är lika passionerade, intellektuella och karriärfokuserade precis som du, eller hur? Då har du kommit till rätt ställe […]

Läs recension

Match.com Recension & Topp-12 bästa singlar, personliga, vuxna dejtingsajter som match.com Visa mig 12 alternativ för Match.com Om jag var tvungen att utnämna en "kung" i onlinematchningsscenen, skulle Match.com utan tvekan finnas på framkanten. Den här webbplatsen har verkligen ett stort tryck för att leva upp till sitt rykte som den mest omfattande […]

Läs recension

PlentyofFish Recension & TOP 12 singlar och dejtingsajter för vuxna som pof.com Visa mig 12 alternativ för POF.com Det finns säkert många dejtingsajter nuförtiden, men PlentyofFish är ganska annorlunda bland gänget. Dess gratis chatttjänst har lockat enorma deltagare, och det var därför de gick direkt till toppen av stjärnspelarna i […]

Läs recension

SecretBenefits & TOP 12 Sugar Dating and Sex Dating Sites Like secretbenefits.com Visa mig 12 alternativ för Secretbenefits.com En SugarDaddy eller SugarBaby skulle alltid vilja veta hur man får tillgång till en premium matchmaking -tjänst med både klass och värde. Naturligtvis är ett enkelt, bekvämt och trevligt sätt att hantera webbplatsen viktigt när du tittar på […]

Läs recension

Swingers Date Club & 12 TOP -anslutningar och sexdejtingsajter som SwingersDateClub.com Visa mig 12 alternativ för SwingersDateClub.com SwingersDateClub är en social samlingsplats för alla som är intresserade av den svängande livsstilen. Denna plattform, även kallad SDC, är en av internetets äldsta och mest kända swingers-grupper. Sajten grundades tidigt […]

Läs recension

Zoosk Review & 12 bästa vuxendejtingar, uppkopplingssajter som zoosk.com Visa mig 12 alternativ för Zoosk.com Om du är blyg och tvekar att få kontakt med någon ansikte mot ansikte kan online matchmaking-tjänster vara ett bra alternativ. Under de senaste åren har en stationär/mobilapp framträtt som det snabbaste sättet hittills. Känd som Zoosk, har den enkelhet […]

Läs recension

Fling.com Recension & 12 BÄSTA sexdejtingsajter som Fling.com Visa mig 12 bästa alternativen för Fling.com Var redo att lägga dig på Fling.com! Fling.com måste ha gjort något rätt med tanke på miljontals följare och webbplatsens generationer av engagemang. Det är en av de mest välkända "hookup" -sajterna och har varit en av […]

Läs recension

NoStringsAttached Review & Top-12 Kontaktannonser, Vuxna dejtingsajter som nostringsattached.com Visa mig 12 alternativ för Nostringsattached.com NoStringsAttached är en sexdejting eller uppkopplingsplattform som uttryckligen utvecklats för kåta singlar ivriga för intima affärer. De ger också en säker plats för uttråkade gifta killar att njuta av äktenskapsromanser utan rädsla för att fastna av deras avundsjuka […]

Läs recension

Mixxxer Review & TOPP 12 Anslutnings- och sexdejtingsajter Som mixxxer.com Visa mig 12 alternativ för Mixxxer.com Är du en swinger, jävla fuskare eller kåt kille som letar efter kontakter? Hur som helst, det spelar ingen roll eftersom Mixxxer har gott om plats för oss alla. Att öppet uttrycka sexuella begär och behov, allt utan att skada social, moralisk integritet, är […]

Läs recension

TSDates.com & TOPP 12 Sexdejtingsajter som TSDates.com Visa mig 12 alternativ för TSDates.com Inkludering är attraktionen för bostad i den tjugoförsta eran. Gemenskaper över hela världen övervinner fördomar baserade på kön, sexuell läggning och många andra. Därför är nätdejting en del av vår livsstil där vi ser stor acceptans för […]

Läs recension

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sexdating-webbplatser som AdultMatchMaker.com.au Visa mig 12 Sex dejtingsajtalternativ för AdultMatchMaker.com.au Hurra till dejtingsajter som finns tillgängliga över hela världen eftersom de ger lösningar på vår strävan efter att kasta och spänning. På tal om dejtingsajter rörde AdultMatchMaker.com.au hjärtat hos dejtingspubliken. När detta skrivs är AdultMatchMaker Australiens mest [...]

Läs recension

BDSM.com-granskning och 12 andra BDSM-webbplatser som bdsm.com Visa mig 12 alternativ för BDSM.com En missionärsställning är bra för vissa människor, men lite kinky kommer inte att skada någon om du vill komma till det. När du är klar med allt, tycker du inte att vaniljsex verkar tråkigt? På BDSM.com är människor som är [...]

Läs recension

IAmNaughty Review & TOP-12 Datingwebbplatser för vuxna som IAmNaughty.com Visa 12 alternativ för IAmNaughty.com Ibland når våra sexuella önskningar och spänning att uppleva äventyrligt sexliv sin högsta topp. IAmNaughty är här för att rädda dig från problem och istället öka din lycka till att uppfylla dejtinguppmaningar. I själva verket är detta rätt ställe [...]

Läs recension

FreeLocalDates recension & 12 bästa dejtingsajter som Freelocaldates.com Visa 12 alternativ för Freelocaldates.com Officiell URL: https://www.freelocaldates.com Älskar du att söka, flirta, prata och dela foton med andra människor? Vill du ha en plats som hjälper dig att upptäcka potentiella partners med hjälp av interaktiva funktioner? Då är FreeLocalDates din bästa tillförlitliga källa till information och underhållning, alla [...]

Läs recension

InstaBang.com-granskning och 12 bästa sexdatingappar och webbplatser som Instabang.com Visa mig 12 alternativ för Instabang.com Officiell URL: https://www.instabang.com Instabang är en av de populära sexdatingwebbplatserna som hjälper dig att hitta anslutningar bland likasinnade människor. Tack till utvecklarna av webbplatsen, som också skaparna av en annan populär dejtingsajt, Uberhorny. Som […]

Läs recension

Flirt.com-granskning & 12 bästa dejtingsajter för vuxna som Flirt.com & 12 bästa dejtingsajter för vuxna som Flirt.com Visa mig 12 alternativ för Flirt.com Att gå med på en onlinewebbplats för vuxna med ett riktigt och fantastiskt antal funktioner är relativt svårt att hitta. På grund av den många mängden dejtingsajter som lurar på Internet idag, [...]

Läs recension

XDating Review & 12 bästa webbplatser för vuxna, sexdating som xDating.com Visa mig 12 alternativ för xDating.com XDating, en unik webbplats för sexdating för varje vuxen. Visst är det ett av de bästa sätten att hitta sexpartners, kopplingar och avslappnade relationer. Så, om du är i långvariga allvarliga kontakter, eller hittar din själsfrände, är det säkert [...]

Läs recension

BangLocals & 12 (måste-besöka) Sexdating-webbplatser som BangLocals.com Visa 12 alternativ för BangLocals.com Har du någonsin provat en webbplats för sexdating? Om ditt svar är nej, saknar du den bästa chansen att uppleva fantastiska sexuella affärer och kopplingar. Banglocals är en måste-besök webbplats för människor som letar efter en perfekt match för sex, datum, [...]

Läs recension

HornyMatches & 12 (Bästa) Sexdating-webbplatser som Hornymatches.com Visa mig 12 alternativ för HornyMatches.com Letar du efter avslappnad dejting och kontakter på snabbare och bättre sätt? Då är HornyMatches svaret på all din önskan. Denna webbplats är för sexdating för vuxna och riktar sig till personer som letar efter avslappnad kul. Således, om du känner dig intresserad av [...]

Läs recension

Milfaholic & 12 (Bästa) MILF Sex och dejtingsajter som Milfaholic.com Visa mig 12 alternativ för Milfaholic.com Mamma Jag skulle vilja knulla, eller i populär term MILF. Det låter kanske kontroversiellt, men det finns enorma individer som vill koppla ihop eller knulla äldre kvinnor. Det är uppenbart att önska en MILF är en vanlig fetisch i älskling. I alla fall, […]

Läs recension

Passion.com recension & 11 bästa kontaktannonser, singelsidor som liknar Passion.com URL: https://passion.com Visa 11 TOPP-alternativ för Passion.com Att bo mellan en vanlig dejtingsajt och en vuxen webbplats, Passion.com driver människor att delta i fullständiga intima fysiska anslutningar. De har funnits redan länge och har gjort sig ett rykte inom fältet [...]

Läs recension

Fuckbook & 12 (bästa) sexdatingwebbplatser som liknar Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Visa mig 12 alternativ för Fuckbook.com Webbplatsen själv Genom att bara se namnet kan du omedelbart berätta vad detta webbplatsen handlar om. Fuckbook är i grunden Facebook för dem som letar efter avslappnade sexuella möten. Så rakt ut är detta [...]

Läs recension

Uberhorny Review & TOPP 11 Kontaktannonser / dejtingsajter som liknar Uberhorny.com Visa 11 alternativ för UberHorny.com Om du inte är ny i världen av dejting online måste du ha hört talas om Uberhorny, en framstående och populär dejtingsajt fram till i dag . För människor som söker en plattform för att delta i avslappnad underhållning, datum och passionerade relationer, [...]

Läs recension

Whiplr & Bästa 11 BDSM- och kontaktannonswebbplatser som liknar Whiplr.com Visa 11 alternativ för Whiplr.com Whiplrs webbplats Själv Whiplr är i grunden en appbaserad dejtingsplattform för vuxna som riktar sig till personer som letar efter avslappnad sex och BDSM-anslutningar. Dess nisch är för dem som gillar fetischdating och inga strängar kopplade till arrangemang eftersom uppenbarligen [...]

Läs recension

Visa 11 alternativ för FriendFinder-x.com Vad handlar det om? Friend Finder-x är en av de välkända sajterna för dem som letar efter kontakter och avslappnad sex. Det hanteras av Friend Finder Network tillsammans med dess andra plattformar. Eftersom det är under Friend Finder Network kan du förvänta dig att webbplatsen har [...]

Läs recension

Visa 15 alternativ för ALT.com Sex har utvecklats på så många sätt att det redan har blivit en livsstil för andra. För andra kan det verka som ett tabu om sex inte görs i missionär. Emellertid har icke-missionärsex redan fått ett stort välkomnande i många länder. Faktum är att om du är en av [...]

Läs recension

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Visa 11 Sugar Dating Webbplatsalternativ för Sudy.app Kanske är du en rik man eller kvinna som letar efter något företag med en sexig, ung partner ... eller kanske är du den unga och attraktiv person som vill vara i ett förhållande som ger dig väsentliga fördelar, aka att vara involverad med sockerpappor eller [...]

Läs recension

Cougared URL: https://www.cougared.com Visa 12 MILF Datingalternativ för Cougared.com Föreställ dig detta - heta, sexiga och sexuellt laddade 40-somingar som din hook-up kompis. Att engagera sig i pumor kan vara lockande och sensuell; det låter för bra för att vara sant men med hjälp av några fantastiska plattformar som Cougared.com kommer det att hända för dig. Ansluter till äldre [...]

Läs recension

Whatsyourprice Review & 12+ andra fantastiska sockerdating- och anslutningswebbplatser som liknar whatsyourprice.com URL: https://www.whatsyourprice.com Visa 12 liknande webbplatser som Whatsyourprice.com Whatsyourprice.com är dagens bild och hjälte för sockerpappor och mammasitas. Under en tid av smartphones och Internet har anslutningssajter varit trenden ganska länge nu och de visas i [...]

Läs recension

Seeking Arrangement Review URL: https://www.seeking.com Visa 12 alternativ för dejtingsajter för socker för Seeking.com (Uppdaterad januari 2021) - Om du letar efter en annan typ av roligt i dejtingsvärlden, kan sockerdating kanske vara den perfekta för dig och Seeking.com kan hjälpa dig mycket! Sockerdating kan vara lite kontroversiellt för vissa [...]

Läs recension

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Visa 14 alternativ för Swinglifestyle.com I det moderna samhället har vi idag, att träffa människor har varit så enkelt som 123. Vi lever i en generation där nästan alla använder Internet och på bara några klick här och där kommer du redan att få vad du vill. Det här är detsamma för dejting - [...]

Läs recension

CougarLife URL: https://cougarlife.com Visa 11+ bästa Cougar Dating & Hookup-webbplatser som Cougarlife.com Många äldre kvinnor söker yngre män för att bara träffas, ansluta och förhoppningsvis starta nya relationer med. I den här moderna världen, vi lever idag, har allt blivit enklare och omedelbart - med bara några få klick kan du njuta av [...]

Läs recension

Victoria Milan Webbplatsadress: www.victoriamilan.com Victoria Milan Recension 2020 - Är det bra för utrikespolitiska frågor? Hoppa till fördelar och nackdelar Vi är vana vid online dating-plattformar som tillgodoser ensamstående män och kvinnor med mål att träffa några nya vänner, kontakter eller till och med framtida dejtingspartner. Naturligtvis, eftersom det är de [...]

Läs recension

BlackCrush Webbplatslänk: https://www.blackcrush.com Anslutning med en svart babe online - Recension av BlackCrush.com Visa fördelar och nackdelar med Blackcrush Vi har alla våra preferenser och smaker angående de människor vi gillar och de flesta av oss föredrar en skriv över den andra. Oavsett vad dina preferenser är om du har provat online dating och anslutning [...]

Läs recension

Visa 10 webbplatser för DatingCougars Time har visat att det inte är ovanligt att se par med riktigt stora åldersgap. Äldre män som träffar yngre kvinnor är inte alls nya, men vi ser inte alltid äldre kvinnor som träffar yngre män. Men nyligen har det på något sätt "normaliserats" att se äldre kvinnor och deras unga pojkvänner. Pumor, som hänvisar till [...]

Läs recension

Visa mig Topp 9-webbplatser för online-anslutningar Vi vill alla hitta vår enda sanna kärlek mitt i allt kaos, hjärtesorg och besvikelser vi har gått igenom, men det tar tid. Så det finns tillfällen då vi vill uppleva kortsiktiga spänningar och bara njuta av livet just nu. Letar du efter anslutningar kan [...]

Läs recension

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 dejtingsajter som AshleyMadison.com Hoppa till 12 bästa alternativen för AshleyMadison Ashley Madison, en inte så typisk dejtingsajt, startade långt tillbaka 2001. Till skillnad från de flesta dejtingsajter som riktar sig till enskilda individer i AshleyMadison.com skapar en ny relation med främlingar och är gjord för människor som redan är engagerade, oavsett om det är pojkvän-flickvän […]

Läs recension

Dating.com Visa mig För- och nackdelarna med Dating.com Den ultimata översynen av Dating.com-webbplatsen Många kärlekshistorier har sitt ursprung online. Många människor vill kommunicera med andra människor vilket verkligen hjälper eftersom det finns massor av online-webbplatser att välja mellan. Som ordspråket säger finns det någon för alla där ute ... vilket är [...]

Bläddra till början