Uppdaterad: 14 juni 2024

Svängig

URL: https://swingular.com

Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com

swingular hemsida

Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att bli känd. Din integritet kommer att hållas hemlig, så ta tillfället i akt och skapa ditt konto för att börja söka efter ditt par. 

Med miljontals medlemmar som har varit aktiva i mer än 15 år handlar Swingular mer om kvalitet snarare än den kvantitet som gör upplevelsen till en fantastisk anslutning med andra medlemmar.

Funktioner som inte bör missas

Webbplatsens unika egenskaper gör att interaktionen flyter. Att söka efter individer till var de befinner sig eller leta efter någon till matchningarna du vill gå ut med finns i swinger-sökmenyn. Det bästa är att du kan låta dig gömma sig från en viss medlems åsikter för att inte se dig alls, och samtidigt kan du lägga till din favoritlista med individer. 

Sista minuten-samtalet för ett datum finns i Booty Calls. Du måste vara snabb och snabbt be din match att gå ut och ha kul, för när klockan slår efter fyra timmar avslutas bytesamtalet. Meet-Ups är en planerad sökning. Du kan leta efter vänner att vara i baren, på en fest eller bara att vara med dig för natten. Ställ in den och leta efter din typ.

Mobiler är de senaste och föredragna trenderna från swingers. Andra säger att det är hemskt när de börjar använda det på vissa webbplatser, men för Swingular är designen unik, den är justerbar till vilken skärmstorlek som helst, vilket gör din upplevelse värd. Deras snabbmeddelanden är som en FB-sida där du kan skapa kontakter till var som helst i världen. Det är mycket tillgängligt för alla webbläsare eller genom att ladda ner apparna på iOS eller Android. En videochatt är också närvarande för att göra den i realtid.

Deras reseplaneringsmeny låter andra se var din destination är eller vem dina besökare är. Det coolaste med den här funktionen, när du väl har listat dina planer, kommer alla som har din anslutning på webbplatsen att ha en bild av din plats från en till en annan. Det är sömlöst att hantera din profil på det enkla sättet.

Fler coola tillgångar av Swingular

Det coolaste bland funktionerna, Swinger Parties och Events, första gången vi träffar varandra är stressande och oroande till skillnad från att träffas vid sammankomster och tillfällen, även om det fortfarande är oroande kändes det mer tröstande. Du kan lägga upp dina egna evenemang och fester och hitta medlemmars inlägg också i den här menyn. Deltagare kan svara för att få sina biljetter på webbplatsen, som för arrangörer, de har sina deltagares åsikter och varje medlem har en QR-kod för att delta i festen / evenemangen. 

Över hela världen finns det hundratals grupper eller klubbar som bildas. I Swing Club-katalogen kan du söka bland de många medlemmarna som har gått med i en grupp. När du söker efter dessa klubbar kategoriserar webbplatsen dem efter plats, klubbtyp och mycket mer. Om du är ägare till några klubbar kan du lägga upp möten eller komma ihop. 

Det finns ett rum för människor som gillar att resa på kryssningar och semestrar. Denna typ av funktion är för människor som älskar att åka från en plats till en annan genom att kryssa eller tillgripa.

Swinger Vacation and Cruises erbjuder lyx. De kommer att ge dig fantasin om dina djupaste önskningar. Deras erbjudanden är de översta livsstilsorterna. Och swinger-kryssningar och resor med grupper som är listade på Swingular.

12 andra Swinger / dejtingsajter som Swingular.com:

# 1 - Cassidy

kasidie

Kasidie.com en vuxen sida för dem som gillar att göra äventyrsrelationer. Det började 2006 på en onlinemagasin som skapats för swingermedlemmar. Webbplatsen gjorde en uppdatering och skapade en unik anslutning till sociala mediefunktioner. Det finns många meddelandeprogram som chattrum, forum eller bara vanliga personliga meddelanden.

Webbplatsen har mycket att erbjuda. Deras funktioner kan tillgodose medlemmarnas behov, kategorin "Rendezvous" som gör det möjligt för medlemmar att publicera sin status, inställning och tillgänglighet som passar med en sexometerskala.

För enorma folkmassor kan medlemmar publicera sina evenemang och sammankomster, som för andra som vill delta, kan begära en inbjudan till nämnda fest.

Webbplatsen har gjort det till en av de bästa platserna i många delar av USA och en halv miljon människor öppnar sidan varje månad

För en fördjupad granskning av Kasidie.com - klicka här.

FÖRDELAR:

 • lätt att använda för korta förhållanden
 • inte dyrt
 • lätt att använda för korta förhållanden

CONS:

 • foton är dolda för icke-prenumeranter
 • surfverktygen är begränsade

# 2 - Adultfriendfinder

Adultfriend

De flesta funktionella webbplatser i världen av anslutningar och eskorter och de mest populära bland andra swinger-webbplatser. AdultFriendFinder är en enorm webbplats där 25 miljoner besökare besöker sidan varje månad. De flesta besökare bor i Storbritannien och Kanada.

Det är den bästa webbplatsen att leta efter en partner på grund av dess stora medlemmar. Innehållet är fantastiskt, de är fulla av bilder av sexuellt innehåll och och sexuellt inbjudande att förbättra medlemmarna att ha det bra. Men det finns val där du kan vara med en medlem eller leta efter seriösa relationer.

Och här är en fullständig recension av Adult Friend Finder.

FÖRDELAR:

 • inga avgifter för medlemskap
 • lättförståelig bakgrundsinformation
 • stort antal abonnenter

CONS:

 • kostar $$ för premiumfunktioner

# 3 - SDC eller Swingers Date Club

swingers dejtklubb

Besökare som älskar swinger-webbplatsen, SDC eller Swinger Date Club kommer alltid att vara ett av deras besöksmål. Det är den äldsta dejtingsajten och fortfarande aktiv tills denna tid. Det har 3 miljoner medlemmar över hela världen, de flesta kommer från USA och Nederländerna.

Webbplatsens innehåll talar om sammankomster på medlemmarnas offentliga fester där alla är välkomna. Det finns också val för privat firande för människor som inte gillar publiken där medlemmar måste begära att få delta.

FÖRDELAR:

 • inkluderar menyer för privata firande och många offentliga sammankomster

CONS:

 • komplicerad navigering
 • återkrav inte tillämpligt

# 4 - Swinglivsstil

swinglivsstil

Skapad för ovanstående vuxna medlemmar. Swinglifestyle kan matcha andra webbplatser för dess antal. Det har mer än 16 miljoner medlemmar registrerade på webbplatsen och har en noggrannhet på 5,000 aktiva medlemmar som alla är tillgängliga samtidigt. Deras mest populära medlemmar bor i Australien, Storbritannien och USA.

Läs mer om Swinglifestyle och dess liknande webbplatser här.

Medlemmarnas mest gillade funktioner är resande tillfällen där de kan välja mellan resor eller kryssningsresor. De är anslutna till en resebyrå som heter Topless Travel som ansvarar för medlemmens resa. Till skillnad från många andra webbplatser kan gratismedlemmar ha större tillgång till sin kategori.

FÖRDELAR:

 • personlig information har val att hålla från icke-betalande medlemmar
 • inte dyra
 • personlig information är grundlig

CONS:

 • frånvaro av gratis naken till icke-abonnent
 • frånvaro av kundsupport

# 5 - Flingster

flingster

Webbplatsen är perfekt för personer som inte gillar att skriva lång information om sin personliga bakgrund. För att gå med i Flingster behöver du inte registrera dig längre. Du kan omedelbart lämna ett personligt meddelande till medlemmarna eller kanske vill kontakta dem via videochatt. Den har 500,000 XNUMX följare, varav hälften stannar i USA.

En av favoritfunktionerna är AR Mask som används för virtuella filter där medlemmar täcker sina ansikten med klistermärken för att avbryta avslöjandet av deras ansikten. Det har stora fördelar för nya medlemmar som inte vill låta alla veta hur de ser ut.

Mer om Flingster? Kontrollera recensionen här.

FÖRDELAR:

 • tillgängligt gränssnitt
 • present av översättaren som är inställd för enkel kommunikation till icke-engelsktalande
 • inga avgifter

CONS:

 • avsaknad av applikation till mobiltelefoner

# 6 - Swapfinder

swapfinder

Skillnaden mellan Swapfinder och andra webbplatser, den här webbplatsen som söker bilder är organiserade och snygga. Att bläddra efter medlemmens bilder är mer organiserad och tydligare så att resultaten blir snabbt tillgängliga. En av de överlägsna webbplatserna som har 40,000,000 XNUMX XNUMX medlemmar över hela världen. Med den här typen av community-sida kan du dela kommunikation genom att skicka bilder, skrivningar och videor eller en blandad delning kan också göras.

Webbplatsen har många fantastiska medlemmar där medlemmar kan lägga sina favoriter till hotlistfunktionerna. Till det finns det en blinkningskategori där du kan skicka smidiga meddelanden för att få uppmärksamhet.

FÖRDELAR:

 • medlemmar är globala
 • skärmade profiler
 • gott om inga avgiftsfunktioner

CONS:

 • frånvarande för nedladdningsbara applikationer
 • litet teckensnitt

# 7 - Gungor

svänger

Webbplatsen är mer känd än någon etablerad webbplats och granskad sida. Det har 50,000 XNUMX medlemmar, nästan alla är aktiva och alla vill ha det bra. De går mer för kvantiteten snarare än kvaliteten på tändstickor. Det är snabbt att ansluta till alla medlemmar som gör deras livsstil färgstark.

Det finns många saker att upptäcka om dess funktioner, en av dem är den osynliga menyn där en medlem kan söka på sidorna på webbplatsen medan han gömmer sig själv för att han / hon är aktiv för närvarande.

FÖRDELAR:

 • tillämplig webbkamera och privat rum
 • många volontärer att svänga

CONS:

 • komplicerat webbsidans utseende
 • rättvis design och stil webbplats

# 8 - Ashley Madison

Genom åren har webbplatsen bibehållit sin popularitet. Det fokuserar på par som ville ha en fullständig upptäckt av sitt eget fantastiska sexliv. Med den här typen av inställningar vill många fortfarande vara på webbplatsen och utforska den roliga sexpartnern

2015 nåddes webbplatsens säkerhet. Många medlemmar identifierades och avslöjade sitt utseende från webbplatsen. Webbplatsen återhämtade sig och blev bättre och mer känd än någonsin tidigare. Säkerheten var fixad och det finns 20 miljoner medlemmar som registrerade sig över hela världen.

Här granskar vi fullständigt Ashley Madison.

FÖRDELAR:

 • inga avgifter för kvinnor
 • säker plats

CONS:

 • förbättra relationer (inte så illa)
 • begränsade medlemmars åsikter

# 9 - 99 Smaker

99 SMAKAR

99Flavors har de högst rankade swinger-sidorna och topplistan bland dejtingsajter. Det har 90,000 XNUMX miljoner medlemmar över hela världen. Webbplatsen var känd för sina djupa fantasier och önskningar. Det rekommenderas inte för medlemmar som letar efter en långvarig eller ett seriöst förhållande.

Medlemmar kan chatta med varandra. De har också möjlighet att göra 2-vägs webbkamera för fantastisk kommunikation. De kan låta bilder ses av varandra. Möte och datering kan fixas på webbplatsen. En uppdaterad fantastisk funktion för den här webbplatsen är Sex Academy där medlemmen skulle ha bakgrundskunskap om sovrumstrick och konkurrens.

FÖRDELAR:

 • detaljerad personlig information
 • enkel åtkomst efter registrering

CONS:

 • webbplatsen är inte sökbar
 • färre medlemmar
 • kostsam
 • ospännande aktivering

# 10 - Swingtowns

När du öppnar sidan och tittar på den tittar du på en liknande plattform som Facebook-sidan. Det ser ut som att en av deras funktioner är att navigera det liknar det. Det här är en ny webbplats men berömmelsen ökar i antal.

De flesta medlemmarna är aktiva och har en summa på 500,000 XNUMX uppskattade medlemmar. För att aktivt kunna njuta av webbplatsen måste du betala deras avgiftsavgifter om inte, din tillgång kommer att vara begränsad. Inga betalningsavgifter, inte alla funktioner kan nås.

FÖRDELAR:

 • snabb aktivering
 • billigare
 • liknar Facebook-interaktion

CONS:

 • webbläsarfunktioner ger inte nöjda resultat
 • generera personlig information

# 11 - FetLife

fetliv

Webbplatsen ger detaljerade val när det är dags för dina sexuella fantasier. Livslivet är svaret för att uppfylla dina drömmar. Det centrerar för att ge medlemmarna sina fetischer. Detta inkluderar även medlemmar med en svängande livsstil.

Det här är sidan för människor som har många kontakter och fetischer men fortsätter att gömma sig för sig själva och är rädda för att släppa sina fantasier. Kompisens närhet till medlemmar ger dem tröst. Det liknar Facebook men kinks och fetischer är mer detaljerade.

Du kan kontrollera Fetlife och det är liknande webbplatser här.

FÖRDELAR:

 • få-liknande definitioner, använd många riktlinjer
 • likasinnade grupper
 • stora medlemmar

CONS:

 • en typ av medlemskap
 • mindre anslutningar
 • inga fixkategorier

# 12 - Dating.com

Webbplatsens huvudmål är att träffa singlar och om du har tur kommer du att ha det seriösa och långvariga förhållandet du letar efter. De är mycket välkända i Latinamerika, Europa och Asien. De flesta medlemmar kommer i 20-talet, de är populärt kända som årtusenden.

När du registrerar dig för denna sida måste du först ange all information om dig som namn, födelsedag, plats och könsval. Webbplatsen erbjuder funktioner som Discover-sidan där du kan träffas och så det finns inget behov av e-postverifiering på webbplatsen. Det finns också sökknappar på webbplatsen för att bläddra efter medlemmar och dina preferenser.

Navigera överst på sidan, det finns innehållshistorier som ser ut som Instagram som har blandningar av foton och videor. Det finns också sändningsknappen där du kan söka efter medlemmar som är aktivt online. Ett chattrum finns också.

Webbplatsen har en extra funktion som är "Let's Mingle" som gör det möjligt för medlemmar att skriva inledande uttalanden. Du kan skicka dem till din favoritlista för att läsa den helt.

Att visa medlemsprofiler är gratis, du kan också lägga till dem i din vänlista och göra dem till en av dina favoriter. Apparna för mobiler är redan tillgängliga men det görs bara via Android-systemet.

Om du kommer att anmäla dig som premiummedlem kan du få fördelar som tillgänglig kundservice, du har erbjudandet om rabatterade produkter med 50% och obegränsad tillgång till webbplatsen online. Du har också chansen att vara med i deras Mingle-funktion. För fri åtkomst kan du bläddra bland medlemmar, skicka en blinkningsfunktion och foton kan laddas upp. Det finns tre betalningsmetoder att välja mellan, betalkort, kreditkort och PayPal.

Här är vår en fördjupad granskning av Dating.com.

FÖRDELAR:

 • de flesta medlemmar är 20-åriga män
 • tillgängliga appar på telefoner
 • medlemmar med många intressen
 • kända singelsajt
 • snabb registrering
 • förbättra aktiva medlemmar
 • inga avgifter för registrering
 • omfattande webbläsare
 • tillgängliga chattrum, e-postmeddelanden, chatt och videokamera

CONS:

 • inte en helt gratis webbplats

Slutsats

Summan av alla dejtingsajter hjälper dig att släppa dina rädslor, fantasier och önskningar. Det är ett roligt sätt att uttrycka det med dina inlägg eller till dina vänner eller till personer du har en koppling till. 

Om det är svårt för dig att välja de bästa härifrån kan jag personligen rekommendera min favorit TOPP 3:
# 1: Flingster;
# 2: Dating.com;
# 3: och Adultfriendfinder. Du kan inte bli besviken över dessa. 😉

Swingular.com och andra swinger dejtingsajter är en trevlig sak att upptäcka. Du har möjlighet att resa till orter och kryssningar. Du kan till och med träffa dina vänner, klubbar och gå till deras fester tillsammans med ditt par. Varje minut räknas. Varje minut har sina minnen som du inte kan glömma och det kan bara vara en gång i ditt liv.

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början