Uppdaterad: 30 maj 2024

AdultFriendFinder granskning

Ultimate recension av AdultFriendFinder.com – Min ärliga åsikt med för- och nackdelar

Visa mig för- och nackdelarna med Adult Friend Finder

adultfriendfinder main
Vårt betyg: 4.8 / 5!

Om en av dina hobbyer är att surfa på nätet och utforska nya saker, har du förmodligen korsat vägar med AdultFriendFinder. Adult Friend Finder, eller nu mer känt som AFF, har varit i branschen för att svänga och dejta i mer än ett decennium. Det är inte förvånande att de redan har etablerat sitt namn som en av de bästa dejtings- och swinger-sajterna i hela världen. De har lanserat webbplatsen år 2006, sedan dess har de bara blivit ännu mer effektiva i sin bransch eftersom fler och fler människor har valt att bli deras medlem. Trots alla andra nya webbplatser som har kommit att spela och tävla i samma bransch har AFF fortfarande blivit det bättre alternativet för många människor när det gäller att leta efter en match hittills eller bara att ansluta.

Denna sida är bara en av utvecklarens ursprungliga webbplatser som vänder sig till swingermarknaden och andra människor som gillar korta anslutningar och möjliga livspartners. Det finns andra sajter med liknande nisch som lanseras av samma utvecklare som är lika bra. Adult Friend Finders fördel är att det lanserades tidigare så det lockade fler besökare först.

Vad är syftet med AdultFriendFinder?

I grund och botten handlar sidan om att leta efter någon som kan potentiellt vara en kortsiktig eller långsiktig partner. Den har alla de grundläggande funktionerna hos en dejtingsajt men den ger dig mer än bara den partner du behöver. Utvecklarna gjorde ett mycket smart drag genom att införliva funktioner från porrsajter i denna dejtingsajt. Som ett resultat får du en sida med alla typer av människor — singlar, de som är i ett öppet förhållande, de som bara letar efter skoj, eller till och med par som är intresserade av spännande sexuella relationsdynamiker. Bortsett från denna pool av människor kommer du att få en mer sexuell och interaktiv upplevelse på den här webbplatsen. Din fantasi sätter gränsen när det kommer till möjliga sexuella möten som du kan få ut från denna sida. Det kommer säkert att ge dig en vild åktur. Graden av spänning i din upplevelse kommer att baseras på hur mycket du är villig att spendera.

adultfriendfinder onlineBesökare på webbplatsen kan välja nivå av deltagande bland de som bara fritt surfar på webbplatsen och kollar på varje person som de tycker är intressant eller är mycket aktiv på den. Sajten har en logga in funktion som ger medlemmen möjligheten att ha verkligt virtuellt sex med en annan person genom video medan du är. Den stöder också ihopparade enheter (sexleksaker) som låter dig skicka sensationer till din partner. Om du inte är villig att betala kommer du inte att kunna ta kontakt och njuta av dessa funktioner. Men som tidigare nämnts, för dem som är villiga att satsa på den här typen av spänningar, har sajten mycket i beredskap för dig. Detta betyder dock inte att det för de icke-betalande medlemmarna inte längre finns någon chans för dig att få en dejt. Det finns! Du behöver bara ställa in din profil och göra den intressant, ladda upp fina bilder och bara vänta på att andra medlemmar ska få kontakt med dig.

Hur många användare har de?

Adult Friend Finder är främst en dejtingsapp men medlemmarna på webbplatsen hittar inte bara datum. Vissa hittar riktiga vänner under sin interaktion eftersom webbplatsen verkligen är en enorm grupp av riktiga människor. Den har genomsnittliga månadsbesök på över 25 miljoner där besökarna spenderar ungefär 10 minuter varje gång de besöker. De flesta av dess besökare kommer från USA som utgör mer än 50 % av deras besökare. På andra plats i Storbritannien, och den tredje är från Kanada, med ett totalt antal på 2 miljoner användare runt om i världen. Med detta antal besök och användare fortsätter sajten fortfarande att få fler och fler medlemmar och användare. 

Det ökande antalet sajtmedlemmar är ett resultat av de ständiga uppdateringarna och förbättringarna som utvecklarna har gjort under åren. Det som en gång bara var en enkel dejtingsajt har blivit ett hem för alla som vill utforska olika sexuella nischer och äventyr utan rädsla för att bli dömd av människor. Eftersom människor besöker sajten av mer eller mindre liknande skäl är det en frisk fläkt för dess medlemmar, det är deras sexuella fristad.

Anledningar till varför du behöver ett AFF-konto

AdultFriendFinder chatt

Alla vet att AdultFriendFinder är bland de största och mest populära anslutningsdestinationer världen över. Även nybörjare i vuxenunderhållningsbranschen har en gång hört talas om eller besökt den här sidan. Bokstavligen har den allt du behöver, från tillfällig sex och dejter till sexuella äventyr och seriösa relationer.

Visst, dess ofiltrerade matchflöde, tillfredsställande livesamtal och smutsiga album är himmelskt sända funktioner för många kåta killar. Det spelar ingen roll om du ännu inte tänker på sex just nu, att ha ett extramaterial till hands är alltid en välkommen bekvämlighet. Faktum är att covid-19-reglerna har visat att detta är supertydligt. I åratal har den ökande hemisoleringen lett till ett skjutande antal människor som är intresserade av nakenhet, porr och sexting. Och om du är som jag, som inte vill spela livet över osäkert sex, är AdultFriendFinder din säkraste insats.

Jag är säker på att du har använt Tinder och andra hookup-sajter tidigare, och eftersom du är här antar jag att det inte var en bra upplevelse. Så om jag var du skulle jag sluta spela på min uppkopplingsupplevelse om du har AdultFriendFinder här. Att registrera sig skulle ge dig många chanser att runka online, regelbundet tillfälligt sex, streama sexshower och delta i smutsiga chattrum.

Registrera dig på Adult Friend Finder

adultfriendfinder registrera dig Webbplatsen har en mycket smidig registreringsprocess. Det finns ingen anledning att fylla i en massa information om dig. Det kan bokstavligen ta mindre än 5 minuter och du är klar. Du blir bara i princip tillfrågad om ditt kön, intressen, din födelsedag så att de kan se till att du är myndig, landet där du kom ifrån och provinsen. Det finns också ett alternativ för par som väljer att registrera sig som en. Denna information frågas genom en kryssruta och ett rullgardinsval. Webbplatsen kommer också att fråga dig om de personer du är intresserad av att träffa, som du kan välja ut så många du vill om du har många intressen. 

I den andra delen av registreringen, du ombeds sedan ange din e-postadress för att verifiera att du verkligen är en riktig person, ditt unika användarnamn och lösenord och en kort introduktion av dig själv för bättre chanser att hitta den du är intresserad av. Det är också här du bör skriva om de personer du är intresserad av speciellt om du har ett mycket specifikt intresse. När allt är klart kan du nu logga in när som helst på Adult Friend Finder. Under inloggningsprocessen kan du välja att använda användarnamnet du skapade eller din e-postadress, sedan ditt lösenord, och det kommer att leda dig till ditt konto där du kan se de senaste aktiviteterna på sidan. Webbplatsen tvingar dig inte att ladda upp ditt foto till ditt konto, men den har starkt rekommenderat för fler chanser till interaktion. 

Site Tour

När du loggar in på ditt konto hälsas du omedelbart med massor av alternativ och möjliga matchningar på sidan.

Eftersom sidan har ett väldigt stort antal medlemmar är det normalt att ha tusentals medlemmar som är online samtidigt, och sidan får aldrig slut på senaste aktiviteter i flödet. Du kan faktiskt börja leta efter din match därifrån. Majoriteten av dess medlemmar tillhandahåller mycket sexuellt och vuxet innehåll genom videor, bloggar, foton eller till och med genom livestreaming där de öppet visar sina nakna kroppar.

Meddelanden och kommunikation på Adultfriendfinder.com

Det finns många sätt att ansluta och interagera med medlemmar på sajten, från livet som är ett mer aggressivt sätt att interagera, till blinkningsfunktionen är ett mer subtilt alternativ. Chattar kan göras i chattrummen, och du har även möjlighet att göra en blogg med dina olika sexuella uttryck. Kommunikation på sajten är en grundläggande och väsentlig funktion att oavsett om du är en betalande eller en icke-betalande medlem finns det alltid ett alternativ att kommunicera åt dig. 

Deras extrafunktioner

adultfriendfinder-funktioner

Denna webbplats är full av överraskningar. Den har många extra funktioner som du sällan kan hitta på bara en enda webbplats. Det är i grunden full av saker att göra, det tillgodoser medlemmarnas olika behov och önskemål.

Chattrum och gruppchatter

Webbplatsen är ett väldigt stort samhälle av människor från olika samhällsskikt har nästan samma, om inte faktiskt samma, mål som är att leta efter en partner i vilket sammanhang som helst. För att främja detta mål har webbplatsen skapat ett offentligt chattrum där medlemmar bara kan frigöra sig och berätta om hans olika intressen och önskningar. Som medlem kan du gå med i de olika chattrummen eller skapa ett.

Sexakademi

För de nybörjare som fortfarande befinner sig i utforskningsstadiet för de olika sexuella kinksna har webbplatsen en Sex Academy som tillhandahåller online-instruktioner om hur olika sexpositioner och handlingar fungerar. Denna funktion har förberett för instruktionsvideor om rätt sätt att göra anal eller oralsex. Det ger också tips om bättre chanser att träffa människor på webbplatsen.

tävlingar

Webbplatsen har dagliga tävlingar och vinnaren bestäms av vem som har flest likes. Tävlingar varierar från tema till tema och vem som helst kan skicka in sitt bidrag.

Tjejer

För dem vars av er som gillar live-action, som vill se människorna på webbplatsen i realtid, finns det ett alternativ för dig att göra det. En av de bästa funktionerna på webbplatsen är vad de kallar live-kameror där du kan se vem som är live just nu och du kan se vem som sänder i realtid. Du kan också välja att vara den som sänder.

Hetlista

När du redan har besökt webbplatsen några gånger kan du hitta personer som har blivit dina konstanter eller dina favoriter. Du kan placera dessa personer i din hetlista så att du enkelt hittar dem igen nästa gång.

Wink

Flörta är ett sätt att få någons uppmärksamhet och om du är för blyg för att faktiskt starta en konversation kan du helt enkelt klicka på blinkningsknappen och skicka den till personen du är intresserad av. 

Presentgåva

Om du är den typ som uttrycker din uppskattning genom att skicka gåvor kan du också göra det via webbplatsen. AFF ger dig möjlighet att skicka virtuella presenter till människor.

Bloggar

Medlemmar kan dokumentera sina sexuella aktiviteter i en dagbok. Andra medlemmar kan också dela sina berättelser på sin sexberättelsessida som kan härledas från fiktiv för att vara som upplevelser.

Att hitta en livspartner på Adult Friend Finder – är det möjligt?

AdultFriendFinder gratis kameror

AdultFriendFinder är den ultimata lösningen för de som är trötta på att svara på långa, tråkiga relationsfrågeformulär på vanliga dejtingsajter online. Att skapa ett AFF-konto tar ett par minuter, och allt du behöver är att ange ett användarnamn, inloggningsinformation, ett giltigt e-postkonto och en kort biografi. Även om sajten inte kräver en biografi eller ens en enda bild, är det i allmänhet klokt att ladda upp några eftersom det ökar dina chanser att få svar och flirtar från andra användare.

Dessutom har AdultFriendFinder en mängd olika anpassningsinställningar, till och med fler än jag föreställt mig från en avslappnad dejtingsajt, minst sagt. Faktum är att om du lägger till mer information till ditt konto ökar dina matchningschanser dramatiskt. Du kan till exempel lägga till grundläggande detaljer om dina fysiska egenskaper, som ögonfärg, hår eller till och med hy.

Men bortsett från profildetaljer, ger AdultFriendFinder också en jäkla mer än vad som finns på ytan. Den har personlighetstest du kan svara på som säkerligen kommer att ge mycket djupare fakta om dig själv. Faktum är att jag stötte på ett underhållande formulär som heter "Renhetstestet", som frågade hundra briljant skrivna saker om dina sexuella preferenser. Bara det formuläret hjälper dig att upptäcka sexuellt kompatibla användare. Visst är det ganska betryggande att AdultFriendFinder innehåller dina innersta tankar, preferenser och känslor. Jag kommer nog aldrig att hitta en sådan här hookupsajt som tar dejting och hooking på allvar och smidigt.

Kanske är det enda sättet att hitta en långvarig relation eller en livspartner på AdultFriendFinder att tillhandahålla nödvändiga detaljer som hjälper dig att utöka dina möjligheter. Hur som helst, låt oss inte få din tro för hög. Jag är säker på att om du provar AdultFriendFinder med ett liknande syfte som andra användare, spelar inget av detta egentligen någon roll.

Hitta perfekta matchningar

AdultFriendFinder sexdejter

AdultFriendFinder fungerar liknar andra dejting- och uppkopplingssajter. Den har miniatyrlistor över nära matcher som visas på dess huvudsida. Efter att du har registrerat ett konto väljs listan över matchningar i slumpmässiga ordningsföljder, men om dina profiler har fler detaljer och vackra detaljer kan det förbättra matchningsalgoritmen. Om det hjälper rekommenderar jag att du anger din ålder, kön, nationalitet, sexuella preferenser, plats, kropp, relationsstatus och radie. AdultFriendFinder kommer att visa onlineanvändare som är nära matchade med din profil, så att du enkelt kan välja ut vem som passar dig bäst. Utöver det inkluderar AFF nybörjare och användare som gillade din profil på matchlistan.

Matchning har till och med gjort det bekvämare eftersom meddelandet är ganska anpassningsbart. När jag provar det kan jag snabbt markera chattar som "viktiga" eller "lästa". På så sätt skulle de användare jag tycker är attraktiva prioriteras överst. Det är ganska snyggt, och jag är säker på att ingen sida någonsin har gjort det här tidigare. Dessutom, i det ögonblick du registrerar dig för AdultFriendFinder, överraskande nog, på ett ögonblick, kommer du att bombarderas med flirtiga meddelanden. Notera; dessa är inte bots, så jävla dem så mycket du kan.

Men det jag gillar mest med AdultFriendFinder är dess snabba och effektiva funktioner för anslutningar och datum. Till skillnad från andra vanliga dejtingsajter levererar den här faktiskt vad den lovade. Nu behöver du inte chatta och få kontakt med användare i veckor, månader eller år innan du säkrar en träff (eller ännu värre, du blir snabbt spökad). Bra att AFF-medlemmar är här för att koppla upp sig, så de har definitivt inte tid att slösa på samtal. Slå bara upp matchlistan så hittar du direkt den perfekta sexkompisen. Om du vill knulla den, så jävla den. Lätt.

AFF-appen

AdultFriendFinder-appen

Sätt dig ner och koppla av eftersom AdultFriendFinder har den mest bekväma plattformen för dina anslutningsbehov. Vi presenterar ... AdultFriendFinder-appen, en mobilversion av din favoritsajt för AFF. Med denna mobilapplikation kan kåta användare över hela världen kommunicera, chatta, matcha och ansluta med andra utan krångel. Om du redan har ett AFF-konto kan du även använda det när du använder mobilversionen.

Många användare har valt AdultFriendFinder-appen eftersom den erbjuder en snabbare och bekvämare upplevelse än sajten, särskilt de som alltid är på flykt. Men du kanske undrar varför du inte kan söka i appen med Google eller App Store; oroa dig inte. Jag har dig. AFF-appen har inte en egen app utan snarare en del av "All Friend Finder"-appen och anses vara en all-access-plattform för FriendFinder-communityt.

Det finns många sätt att installera appen, antingen via AdultFriendFinder-webbplatsen eller Google och App Store. Sammantaget är det ganska enkelt och coolt att använda och har inga komplicerade funktioner. Teamet bakom den här appen såg verkligen till att hålla den enkel och organiserad så att även nybörjare snabbt kan förstå användargränssnittet. Bläddra och bläddra allt du kan eftersom All Friend Finder-appen har din rygg!

Visst, det finns så mycket du kan göra här förutom att ansluta och snabba chattar. Du kan streama liveshower, hitta nära matcher och göra saker som bara AdultFriendFinder kan erbjuda. Observera att alla funktioner som är tillgängliga på huvudsajten också är tillgängliga på mobilversionen, vilket bidrar till en mer bekväm och effektiv uppkopplingsupplevelse.

Gratis eller Premium: Vilket är bäst?

AdultFriendFinder gå med

Jag måste vara helt ärlig; det är nästan omöjligt att hitta en ledig dejt eller koppling på sajten utan någon registrering – gratis eller betald. Men självklart pratar vi om AdultFriendFinder här, och som vi alla vet är den här inte bara en enkel, traditionell hookup-sajt. Så även med ett gratis medlemskap finns det massor av saker du fortfarande kan göra runt omkring. Till exempel kan gratisanvändare använda kommunikationsfunktionerna i AFF för att skicka meddelanden till chattar, kolla profiler, besöka chattrum och svara på e-postmeddelanden.

Emellertid många av de saftigaste hemliga sakerna är exklusivt tillgängliga med ett premiumabonnemang eller genom att samla poäng på plats. Dessa poäng fungerar som sajtpengar du kan samla in genom AFF-aktiviteter. I utbyte mot poängen kan användare använda premiumtjänster och funktioner som endast är tillgängliga för de betalda medlemmarna. På så sätt kan gratismedlemmar inte spendera en krona på prenumerationer samtidigt som de åtnjuter förmånerna med AFF. Med andra ord, ju större poäng du samlar, desto bredare funktioner kan du uppleva. MEN, dessa processer kommer att ta en jäkla tid, och ärligt talat, det är bara ett jävla slöseri. Personligen väljer jag hellre att uppgradera och utnyttja dess betalda medlemskap.

Betalningar och pris på Adult Friend Finder

priser för vuxenvän Som medlem på webbplatsen har du möjlighet att antingen förbli en icke-betalande medlem eller att prenumerera på det månatliga medlemskapet. Att betala för medlemsavgiften ger dig fler funktioner som är upplåsta vilket betyder roligare. Betalande medlemmar har möjlighet att vara medlem i en månad, i tre månader eller i ett år. Medlemmar kategoriseras i tre: basmedlemmen Vem är icke-betalande, silvermedlemmarna och guldmedlemmarna. De olika typerna av medlemskap har olika funktioner som de kan njuta av.

Guldmedlemskapet: Adult Friend Finders pris och förmåner

AdultFriendFinder-uppkoppling

Jag rekomenderar uppgradering till guldmedlemskap för alla som letar efter en snabb och enkel anslutning. Personligen ger ett Gold-medlemskap en persons profil mer autenticitet, legitimitet och trovärdighet, vilket gör en anslutning och möten mindre skrämmande och skrämmande överlag. Att vara en premium och officiell AFF-medlem ger i viss mån bättre "trovärdighet" för användaren och gör det lättare att lita på eftersom de investerade pengar för att uppleva hookup. Ärligt talat, när en viss sida är gratis, finns det fler bedragare och kattfiskare eftersom ingen person med sitt fulla sinne skulle spendera dollar bara för att vara ett troll.

Men om du har använt AdultFriendFinder längre än du tänkt dig, kanske det är bäst att uppgradera till guld. I samma ögonblick som du gör ett köp behandlas du som en "kung" eller "drottning" på AFF. Dessutom blir anslutningar mycket lättare att hitta, och du kommer att dyka upp oftare och ovanpå sökningar. Inte bara det, utan du kommer också att ha tillgång till de mest omfattande sökalternativen som finns på sajten och svara på chattar och e-postmeddelanden när och var du vill.

Visst, med kraften i Guldmedlemskap kan vilken användare som helst använda alla funktioner eller tjänster som AdultFriendFinder erbjuder. Du kan använda onlinechattar, ladda upp foton på ditt profilalbum, dela personliga videor, etc. Ju fler aktiviteter du gör på sidan, desto bättre engagemang får du. Guldmedlemmar får vanligtvis anslutningar och dejter snabbare än gratismedlemmar eftersom de får mer spotlight från resten. Så för alla som funderar på att uppgradera, här är en liten översikt över AdultFriendFinders priser:

 • En månads prenumeration – $39.95 per månad
 • Tre månaders prenumeration – $26.95 per månad ($ 80.85
 • Tolvmånadersprenumeration – $19.95 per månad ($ 239.40)

Säkerhet och säkerhet

Sedan förra gången de hade ett säkerhetsproblem har webbplatsen förbättrat och återförbättrat sin säkerhet och säkerhet, särskilt när det kommer till detaljerna om dess besökare och medlemmar. För närvarande skyddas de av ett tredjepartssystem som lägger lager av kryptering så att säkerheten på sajten inte kommer att brytas.

När det gäller systemet nuförtiden – sajten och appen har förstklassig säkerhet och kryptering, och håller din data säker när som helst.

För- och nackdelar med Adult Friend Finder

PROS:

 • Sökverktyget är verkligen pålitligt, det kan filtrera till de mest specifika detaljerna du vill filtrera
 • Du har aldrig slut på människor att ansluta till på grund av dess massiva medlemskap och breda räckvidd
 • Den har en app för enklare åtkomst som är tillgänglig för både Android- och iOS-användare
 • Förutom den nuvarande appen har du också möjlighet att använda den mobila versionen av webbplatsen
 • Det finns många funktioner som det är omöjligt för dig att ta slut på saker att göra

CONS:

 • Förhållandet mellan man och kvinna kan inte bestämmas
 • Webbplatsen är inte för personer vars mål huvudsakligen är att ha vänner eller bara letar efter ett platoniskt förhållande

Vanliga frågor (FAQ)

 1. Är sajten AdultFriendFinder legit?

aff-matning Defenitivt Ja! Det är en legitim dejtingsajt för vuxna som har funnits i branschen i mer än ett decennium. Det har etablerat sitt namn över hela världen med 80 miljoner medlemmar över hela världen. 

 1. Är AdultFriendFinder effektivt?

ja! Medlemmar hittar faktiskt personer att dejta eller ansluta sig till via webbplatsen. Med sitt stora medlemskap med människor med liknande sexuell entusiasm är det nästan omöjligt att inte hitta någon du kan vara oavsett om du är en betalande besökare eller inte. Det är detta som håller webbplatsen på fältet fram till nu.

 1. Om jag har hoppat över att uppdatera min profil, kan jag ändå uppdatera den?

Ja. Om du behöver uppdatera din profil så att den blir mer iögonfallande kan du göra det genom att följa dessa instruktioner:

 1. Logga in på webbplatsen med ditt användarnamn och lösenord.
 2. Klicka på länken "Mitt konto" högst upp på sidan.
 3. Välj en av de tre länkarna i avsnittet Profil som låter dig uppdatera önskat avsnitt.
 4. Var noga med att fylla i alla avsnitt i profilen och se till att du kontrollerar din stavning.
 5. Klicka på knappen "Spara" för att slutföra dina ändringar.
 1. Kan jag hämta ett glömt lösenord?

Ja, om du har glömt ditt lösenord kan du bara klicka på länken "Glömt lösenord". Den kommer då att fråga dig om ditt användarnamn och e-postadress. Instruktioner om hämtning av ditt lösenord kommer att skickas till din e-post. Du behöver bara följa instruktionerna och du är tillbaka på rätt spår.

 1. Kan jag stänga av funktionen för automatisk förnyelse av webbplatsen?

Ja, funktionen för automatisk förnyelse kan vara avstängd. Denna funktion placerades faktiskt för enkelhets skull. Men för dem som inte vill bli medlem i eir kan denna funktion stängas av genom att logga in på webbplatsen, klicka sedan på länken "Mitt konto" och gå sedan till "Faktureringshistorik & kreditkortsinformation". Du kommer då att se produktstatus och bara markera knappen OFF under produktstatus. 

 1. Är mina uppgifter säkra på webbplatsen?

ja! Dina uppgifter är definitivt säkra med appen och underhålls av ett tredjepartssystem som skyddar och krypterar informationen på webbplatsen.

 1. Behöver jag ladda ner AFF-appen för att komma åt den på min telefon?

Inte nödvändigtvis. Du kan fortfarande njuta av AFF-webbplatsen utan att ladda ner appen. Webbplatsen har en mobilversion som gör att du kommer åt webbplatsen via din telefon även utan appen.

Slutsats

Om du fortfarande funderar två gånger på att registrera dig för AdultFriendFinder är det anmärkningsvärt att sajten har vunnit ett antal utmärkelser som den bästa dejtingsajten av olika prisutskott i flera år. Men om ni alla är redo för lite action och äventyr kan ni göra det registrera dig enkelt på AdultFriendFinder.com. Du kommer säkert att njuta! Enligt min personliga åsikt - det är verkligen värt det. Så bara kolla in det och se själv.

liknande webbplatser Alla 119 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Australiska eskorter & 12 måste besöka gratis eskortporrsajter som AustralianEscorts.au Visa mig 12 alternativ för AustralianEscorts.au Letar du efter några eskorter från The Land Down Under? Är det en frestande idé att träffa en eskort ikväll? Pojke, det är nära midnatt, och mina tankar flyger någonstans. Det verkar som att jag vill […]

Läs recension

Babes of London & 12 bästa eskortsajter som Babesoflondon.com Visa mig 12 alternativ för Babesoflondon.com Du vet, London är en smältdegel av kulturer, eller hur? Människor från alla hörn av världen kallar det hem. Naturligtvis, med all den mångfalden kommer en hel rad möjligheter att utforska när det kommer till sex och […]

Läs recension

Babes of London Review & 12 bästa eskortsajter som Babesoflondon.com Visa mig 12 alternativ för Babesoflondon.com Du vet, London är en smältdegel av kulturer, eller hur? Människor från alla hörn av världen kallar det hem. Naturligtvis, med all den mångfalden kommer en hel rad möjligheter att utforska när det kommer till sex […]

Läs recension

Adoxsi Recension & 12 måste-besöka eskortsajter som Adoxsi.com Visa mig 12 alternativ för Adoxsi.com Trött på att gå till platser ensam? Trött på att runka utan att få en hand av en härlig dam? Eller är du uttråkad av ständig porrströmning och saknar faktiskt jävla? Tja, det finns en lösning på det - eskort! Men självklart, […]

Läs recension

Escorts Liaison & 12 imponerande eskortsidor som EscortsLiaison.com Visa mig 12 alternativ för EscortsLiaison.com Escorts Liaison! Åh pojke, du skulle älska den här stygga platsen. Har du varit i någon eskortkatalog den här veckan? Om du ska fråga mig så har jag fått noll poäng när det kommer till sexiga eskorter. Varför? Arbetet höll mig sysselsatt […]

Läs recension

Eskortaffärer & Top-12 eskortsajter som EscortsAffair.com Visa mig 12 alternativ för EscortsAffair.com Många människor är nuförtiden besatta av att hitta sin perfekta matchning. Vissa registrerar sig för dejtingappar; andra njuter bara av solotid på porrsajter. Men det finns naturligtvis mycket bättre sätt att kombinera dejting och explicita saker i ett, och […]

Läs recension

Eskorter i närheten Australien & 12 måste-besöka eskortsajter som eskorterNearby.com.au Visa mig 12 alternativ för eskorterNearby.com.au För folk i Australien eller någon som besöker platsen kan EscortsNearby hjälpa dig att få kontakt med närliggande eskorter för en trevlig stund. Webbplatsen erbjuder olika eskortalternativ, inklusive damer, killar och till och med transmodeller. Många har rekommenderat den här sidan […]

Läs recension

KittyAds Recension & Topp-12 eskortsajter som KittyAds.com Visa mig 12 alternativ för KittyAds.com Så jag letade efter en ny lurvig kompis, och min homie lade ner KittyAds.com som ett förslag; och jag är helt upprymd, redo att välkomna en fluffig vän till min värld. Jag skriver in URL:en, spänningen är på topp, bara för att bli träffad […]

Läs recension

Happy Escorts Review & 12 bästa eskortsajter som HappyEscorts.com Visa mig 12 alternativ för HappyEscorts.com Killar längtar efter glada eskorter! Varför? Eftersom de tillhandahåller glada tjänster. Lycka smittar av sig, och jag vill vara mycket nöjd i sängen, inte bara för mig och min kuk utan också för mina ivriga läsare. Så jag sparkade min […]

Läs recension

NewYork Exgirlfriend & Top-12 eskortsajter som New-york.exgirlfriend.com Visa mig 12 alternativ för New-york.exgirlfriend.com Hej där! Vi känner alla till kampen med att hitta eskorttjänster online, i hopp om att hitta den där diamanten – den perfekta eskortmodellen som får ditt hjärta att springa och dina önskningar att sjunga. I denna vilda värld av internet är det […]

Läs recension

Shemale Canada & 12 måste-besöka trans- och regelbundna eskortsajter som ShemaleCanada.com Visa mig 12 alternativ för ShemaleCanada.com Okej, spänn dig för vi ska ta en resa tillbaka till tidigt 2000-tal, där ShemaleCanada.com har hållit det har gått ner sedan 2002. Ja, du läste rätt – det är praktiskt taget en onlinedinosaurie, men låt inte […]

Läs recension

Escort Vista Recension & Topp-12 eskortsajter som EscortVista.com Visa mig 12 alternativ för EscortVista.com Låt oss dyka in på en sida där jakten på nöje står i centrum. Nu har vi alla våra favoritsysselsättningar, eller hur? Vissa människor älskar trädgårdsarbete; andra brinner för att samla frimärken. Men för mig, ja, låt oss säga att min favoritaktivitet innefattar […]

Läs recension

DaddysList & 12 måste-besöka eskort- och Call Girl-sajter som DaddysList.com Visa mig 12 alternativ för DaddysList.com Välkommen till en inte så genomsnittlig hörn av internet, gott folk. Det är Dudethrill, din pålitliga guide till allt spännande inom vuxenunderhållning. Idag är vi på väg att dyka djupt ner i DaddysList.coms gåtfulla vatten. Om du landade på denna webbplats […]

Läs recension

Empire Escort & 12 måste-besöka eskortsajter som EmpireEscort.com Visa mig 12 alternativ för EmpireEscort.com Hälsningar, Dudethrill-fans! Idag dyker vi djupt in i EmpirEscorts skandalösa värld, det fräscha ansiktet i eskortscenen online. Innan du höjer på ögonbrynen och undrar om deras ungdomlighet är en röd flagga, kom ihåg, det är inte åren; den […]

Läs recension

Asian Fever & 12 måste besöka eskortsajter som AsianFever.ch Visa mig 12 alternativ för AsianFever.ch Jag har precis granskat några dejting- och hooking-sajter för bi-singlar och par, och nu har vi ännu inte utforskat en kinkigare och främmare marknad. Ska jag introducera Asian Fever och dess världsomspännande utbud av våta fittor? Bli inte förvirrad […]

Läs recension

London TS & 12 toppklassiga eskortsajter som LondonTS.com Visa mig 12 alternativ för LondonTS.com Min vän med en stark fetisch för trans- och London-hotties hittade en plats att salivera på. Han vill inte bevara denna upptäckt; därför skickade han ett privat meddelande till mig med länken. Inte för att tillägga så mycket, men ville […]

Läs recension

Exotic Africa & 12 bästa eskortsajter som Exotic-Africa.com Visa mig 12 alternativ för Exotic-Africa.com Letar du efter att fylla det tomma utrymmet i ditt liv? Sugen på ett extraordinärt möte med symbolen för skönhet? Vad sägs om att ägna sig åt charmen hos en afrikansk eskortmodell? Tja, håll fast vid din upphetsning för jag har precis […]

Läs recension

Aussie Top Escorts & 12 måste-besöka eskortsajter som AussieTopEscorts.com Visa mig 12 alternativ för AussieTopEscorts.com Vad händer, killar? Dudethrill är i huset, och idag har jag något speciellt för dig. Förbered dig på att kasta dig in i den stimulerande världen av AussieTopEscorts. Så om du råkar vara där eller har planer på att besöka snart, […]

Läs recension

Simple Escorts Review & 12 bästa eskortsajter som Simpleescorts.com Visa mig 12 alternativ för Simpleescorts.com Hej där, andra nöjessökare! Det är dags att dyka in i SimpleEscorts lockande värld. Missförstå mig rätt, jag njuter lika mycket av en bra solo-session som nästa kille, men det är onekligen något elektrifierande med […]

Läs recension

Oklute recension och 12 bästa eskort- och dejtingsajter som Oklute.com Visa mig 12 alternativ för Oklute.com Ska vi prova några sexiga rätter ikväll? Mina läsare försöker alltid experimentera och prova otäcka platser. Jag vet att du älskar att upptäcka fler platser för att släppa loss dina sexuella sysslor. Därför har vi turen idag att dissekera en eskort […]

Läs recension

Bedpage24 & 12 Top Notch eskortsajter och alternativ på baksidan som Bedpage24.com Visa mig 12 alternativ för Bedpage24.com Stoppa vad du gör när jag ger ordet till Bedpage24.com! När du hör webbplatsens namn, vad fortsätter att ringa i ditt saftiga och perversa huvud, kompis? Åh ja, vuxenjobb och eskorttjänster, verkligen! Jag vet […]

Läs recension

Nairobi Divas & 12 måste-besöka eskortsidor som NairobiDivas.net Visa mig 12 alternativ för NairobiDivas.net Hej där! Känner du dig lite ledsen och ensam ikväll? Trött på att lita på din hand för lite ångande kul när du bläddrar igenom Dudethrill.coms porrrekommendationer? Tja, jag har en lösning för dig! Säg hej till NairobiDivas, den ultimata eskortkatalogwebbplatsen […]

Läs recension

Escort Club & TOP 12 måste-besöka eskortsajter som escort.club Visa mig 12 alternativ för escort.club Hej där, jag har spännande nyheter för alla er nöjessökande där ute! Vet du hur du ibland vill hitta en rolig och attraktiv följeslagare för natten utan allt krångel av att gå med i någon exklusiv klubb? Tja, […]

Läs recension

NaughtyAds & 12 måste-besöka eskortsajter och baksidesalternativ som Naughtyads.com.au Visa mig 12 alternativ för Naughtyads.com.au Har du någonsin hört talas om NaughtyAds? Det här är faktiskt första gången jag kollar in den här sidan. Från början trodde jag att det var en gratis porrsajt med massor av annonser, men som tur är är den mycket bättre än så. NaughtyAds är en […]

Läs recension

ClassifiedAds & 12 måste-besöka eskortsajter och backpage-alternativ som Classifiedads.com Visa mig 12 alternativ för Classifiedads.com Livet kan vara knepigt utan porr, men det är mer utmanande utan eskort. Ahhh, eskorter... var kan vi exakt hitta den bästa eskortsajten och Backpage-alternativet just nu? Jag har letat överallt, men jag har bara sett några fantastiska […]

Läs recension

Sugar Daddy Meet & Top-12 Awesome Sugar Baby/Daddy Dating & Hookup-sajter som SugarDaddyMeet.com Visa mig 12 alternativ för SugarDaddyMeet.com Har du drömt om att få en sockerbebis? Eller har du tänkt att landa en generös och rik sugar daddy? Sugar Daddy Meet kan hjälpa dig att uppfylla någon av dessa drömmar. SugarDaddyMeet.com är bland ett […]

Läs recension

CallEscort Review & Top-12 eskortsajter som CallEscort.org Visa mig 12 alternativ för CallEscort.org Shh... bara mellan oss har jag haft svårt att hitta en dejt nyligen, och jag har försökt lyckan på Tinder, men tyvärr är det inte samma sak längre. Så jag överväger att ringa oberoende eskorter senare i kväll. Jag saknar att komplettera mina vanliga […]

Läs recension

UKAdultZone & Top-12 eskortsajter som Ukadultzone.com Visa mig 12 alternativ för Ukadultzone.com Besöker du Storbritannien i helgen? Eller planerar du att åka på en månadslång resa? Nåväl, vad ditt syfte än är, ströva inte runt i staden utan eskort. UKAdultZone hjälper dig att hitta de perfekta och pålitliga följeslagarna runt området […]

Läs recension

Trans Escorts & 12 måste besöka eskortsidor som Trans-Escorts.com Visa mig 12 alternativ för Trans-Escorts.com Underbara eskorter väntar på dig på Trans Escorts! Alla som letar efter en fräsande partner för att väcka sin sömnlust borde prova nya otroliga sajter. Jag slår denna möjlighet att lära mig mer om Trans Escorts och dess kåta community. […]

Läs recension

888 Companions Recension & 12 bästa eskortsajter som 888companions.com Visa mig 12 alternativ för 888companions.com Behöver du en het jävla kompis? Gå in här, så fixar jag dig! Om du funderar på en enkel lösning och inte känner för att bråka med matchmaking och hookup-webbplatser, kan 888companions.com vara svaret på dina desperata begär. Denna […]

Läs recension

Bumpchies & 12 bästa eskortsajter som Bumpchies.com Visa mig 12 alternativ för Bumpchies.com När vi ser fler alternativ för att släppa lös våra erotiska önskemål är det fantastiskt att se sajter som bjuder in oss att prova deras otroliga erbjudanden. Bumpchies kan ha känt till mina avsikter när de spirar ur ingenstans i mina rekommendationer. Från sajten […]

Läs recension

ScarletAmour Recension & 12 måste-besöka eskortsidor som scarletamour.com Visa mig 12 alternativ för ScarletAmour.com Jag har varit värd för evenemang och fester hela mitt liv. Och av min erfarenhet kommer en fest inte att vara galen och otrolig om det inte finns några partystjärnor - eskorter! Jag erkänner att jag har anställt eskorter i allt jag gör, och du kan inte […]

Läs recension

UEscort & TOP 12 eskortsajter som uescort.com Visa mig 12 alternativ för uescort.com Funderar du på en rolig utekväll? Tja, vad sägs om att njuta av natten med en speciell eskort vid din sida? Det är förmodligen en av dina kinkyste drömmar. Så jag är här för att göra det till verklighet. Jag vet exakt hur utmanande […]

Läs recension

TSMasseur & TOP 12 erotisk massage och eskortsajter som tsmasseur.com Visa mig 12 alternativ för tsMasseur.com Onanister och underbara sossar – tillsammans med några brudar med enorma kukar – kommer att vara ämnet för min recension nu. Om du letar efter shemale massageutövare, tuffa massörer från TS och till och med transeskorttjänster, kommer min rekommendation att vara ovanpå […]

Läs recension

Kaufmich Recension & 12 bästa eskortsajter som Kaufmich.com Visa mig 12 alternativ för Kaufmich.com Kaufmich! Jag vill vara rakt på sak; denna tyska eskortsida är en explosion! Många män och kvinnor som letade efter en fräsch natt med kopplingar berättade för mig om denna kryddiga Kaufmich-bostad. Vem är jag att göra motstånd? Jag öppnade […]

Läs recension

Ivy Société Review & 12 bästa eskortsajter som ivysociete.com Visa mig 12 alternativ för ivysociete.com Spel för en annan eskortsajt? Jag snubblade över denna fantastiska sida som heter Ivy Société. Sofistikerat, eller hur? Tja, sofistikeringen av denna plattform slutar inte med namnet bara för att den går hela vägen till dess tjänster, eskorter och användbarhet. […]

Läs recension

Rub Page & 12 bästa erotiska massagesajter som RubPage.com Visa mig 12 alternativ för RubPage.com Jag har haft kroppssmärtor på sistone och jag undrar var jag ska ta en snabb massage. Du känner mig; Jag nöjer mig inte med konventionella tjänster; därför är jag sugen på saftiga och slingrande läckerheter. Med det sprang jag igenom en […]

Läs recension

Park Lane Escorts & Top-12 Escort-sidor som parklaneescorts.com Visa mig 12 alternativ för parklaneescorts.com Sofistikerade, lyxiga och prisvärda eskorter? Är det möjligt? Tja, i Park Lane Escorts är allt möjligt. Denna eskorttjänstsajt är en drömdestination för många kåta affärsmän, roliga killar eller alla män som vill njuta av livet med en […]

Läs recension

The Erotic Review & 12 bästa eskortsajter som TheEroticReview.com Visa mig 12 alternativ för TheEroticReview.com The Erotic Review! Först trodde jag att den här sidan var en annan domän som recenserar porrsajter och olika erotiska erbjudanden. Mycket bra, The Erotic Review fokuserar på en lite mer specifik kurs. Denna eskorttjänstplattform ger intensifierande åtgärder som du […]

Läs recension

Trikz Recension & 12 bästa trans/shemale eskortsidor som trikz.co.uk Visa mig 12 alternativ för trikz.co.uk Vill du prova något nytt och vilt i helgen? Vad sägs om en trannie-eskort? Jag är säker på att semester, fest eller sommarsemester skulle vara kul med en underbar följeslagare vid din sida. Men det vanliga problemet vi stöter på nuförtiden […]

Läs recension

Diskret Elite & 12 måste-besöka eskortsidor som discreet-elite.co Visa mig 12 alternativ för discreet-elite.co Hej Dudethrill-fans! Jag besökte en eskortsida ett tag, så jag tänkte att det här skulle vara den perfekta tiden att kolla in en annan. För närvarande letar jag efter något högklassigt och fyllt med VIP-eskortmodeller, och om du känner […]

Läs recension

Escortify & 12 bästa eskortsajter som Escortify.com.au Visa mig 12 alternativ för Escortify.com.au Är du redo att bli Escortify? Escortify.com.au är en annan plats att gå till när du söker efter fräsande heta eskorter. Jag gillade webbplatsens namn, men jag älskar damerna i samlingen mer. Definitivt lade Escortify till en korg med överraskningar till sina kunder. […]

Läs recension

Heta recension och topp-12 eskortsajter som hot.com Visa mig 12 alternativ för Hot.com Sugen på eskorter igen? Tja, Hot.com kan vara en annan go-to-webbplats för dina eskortservicebehov. Som jag har hört är Hot.com en guldgruva i vuxenunderhållningsvärlden, och denna enkla namngivna eskortsajt har varit en enorm hjälp för många människor över […]

Läs recension

NZ Girls & 12 bästa eskortsajter som NewZealandGirls.co.nz Visa mig 12 alternativ för NewZealandGirls.co.nz NZ eskorter är här! Åh, dessa nyazeeländska tjejer är dina sexuella hjältar när de letar efter de otroliga brudarna för att lugna din hårda kuk. Oavsett vilken region eller land du tillhör är NewZealandGirls.co.nz ett utmärkt ställe att förstå din smak […]

Läs recension

Shag.co.uk Recension & 12 måste-besöka kopplingswebbplatser som liknar shag.co.uk Visa mig 12 alternativ för Shag.co.uk Mitt i Covid-virusets oförutsägbarhet är det svårt att tänka på vad vi ska göra för att göra oss produktiva och utmanande. Nuförtiden verkar det som att allt medför risk för infektion eller död. För många människor går ut med sina […]

Läs recension

XEscortHub & Top-12 eskortsajter som liknar xescorthub.com Visa mig 12 alternativ för xescorthub.com Är du trött på alla meningslösa chattar och flirtande på dejtingsajter? Vill du ha sex utan att anstränga dig för mycket? Vill du smaka på en riktig kvinna istället för att rycka till porr? Om ditt svar är ja, ja, jag tror att jag vet […]

Läs recension

AngelsOfLondon Recension & 12 bästa eskortsajter som angeloflondon.com Visa mig 12 alternativ för AngelsOfLondon.com AngelsOfLondon eskorter kommer säkerligen att underhålla dig och uppleva ett nöje som du aldrig har känt förut. Eskorter av det här slaget är svåra att få tag på och de är definitivt bland de bästa i underhållningsbranschen över hela världen. För närvarande har AngelsOfLondon över […]

Läs recension

Smooci & 12 bästa eskortsajter som liknar Smooci.com Visa mig 12 alternativ för Smooci.com Smooci är ett unikt namn för en eskorttjänstplattform. Denna sida syftar till att koppla kåta kunder till lika sexuella eskorter. Smooci hyser damer som vill ge sensuell service till män och kvinnor globalt. De tillåter potentiella kvinnor att annonsera […]

Läs recension

T-Escorts recension & 12 måste-besöka transeskortsajter som t-escorts.com Visa mig 12 alternativ för T-Escorts.com Det finns bara ett fåtal sajter jag litar på när jag letar efter transeskorter så länge. Och jag är glad att kunna presentera ytterligare en på listan —T-Escorts! Den har över 100 XNUMX+ eskortannonser som publicerats av oberoende transeskorter. Varje dag, […]

Läs recension

LoveHub Review & 12 bästa eskortsajter som lovehub.com Visa mig 12 alternativ för Lovehub.com Jag har använt eskortsajter och tjänster i många år, och när vi pratar om de bästa eskortsajterna är jag inte längre främling för det . Med mina erfarenheter kan jag helt se om det är en bra sida eller nej. Så när […]

Läs recension

Switter Review & 12 bästa eskort- och baksidor som liknar switter.at Visa mig 12 alternativ för Switter.at Letar du efter en onlinegemenskap där du kan uttrycka dig fritt utan rädsla för att bli censurerad? Tur att jag har en nyupptäckt sida idag! Designad exklusivt för den sexuella underhållningsvärlden, ger Switter alla […]

Läs recension

MyEscort Network & 12-Best Escort Sites Liknande myescort.network Visa 12 alternativ för Myescort.network Ahh, eskorter... Ingenting slår verkligen den autentiska smaken av sex. Visst, jag tycker om att titta på porr, men visst, det är något med eskorter och deras underbara ansikten som vi inte kunde motstå. Det är därför jag är här igen för att introducera en ny eskortupptäckt — MyEscort Network! […]

Läs recension

EscortDex & 12 BÄSTA eskortsajter som liknar escortdex.com Visa mig 12 alternativ för Escortdex.com Är du trött på din vanliga eskortkatalogsajt? Letar du efter en annan eskorttjänstplattform som kan komma väl till pass när du är utanför New York? Tja, låt mig presentera EscortDex, en av de bästa, sofistikerade eskortkatalogerna i […]

Läs recension

DiorEscorts Recension & TOP 12 eskortsajter som liknar diorescorts.com Visa mig 12 alternativ för DiorEscorts.com När du först hör talas om DiorEscorts kommer du förmodligen att tro att det är en högkaliber horeplats. Tja, du gissade rätt! Från själva namnet går det inte att förneka att DiorEscorts är en unik destination för alla som vill fylla tomrummet […]

Läs recension

Mega Personals & 12 måste-besöka eskortsajter som megapersonals.eu Visa 12 alternativ för Megapersonals.eu Många människor har saknat Craigslist på grund av dess bekvämlighet för eskortjägare över hela världen. Vissa önskar att det skulle komma tillbaka, medan andra hoppas på ett alternativ som matchar dess tjänster. Tur för dig, jag kan förverkliga din önskan. Även om man tar […]

Läs recension

TSDating & Topp 12 vanliga och shemale eskortsidor som ts-dating.com Visa mig 12 alternativ för ts-dating.com Då var det en så utmanande process att hitta vackra tranny-eskorter. Förutom begränsade resurser finns det gott om fördomar och hån på nätet. Men saker och ting har förändrats nu och världen har vänts upp och ner. I åratal har det funnits […]

Läs recension

Oodle Recension & 12 (bästa) eskort- och baksidor som liknar personals.oodle.com Visa mig 12 alternativ för personals.oodle.com Craigslist har en speciell plats i våra hjärtan — visst, den har ingen ersättning, men tyvärr har denna klassificerade eskortannons har slutat fungera. Tur för dig, jag har hittat ett lovande alternativ till Craigslist som heter Oodle! Till skillnad från vår favoritklassificerade […]

Läs recension

Sexrådgivare & TOP-12 eskortsajter som SexAdvisor.com Visa mig 12 alternativ för SexAdvisor.com En flod av bedrägliga webbplatser på Internet hindrar dig från att etablera betydande interaktion med tjejer. Om det går bra med en eskort har du tur; annars slösar du tid och pengar. SexAdvisor.com, å andra sidan, är en eskortsajt som […]

Läs recension

Eccie Review & 12 måste-besöka eskortsajter som eccie.net Visa mig 12 alternativ för Eccie.net Här är vi i en annan recension, och jag har stött på denna eskortsajt som ser helt lovande ut. Det heter Eccie, en plats med en omfattande eskortdatabas och pålitliga eskortrecensioner. Jag har gjort en del misstag tidigare när jag bokar en […]

Läs recension

RubRatings recension & TOP-12 eskortsajter som rubratings.com Visa mig 12 alternativ för Rubratings.com Kände du dig trött och ensam? Kanske skulle en skön kroppsmassage lindra dina besvär. Skulle det vara mer perfekt om du kunde njuta av det med en het, vacker dam? Nåväl, jag har nyheter till dig! Nu finns det en eskortsajt där […]

Läs recension

PrivateDelights & 12 bästa eskortsajter som privatedelights.ch Visa mig 12 alternativ för Privatedelights.ch En eskorttjänstsajt som heter PrivateDelights har utökat sina funktioner och plats för att rymma damer i hela Kanada och USA från sin bas i Schweiz. För det första är detta inte din traditionella eskorttjänstplattform där användare matchas baserat på kriterier […]

Läs recension

TS4Rent Review & 12 Bästa Shemale Escort och andra eskortsajter som liknar ts4rent.eu Visa mig 12 alternativ för ts4rent.eu Var inte blyg; Jag vet att du gillar trans escort, och att hitta det bästa inom sexindustrin kan vara svårt. Så jag är här för att presentera en annan webbplats som vänder sig till trannies, men det finns naturligtvis alltid […]

Läs recension

Massage Republic & 12 TOP Escort Sites Like MassageRepublic.com Visa mig 12 alternativ för MassageRepublic.com Denna recension är lite extra speciell för dig nu. Låt oss försöka om vi kan få dig att kopplas till MassageRepublic.com istället för att titta på videohoror denna kväll. Jag slår vad om att du är nyfiken på den här nya sajten som jag pratar […]

Läs recension

EuroGirlsEscort Review & 12 BÄSTA eskortsajter som liknar EuroGirlsEscort.com Visa mig 12 alternativ för EuroGirlsEscort.com Är europeiska damer din grej? Skulle eurolekorter vara ett bra alternativ? Om ditt svar på dessa två frågor är ett stort fett ja, så kommer du kanske att älska min recension om EuroGirlsEscort. Oroa dig inte; Jag såg till att avslöja allt […]

Läs recension

EscortsAffair Review & 12 (bästa) Escortwebbplatser som EscortsAffair.com Visa mig 12 alternativ för EscortsAffair.com Dessa dagar, där människor är långt borta och fysisk distansering gör socialt umgänge mer utmanande, fick jag erkänna att porr har uppfyllt mitt djupt skitliv. Åh, hur önskar jag att jag kunde skruva lite het blondin just nu och låta henne [...]

Läs recension

UKPunting Review & TOP-12 Escort Sites Like UKPunting.com Visa 12 Escort Sites Alternativ för UKPunting.com Även om du är försiktig och vaksam är det inte riktigt lika ärligt och enkelt att hitta den utmärkta eskortplatsen och andra relaterade varor som du tror det är. Visst, det finns ett stort överflöd av eskorterande webbplatser globalt, men absolut noll försäkringar [...]

Läs recension

MERB Review & 12 BÄSTA eskortsidor som Merb.cc Visa mig 12 Escort Sites Alternativ för Merb.cc Att välja en perfekt eskorttjänst och andra sexrelaterade varor är ganska svårt att göra. Att välja och erkänna kvaliteten och konsekvensen hos dessa typer av tjänster kan dock till och med ställa en annan utmaningsnivå för våra stumma människor. […]

Läs recension

Backlist24 Review & (TOP-12) Backpage Alternatives Like Backlist24.com Visa 12 alternativ för Backlist24.com Människor klämmer för att söka efter en ny plattform för att uppleva de saker de älskar med Backpage. Sedan förlusten av Backpage på scenen kan entusiasten inte låta bli att missa de tjänster de erbjuder. Och hurra! Det finns inget mer att oroa sig för [...]

Läs recension

PERB-granskning & 12 bästa eskortwebbplatser som Perb.cc Visa 12 alternativ för Escortwebbplatser för Perb.cc Det är hög tid igen att kolla in en annan webbplats som förmodligen blir nästa prat om staden! Ja, du läste det rätt. Med sina efterlängtade funktioner kan man aldrig missa chansen att se vad de erbjuder. Därav, […]

Läs recension

ScarletBlue Review & 10-BÄSTA Escortwebbplatser som ScarletBlue.com.au Visa mig 12 Escortwebbalternativ för ScarletBlue.com.au Scarletblue är en av de mest populära live voyeurismsajterna på världen. Webbplatsen fick extra popularitet på grund av sitt stora utbud av korta och fullängds porrfilmer av hög kvalitet. Webbplatsen gick först live 2002 och fick omedelbart [...]

Läs recension

EscortRankings (Recension) & 12 bästa eskortsidor som EscortRanking.uk Visa mig 12 Escortalternativ för EscortRankings.uk Jag vet att du letar efter de sexigaste och vackraste riktiga eskorterna i ditt område. Och ja, du har kommit till rätt plats. Escort Rankings ger verklig, ärlig feedback från kunder som hjälper dig att välja den bästa [...]

Läs recension

Skokka Review (2023) & 12 Skokka.com-alternativ för sexannonser & eskorter Visa mig 12 alternativ för Skokka.com Vill du uppleva något nytt? Är du uttråkad? Känner du dig ensam? Det är hög tid att granska en ny webbplats som beskrivs som "The Adult Dating Reference." Denna webbplats är populärt känd som Skokka.com. Skokka.com är […]

Läs recension

TERB Review & 12 bästa eskortsidor som Terb.cc Visa 12 alternativ för Terb.cc Det kan mycket väl finnas perioder i ditt liv där du känner dig bortkopplad och ensam utan plats att umgås och ingen har att se. Och om du vill ha sex kan du inte hitta någon att gå med i [...]

Läs recension

LeoList Review & 12 Backpage-alternativ som liknar Leolist.cc Visa 12 alternativ för LeoList.cc: I morse surfade jag på nätet efter några Bakcpage-alternativ (eftersom Backpage nu är stängd ...) och upptäckte en annonserad LeoList på Twitter. Jag är här för att försäkra dig om att det är värt din tid. På LeoList finns det en söt, [...]

Läs recension

Humpchies Review & TOP-12 Alternative Escort Sites Like Humpchies.com Visa 12 alternativ för Humpchies.com Åh, Humpchies! Planerar du en resa någonstans i Kanada och vill lägga dig på internet? Du vill utforska mer eftersom du redan har försökt och misslyckats med att ansluta appar. Du försökte till och med gå in i en bar och [...]

Läs recension

Sexemodel & TOP-12 Escortwebbplatser som Sexemodel.com Visa mig 12 alternativ för Sexemodel.com: Jag måste erkänna att titta på porr inte ger mig fullständig tillfredsställelse. Det finns tillfällen när jag vill känna mig bortskämd lite. Uttrycket "pornografi" kan beskriva de allra bästa och hetaste positionerna och de mest uttryckliga sexhandlingarna, men ingenting är bättre än att se [...]

Läs recension

SumoSearch Recension & Topp 12 Escortwebbplatser som Sumosear.ch Visa mig 12 alternativ för SumoSear.ch När jag först hörde talas om SumoSearch, tyckte jag omedelbart att domänen var smart och genomtänkt. Den använder en schweizisk domän .ch som en förlängning av sitt namn och stavas som Sumosear.ch. Även om namnet låter konstigt är SumoSearch en resurs [...]

Läs recension

EscortFish Review & 14 (Bästa) Escortwebbplatser som EscortFish.ch Visa mig 14 alternativ för EscortFish.ch Dudes sökte aktivt sexuell tillfredsställelse vid alla tillfällen, oavsett vad. Till och med jag har tillbringat mina värdefulla timmar helt på egen hand. Jag spenderar dem i ensamhet och leker runt på internet med min kuk (och en hink med smörjmedel) som jakar [...]

Läs recension

Erosguia & TOP-12 Regelbundna & shemale eskortsidor som Erosguia.com Visa 12 alternativ för Erosguia.com Letar du efter en tjej eller shemale eskorter? Visst, du gillar lite kuk, men du gillar också hoppande bröst och saftiga tossor. Du stöter ständigt till svarta omskurna homofile som skjuter sig i röven och ger sig anala orgasmer, [...]

Läs recension

Escortnyheter och 12 VIP-eskortwebbplatser som EscortNews.eu Visa mig 12 alternativ för EscortNews.eu Så mycket som jag gillar porr, kommer jag att vara den första att erkänna att det inte alltid skär det. Jag kan lätt klara mig de flesta dagar eftersom jag regelbundet tittar på några av de bästa sajterna på Internet för porr och privat [...]

Läs recension

Visa mig 12 alternativ för USASexGuide.nl Är du angelägen om att ansluta till människor, ha kul, träffa nya vänner, upptäcka strippklubbar och hyra underbara eskorter runt om i USA? Låt mig presentera dig för USASexGuide, en populär webbplats som fick mer än en halv miljon medlemmar och fortsätter att få fler användare varje dag. Officiell [...]

Läs recension

Escort Babylon Review & 12 (BEST) Escort Sites som EscortBabylon.net Visa 12 alternativ för EscortBabylon.net Ibland i våra liv börjar vi inse att vi börjar spendera mer tid på wanking. Antingen är personen vi är gift med problemet, eller så har vi inte en tillräckligt bra kvinna. Även om självtillfredsställelse (onanerar, menar jag) kan vara till hjälp, [...]

Läs recension

EscortMeetings Recension & 12 bästa eskortsidor som liknar EscortMeetings.com Visa 12 alternativ för EscortMeetings.com Alla resor är fruktbara om du kan knulla några underbara lokalbefolkningen. Men var du kan hitta ett företag för en natt eller två är en annan fråga. Och det är där EscortMeetings är till nytta. Överraskande nog är de flesta av världens stora städer, mest [...]

Läs recension

TopEscortBabes & TOPP 12+ Escortwebbplatser som topescortbabes.com Visa 12 alternativ för TopEscortBabes.com Eftersom internet fortsätter att växa har eskorttjänster ökat på olika webbplatser. Många av dem har underbara, superupphetsande kvinnliga eskorter. Funktionalitet och trovärdighet skiljer sig dock avsevärt från ett varumärke till ett annat. Så om du är en erotisk sökare och din dröm att spendera [...]

Läs recension

YesBackpage Review & 12+ Andra Backpage & Escort Site Alternativ som YesBackpage.com Visa 12 alternativ för YesBackpage.com Det har fått många kunder att leta efter andra lösningar eller alternativ som svar på Backpages utträde från branschen. Således växer YesBackpage, ett framgångsrikt, pålitligt och välkänt Backpage-alternativ som ger all godhet i klassiska [...]

Läs recension

Escort Directory & 12 "Must-Visit" Escorts-webbplatser som liknar EscortDirectory.com Visa mig 12 alternativ för EscortDirectory.com Som namnet antyder är Escort Directory en eskorteringswebbplats som måste besöka och erbjuder fantastiska listor över vackra eskorter och byråer över hela värld. Med hjälp av denna plattform kan du hitta alla möjliga underbara tjejer, shemales och [...]

Läs recension

EasySex Review och 12 (bästa) Sex / Hookups-sidor som EasySex.com Visa mig 12 alternativ för EasySex.com När det gäller hookups och sexdating-webbplatser, är EasySex fortfarande att ge sina fans en plats för att engagera och hitta intresserade personer i casual sex och anslutning. På den här webbplatsen hittar du valmöjligheter som alla ser ganska heta ut [...]

Läs recension

Slixa Recension & 12 bästa "måste besöka" eskortsajter som Slixa.com Visa mig 12 alternativ för Slixa.com För det mesta känner vi oss kåta och vill ha ett företag med oss. Under tiden kanske du vandrar runt på internet och söker efter den rätta sexkompisen att sitta vid din sida medan du uppfyller djupaste mörkaste önskningar. […]

Läs recension

Tryst.link & 14 (bästa) Oberoende eskortwebbplatser som Tryst.link Visa mig 14 alternativ för Tryst.link Varje dag växer många kåta män, kvinnor och par successivt och är ivriga att prova olika saker i sängen. Kongressen har dock varit strikt när det gäller att genomföra lagar om eskorteringsindustrin att många oberoende eskorter letar efter en legitim [...]

Läs recension

Freehookups & TOP 12 Hookups and Dating Sites Like Freehookups.com URL: http://us.freehookups.com Visa mig 12 alternativ för Freehookups.com En gudssänd från himlen, online-anslutning och dejtingsajter är en mirakelarbetare för alla ensamstående damer och herrar över hela världen. Men inte alla webbplatser skapas lika och jämnt. Några av sajterna erbjuder en [...]

Läs recension

Eskortguide och 12 (bästa) eskortkataloger som liknar Escort.guide Visa mig 12 alternativ för Escort.guide Om själva eskortguiden Om du är i Storbritannien, oavsett om du är permanent bosatt eller bara är ute och vill ha kul, kanske du vill doppa fingrarna till eskorternas värld. Det är en […]

Läs recension

5Escorts & TOPP 12 Escorts / Sex dejtingsajter som 5Escorts.com URL: https://5escorts.com Visa mig 12 alternativ för 5Escorts.com Inte alla har turen att ha partners, alltså när saker blir kåta och heta, skulle vissa människor vända sig till alternativa alternativ som porrsajter. Att titta på pornografiskt material kommer dock aldrig att räcka och människor skulle vilja ha ett mer verkligt liv [...]

Läs recension

Visa 10 alternativ för SugarNights.com Letar du efter en söt söt nattetid? Sugarnights är säkert här för att rädda. Att vara en av de populära eskorttjänsterna online som kan hjälpa dig att ansluta dig till äkta och riktiga människor. Webbplatsen försäkrar att bedrägerier och annat oönskat bedrägeri inte bör beröras. Mestadels är de specialiserade på att tillhandahålla [...]

Läs recension

AdultLook-granskning & 14 bästa eskort- och anslutningssidor som liknar Adultlook.com Visa 14 alternativ för AdultLook.com Om du letar efter lite erotisk kul och vill kolla in lokala tjejer i ditt område kan vi nu lita på olika webbplatser för att få fixera. Det finns många eskortplatser för att ge dig en ny [...]

Läs recension

WellHello Recension & 11 Bästa Hookup och Casual Dejtingsidor som WellHello.com Visa mig 11 alternativ för WellHello.com Vi lever i modern tid där det finns massor av onlinedejtingsajter, vilket gör det lättare för oss att få kontakt med främlingar och skapa nya kontakter. Men det är svårt att hitta ett tillförlitligt alternativ eftersom det finns en […]

Läs recension

KinkyAds URL: https://kinkyads.org Visa 12 webbplatser för avslappnade möten och sammankopplingar som liknar Kinkyads.org Att göra samma sak om och om igen kan leda till tristess eller mättnad. Detta kan göra att din livskvalitet försämras. Varför inte försöka kolla in några nya heta saker på webben? Det finns många webbplatser där du [...]

Läs recension

HarlotHub & 11 andra TOP-rankade eskort- / kontaktannonswebbplatser som liknar harlothub.com Visa 12 alternativ för Harlothub.com Happy Endings händer bara i HarlotHub Slår du en ungkarlsfest? Har du spenderat kalla nätter utan att en underbar tjej blåser din kuk? Eller är du runt New York City, Houston, Chicago, Phoenix, San Diego eller Las Vegas, och [...]

Läs recension

DoubleList URL: https://doublelist.com Visa 12 alternativ för DoubleList.com Att möta människor med liknande sexuella tankesätt och mål görs nu lättare med ökningen av anslutnings- och listningssidor, en av ledarna efter att baksidan gick ner är - Doublelist. Inte bara i ett sexuellt sammanhang, utan om du letar efter någon form av relation, då [...]

Läs recension

ListCrawler (Escort Alligator) & 14 TOPP Escorts & anslutningssidor som liknar Listcrawler.eu Visa 14 alternativ för ListCrawler.com Bästa genvägar för att få läggas på ListCrawler Idag ska vi prata om Listcrawler - aka Escort Alligator. Det kan kännas fantastiskt att slå din fru eller flickvän. Men bara ett par dagar. Du kommer att vara desperat att [...]

Läs recension

TNABoard & Best 11+ Hookup & Escort Websites Liknar TNABoard.com Visa 11+ Escort / Hookup Site-alternativ för TNABoard Dating och få några kopplingar har varit lättare med ökningen av olika onlineplattformar där vi enkelt kan mötas och mingla med likasinnade individer. TNA Board har en lång lista med vackra sexarbetare, med massor av [...]

Läs recension

Erotic Monkey Visa 12 alternativ för EroticMonkey.ch Erotic Monkey, det mest utmärkta närmande ursprunget för de människor som ville veta om de extraordinära eskortrecensionerna. Eskortsajter som ger dig ett par som passar dina livsstilar, gör kontakter för lite kul och matcher som du längtar efter att vara med. Det kommer […]

Läs recension

Escort Ireland Visa 14 liknande webbplatser som Escort-Ireland.com Ibland behöver vi alla något nytt och roligt i våra liv. Och Escort-Ireland kan erbjuda just det! För att vara exakt, vi pratar om att gå vidare med några friska kvinnor och få dem att ta oss till högre grunder. Det här är inte så svårt med en [...]

Läs recension

Onebackpage & 12 alternativa kontaktannonser / eskortwebbplatser som Onebackpage Visa 12 alternativ för OneBackPage.com Du har säkert hört talas om Backpage, en av de bästa eskortwebbplatserna som någonsin har funnits ... Men till vår bestörtning har webbplatsen blivit rajdad av FBI och fått i många frågor så det var så vi förlorade en av [...]

Läs recension

EliteSingles URL: https://www.elitesingles.com/ Visa 10 alternativ för elitesinglar Med den nuvarande pandemin som tar ganska längre tid än förväntat (när vi skriver den här spännande artikeln), är de flesta av oss fastna hemma och gör ingenting i flera månader nu . Vi har alla varit så uttråkade hemma under karantänen, längtan efter något företag och bara någon att prata [...]

Läs recension

AdultSearch & 14 bästa eskortsajter som liknar AdultSearch.com Visa mig 14 alternativ för Adultsearch.com Officiell URL: https://adultsearch.com Om du letar upp jobbannonser och eskortsajter för vuxna på Internet, hittar du AdultSearch som toppar listan . Det är en webbplats som verkligen sticker ut bland dem alla eftersom den har ett stort antal och […]

Läs recension

AdultWork & 12-BÄSTA eskortwebbplatser som AdultWork.com Visa mig 12+ eskortsajter som AdultWork.com Det finns massor av onlineplattformar för personer som letar efter några stygga och sexiga vuxentjänster. Vi vet alla att det inte alltid är lätt att få våra sexuella behov tillfredsställda. Eskorttjänster är en himmelssända eftersom det säkerligen kommer att göra din sexuella […]

Läs recension

Bedpage & 12+ bästa kontaktannonser och platsannonser för tillfälliga möten Visa TOP 12 webbplatser som Bedpage.com Bedpage är din favoritwebbplats där du kan hitta alla typer av vuxentjänster som annonseras. Även om sajten också erbjuder andra grundläggande tjänster, är den mer populärt känd för sina eskort- och vuxenjobb, ibland skulle den […]

Läs recension

Eros Guide URL: https://www.eros.com/ Visa 13 alternativa eskortwebbplatser för Eros.com Online dejting och eskorter har varit en trend nyligen och folk har hoppat på vagnen särskilt under dessa tider. Det är ett bekvämt sätt att träffa människor utan att anstränga dig mycket eftersom du bara behöver vara på din telefon och spendera lite [...]

Läs recension

2Fuck webbplatslänk: https://www.2fuck.com Hoppa till för- och nackdelar Den ultimata recensionen och min första handserfarenhet av 1Fuck.com Med mer än 2 miljoner registrerade konton har 2fuck varit en av de bästa sajterna för alla som är ned för lite avslappnad sex och slumpmässiga kontakter med främlingar på internet. Vi är i en modern generation där [...]

Läs recension

Det är mänskligt att ha sexuella önskningar. Det finns i alla former och storlekar, och vissa människor kan enkelt hantera det, medan andra inte kan innehålla dessa behov. Vi vet att de sexuella önskningarna någon gång måste vara och kommer att uppfyllas på ett eller annat sätt. Men ofta hamnar människor vanligtvis i relationer [...]

Läs recension

FetLife Visa 10 liknande BDSM- och fetishwebbplatser som FetLife.com Snabböversikt över Fetlife Officiell URL: https://fetlife.com/ Dejtingsajter på nätet har styrt Internet under ganska lång tid nu. Det har länge bevisats att människor kan mingla och träffa främlingar och bilda olika relationer med dem i sitt eget hem på [...]

Läs recension

AdultFriendFinder Recension Ultimate recension av AdultFriendFinder.com – Min ärliga åsikt med för- och nackdelar Visa mig för- och nackdelarna med Adult Friend Finder Om en av dina hobbyer är att surfa på nätet och utforska nya grejer, har du förmodligen korsat din väg med AdultFriendFinder. Adult Friend Finder, eller nu mer allmänt känd som AFF, har varit […]

Läs recension

BeNaughty Den ultimata översynen av BeNaughty.com Visa mig Fördelar och nackdelar Jag har redan hört talas om otaliga dejtings- och anslutningssidor eller appar, och ja, jag har till och med provat några av dem. Jag har faktiskt blivit så van vid dem att jag på något sätt blev trött på småprat. Kom sedan till BeNaughty; bara själva namnet [...]

Läs recension

CityXGuide & 10 alternativa webbplatser som CityXGuide.com Visa 10 liknande webbplatser som CityXGuide Att resa till en ny stad kan ibland vara ensam och kall. Men det behöver inte vara så. Companionship kan enkelt köpas och användas, oavsett vilken stad du befinner dig i och webbplatser som CityXGuide.com gjorde det möjligt. OBS: NU CITYXGUIDE.com […]

Läs recension

bästa av det bästa

Läs recension

När du letar efter datum som förhoppningsvis kan leda till lyckliga slut är de bästa platserna att besöka dejtingsajter för vuxna. En av de mest populära av dem alla är Kasidie.com. Detta är en online vuxen gemenskap för äventyrliga individer som letar efter likasinnade att ansluta och ansluta sig till. Det är en bra plattform [...]

Läs recension

Backpage & TOP 16 Backpage.com-alternativ för vuxna annonser & eskorter Visa 16 alternativ för Backpage.com När Backpage stängdes var många människor förkrossade. Det var en av världens favoritwebbplatser för radannonser för vuxna. Webbplatsen hade blivit en go-to-sajt för människor som letade efter tillfälliga möten. Prostitution är inte lagligt i […]

Läs recension

Craigslist Kontaktannonser Visa 11 Craigslist Kontaktannonser Ersättare Många dudes säger att det är extremt enkelt att bli avslappnad i denna dag och på Internet, och jag kunde inte hålla med mer! I den här artikeln kommer vi att prata om några av de bästa alternativen till craigslist-kontaktannonser när vi letar efter avslappnade möten, eftersom craigslist-kontaktavdelningen nu är tyvärr [...]

Läs recension

Skip The Games Visa 10 webbplatser som liknar SkipTheGames.com Män har sexuella behov som inte kan tillgodoses genom att bara runka hela dagen framför datorn. Jag kan helt förstå frustrationen som kommer med att inte kunna uppnå tillfredsställelse bara för att man inte har en partner att dela passionen med. Även […]

Bläddra till början