Uppdaterad: 25 juli 2024

Sväljt recension

& 12 bästa avsugningporrsajter som Swallowed.com

Visa mig 12 alternativ för Swallowed.com

Svalt huvud

Hej där, gott folk! Låt oss dyka in i en värld av intima kontakter och utforska ett ämne som ofta hamnar i skuggan i böcker om vuxenutbildning. Du vet vad jag pratar om - den otroliga världen av muntlig njutning! Spänn upp dig när vi utforskar en banbrytande porrwebbplats som tar konsten att sällskapa till spännande höjder. Gör dig redo för en läsning som kommer att få dig fast från första ordet. Det är dags att träffa Swallowed, en plattform ägnad åt de bästa kuksugande åtgärderna!

Officiell URL: https://swallowed.com

Kussugande videor för din dagliga ryckningssession på Swallowed.com

Mina damer och herrar, håll i era glidmedel och vävnader för jag är på väg att avslöja ett häpnadsväckande faktum! Swallowed, den revolutionerande plattformen tillägnad konsten att njuta med munnen har samlat på sig en häpnadsväckande samling av BJ-klipp sedan senare delen av 2016. Och låt mig säga er, de har skruvat upp värmen och höjt den vuxna underhållningsbar till heta nivåer!

Med ett häpnadsväckande månatligt antal besökare som närmar sig en miljon, är det uppenbart att denna plats har blivit en destination för dem som söker en blandning av passion, skicklighet och, ja, massor av kul. Oroa dig inte; Jag tänker inte bara sitta här och skryta om det – jag kommer att utforska det här på en spännande expedition till den här webbplatsen enbart i lärande syfte. Så följ med mig när vi dyker djupt in i Swalloweds fängslande värld och avslöjar hemligheterna bakom dess oemotståndliga lockelse.

Alla tjejer sväljer kukar och sperma som ett proffs!

Håll ut, mina vänner, för vi är på väg att ta en vild tur in i den ocensurerade världen av Swallowed! Förbered er för en oförglömlig upplevelse som ger dig den rena essensen av vuxenunderhållning avskalad till dess erotiska kärna. Du kanske vill våga dig någon annanstans om du letar efter komplexa berättelser, skådespeleri eller karaktärer. Swallowed handlar om att omfamna njutningens oförfalskade grunder och visa upp fantastiska kvinnor som är engagerade i explicita och passionerade möten.

För att inte tala om, inställningarna brinner med levande ljus och färger, precis som de förföriska kläderna som dessa damer stoltserar med. Tro mig; det går inte att ta miste på dem för något annat än de bländande porrstjärnor de verkligen är. Det finns en elektrifierande och lekfull stämning som genomsyrar hela upplevelsen, nästan som om de filmar en Hollywood-film – minus det faktum att miniatyrsektionen visar tjejer som glatt utforskar deepthroating-färdigheter samtidigt som de är, ja, generöst prydda med spermier. Snacka om att bryta gränserna, eller hur?

Låt oss flytta vårt fokus till dessa märkliga kvinnor, eller hur? De sprack in på scenen 2016 och släppte lös ett lag av toppklassiga tjejer, och deras regeringstid fortsätter än i dag. Tursidan erbjuder lockande videoförhandsvisningar som ger dig en smak av vad som komma skall. Räkna med att få se en häpnadsväckande gurglande action där den stora finalen lämnar flickan strålande och säger farväl, täckt av klibbiga juicer. Det är en syn att se, mina vänner.

A Buck For Bang: Swalloweds Premium-medlemskapspris och förmåner

Svalt videor

En biljett till Swallowed kommer bara att kosta dig superprisvärda $25 med månadsplanen, vilket betyder att du har lite extra deg att investera i, um, nödvändiga förnödenheter för dina episka soloäventyr! Blink blink.

Om du tror att långsiktigt engagemang är mer din stil, oroa dig inte, min vän! Vi har täckt dig med några fina erbjudanden för utökade prenumerationer som får dig att flina från öra till öra!

Och innehållet, oh boy, innehållet! Förbered dig på minst sju spännande uppdateringar varje månad! Lita på mig; det är inte bara respektabelt; det är direkt imponerande! Dessutom har de en skattkammare av häpnadsväckande hardcore-filmer som får ditt hjärta att rasa och dina kinder rodna. Från fängslande 45-minutersfilmer till långa timmar, vi har överflöd av premiummaterial för att underblåsa dina vildaste soloäventyr!

Åh, och nämnde vi att ditt medlemskap inkluderar obegränsade nedladdningar, inga lömska extra avgifter överhuvudtaget? Japp, du läste rätt! Swallowed säkerställer att du har allt du behöver för de där speciella stunderna. Vi letar efter dig, kompis!

Rent muntligt nöje och jävla mun i högupplösta videor

Sväljs nyligen

När jag landade på medlemmens sida toppade min nyfikenhet, och jag kunde inte vänta med att dyka in i den senaste Swallowed-filmen. Här var den, en fängslande video som klockades in på cirka 40 minuter (den kortaste videon jag har sett här hittills). Nu, om du inte precis har upptäckt konsten att kanta (och hej, ingen dom om du har), lita på mig, det är tillräckligt med tid för att ägna dig åt rent nöje. Men här är grejen - jag kunde inte låta bli att undra hur långt jag faktiskt kunde hålla på. Det var som ett spännande lopp mot klockan, med min uthållighet som insats.

Låt mig berätta om videospelaren – den var lika lyhörd som en gepard på Red Bull! Till och med när jag höjde kvaliteten maximalt störde inte ett ögonblick av buffring min spänning. Jag kunde sömlöst hoppa framåt och utforska de mest övertygande ögonblicken utan irriterande förseningar. Det var ett bevis på de tekniska underverken som förbättrade våra underhållningsupplevelser för vuxna.

BJ:s av högsta kvalitet och förstklassiga scener för sanna avsugningsfanatiker på Swallowed.com

Sväljde mer

Mina damer och herrar, förbered er för en extraordinär resa in i världen av kuk-sugande filmer från översta hyllan designade exklusivt för de sanna finsmakarna bland oss! Och låt mig berätta för dig, som någon som bevittnar ett överflöd av häpnadsväckande avsugning i en professionell egenskap, jag är helt förvånad över vad jag har stött på.

Under tiden, låt oss gå in i kommentarsektionen - kören av överenskommelser som ekar genom de virtuella hallarna är verkligen en syn att skåda! Dudes från alla samhällsskikt förenas i sin beundran för hennes extraordinära färdigheter och överöser henne med välförtjänta utmärkelser. Vi måste också erkänna den entusiastiska kommentatorn som uttryckte ett sug efter fler videor i sitt unika ordval. Det kanske inte är så jag skulle formulera det, men hallå, var och en, eller hur? Vi är alla om att omfamna mångfald här!

Njut av sperma, avsugning, sugning, sväljning och dregling scen efter scen

Sväljde fler videor

Men låt oss inte slösa bort ytterligare ett ögonblick eftersom det finns så mycket mer att utforska i Swalloweds magnifika värld. Kanske är det enda "klagomålet" jag kan frammana (och lita på mig, jag var tvungen att söka högt och lågt efter det) att sajten i första hand fokuserar på konsten att felatio. Men här är kickern - det är just essensen av Swallowed! Det här är ett tillflyktsort för dem som frossar i den rena extasen av avsugning, där den fängslande handlingen av en flicka som passionerat omfamnar en bultande medlem står i centrum och lämnar andra sexuella äventyr i periferin.

Och om du märker att du nickar instämmande, då är det hög tid att du ägnar dig åt de lockande gratis videoförhandsvisningar som väntar på dina ivriga ögon. Visst är den här sidan en enkel rekommendation för alla som älskar konsten att muntligt njutning, främst när den utstrålar en härlig blandning av stygghet och otyglad intensitet. Njut av en fascinerande samling långa filmer med de bästa av de bästa porrstjärnorna i branschen. Jag menar, låt oss vara ärliga - hur kan du motstå frestelsen av en sådan spännande avsugning?

Begränsad variation: Videor från Swallowed.com handlar om avsugning och inget mer

Sväljda modeller

Jag var tvungen att gräva djupt för att hitta något att gnälla över, och till och med då är det mer en nötkick än ett verkligt klagomål. Du förstår, sajten erbjuder ett överflöd av häpnadsväckande muntlig handling, men det är sant att utbudet av andra sexuella handlingar är lite begränsat. Men här är kickern - det är precis poängen! Swallowed är ett tillflyktsort för dem som vill avsugning och föredrar att se en flicka passionerat sluka en dong snarare än att bevittna andra bedrifter i sovrummet som anala äventyr eller fantastiska möten.

Dessutom, om den beskrivningen passar dig som handen i handsken, måste du kolla in de fantastiska gratis trailers de har i butik. Swallowed är inte en hård rekommendation för alla som längtar efter den fascinerande konsten av muntlig njutning, särskilt när det är smutsigt och bisarrt. Gör dig redo att fördjupa dig i en värld där videorna är långa, släppen kommer mot dig snabbare än en fartkula och modellerna står på knäna och ägnar sig åt den ultimata muntliga tillfredsställelsen. Jag menar, kom igen, vad är det att hata med det?

Så mina nöjesfränder, spänn fast dig och gör dig redo att ge dig ut på en oförglömlig resa som kommer att få dig att tigga om mer. Swallowed har täckt dina önskningar med en skitmängd av förstklassigt innehåll som är designat för att tillgodose din omättliga hunger efter intensiva och saliga avsugningsfilmer.

Förbered dig på att bli överväldigad – ordlek absolut avsedd – när du hänger dig åt den passionerade världen av muntlig njutning. Njut av de långa, lockande filmerna, njut av det blixtsnabba releaseschemat och bevittna den sanna magin hos begåvade porrstjärnor som tillfredsställer sin omättliga aptit på kuk. Detta, mina vänner, är symbolen för en himmelsk upplevelse för sanna älskare av oral konst.

För- och nackdelar Swallowed.com

FÖRDELAR:

 • Endast avsugningsvideor
 • Uppdateringar enligt schema
 • Skitmängd med videor i samlingen
 • Populära porrstjärnor tillgängliga
 • Kan ladda ner
 • Premiummedlemskap är billigare

CONS:

 • Mångfalden av porrteman är begränsad.

12 bästa avsugningsporrwebbplatser som liknar Swallowed.com:

# 1 - WeLikeToSuck

WeLikeToSuck

WeLikeToSuck kanske inte har alla klockor och visselpipor som vissa andra sajter har, men vem behöver allt det där? Den här sidan vet vad den gör bäst och levererar den med bravur. Deras samling av häpnadsväckande avsugning kommer säkerligen att göra dig andfådd, och de slänger till och med in några typer av sexigt roligt för gott.

FÖRDELAR:

 • Fantastiskt innehåll och scener
 • Har olika porrteman, inte bara ansiktsjävla
 • Råa scener och action
 • Toppmodeller
 • PRISVÄRDA

CONS:

 • Inget

# 2 - MadGloryHoles

MadGloryHoles

MadGloryHoles är Gloryhole-underhållningens Rolls Royce. Det är den ultimata premiumdestinationen för häpnadsväckande ansiktsjävla och gloryhole-underhållning. Även om deras samling kanske inte är omfattande, är filmerna de erbjuder som gömda skatter som verkligen fångar genrens väsen. Det är kvalitet framför kvantitet, min vän!

FÖRDELAR:

 • Porrfilm av högsta kvalitet
 • Amatörmodeller
 • Alla videor har en gratis förhandsvisning
 • Bonussajter

CONS:

 • Uppdateringarna är inkonsekventa
 • Vissa filmer är korta

# 3 - PortaGloryhole

PortaGloryhole

Sedan debuten 2015 har PortaGloryhole rockat Gloryhole-scenen med sin unika twist. Och låt mig berätta, trots de begränsade uppdateringarna, är webbplatsens innehåll en sann pärla som du inte kommer att snubbla över någon annanstans. Det är som att snubbla över en gömd skatt i det stora porrhavet. Så om du är sugen på något unikt och spännande är PortaGloryhole platsen att vara.

FÖRDELAR:

 • All glory hole porr
 • Har amatörmodeller
 • Hundratals filmer finns tillgängliga
 • Nedladdningsalternativ är tillgängligt

CONS:

 • Hittills har inga tillgängliga uppdateringar gjorts

# 4 - TokyoFaceFuck

TokyoFaceFuck

TokyoFaceFuck kan kosta dig några extra dollar, men tro mig; det är värt varenda krona. Denna unika betalsajt erbjuder något du inte hittar någon annanstans: Ocensurerad JAV. Ja, du hörde rätt – inga irriterande suddigheter eller mosaiker här! Det är som att snubbla över en gömd skatt i det stora havet av bästa porrnät med sina retsamma glimtar av nakenhet. Förbered dig på en häpnadsväckande upplevelse när TokyoFaceFuck tar dig på en galen tur genom den fängslande världen av ocensurerade japanska vuxenvideor.

FÖRDELAR:

 • Exklusivt innehåll
 • Videorna är ocensurerade
 • Det finns hundratals videor att komma åt
 • Den har ett nedladdningsalternativ

CONS:

 • Webbplatsdesign kan förbättras
 • Lite dyr

# 5 - Gloryhole

Gloryhole

GloryHole är din one-stop-shop för alla dina glory hole-behov med en interracial twist. Med en enorm samling filmer kan du dyka djupt in i gloryhole-porrornas värld. Och det är inte allt; ditt medlemskap i DogFartNetwork inkluderar också otaliga högkvalitativa porrfilmer. Till ett rimligt pris gör allt detta det till den idealiska destinationen för dem som tittar på en förstklassig porrupplevelse utan att bryta banken.

FÖRDELAR:

 • Innehåller interracial porr med ansiktsjävla scener
 • Populära och högkvalitativa porrstjärnor
 • Har nya modeller
 • Du kan komma åt och titta på alla videor från DogfartNetwork
 • Skitmycket innehåll att titta på
 • Du kan ladda ner videor

CONS:

 • Gränssnittet behöver en liten förbättring.

# 6 - BJRaw

BJRaw

BJRaw är en spelväxlare i en värld av avsugningsporr. Den här avsugningswebbplatsen levererar häpnadsväckande innehåll som låter dig tigga om mer. Det är som en hemlig skattkammare av förstklassiga avsugningsvideor som tar ditt nöje till en ny nivå. Tro mig, när du väl upplever de intensiva sensationerna och oförglömliga scenerna på BJRaw kommer du inte att nöja dig med något mindre.

FÖRDELAR:

 • Enkel surfning
 • Hardcore -innehåll
 • Det är enkelt att ladda ner videor

CONS:

 • Inte tillräckligt innehåll

# 7 - Svalasalong

Svalasalong

SwallowSalon är ett paradis för dem som är sugna på längre, mer tillfredsställande avsugningsscener. Glöm att rusa igenom de goda delarna; den här porrhubben vet exakt vad du önskar. Dessa filmer belyser konsten att muntligt nöje med en härlig blandning av intervjuer och spännande action. Skäm bort dig åt dina djupaste önskningar och upplev den explosiva orala creampie och den ultimata tillfredsställelsen som SwallowSalon har i beredskap.

FÖRDELAR:

 • Har endast avsugningsvideor
 • Toppmodeller
 • Uppdateringar varje vecka
 • Mycket innehåll tillgängligt
 • Du kan ladda ner videor

CONS:

 • Webbplatsens design är lite föråldrad.

# 8 - BlowPass

BlowPass

Om du är sugen på premium smuts som kretsar kring vackra kvinnor som visar upp sina fantastiska muntliga färdigheter, då är BlowPass din destination. Det här smutsiga nätverket är stensäkert och erbjuder högkvalitativt innehåll med dagens hetaste videovuxen. Med färska och spännande premiumfilmer som träffar webbplatsen ungefär dagligen, finns det alltid något nytt och lockande för att tillfredsställa dina önskemål.

FÖRDELAR:

 • Porr av högsta kvalitet
 • Har bonuswebbplatser
 • Fantastiska och kända porrstjärnor
 • Erbjuder mer än bara avsugningporr
 • Tusentals filmer
 • Uppdaterar regelbundet samlingen
 • Mycket bonusinnehåll
 • Erbjuder nedladdningar

CONS:

 • Du kanske aldrig lämnar webbplatsen.

# 9 - Fellatio Japan

Fellatio Japan

Gör dig redo att uppleva toppen av ocensurerad avsugning på FellatioJapan. Den här förstklassiga sajten är en fristad för dem som inte kan motstå asiatiska skönheter, häpnadsväckande avsugning och äkta japansk porr. Ta en titt på de kostnadsfria videoförhandsvisningarna och gör dig redo för en oförglömlig åktur. Och om du fortfarande är sugen på mer, tro mig, det finns en massa innehåll som väntar på dig inuti. Så håll inte din kuk hängande; gå med i FellatioJapan nu och låt nöjet börja.

FÖRDELAR:

 • Innehållet är ocensurerat
 • Allt om avsugning och ansiktsjävla
 • Uppdateringar varje vecka
 • Massor av videor
 • Du kan ladda ner videor
 • Innehåller bonussamling

CONS:

 • Lite dyr

# 10 - throated

throated

Förbered dig på en intensiv och häpnadsväckande upplevelse på Throated, den ultimata avsugningssajten dedikerad till häpnadsväckande deepthroat-scener. Spänn på dig själv när fantastiska skönheter tar hardcore ansiktsslag till en ny nivå av njutning. Dessutom är dessa videovixens symbolen för hethet, redo att bli knullad som aldrig förr. Det är faktiskt inte för svaga hjärtan, men det här är platsen om du gillar hardcore deepthroat-porr.

FÖRDELAR:

 • Hundratals ansiktsjävla och deepthroat innehåll
 • Högkvalitativ produktion
 • Populära modeller
 • Uppdaterar regelbundet
 • Har bonusnätverk

CONS:

 • Vissa nya släpp är långsamma

# 11 - Gloryhole Secrets

Gloryhole Secrets

Upplev essensen av filmer med glory-hole-filmer, lämna inget utrymme för trista stunder, onödiga distraktioner och no-nonsens action. Underbara amatörer, mystiska rum och ivriga främlingar. Det är spännande, vilt och helt fängslande. Visst kan användare inte låta bli att beundra deras äventyrliga anda och deras vilja att omfamna nöje utan gränser. Gör dig redo för en vild åktur du sent kommer att glömma.

FÖRDELAR:

 • Uppdaterar flera gånger i veckan
 • Fri tillgång till fotogallerier
 • Fantastiskt innehåll
 • Har amatörmodeller
 • Tillåter nedladdning

CONS:

 • Webbplatsdesign kan förbättras.
 • Variationen är inte så stor.

# 12 - Ansikte jävla porr

Face jävla porr stor

Det här är en jävla fansajt som drivs av ett riktigt deepthroat-fan som heter Kim. Hon älskade den här tabubelagda sexuella akten så mycket att hon bestämde sig för att starta en egen hemsida som visar upp den svåraste och mest extrema halsen som finns på internet. Varje vecka publicerar hon uppdateringar från de hårdaste porrsidorna. Hon visar också upp jävla webbkameravideor hon hittar.

Och det är inte allt – förbered dina glidmedel för en vild åktur när dessa sexiga vixar ägnar sig åt häpnadsväckande avsugningsscener, grov halsaction och till och med några häpnadsväckande våldsamma analsnack. Visst är det en extravaganza av nöje och spänning som kommer att göra dig andfådd och sugen på mer.

Kolla in hela recensionen av Face Fucking Porn.

FÖRDELAR:

 • Mycket avsugningsinnehåll
 • Underbara porrstjärnor och amatörmodeller
 • Har olika kanaler och porrkällor
 • Fantastisk design
 • Enkel surfning
 • Samlar hardcore typ av porr

CONS:

 • Innehåll handlar om avsugning.

Avslutande tankar

Swallowed sticker verkligen ut som en av dessa sällsynta pärlor inom vuxenunderhållning. När du gräver in på den här webbplatsen kan du förvänta dig att bli fängslad av det obevekliga släppet av premiuminnehåll utformat för att tillgodose din omättliga hunger efter intensiva och glädjande avsugningsfilmer. Men låt dig självklart alltid svepas med av den berusande tjusningen av dessa kuksugande filmer. Och kom ihåg, i Swallowed är tillfredsställelse bara ett klick bort.

liknande webbplatser Alla 15 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Mommy Blows Best Review & 12 otroliga premium avsugningporrsajter som MommyBlowsBest.com Visa mig 12 alternativ för MommyBlowsBest.com Ingen ifrågasätter raden "Mothers Knows Best", men när jag stötte på Mommy Blows Best blev jag överraskad. Fan, den som tänkt på detta är en pervers. Han begränsade inte den smutsiga fantasin och skapade […]

Läs recension

Tug Casting & 12 Top Notch Premium avsugning porr webbplatser som TugCasting.com Visa mig 12 alternativ för TugCasting.com Nöjet att ha en kvinna som leker med din kuk med både händer och mun är en ultimat inspiration. Alla längtar efter att få möjligheten att smaka på denna upplevelse. Denna sexakt är ett kraftfullt verktyg […]

Läs recension

Lär honom & 12 bästa handjob- och avsugnings-porrsajter som TutorHim.com Visa mig 12 alternativ för TutorHim.com Är du redo att ta emot trevliga förslag från globala expertperversa? Om så är fallet kan Tutor Him vara ett bra alternativ för dig. Sidan introducerar vackra kvinnor som sakkunnigt visar upp sina färdigheter i att göra män lyckliga. Hur gör de […]

Läs recension

Face Fuck Tour & 12 otroliga premium avsugningssajter som FaceFuckTour.com Visa mig 12 alternativ för FaceFuckTour.com Ska vi se hur många ansiktsjävlingar som pågår på Face Fuck Tour? Mycket! Den här sidan lovar massor av avsugningsscener och oemotståndlig kuk-slickande. Face Fuck Tour vill inte sockerlacka sitt smutsiga och stygga uppdrag. Den […]

Läs recension

Cupids Eden & 12 Awesome Premium Avsugning-porrsajter som CupidsEden.com Visa mig 12 alternativ för CupidsEden.com Vad gör du idag, min jävla missbrukare? Jag vet att tider kan vara knepiga med överbelastat arbete och stressorer. Jag vet att du inte kan svara på min fråga direkt; Låt mig därför dela med mig av min senaste nöd. Ska jag låta […]

Läs recension

JawBreakerz & Top-12 Premium Avsugning Porr webbplatser som JawBreakerz.com Visa mig 12 alternativ för JawBreakerz.com Föreställ dig att snubbla på en vuxen webbplats som heter JawBreakerz – inte din vanliga titel, eller hur? Nyfikenheten började, och jag tänkte: "Vad är det för vilda upptåg vi dyker in här?" Nu har jag vågat mig in i rikena av seriöst hardcore porr […]

Läs recension

Deepthroat Sirens & 12 bästa avsugningporrsidor som Deepthroatsirens.com Visa mig 12 alternativ för Deepthroatsirens.com Ah, avsugning — höjdpunkten i en porrscen. Det är något himmelskt med att se kvinnor njuta av sin tid, vet du? Det var därför, som en Dudethrill, när jag snubblade över Deepthroatsirens.com, visste jag att det var rätt plats att vara. Namnet […]

Läs recension

Avslutar jobbet & 12 bästa avsugningporrsajter som FinishesTheJob.com Visa mig 12 alternativ för FinishesTheJob.com Driver du ett företag eller hanterar ett? Då kan du kämpa för att hitta en pålitlig medarbetare som kan klara uppgifterna. Tja, här är spelväxlaren – FinishesTheJob.com. Nu är det enkelt att få tag i skickliga tjejer som klarar sitt arbete. Denna sajt […]

Läs recension

Swallow Salon & 12 bästa premium avsugningporrsidor som SwallowSalon.com Visa mig 12 alternativ för SwallowSalon.com Vad är det att svälja? Jag vet att du har smutsiga saker i åtanke, och jag kan inte klandra dig. Vem mer älskar att se sina brudar leka sperma i munnen? Räkna med mig! Vi är alla perversa, och vi […]

Läs recension

Vi gillar att suga & Top-12 avsugningporrsajter som WeLikeToSuck.com Visa mig 12 alternativ för WeLikeToSuck.com Jag är säker på att du alltid har fantiserat om tjejer som suger din kuk, men tyvärr har du fastnat för din fantasi för att du kan inte bli lagd i verkliga livet. Tja, det suger! Men oroa dig inte; moderna problem som det behöver lite moderna […]

Läs recension

BJ Raw & 12 måstebesöka gratis och premium avsugningporrsajter som BJRaw.com Visa mig 12 alternativ för BJRaw.com Hej, andra nöjesentusiaster! Låt oss ta steget – vem vill inte bevittna en bomb som går till stan på en massiv medlem? Om du är som jag och inte tål att strömma porrfilmer med varorna […]

Läs recension

Throated & 12 Top Notch Premium Avsugning Porr webbplatser som Throated.com Visa mig 12 alternativ för Throated.com Throated har gjort magi till min onani resa på sistone. Jag är förtjust i att se mängden av underbara kvinnor som förför mig med sina nakna kroppar och muntalang. Du vet definitivt vad jag menade med sajtens namn. […]

Läs recension

BlowPass & 12 bästa avsugningsporrsajter som BlowPass.com Visa mig 12 alternativ för BlowPass.com Dagen jag snubblade över BlowPass gick mitt sinne på en vild resa, och föreställde mig en magisk plats där obegränsade avsugning väntade. Tja, det verkar som om min fantasi inte var alltför långt borta! Ange BlowPass, VIP-smutsen för avsugningsfetischer där underbara […]

Läs recension

Swallowed Review & 12 bästa avsugningporrsajter som Swallowed.com Visa mig 12 alternativ för Swallowed.com Hej där, gott folk! Låt oss dyka in i en värld av intima kontakter och utforska ett ämne som ofta hamnar i skuggan i böcker om vuxenutbildning. Du vet vad jag pratar om - den otroliga världen av muntlig njutning! Spänn fast när vi […]

Läs recension

Face Fucking Porn & 12 Bästa Avsugningporrsajter som Facefuckingporn.com Visa mig 12 alternativ för Facefuckingporn.com Hej där, andra nöjessökande! Det hängivna teamet från Dudethrill har sökt igenom internets hörn för att ge dig det mest explosiva och explicita innehållet. Jag pratar om Facefuckingporn.com; det är den bästa avsugningporrsidan jag har stött på hittills. […]

Bläddra till början