Uppdaterad: 23 juli 2024

SexDolls recension

& Topp-12 kärleks- och sexdockorsajter som sexdolls.com

Visa mig 12 alternativ för sexdolls.com

SexDolls huvud

Gör din älskare ingenting för att tillfredsställa dina fetischer eller fantasier? Eller kanske hon bara inte är öppen för sängexperiment och vill ha det vanliga vaniljsexet? Tja, jag är säker på att vi alla har varit där, och när det går tufft är en underbar sexdocka från SexDolls.com det näst bästa att välja. Med SexDolls.com behöver du aldrig oroa dig för att någon annans gränser eller reaktioner ska stå i vägen för dina fantasier eller spela alla dina vildaste önskningar. Visst kommer SexDolls realistiska leksaker blint att lyda alla dina kommandon. För att inte tala om, sexdockor som tillgodoser vissa fantasier eller fetischer är allmänt tillgängliga. Bättre börja köpa all glidmedel du behöver eftersom SexDolls kommer!

Officiell URL: https://www.sexdolls.com

Allt du behöver är SexDolls.com!

SexDolls är dedikerade till att förse sina kunder med endast de bästa tjänsterna. Den här webbplatsen fokuserar på två primära principer: att tillhandahålla exceptionella föremål och att leverera utmärkta tjänster. Teamet bakom sexbutiken anser att ditt köp av kärleksdocka är ett betydande engagemang, inte bara i form av pengar utan även i termer av din erotiska njutning och allmänna välbefinnande. Inte konstigt, SexDolls strävar efter att ge den mest anmärkningsvärda användarupplevelsen som möjligt, från och med ditt första besök, surfar på sidan och fortsätter långt efter att du har köpt din kärleksdockakompis.

Tillsammans med sajtens utmärkta service och förstklassiga kärleksdockor, ger den också gratis leverans till kunder över hela världen, en nöjdhetsgaranti om din docka inte är felfri efter leverans, och assistans även efter transaktionen har slutförts. Förutom sexdockor av högsta kvalitet, handplockade från de mest begåvade designers och producenter, erbjuder SexDolls.com support dygnet runt i form av livechatt, telefon och e-post.

Eftersom det inte är din vanliga sexdockadistributör kan SexDolls.com ge sina kunder individualiserad service av sexdockaexperter. Utöver detta har den ett omfattande lager av vackra och unika sexdockor som växer i takt med affärstrender. Samtidigt som teamet uppskattar det när kunder delar med sig av sina erfarenheter genom recensioner och feedback, utför SexDolls också sin egen forskning. Varje administratör har sexdockor, som de använder och diskuterar fritt.

Vem behöver sexdockor?

SexDolls nya

Alla med självförtroende/känslomässiga problem och fysiska begränsningar

Kunder på SexDolls.com tillhör inte någon enskild demografisk grupp – precis som dockorna är de olika och unika. Bilagor med sexdockor kan vara fördelaktigt för vem som helst. Som vissa kan få personer nekas möjligheten att uppleva kärleksfullt samlag på grund av känslomässiga bekymmer, funktionsnedsättningar, fysiska begränsningar, problem med att bilda och upprätthålla relationer och fysisk intimitet. Det är ett säkert sätt för dessa personer att utforska sina intressen och preferenser bekvämt. Förvisso finns det inga gränser med en sexdocka; du kan göra vad som helst med dem när du vill. En kärleksdocka kommer aldrig att döma dig eller begränsa dina kinkyste fantasier, så du kan känna dig fri att utforska dem utan att oroa dig för din älskares tankar.

SexDolls wm varumärken

Alla som gillar att experimentera och pröva unika fantasier

En kärleksdocka kan vara användbar för älskare eller grupper för att förverkliga sina erotiska önskningar, speciellt när de har gruppsex. Ingen av dem kommer inte att behöva ta itu med de mentala återverkningarna av faktisk sexuell aktivitet. Visst, leksaksdockor är idealiska för alla som vill ha en mer tillfredsställande sexuell upplevelse, kanske som en romantisk ersättning som ger komfort och trygghet eller som en spännande metod för att omfamna en persons vildaste sexuella drömmar. Du kan ägna dig åt fetischer som du inte skulle få uppleva med en riktig dam eftersom kärleksdockor kan anpassas för att ha stora tuttar, rundade skinkor och smala midjer.

SexDolls toppkategorier

Alla i långdistansförhållande och gifta par

Även lyckligt gifta människor som kanske inte har tillräckligt med intimitet hemma kan ha nytta av en sexdocka. Det kan piffa upp ditt typiska vaniljsex och förvandla det till en önskvärd sexuell upplevelse. Dessutom är en sexdocka en hjälpsam leksak för alla i ett långt förhållande att känna sig närmare sin älskare. Om du är singel och vill få din sexuella fix, kan en kärleksdocka vara ett mer kostnadseffektivt och bekvämt alternativ än att gå på dejter med riktiga människor.

Robotslavarnas uppkomst

SexDolls ai tech

Om du nyligen har skilt dig eller bor ensam, är SexDolls.coms sexdocka utrustad med banbrytande avancerad teknologi som kommer att ge det drömlika sällskap du alltid har önskat. Dockans egenskaper kan skräddarsys efter dina preferenser, så att du kan spela en roll för att skapa hennes utseende och attityd. Du kan välja programmerade karaktärsegenskaper som possessivitet och skygghet om du tycker att dessa egenskaper är attraktiva.

Vissa av SexDolls produkter är utrustade med djupgående intelligensteknologi som gör att den kan memorera dina smaker och preferenser, skratta med dina ordlekar eller till och med känna när de smeker sina händer för att skapa ett intimt band. Med sin inbyggda sensor kan du skapa ett speciellt band med din docka bättre än någon annan kunde föreställa sig.

Dockor utrustade med artificiell intelligens kan mer övertygande anta uppgiften som en romantisk följeslagare. Konversationsförmågan förbättras av djupgående kunskapsteknik som låter dem lära sig om dig. Dessutom är deras upphetsande regioner utrustade med beröringsreceptorer, som får dem att stöna och mumla obscena ord när de aktiveras.

Högkvalitativt SexDolls.com-material för dina kinky behov

SexDolls populära

Vanligtvis när folk pratar om sexdockor, tänker de på dockor i full storlek; Dock kan dock alternativt bestå helt enkelt av kroppen, benen, huvuden och till och med höfterna. SexDolls.com har kärleksdockor av högsta kvalitet tillverkade av silikon- och TPE-material som har godkänts för användning inom det medicinska området. Som en bonus är de enkla att desinficera och underhålla fläckfria.

TPE-tillverkade dockor är ofta billigare än sexdockor i silikon. Ändå har de en jämförbar eller större styrka och flexibilitet, mjukhet och mångsidighet, vilket gör att de kan anta en mängd olika provocerande erotiska poser. Även om TPE-tillverkade dockor är populära, har de sällan ett tillförlitligt uppvärmningsalternativ på grund av materialets dåliga värmehållning. På grund av variationer i blandningarna som används av olika tillverkare, varierar TPE-materialets mångsidighet, vilket påverkar leksakens beröring och känsla. Det är därför jag rekommenderar att du endast köper leksaker från SexDolls.com eller några legitima tillverkare i Sex Doll Shops-kategorin Dudethrill.

Samtidigt är silikondockor oöverträffade när det kommer till "realism" i sexdockor. De är lite dyrare och mindre flexibla överlag. Ändå tillåter silikonkomponenten mer exakt formning och skulptering, så deras bröst och genitalområden verkar ofta mer realistiska, och utseendet ser vanligtvis extremt utsökt ut.

Flexibla och realistiska sexdockor

SexDolls för män

Utöver att vara en uppgraderad sexrobot i plast har SexDolls.com mycket mer att erbjuda. Butiken har den unika sofistikering och noggrannhet som krävs för att tillverka sina produkter. Som du kan se replikerar SexDolls.com den intima känslan med en riktig person när de skapar sina moderna kärleksdockor. Det är därför deras produkter erbjuder realistiska detaljer, som kvinnliga läppar, könsorgan och anus, plus realistiska tillbehör, inklusive posering, stönande och samtal.

Dessutom möjliggörs ökad rörlighet av metallramarna som finns i flera kommersiellt tillgängliga SexDolls-leksaker. Marknaden utvecklas ständigt och konsekvent, med unika funktioner som dyker upp på marknaden varje månad. Dockor med animatroniska egenskaper kan öppna och stänga sina ögon, blinka, böja käkarna och utföra andra saker som normalt involverar mänsklig interaktion.

Eftersom SexDolls.com är affärsstandarden för sexdockor, kan du vara säker på att den värdesätter ärlighet och öppen kommunikation med sina kunder. De kan fullborda lycka till varje köpare eftersom teamet noggrant inspekterar och autentiserar. Gruppen av välutbildade, hjälpsamma representanter finns till hands för att hjälpa dig i varje steg. Du kan lita på att dess produktionspersonal är i framkant av affärsanpassade utvecklingar så att SexDolls.com kan ge dig bästa möjliga service.

Välj din bästa sexdocka på SexDolls.com

SexDolls val

SexDolls.com erbjuder olika sexdockor beroende på dina preferenser. Till exempel har webbplatsen många kroppstyper, som Skinny, Curvy, Athletic, Fantasy, Pregnant och Torsos. Om du gillar specifika hårfärger finns det sexdockor i blont, brunt, rött och svart hår. Dessutom, om du föredrar att anpassa bröststorleken, har SexDolls.com olika funktioner som Small, Medium, Large och Huge.

Dessutom kan hudtonen anpassas och väljas som vit, brun, svart eller solbränd hud. Om det inte räcker kan du också handla efter material, som silikon och TPE. Du kan också handla enligt varumärken, inklusive WM Dolls, YL Dolls, IronTech Dolls, Future Dolls, AF Dolls, JY Dolls, SinoDoll, HR Dolls, 6Ye Dolls, AiTech Dolls och SE Dolls. Det finns även andra sexdockor för män, kvinnor och trans. Vissa är anpassade som japanska, anpassade, sexrobotar, populära, nya och tillbehör.

Är det pålitligt?

SexDolls varumärken

Personalen här på SexDolls.com vet allt som finns att veta om sexdockor. De lagerför de mest populära sexdockortillverkarna exklusivt och vilar aldrig förrän de vet att du kommer att vara nöjd med deras kvalitet. SexDolls.com har gått till alla fabriker som gör din kärleksdocka och tittat på hela produktionen på egen hand. De har sett din sexdocka från det ögonblick ett köp görs tills allt är säkert inslaget och noggrant förberett för att skickas.

För att garantera att alla produkter håller bästa standard har SexDolls.com personligen besökt varje fabriks kvalitetsledningsavdelning. De är också noga med att garantera att din sexdocka är felfri på alla sätt. För allas information massproducerar inte SexDolls.com sexdockor och låter dem sedan bara sitta i en fabrik och vänta på att bli köpta. Det är ett kärleksarbete från början till slut, med noggrann uppmärksamhet på kvalitet och handarbete i varje steg. Det är därför det är så viktigt att noggrant bevara sexdockor under de olika produktionsstadierna för att hålla dem i perfekt skick.

För- och nackdelar med SexDolls.com

FÖRDELAR:

 • Kan skräddarsy
 • Gott om budgetvänliga priser
 • Många alternativ för sexdockor
 • Verkliga dockor tillgängliga
 • Material av hög kvalitet
 • Fri frakt
 • Förpacknings- och transportprocessen är noggrant gjord

CONS:

 • Inget alls... Kanske pris, men cmon – du vet vad du får!

Topp-12 webbplatser för kärleks- och sexdockor som liknar sexdolls.com:

# 1 - Din docka

Din docka

Nuförtiden används silikon av högsta kaliber överallt istället för det en gång vanliga uppblåsningsgummit. YourDolls premiumdockor är redan tillverkade med dessa material. Även om YourDolls ligger i den mer överkomliga delen av skalan, betyder komplexiteten i deras design och konstruktion att de fortfarande inte är billiga. Det finns massor av utmärkta betyg och rekommendationer, plus att du kan undersöka dockorna själv innan du skickar, så att du vet att du får den verkliga affären. Bland de många dockbutiker och webbplatser som finns är detta bland de finaste.

FÖRDELAR:

 • Fantastiska dockor
 • Material av högsta kvalitet och anpassningsbara funktioner
 • Erbjuder rabatter
 • Säkra transaktioner
 • Diskret transaktion och frakt

CONS:

 • Ingenting alls

# 2 - tantaly

Tantaly main

Tantaly är en digital sexbutik och grundad på principen att tillfredsställa kundernas önskemål om högkvalitativa, verklighetstrogna överkroppsdockor till överkomliga priser samtidigt som det skapar en välkomnande shoppingmiljö. Den utvecklades för att ge en mer autentisk och njutbar intim upplevelse, och hoppas kunna fortsätta höja ribban med varje ny release. Visst kan Tantaly ge sina kunder ständigt utvecklande, unika sexuella upplevelser.

FÖRDELAR:

 • Realistisk sexupplevelse
 • Diskret förpackning
 • Massor av alternativ
 • Dockor är gjorda av högkvalitativt material
 • Lätt och lätt att förvara

CONS:

 • Ganska dyr

# 3 - Bästa RealDoll

Bästa RealDoll

BestRealDoll gör en utmärkt affär av att erbjuda dig ett brett utbud av fräsande syntetiska kvinnor att välja mellan. Att ta på sig en sådan massiv plikt är ingen lätt uppgift, och det är verkligen en tung börda att bära. Men självklart kommer du att spendera mycket tid med henne, så det är viktigt att du är glad och tillfreds när du är där. Det finns en sexdocka som är gjord speciellt för dig på BestRealDoll; du behöver bara lite tid för att bläddra igenom alla alternativ. Steg-för-steg-proceduren för att köpa en kärleksdocka är jämförbar med att köpa en bil, så försök att ta dig tid med det.

FÖRDELAR:

 • Fantastisk webblayout
 • Anpassningsbara dockor
 • Många alternativ finns tillgängliga

CONS:

 • Vissa dockor är ganska dyra

# 4 - Real doll

Real doll

AbyssCreations RealDoll är guldstandarden för killsexprylar när det gäller noggrannhet, detaljer och personalisering. Deras butik är fylld med ett brett utbud av kåta konstgjorda jävla leksaker som du snabbt kan få tag på. Sammantaget verkar RealDoll ha en fantastisk webbplats och till och med enastående varor, och företagets framgång är lovande som fan. Oavsett om du planerar att göra ett köp eller inte, bör du besöka RealDoll eftersom det är så jäkla intressant.

FÖRDELAR:

 • Designen är utmärkt och lätt att använda
 • Verkliga dockor tillgängliga
 • Tillgodoser alla dina behov
 • Diskret transaktion och frakt

CONS:

 • Väldigt dyr

# 5 - Silicon Wives

Silicon Wives

De som är intresserade av att skapa sin egen jävla docka borde kolla in Silicon Wives. Ni cheapskate-rövlar kan dra fördel av deras flexibla köpalternativ och få tillgång till branschens toppklassiga varumärken här. Du har fullständig kontroll över utseendet på din framtida waifu, och du kan övervaka produktionen i realtid. Jämfört med den tiofaldiga prishöjningen du skulle möta i andra butiker för en liknande realistisk docka i naturlig storlek, är det en stjäl att spendera några tusen dollar. Om du är en ensamvarg och vill fylla tomrummet i ditt liv med en docka, bör du utforska den här webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Massor av dockor av högsta kvalitet
 • Många anpassningsfunktioner
 • Överkomliga priser
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Ingenting än så länge

# 6 - FineLoveDolls

FineLoveDolls

Fine Love Dolls är en sexleksaksbutik som levererar fantastiska leksaker för nöjes skull. Prova olika anpassningar och se vad som fungerar bäst för dig. Välj kvinnan som förkroppsligar allt du har fantiserat om att ha i säcken, och du kommer aldrig att vara ensam igen. Allt här hanteras internt, så du förstår uppenbarligen att du har att göra med en pålitlig grupp som älskar exakt vad de gör, vilket minskar sannolikheten för eventuella komplikationer med din shopping.

FÖRDELAR:

 • Säker och diskret shopping
 • Anpassade och detaljerade funktioner
 • Realistiska dockor
 • Inte dyrt

CONS:

 • Inget

# 7 - JoyLoveDolls

JoyLoveDolls huvud

När det kommer till sexdockor finns det få företag som är så fascinerande eller så kreativa som JoyLoveDolls. Den presenterar stolt sin massiva sexdockakollektion, med högkvalitativt material, värdefullt pris och anpassningsmöjligheter. Alla dess sexdockor är skapade av premiummaterial för att ge dig den där känslan av autentiskt kött och orgasmer nära verkligheten. Teamet bakom denna fantastiska sida utövar sin totala ansträngning för att leverera den mest realistiska erotiska upplevelsen du kan få utöver vad riktig fitta och kuk kan ge.

Här är en fullständig recension av JoyLoveDolls.

FÖRDELAR:

 • Största sexdockorsamlingen
 • Köp sexdockor och sexleksaker till överkomliga priser
 • Sexdockor av högsta kvalitet
 • Kan anpassa/personifiera sexdockor
 • Diskret transaktion och frakt
 • Verkliga sexdockor gjorda av premiummaterial
 • välrenommerade varumärken
 • Fartyg över hela världen

CONS:

 • Vissa produkter kan bli dyra

# 8 - Fru Dolly

Fru Dolly

Glöm allt du trodde att du visste om sexdockor tidigare, för Madam Dolly har satt en helt ny ribba för spetskompetens inom underhållningsbranschen. På grund av entusiasmen visar de sig i alla aspekter av sin verksamhet, från kundnöjdhet till tillverkning till frakt, var och en av deras kunder kommer garanterat att bli imponerade. Många människors nattliga sexnöjen – hållbara sexdockor – sätts ihop, produceras och säljs från denna plats. Denna verksamhets oöverträffade expertis inom internationell handel har gjort det möjligt för Madam Dolly att framgångsrikt lansera tre distinkta, dynamiska webbbutiker.

FÖRDELAR:

 • Kärleksdockor av högsta kvalitet
 • Köp sker till överkomliga priser
 • Hög kundnöjdhet
 • Många alternativ för transaktion

CONS:

 • Inga returer är tillåtna

# 9 - SexyRealSexDolls

SexyRealSexDolls

Det finns ett brett urval av knallande, verklighetstrogna dockor tillgängliga på SexyRealSexDolls. De skulle verkligen kunna ge några mer prisvärda alternativ för kärleksdockor eftersom de nuvarande är absurt överprissatta. Du kan se varför kärleksdockor kostar så högt när du tänker på hur mycket arbete som går åt till att göra dem och det faktum att de kan anpassas. Om du letar efter en kärleksdocka som liknar funktioner med ett realistiskt utseende utan att bryta pengarna, slutar din sökning med SexyRealSexDolls.

FÖRDELAR:

 • Verkliga dockor tillgängliga
 • Högkvalitativa material tillverkade av TPE
 • Säkra transaktioner
 • Högklassiga och anpassningsbara dockor

CONS:

 • Väldigt dyr

# 10 - Hydoll

Hydoll

Efter att ha turnerat i Hydoll idag måste jag erkänna att jag redan har utvecklat en liten besatthet av några av deras syntetdockor med stora byssar och enorma bröst. Och så, om du letar efter en lyxig kärleksdocka, bör du lägga till den här butiken i din checklista med alternativ. Det är en jäkla massa saker, och priserna är faktiskt inte så hemska heller. Kanske hittar du lite sällskap och inte känner dig så ensam och desperat.

FÖRDELAR:

 • En mängd riktiga dockor finns tillgängliga
 • Säkra transaktioner
 • Fri frakt
 • Erbjuder rabatter och erbjudanden
 • Kan skräddarsy

CONS:

 • För dyr

# 11 - SexDollGenie

SexDollGenie

Ni wussbags måste verkligen börja lägga undan lite pengar för högkvalitativa dockor på SexDollGenie. En ursnygg docka är ett bra sätt att få vad du vill utan att hantera tjat eller gnäll. Det är det bästa av två världar, verkligen. Förutom utmärkta anpassningsval, kundvård och leveransövervakning ger de också en pengarna-tillbaka-garanti. Dessutom, jämfört med andra sexiga docktillverkare, är dess kostnader riktigt billiga. Alla ni törstiga fappers borde definitivt besöka den här sidan och skapa din perfekta, personliga fru för dig själv.

FÖRDELAR:

 • Högklassiga dockor
 • Överkomliga priser
 • Anpassningsbara dockor
 • Detaljerade funktioner
 • Utmärkt kundvård
 • Återbetalningar är tillgängliga
 • Bra webbplatsdesign

CONS:

 • Saknar leksaker med fetischtema

# 12 - Sexig Sexdocka

Sexig Sexdocka

SexySexDoll ger otroligt verklighetstrogna kärleksdockor för din njutning. Den erbjuder ett stort urval av tillverkare och varianter, och den kan utföra avancerad personalisering. Företaget erbjuder internationell, kostnadsfri frakt och är villiga att hjälpa till med importavgifter. Om du shoppar runt är detta utan tvekan den perfekta platsen du bör kolla in.

FÖRDELAR:

 • Överraskande realistiska dockor
 • Många anpassningsfunktioner
 • Fri frakt och frigör avgifter för importleveranser
 • Fartyg över hela världen

CONS:

 • Väldigt dyr

slutord

SexDolls.com är en förstklassig butik som erbjuder exklusiva sexdockor och leksakstillbehör. Personalen här vet att köpa en sexdocka är ett betydande ekonomiskt åtagande. Således backar de alla sina produkter med en 100% nöjdhetsgaranti utan extra kostnad. Om ditt köp av någon anledning inte uppfyller dessa kvalitetsstandarder när det kommer, korrigerar SexDolls.com gärna problemet utan extra kostnad. Nu är det en hel del utöver gratis frakt, material av högsta kvalitet och utmärkt kundservice. Om du inte besöker SexDolls.com idag antar jag att du missar din chans att uppleva ett tillfredsställande nöje.

liknande webbplatser Alla 7 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Topp sexmaskiner & 12 bästa sexdockor och sexleksaksbutiker som TopSexMachines.com Visa mig 12 alternativ för TopSexMachines.com Nuförtiden, förutom att ha sex, finns det fler alternativa sätt att tillfredsställa dig själv. Vissa föredrar att onanera den gamla stilen med fingrar eller händer, men vissa föredrar att ta det till en annan nivå. Vad jag […]

Läs recension

Recension av bästa riktiga dockor & topp-12 must-besök sexdockor liknar BestRealDoll.com Visa mig 12 alternativ för BestRealDoll.com Att utforska den oförutsägbara berg-och-dalbanan av relationer kan vara en verklig huvudskrapa. Att hantera riktiga kvinnor och deras komplexitet? Nu är det ett krångel. Varför navigera i stormiga hav av känslomässig turbulens när du kan ha den perfekta följeslagaren […]

Läs recension

Sex Doll Plus Review & 12 bästa kärleks- och sexdockasidor som SexDollPlus.co.uk Visa mig 12 alternativ för SexDollPlus.co.uk Behöver du lite extra hype för dina kinky aktiviteter ikväll? Du ska inte leta längre eftersom jag ger dig ett spännande tips för att höja din porrupplevelse. Det finns faktiskt noll anledningar att bli uttråkad […]

Läs recension

Din dockrecension & TOP 12 billiga kärleksdockor och sexrobotaffärer som YourDoll.com Visa mig 12 alternativ för YourDoll.com Okej, samla dig, för gissa vad? Du har nått det avgörande ögonblicket där du har förklarat, "Jag förtjänar en förstklassig, högkvalitativ sexdocka!" Som tur är är YourDoll-sajten sexdockorvärldens Disneyland, med […]

Läs recension

Tantaly Review & 12-bästa kärleks- och sexdockorsajter som tantaly.com Visa mig 12 alternativ för tantaly.com Jag har ofta fantiserat om nöjet och känslan jag skulle känna när jag lekte med en verklighetstrogen sexdocka. De högklassiga modellerna jag undersökte var för dyra för min budget, och bara tanken på att någon snubblade in i min lägenhet och […]

Läs recension

SexDolls Recension & Top-12 kärleks- och sexdockorsajter som sexdolls.com Visa mig 12 alternativ för sexdolls.com Gör din älskare ingenting för att tillfredsställa dina fetischer eller fantasier? Eller kanske hon bara inte är öppen för sängexperiment och vill ha det vanliga vaniljsexet? Tja, jag är säker på att vi alla har varit där, och när det blir […]

Läs recension

JoyLoveDolls & Top-12 porr- och webbkamerasajter som joylovedolls.com Visa mig 12 bästa sexdockoralternativ som liknar JoyLoveDolls Att rycka varje dag kan ibland kännas lite repetitivt och tröttsamt. Utan någon flicka vid min sida gör jag verkligen att jag rycker. Jag försökte till och med hitta kontakter och dejter, men jag hade definitivt ingen tid för […]

Bläddra till början