Uppdaterad: 24 juli 2024

Besök mamma

& Topp-12 gratis sexspel som VisitMama.com

Visa mig 12 alternativ för VisitMama.com

Visitmama hem

Låt oss ta en vild resa nerför memory lane, ska vi? Kommer du ihåg de gamla goda dagarna med att byta fuskkoder och speltips med dina kompisar? Spola framåt till idag, och dina intressen kan ha skiftat från joysticks till, ja, olika typer av joysticks. Den ena joysticken samlar damm medan den andra arbetar övertid om du fångar vår drift. Det är där VisitMama kliver in i bilden. Förbered dig bättre för en spännande resa genom VisitMama, där spelminnen möter en helt ny nivå av spänning. Det är som en nostalgifylld berg-och-dalbana med en kryddig twist. Låt oss dyka in!

Officiell URL: https://www.visitmama.com

VisitMama: Kombinera förstklassigt vuxeninnehåll och spännande spelupplevelse

Föreställ dig nu: om du har varit borta från spelslingan ganska länge eller om du bara tar dina första steg in i spelscenen, kan det vara som att kliva in i en livlig nöjespark utan karta. Jag menar, det finns ett enormt utbud av spel där ute, och vart och ett lovar ett äventyr du sent kommer att glömma.

Nu skulle jag inte vilja att mina kompisar som har en förkärlek för vuxenunderhållning ska känna att de är vilse i en pixlad djungel. Så betrakta mig som din pålitliga guide i det här uppdraget, som kastar ljus över de häpnadsväckande erotiska spelupplevelserna samtidigt som du håller de skumma, krångliga spelsajterna i skuggorna där de hör hemma.

Men vänta, det finns en twist i detta äventyr! Jag har snubblat på VisitMama, en sida som den ultimata skattkistan, som kombinerar det bästa av två världar – förstklassigt vuxeninnehåll och spännande speleskapader, allt insvept i ett lockande paket. Det är som att hitta en gömd pärla i ett hav av småsten, mina vänner.

Inte ditt lågklassiga spel men en upplevelse du aldrig kommer att glömma

Dudethrill är på ett uppdrag som tar oss till VisitMama. Men innan din fantasi flödar, låt mig förtydliga – det är inte ett nav för jävla heta styvmamma; istället är det ett spelparadis med en stygg twist. Se det som GameFAQs med en seriöst kryddig uppgradering.

Så, vad är grejen med VisitMama, frågar du? Tja, det är som skattkistan på porrspelwebbplatser, och det är här för att tillgodose dina spelönskningar på det mest vuxna sättet som möjligt. Föreställ dig en värld där du kan dyka in i de senaste och bästa porrspelen samtidigt som du har all insiderinformation till hands. Vi pratar steg-för-steg-genomgångar för att övervinna de digitala utmaningarna, kristallklara nedladdningsinstruktioner och till och med karaktärsguider som hjälper dig att navigera i det virtuella landskapet.

Visst är det en plats där dina spelfantasier kan bli så vilda som din fantasi tillåter, och VisitMama är din pålitliga guide på denna spännande resa. Det här är faktiskt inte din vanliga spelsajt utan en portal till en värld där pixlar och nöje kolliderar. Vilket spel!

Ingen match på VisitMamas gränssnitt, med en framsäte på Wild Porr Gaming Adventure

Visitmama mer

Åh, låt oss ta en vild tur in i vuxenspelens värld, ska vi? Nu har jag stött på min beskärda del av dessa digitala lekplatser, men VisitMama sticker ut som en enhörning i en djurpark. De har valt en standardbloggstil som är så retro-chic att det praktiskt taget osar fult.

Föreställ dig det här: Du landar på VisitMamas huvudsida, och det som möter dig är ett färgschema som är lika djärvt som en superhjältes cape. Allt handlar om de mörktonade färgerna som sätter scenen för en avslappnad atmosfär. Huvudmenyn? Nåväl, det är en viskning från det förflutna. Det är som att kliva in i en tidsmaskin, men istället för Marty McFly har du många porrspel och andra frestande kategorier.

Men här är kickern – sajten slutar inte där. Nej, de har en levande varumärkeslogotyp som är så cool att den kan månsken som webbplatsens faktiska varumärkeslogotyp. Det är som den hemliga såsen som binder samman hela temat. Och precis nedanför det finns en ticker som bjuder på de saftigaste trenderna på sajten, som det senaste skvallret i en digital high school-korridor.

Slutligen, som öppningsakten av en storfilm – det sätter scenen för huvudevenemanget. VisitMamas hemsida är där den verkliga handlingen utspelar sig, och tro mig, du kommer inte att bli besviken. Det är en berg-och-dalbana av känslor, och du sitter i framsätet!

VisitMama är laddad med glädje och innehåll!

Visitmama senaste

Låt oss ta en omväg till VisitMama, den ultimata lekplatsen för västerländska porrspelsentusiaster, och lämna de andra asiatiska vuxenspelen i backspegeln. Dessutom, FYI, denna kryddiga porrspelsida har gjort sitt i början av 2021, och herregud, har det kokat ihop en storm av innehåll!

Men här är kickern – VisitMama handlar inte bara om spel; det är som en poäng för vilda och påfrestande vuxna spelälskare. Faktum är att det är ett livligt gäng entusiaster som besöker och gör recensioner av tillgängliga spel här. Se det som en samling matkritiker, bara de recenserar något mer ... stimulerande. Låt oss inte heller glömma det livliga kommentarsfältet, där diskussioner fräser hetare än en stekpanna.

Under tiden, låt oss prata variation. För allas information har den här webbplatsen också sin samling laddad med artiklar som fördjupar sig i porrspelens värld. You name it, de har det, från kryddiga äventyr av olika raser till fantastiska världar som får din fantasi att flöda. Oj!

VisitMama-skaparna kokar ihop en skitmängd innehåll

Visitmama het

Bara en snabb titt på det "populära" området på den här webbplatsen fick mig att gnugga mina ögon i misstro. Kan du tro det? Det finns tusentals på tusentals porrartiklar som väntar på att avslöjas över hela plattformen! Jag menar, det är som att snubbla över en samling innehåll som sträcker sig kilometervis. Det är som att hitta en hemlig samling chokladkakor som du inte ens visste att du hade. Dessutom är killarna som kör den här showen pladask och djupt förälskade i porrspelets vilda värld!

Så föreställ dig detta som en storslagen expedition genom en djungel av spelglädje, där varje hörn döljer ett nytt äventyr. Visst är känslan som att vara ett barn i en godisbutik, men istället för godis har du en jäkla pixlad passion att sätta tänderna i. Spänningen är på riktigt, grabbar!

Naturligtvis, låt oss ge kredit där det är på grund - passionen som strömmar från den här webbplatsen och dess skapare är mer påtaglig än en fräsande het pizza färsk ur ugnen. De är som de entusiastiska kockarna i porrspelvärlden, som kokar ihop en storm av innehåll som gör dig hungrig efter mer.

VisitMamas saknade stycke jag skulle vilja se snart

Visitmama fräsch

Låt oss slutligen ta upp elefanten i rummet angående den här webbplatsen – avsnittet "Om" som saknas. Nu är det som att snubbla över en gömd skattkista utan en karta eller en aning om vad som finns inuti. Visst, det finns lite information på den nedre sidan som ger dig grunderna, men kom igen, vi längtar efter mer!

Föreställ dig bara att du är en nykomling, färsk från båten och du har frågor. Vart går du? Det finns ingen utsedd "Om"-del för att spilla bönorna. Det är som att landa i en ny stad utan en guidebok, och det är inte kul. Så här är affären – den här webbplatsen behöver en "Om"-sida som är fram och tillbaka, lätt att hitta och lika inbjudande som en varm kram. Vem styr det här skeppet? Vad skiljer denna plats från resten? Vilka är de platser att se måste alla nybörjare utforska?

VisitMamas artiklar är vällagad gourmetmåltid för din spelaptit

Visitmama för dig

Du kommer inte att tro hur dessa VisitMama-artiklar serveras – de serveras som vällagade gourmetmåltider för din spelaptit. Faktum är att ordsmedarna bakom dem har en förmåga att dela ut alla viktiga godbitar du längtar efter. Det är som att ha en pålitlig GPS i porrspel, guidar dig genom karaktärsguider, visar dig den hemliga passagen för alla spel för många prylar du har och ger detaljerade genomgångar för varje skrymsle av vilka porrspel du än vill kolla in .

Dessutom är VisitMama-författarna som trollkarlar som trollar fram magiska rullar fyllda med spelförändrande insikter. De har den här kusliga talangen för att strö precis lagom mängd stjärndamm på karaktärsguider, vilket får dem att pilla med personlighet. Och när det kommer till spelnedladdningar har de knäckt koden, vilket gör det till en piece of cake.

Den har en gemenskap där du kan nörda och skratta

Visitmama annonser

VisitMama är som en livlig digital krog fylld med hårda onlinespelare. Dessa killar är inte bara här för att spela; de handlar om att dela med sig av sina spelpassioner i de livliga kommentarsektionerna. Se det som en häftig rundabordsdiskussion, men istället för riddare och drakar dyker de in i pixlade nöjesriker.

Nu, varför är detta en stor sak, kanske du frågar? Tja, det är som att ha ett gäng spelkompisar som är redo att spilla bönor på sina älskade porrspel. Oavsett om du funderar på att dyka in i ett nytt virtuellt äventyr eller redan är djupt nere i ett, är dessa människor dina vapenkamrater. Det är de som kommer att ge dig en bedömning om vad som är hett och vad som inte är det.

Här är också den roliga delen: det här är inte din typiska bråkiga onlinepublik. Nej, de är lika vänliga som en flock valpar. Föreställ dig att vara i ett virtuellt rum med andra spelare som är lika glada över att dela med sig av sina erfarenheter som de är att höra dina. Det är en gemenskap där du kan nörda, skratta och byta historier om dina digitala erövringar.

För- och nackdelar med VisitMama.com

FÖRDELAR:

 • Gränssnitt och navigeringsfunktioner är förstklassiga
 • Samhället är aktivt och vänligt
 • Fantastiska spel
 • Shitload för artiklar

CONS:

 • Nej Om sektion för nykomlingar

Topp-12 gratis sexspel som liknar VisitMama.com:

# 1 - SexEmulator

sexemulator bj

Med detta porrspel kan du skapa din drömtjej och knulla henne hela dagen med hjälp av denna sexemulator tillsammans med den omfattande listan över andra porrspel. När du laddar ner det här spelet måste du skapa en realistisk avatar baserat på dina preferenser och hon skulle ha alla funktioner du vill ha och de sovrumskunskaper du kan utrusta med. Det riktiga roliga börjar när du och din tjej blir mer intima i många sexuella scenarier.

Massor av 3D-interaktiva spel är tillgängliga för alla att spela när som helst, och de ser alla superrealistiska ut att du blir hakad och vill se varje bit av det utvecklas framför dina ögon. Med de många alternativen som erbjuds av Sex Emulator kommer du aldrig att bli uttråkad när du spelar det här spelet och det är en bonus att du får tillfredsställelsen att knulla en het tjej, vilket är som alla killers drömfantasi.

Sex Emulator är gratis för alla, men du måste ange dina kreditkortsuppgifter bara så att webbplatsen kan bekräfta om du är i laglig ålder för att spela sådana 18+ spel, vilket är ett steg som på något sätt har blivit en standard, särskilt med vad som helst porrrelaterad. Du kan öppna ett konto gratis men var försiktig och läs varje ruta så att du inte blir lurad att betala prenumerationskostnader. Även om du väljer att betala kommer du att få mer tillgång till olika spel och porrsajter som inte är tillgängliga för gratisanvändare.

Här är hela recensionen av SexEmulator.

FÖRDELAR:

 • Välutformat spel med bra grafik
 • Har många uppdrag och utmaningar
 • De flesta spel kan spelas via webbläsaren
 • Inget behov av att ladda ner spelen eftersom de kan användas omedelbart
 • Du får designa din perfekta och ideala tjej
 • Anpassningen av din "jävla kompis" i spelet är så specifik, även upp till hennes bröststorlekar
 • De avatarer som gjorts ser mycket ut som riktiga webbkameramodeller
 • Heta och realistiska ljudeffekter från heta brudar
 • Över 400-spel att välja mellan

CONS:

 • Vissa annonser dyker upp till och med när du befinner dig mitt i en het och trevlig scen (endast i en gratis version)
 • Du måste betala en hel del för att njuta av fler porrspel och webbplatser

# 2 - NarcosXXX

narcosxxx granskning

Om du letar efter ett videospel för vuxna är det här ett måste. Den är baserad på den populära Netflix-serien Narcos och är stolt över att få showens unika komplott att fungera för dem också. Filmen, som är baserad på Pablo Escobars livshistoria, används i detta porrspel men med en mycket älskvärd twist. Eftersom han är en populär drogherre driver Escobar i NarcosXXX en narkotikakartell och har tid i världen att knulla heta tjejer och bara delta i lite vild sex med mycket roligt. Alla dessa erotiska innehåll och handlingar är 100% censurerade, vilket gör att du uppskattar det som den sexigaste fiktiva handlingen bland porrspel.

Det är inte nytt för porrspel att anpassa eller skapa parodier på trendiga filmer, TV-program och nästan vad som helst som kan väcka allas uppmärksamhet. Narkotika och sex är en mycket farlig, dödlig men oemotståndlig kombination. Detta spel ger dig det bästa från två världar och upptäcker vad som är orsaken bakom all hype som omger detta spel. När du spelar NarcosXXX kan du antingen bli den ökända Escobar och döda fiender, hantera droger, knulla heta tikar och bli den mest eftertraktade kokainhandlaren ... eller så kan du också bli polis och få i uppdrag att fånga narkotikahären.

Cirka 1.6 miljoner spel spelas per månad, så det är inte konstigt att det här spelet är hyped och många verkar tycka om det. De flesta av dess användare kommer från USA, Brasilien, Kina, Indien och Tyskland. Även om spelet till en början kan vara förvirrande kommer du lätt att få tag på det och nästa sak du vet, du spelar redan det här spelet och njuter av varje hett ögonblick med vackra tjejer i spelet.

Klicka här för en fullständig recension av NarcosXXX.

FÖRDELAR:

 • Ett intressant vuxenspel inspirerat av en Netflix-serie
 • Spelet kan spelas gratis
 • Engagerande och interaktivt spel
 • Skryter av rika koncept och detaljerat utförande
 • Använder första personens POV

CONS:

 • Stöder inte nedladdningar eller appar från tredje part
 • Spelet kan använda lite mer förbättringar
 • Vissa funktioner går plötsligt vilse när de är i spelet

# 3 - Assasins SeedOrgies

mördare frö orgier

I spelvärlden ser vi alltid de populära spelen parodieras av andra spel av olika genrer och det här är ett exempel. Om du är en ivrig spelare måste du ha hört talas om Assassins Creed Origins och den här är parodieversionen av det populära mördarspelet. Istället för att vara en skicklig mördare som i det ursprungliga spelet, med Assassins Seed Orgies, måste du jaga efter vackra och sexiga kvinnor och försöka ha sex med dem på alla möjliga sätt. Det är drömmen, eller hur?

Själva konceptet låter roligt och spännande. Vem skulle inte vilja ha sex med vackra tjejer och göra det på alla möjliga positioner och platser? Detta spel tar fram din sexuella fantasi till högsta nivå och tar dig till lite roligt skådespel. Även om det är ett parodispel är det fortfarande roligt att spela trots bristen på historia bakom det.

Den har ett berättelseläge där du helt enkelt kan se en berättelse utvecklas och bevittna galna och vilda sexscener. Du behöver inte ens göra någonting. Luta dig bara tillbaka, koppla av och se den heta åtgärden som får dig att känna dig het genom att bara titta på. När det gäller dess fullständiga spelläge kan du börja göra val och interagera med olika karaktärer. Alla dessa roliga och vilda handlingar kommer att hålla dig i tårna och vill ha mer ... med alla de många chanserna att ha virtuellt sex i spelet genom den här.

FÖRDELAR:

 • Du behöver inte ha erfarenhet av porrspel för att spela den här
 • Spelet är väldigt enkelt och roligt
 • Tillgänglig på de flesta plattformar inklusive mobiler och stationära datorer
 • fantastisk grafik
 • Tecken ser ut som de i det ursprungliga spelet
 • Stor uppmärksamhet på detaljer - från små rörelser till karaktärers ansiktsuttryck
 • Ger ut gratis bonusvideor efter att du laddat ner spelet

CONS:

 • Jämfört med andra porrspel kan det bli tråkigt
 • Erbjuder färre funktioner jämfört med de flesta porrspel
 • Massor av annonser i spelet

# 4 - TheFister

fister sex-spelet

Ett annat parodispel som är hämtat från The Witcher, det här är en stygg samling porrspel som ser realistiska och roliga att spela när som helst. Spelet är så realistiskt att du kan bli förvirrad om du tittar på en porrfilm eller fortfarande spelar ett spel. Det är så realistiskt och de goda nyheterna är att det här spelet är gratis att spela.

Spelet i sig är ganska enkelt och nonsens. Välj din tjej, sexpositionerna och gå ner i affärer. När det gäller urvalet av tjejer kan du välja mellan mycket, och även med sexpositionerna kan du välja allt för att passa din smak. En anledning till att många tycker om det här spelet beror på dess realistiska funktioner och detaljer. Till och med de minsta gesterna i karaktärer ser ut som den äkta varan och visar spelets stora uppmärksamhet på detaljer.

FÖRDELAR:

 • Spelet ger dig en POV av den heta kvinnan du spelar med
 • Full av fantastisk grafik som får dig att känna dig sexig och stygg
 • Få eller inga problem alls
 • Gratis att spela när du vill
 • Har ett enkelt gränssnitt och mycket lätt att spela
 • Du behöver inte vara expert för att njuta av detta porrspel

CONS:

 • Historien bakom spelet verkar ganska saknad och svag
 • Spelet kan bli lite tråkigt efter ett tag

# 5 - RedBedSeduction

rött sängförförelsesspel

Den här har en häftig bakgrundshistoria och kommer att få dig att haka från början. Den är full av gillande karaktärer med sexscener som är lika realistiska som fan. När du spelar det här spelet kommer du att märka att mycket ansträngningar läggs på att göra spelet perfekt. Dess grafik, layout, gränssnitt, även karaktärerna, de är alla välgjorda. Karaktärerna har unika personligheter och det gör Red Bed Seduction ännu mer spännande och intressant.

I det här spelet kan du knulla någon utan någon särskild anledning. Du kommer också att tänka mycket här och där på grund av dess komplexa historia. Även om du också måste anstränga dig för att spela det här spelet, när du når sexscenerna, ja, de är värda att vänta. Det är erotiskt bortom fantasin.

FÖRDELAR:

 • Högkvalitativ grafik
 • Att spela spelet får dig att känna att du är i någon 18+ film
 • Spelet är felfritt och väldigt lätt att navigera
 • Även om du är ny på sådana spel kommer du inte att ha svårt alls
 • En fantastisk berättelse till skillnad från de flesta porrspel där ute
 • Enkel och snabb registrering och allt är gratis
 • Spelet kan spelas på många olika plattformar som mobila eller stationära datorer

CONS:

 • Lite laggy ibland

# 6 - GameOfMoans

avsugning spel av stön

I spelvärlden är det inte nytt att se parodispel som är löst baserade på andra populära filmer eller TV-program. Vi har alla hört talas om Game of Thrones, eller hur? Så det finns det här spelet som är baserat på denna succé-TV-serie som levererar fantastisk action och sexuell spänning, vilket gör det till den bästa alternativa miljön för fans av GoT. Game of Moans kommer säkert att få fansen att känna sig nostalgiska eftersom de kan spela och interagera med sina favoritkaraktärer från Game of Thrones. Det här spelet har blivit en sorts förlängning från seriens huvudhistoria, med mycket karaktärsdynamik och ren men sexuell underhållning.

Detta spel kan skryta med sin fantastiska design och skarpa 3D-grafik som syftar till att fängsla publik i alla åldrar. Detta spel, som är en avknoppning till den serien, har väckt en livsliknande känsla för varje karaktär och till och med likhet med var och en av dem, vare sig det är deras kropp, ansikte eller sätt. I det här spelet kan vi ha allt det roliga som vi vill ha och behöver, och vi kan också välja vilken väg du vill gå med tanke på att spelet är ganska sensuellt.

Ta en titt på hela recensionen av GameOfMoans.

FÖRDELAR:

 • Spelet är helt anpassningsbart
 • Spelare kan ha fri kontroll över nästan vad som helst
 • Spelare kan skapa och uppleva unika stunder i spelet
 • Inga spärrar sexuell kul
 • Ingen aktivitet är förbjuden i det här spelet; alla sexuella handlingar är möjliga
 • Spelare kan hitta sexuell tillfredsställelse och släpp
 • Fantastisk grafik och animationer som är mycket realistiska
 • Sexscenerna i spelet känns så verkliga
 • Vissa berättelser och scener är hämtade från GoT själv
 • Har en mycket solid och intressant berättelse
 • I det här spelet kan du knulla vem du vill
 • Medföljande musik passar spelet bra
 • Historien har en oklanderlig dialog
 • Kan spelas på både stationära och mobila enheter
 • Inga oönskade spelare eller troll eftersom kortuppgifter gör varje spelare legit

CONS:

 • Inte mycket alternativ för språk
 • Några av berättelserna är bara finscenarier

# 7 - 3DSexVilla2

3D sex villa

Med sexiga karaktärer och intensiva scenarier kunde virtuellt sex inte bli hetare med det här spelet. Det är lite som simmar men mer vuxencentrerat, med massor av vilda sex och förföriska karaktärer, som får dig att bli helt knuten redan från början. Det erbjuder ett brett utbud av anpassningsalternativ, vilket gör det mer realistiskt och behagligt. Karaktärerna kan göras hur du vill att de ska se ut, särskilt med sin nya uppgradering med ansiktsmakarfunktionen.

I 3D Sex Villa 2 kan du slå alla tjejer, särskilt dina ideala tjejer. Du kan också få karaktärerna att se ut som kändisar som du alltid har haft en förälskelse på. Eftersom spelet måste laddas ner kan du använda en handledning eller två för mer förståelse och enklare åtkomst med spelgränssnittet. Även om det är på den dyrare sidan med cirka 26 $ månadsabonnemang, är det fortfarande ett roligt och sexigt spel som kommer att tillfredsställa dina sinnen och behov.

FÖRDELAR:

 • Realistiskt spel med 3D-karaktärer och anpassning
 • Sexpositioner och platser är oändliga
 • Du kan experimentera med dina karaktärer, från utseende till sovrummet
 • Om du betalade för spelet får du också fri tillgång till andra porrspel
 • Har ett berättelseläge med super het action

CONS:

 • Funktionerna är ganska komplicerade
 • Det kommer att ta lite tid för dig att komma igång med spelet
 • Det är ganska dyrt jämfört med andra porrspel

# 8 - FapTitans

FapTitans

Ett progressivt spel som FapTitans är känt för många av oss. Snälla känn inte att du måste gissa allt jag syftar på, för du förstår uppenbarligen eftersom det här spelet inte är nytt för dig (säkert). Den har en konventionell fantasimiljö, med stora bröst inkastade för gott skull. De flesta funktionerna i FapTitans-spelet är verkligen lätta och okomplicerade. Det är möjligt att gå vilse i upplevelsen av att du inte längre är säker på om du tittar på en porr eller bara njuter av spelet.

FÖRDELAR:

 • Fri att använda
 • Fantastiska figurer
 • Guider finns tillgängliga för att navigera på webbplatsen

CONS:

 • Det finns få inte så sexiga fillers
 • Ganska dyrt för uppgraderingar

# 9 - FapCEO

Fap VD

Fap CEO är mitt mest älskade porrspel. Som namnet på spelet säger, du får bli VD och driva din egen sexkamerasajt. Spelarna kan anställa, träna och sparka heta kvinnor. Det låter dig också hålla möten, göra intervjuer och driva företaget – allt samtidigt som du njuter av live nakenstreaming.

FÖRDELAR:

 • Dialoger är verkliga
 • Fantastisk Hentai -grafik
 • Spelkonceptet är fantastiskt
 • Vissa spel är gratis att spela

CONS:

 • Dyrt köp i appen
 • Gratis spel är begränsade

# 10 - Pocket Waifu

PocketWaifu

Enligt min forskning har Pocket Waifu varit ett av Nutakus favoritdataspel någonsin. Med det här spelet kan spelare njuta av en personlig kåt följeslagare, tillgänglig för att hjälpa dem med vad de än behöver — vare sig det är komfort, sex, etc. Det finns massor av saker du kan göra här som du inte kan föreställa dig att göra i verkligheten. Tja, det är hur porrspel ska vara, eller hur? Förutom fantastiska handlingar har sex alltid högsta prioritet.

FÖRDELAR:

 • Det finns sex minispel tillgängliga
 • Animationen är i toppklass
 • Karaktärerna är fantastiska och unika
 • Du kan anpassa din karaktär

CONS:

 • Du kan inte spara spelframsteg

# 11 - Projekt QT

nutaku ProjectQT

ProjectQT är ett fantastiskt spel, nedladdningsbart för Android-smarttelefoner. Det är verkligen förvirrande och imponerande för de flesta av oss. Men jag rekommenderar att du först bekantar dig med det här spelets komplexa spelkoncept innan du går med. Visst krävs tålamod. Medan de gör detta försöker spelarna att samla ihop en kraft av monstruösa kvinnor och stoppa en biologisk katastrof som har spridit sig i området. De framsteg som karaktärerna får i berättelsen tar med sig många heta animeromantik och actionscener som involverar omfattande krigföring eller invasion utan följd.

FÖRDELAR:

 • Heta kvinnokaraktärer
 • Fantastiska berättelser
 • Grafiken är suverän kvalitet

CONS:

 • Musik och ljud behöver förbättras

# 12 - CuntWars

cuntwars inträde

ChickWars eller populärt kallade "Cunt Wars". Detta är ett fantastiskt webbplatsnamn och ett jäkla spel. Med den titeln är jag väldigt säker på att de dock inte busar. Den kortbaserade taktiska applikationen Cuntwars producerades av Hooligan Apps. Även om Cunt Wars inte är ett konventionellt stridsevenemang, skulle det vara ganska fascinerande att se två heta kvinnor ta sig ut på en arena – eftersom detta skulle vara ganska oväntat. Inget speciellt krävs för att starta ett spel Cuntwars. Allt körs smidigt på skrivbordet, så du behöver inte installera någon ovanlig källkod.

FÖRDELAR:

 • Fantastiska spel
 • Innehållet för varje spel är fantastiskt
 • Enkelt att förstå
 • Mobilsökning är smidig
 • Skrivbordsspelning är enastående

CONS:

 • Inga tillgängliga sexscener

Slutsats

För att avsluta det, VisitMama är som en rockstjärna på porrspelsajter. Med sin snygga design och fantastiska community är det din destination för allt som har med vuxenspel att göra. Dessutom har den inte bara ett fantastiskt utmärkt gränssnitt med en enkel navigeringsfunktion, utan det är också hem för en livlig och välkomnande gemenskap av entusiaster.

Alla dessa element kombineras perfekt och skapar en värdefull resurs för alla som vill förbättra sitt spel inom porrspel. Så om du är redo att dyka djupt in i dessa online-läckerheter och vill öka din spelkunskap, är VisitMama din gyllene biljett. Missa inte det roliga och spännande det har i beredskap!

liknande webbplatser Alla 16 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Hot Candy Land & 12 måste-besöka porrspelsajter som HotCandyLand.com Visa mig 12 alternativ för HotCandyLand.com Gör dig redo att krydda ditt spelliv med spänning, charm och kanske lite skratt! Vinka hejdå till dessa glittrande ädelstenar, gamla drakstrider, söt grafik och tråkiga spelkoncept. Det är dags att rulla ut röda mattan för […]

Läs recension

Smut Stone Recension & TOP 12 Porr- och Hentai-spel som SmutStone.com Visa mig 12 alternativ för SmutStone.com Är du trött på att spela porrspel antingen offline eller online men erbjuder inte en sexig twist och nöje till din kväll? Slösa inte din tid; njut istället av ett kvalitetsporrspel som fungerar som en källa […]

Läs recension

Porrstar Harem & Top-12 bästa porr- och Hentai-spel som PornstarHarem.com Visa mig 12 alternativ för PornstarHarem.com Hej där, Dudethrill-fans! Du, jag och ett spel som har funnits på vår radar sedan tidernas gryning – det legendariska Porrstar Harem. Jag menar, kom igen, vem har inte i hemlighet hyst lusten att dyka in i världen […]

Läs recension

Games of Desire & Top-12 sexspelsajter som GamesOfDesire.com Visa mig 12 alternativ för GamesOfDesire.com Porr dominerar inte bara underhållningsscenen för vuxna utan har också varit en populär nisch inom spel. Ja för helvete! Många människor är beroende av att spela porrspel, och Dudethrill är en av dem. Det är därför, när jag […]

Läs recension

Booty Heroes & 12 måste-besöka porrspel som BootyHeroes.com Visa mig 12 alternativ för BootyHeroes.com Gå in i den spännande världen där Hentai-fans förvandlar sin kärlek till den galna Hentai till något mer uppslukande. Låt oss vara ärliga – vanliga Hentai- och X-klassade serier gör inte längre susen. Vi pratar om de spänningssökande som vill […]

Läs recension

Porn Games Hub & Top-12 Porr och Sex Games som PornGamesHub.com Visa mig 12 alternativ för PornGamesHub.com Hej där! Är du redo att dyka in i en värld av gratis vuxenspel som får din joystick att hoppa av glädje? Nåväl, låt mig spilla bönor på den ultimata spelaren i spelet – PornGamesHub. Nu vet jag att det finns […]

Läs recension

JeuxPornoGratuits & 12 måste-besöka spelsajter för vuxna och Hentai-porr som JeuxPornoGratuits.com Visa mig 12 alternativ för JeuxPornoGratuits.com Har du någonsin dagdrömt om att sammanställa den ultimata truppen av vuxna underhållare? Tja, du är inte ensam om denna nyckfulla önskan, min vän. Lyckligtvis tillgodoser ett spel där ute våra inte så oskyldiga begär. Gå in på JeuxPornoGratuits webbplats, en övertygande […]

Läs recension

Besök Mama & Top-12 gratis sexspel som VisitMama.com Visa mig 12 alternativ för VisitMama.com Låt oss ta en vild resa ner i minnet, ska vi? Kommer du ihåg de gamla goda dagarna med att byta fuskkoder och speltips med dina kompisar? Spola framåt till idag, och dina intressen kan ha skiftat från joysticks till, ja, olika typer […]

Läs recension

Wet Pussy Games & Bästa Porr, Hentai & Adult Sex Games Som Wetpussygames.com Visa mig 12 alternativ för Wetpussygames.com Okej, mina medäventyrare inom vuxenunderhållning, låt oss prata om en värld där gränser helt enkelt inte existerar! I denna snabba digitala era framstår nya sexwebbplatser som svampar efter en regnig dag, och innovation känner inga gränser. […]

Läs recension

Horny Gamer & 12 Top Notch Gratis sexspelsajter som HornyGamer.com Visa mig 12 alternativ för HornyGamer.com Låt oss kombinera spel och jävla med HornyGamer.com.! Du kommer aldrig att stöta på den här sidan om du inte är en kåt spelare som jag, kompis. Vem är inte det? Jag vet att du har varit på olika hentai-spelsajter och förmodligen […]

Läs recension

Sexiga knullspel & 12 gratis Hentai-, porr- och andra sexspel som måste besökas som Sexyfuckgames.com Visa mig 12 alternativ för Sexyfuckgames.com Idag dyker vi in ​​i den lockande världen av SexyFuckGames – en plats som lovar att blanda de bästa sakerna män absolut älskar: sex och videospel! Du kanske tänker, "Hej, det är gratis, så det måste […]

Läs recension

Nutaku Review & 12 bästa porr-, Hentai- och vuxensexspel som Nutaku.net Visa mig 12 alternativ för Nutaku.net När världen går vidare blir individer allt mer bekväma med sina sexuella preferenser. På grund av detta går många plattformar från grundläggande till sexuella. Jag minns att det förr fanns en period då populära saker nuförtiden […]

Läs recension

Visa de bästa XXX-spelen för 2023 De flesta av oss tycker om att titta på porr då och då ... men nådde du någonsin en punkt där du känner att du är trött på den vanliga åtgärden i de porrfilmer du brukar titta på? Kanske är det dags för dig att utforska den underbara världen av porrvideospel. Dessa är […]

Läs recension

Game Of Moans Webbplats: https://www.gameofmoans.com Ultimate Game of Moans Review (Like Game of Thrones Style) Visa mig För- och nackdelar med Game of Moans I spelvärlden är det inte nytt att se parodispel som löst baseras på andra populära filmer eller TV-program. Vi har alla hört talas om Game of Thrones, [...]

Läs recension

NarcosXXX (NO BS) Porrspel Granskning av Narcosxxx.com Visa mig Bedömningen (Fördelar och nackdelar) Dator- och videospel har haft vuxna teman i ganska lång tid, men det är bara de senaste åren som utvecklare har hittat de perfekta idéerna som tilltalar hardcore-spelare. Snarare än att ha vanliga videospel med en [...]

Läs recension

Sex Emulator Den ultimata översynen av SexEmulator.com Porrspel Show SexEmulator's Fördelar och nackdelar Tänk dig att ha alla sexuella uppmaningar att göra nästan vad som helst nytt och utöver det vanliga med någon, men du kan inte hitta den perfekta personen som kan göra med dig kanske på grund av hur de ser ut eller [...]

Bläddra till början