Uppdaterad: 12 juli 2024

Whipple

& Bästa 11 BDSM- och kontaktannonswebbplatser som liknar Whiplr.com

Visa 11 alternativ för Whiplr.com

whiplr hemsida

Whiplrs webbplats själv

Whiplr är i grunden en appbaserad dejtingsplattform för vuxna som riktar sig till individer som letar efter avslappnad sex och BDSM-anslutningar. Dess nisch är för dem som gillar fetischdating och inga strängar kopplade till arrangemang eftersom de flesta av användarna uppenbarligen bara är i avslappnade inställningar. Så det här är definitivt inte platsen för dem som letar efter ett seriöst förhållande. Detta är ganska definitionen av ordet kinky. Med detta uppmuntrar webbplatsen starkt kinky grejer inklusive extrema sexfetischer och liknande till BDSM. Detta har varit anledningen till att webbplatsen kontinuerligt lockar många användare.

Du kommer inte bli förvånad över att webbplatsen har miljontals medlemmar från olika delar av världen, även om en stor andel av medlemmarna kommer från USA. Webbplatsen har verkligen vunnit popularitet baserat på dess utseende och stöd i olika publikationer. Om du fortfarande inte tror att den här webbplatsen kommer att ge dig vad du behöver, läs vidare.

URL: https://www.whiplr.com

Registrering och registrering

Precis som alla andra dejtingsajter och appar har Whiplr en ganska enkel registreringsprocess. Eftersom webbplatsen huvudsakligen tillgodoser de som deltar i avslappnade och korta arrangemang krävs inte mycket information från webbplatsen under registreringen. Hela registreringsprocessen tar bara cirka 5 minuter.

När du registrerar dig måste du gå till registreringssidan. Därefter dirigeras du till en sida där du måste fylla i nödvändig information. Först uppmanas du att ange ditt kön och kön på din favoritkopplingspartner. För det andra måste du ange en e-postadress och ett lösenord som du kan använda för att logga in på webbplatsen.

Vid denna tidpunkt har du också möjlighet att välja ditt användarnamn. Att välja ett användarnamn är faktiskt en rolig del eftersom de flesta användare väljer kreativa användarnamn som är beskrivande för deras personligheter. Så kan lika gärna göra detta för bättre första intryck. Du kan göra många olika fängslande ordspel för ett imponerande användarnamn. Detta kan spara mycket tid på att leta efter potentiella kopplingar. Slutligen måste du avslöja ditt födelsedatum och din nuvarande plats. Efter att ha tillhandahållit all denna information är du redo för din sexuella utforskning och eskapad. Du kan logga in när du vill med de referenser du använde.

Profiler på Whiplr

När du har skapat ditt konto kan du börja pumpa upp din profil. Det finns frågor som ställs för att främja din profilinformation. Frågorna är ganska enkla så det är inte så tråkigt. De flesta frågorna är för "att veta mer om dig själv", men du har alltid möjlighet att svara på frågorna på djupet eller på ett enkelt sätt. Det är inte nytt för branschen att de flesta av dess användare vill att deras medlemskap ska vara inkognito så mycket som möjligt.

På en annan anteckning hjälper svaren du ger dig med matchningssystemet. Detta kommer att användas för att ge dig den mest kompatibla matchningen du kan ha. Därför är det fortfarande viktigt att svara på frågorna med sanningen även om det inte är så detaljerat.

Vad är en omfattande profil om det inte finns några bilder i den? Du kan ladda upp så många bilder du vill men du måste bara vara försiktig. I motsats till vad webbplatsen marknadsför - allt sex har du inte rätt att lägga upp stötande innehåll. Naturligtvis, bara för att du befinner dig på en uppkopplingswebbplats, ger det dig inte privilegiet att bli allt tufft om det. Trots detta kan du alltid ha ett ganska hett foto av dig som säkert kommer att locka din möjliga match. Ditt foto är det första de flesta kommer att titta på så du måste göra ett mycket bra intryck genom det.

Det bör dock noteras att denna regel mot förbjudet innehåll inte är webbplatsens utan appdistributörernas. De har också sina egna regler för korrekt reglering och utvecklare bör följa om de vill ha fortsatt beskydd från distributörens användare.

Whiplr Mobile App

Whiplr är generellt tillgängligt som en applikation som är kompatibel med både Android- och iOS-system. Å andra sidan har dess officiella skrivbordswebbplats Whiplr.com begränsad åtkomst och är endast tillgänglig i USA. Detta bör inte oroa dig dock, eftersom dess app är helt funktionell. Den har den bästa grafiken och ett gränssnitt som är tilltalande för ögonen. Oavsett vilket system du använder i appen besviks inte.

Oavsett vilka funktioner som finns på skrivbordswebbplatsen är den också tillgänglig i appen och ännu bättre eftersom du kan komma åt den när som helst och var som helst med appen. Så oavsett om du bestämmer dig för att ladda ner appen eller inte får du fortfarande njuta av alla fördelar som Whiplr har att erbjuda.

Priser och valuta för pengarna på Whiplr.com

När det gäller priserna på webbplatsen behöver de kvinnliga medlemmarna inte oroa sig för det eftersom de kan få full tillgång till alla dess funktioner gratis. Detta är dock inte särskilt bra för de manliga medlemmarna eftersom de måste betala ut lite mer än den genomsnittliga prissättningen för att kunna njuta av samma funktioner. Eftersom det är gratis att registrera sig på webbplatsen har du alltid möjlighet att förbli i den statusen. Du kommer dock inte att kunna komma åt flera intressanta funktioner i denna status.

För dem som är villiga att betala ut några dollar, erbjuder webbplatsen olika paket med olika funktioner olåsta. Dessa paket varierar från $ 19.99 upp till $ 99.99. Är sajten värt det? Det beror alltid på ditt intresse. Vissa användare tycker att webbplatsen är värt vartenda öre de spenderar, och vissa har en ganska genomsnittlig upplevelse på webbplatsen.
Så det är verkligen upp till dig att ta reda på om webbplatsen är värd den prenumeration du spenderar eller inte.

Whiplrs stöd

När man använder onlineplattformar är det vanligt att stöta på tekniska problem eller svårigheter under vägen. Detta borde vara det minsta av dina bekymmer när det gäller Whiplrt eftersom webbplatsen har ett dedikerat team tilldelat sin kundsupport. Teamet som hanterar detta är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa dig med dina frågor och problem.

Samma team reglerar användarnas inlägg och ser till att de riktlinjer som anges på webbplatsen inte bryts av någon användare. Om det finns incidenter där en användare uppvisar felaktigt beteende kommer teamet att undersöka incidenten. De kommer då att införa det korrekta straff som motiveras av nämnda överträdare.

Bra och dåligt om Whiplr.com

FÖRDELAR:

 • Säker att använda med sitt säkra inloggningssystem
 • Fri fullständig tillgång till kvinnliga medlemmar
 • Underhåller moderatorlag dygnet runt

CONS:

 • Webbplatsen är endast tillgänglig i USA
 • Ingen nakenfotopolicy
 • Betalt medlemskap kan vara dyrt

TOPP 11 BDSM & Kontaktannonser som Whiplr.com

# 1 - Adult Friend Finder

Adultfriend

Låt dig inte luras av dess hälsosamma nominella värde. Webbplatsen har varit känd för alla typer av sexuella arrangemang som finns. Om du letar efter anslutningar, vare sig det är en vanlig eller en kinky, är det här platsen att vara. Du är garanterad en partner på denna webbplats. Men inte för allvarliga relationer.

Vill veta mer? Kolla in vår AdultfriendFinder recension här.

FÖRDELAR:

 • Väl ansedd webbplats
 • Det finns massor av medlemmar
 • Massor av funktioner för självuttryck

CONS:

 • Ingen matchande algoritm
 • Premium-funktioner kostar

# 2 - Vara stygg

vara stygg

Be Naughty har levt upp till sitt namn. Det har märkts som webbplatsen där du kan hitta de styggaste människorna. Det finns inte bara singlar som letar efter kontakter på webbplatsen, men det finns också par och till och med grupper. Det påstår sig tillhandahålla en helt ny vuxen dejting upplevelse till sina medlemmar.

Benaughty recension och åsikt här.

FÖRDELAR:

 • Den snabba och enkla registreringsprocessen
 • Inga irriterande annonser
 • Lätt tillgänglig kundsupport

CONS:

 • Ingen app tillgänglig

# 3 - Ashley Madison

ashleymadison

Ashley Madison är definitivt inte din typiska dejtingsajt trots att den ser ut som en. Ända sedan den dagen den lanserades har webbplatsen alltid märkts som platsen där utomäktenskapliga affärer uppmuntras. Genom åren trivdes sajten med det varumärket och har till och med utvidgat sitt räckvidd till mer än bara utomäktenskapliga affärer. Webbplatsen erbjuder olika typer av sexuella arrangemang beroende på ditt intresse inklusive BDSM.

FÖRDELAR:

 • Massor av likasinnade individer
 • Den snabba och enkla registreringsprocessen
 • Den har en app som är tillgänglig för både Android och iOS

CONS:

 • Det finns få betalningsalternativ

# 4 - BDSM.com

bdsmcom hemsida

BDSM är en av de mest pålitliga platserna när det gäller kinks och BDSM eftersom det är en del av de bredare Friend Finder-nätverken. Du garanteras att webbplatsen inte är en bluff och att den säkert kommer att ge dig resultat - och bra på det. Eftersom det drivs av ett av de största och mest etablerade underhållningsföretagen förväntas det ha några likheter med sina systernätverk. Så om du inte är nybörjare i branschen är det en promenad i parken att gå igenom webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Den har en enorm medlemsbas
 • Det ger dig tillgång till andra alternativa nätverk med liknande nisch
 • Massor av intressanta funktioner

CONS:

 • Mycket begränsad åtkomst för gratis konton
 • Det finns falska profiler
 • Tråkig profilering

# 5 - FetLife

fetlife hem

Fetlife är en av de mer populära sajterna när det gäller fetischer och kinks så du förväntar dig verkligen att du skulle träffa många människor här. Trots det stora antalet medlemmar har webbplatsen dock en ganska vänlig miljö som strider mot andras antaganden på den här typen av webbplatser. Om du är helt intresserad av kinks och BDSM kommer webbplatsens medlemmar välkomna dig med öppna armar.

Här är mer om Fetlife och dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Gemenskapen accepterar och stöder
 • Medlemskap är mycket överkomligt
 • Olika kinks

CONS:

 • Gränssnittet är lite föråldrat
 • Vissa användare är mycket diskreta på ett ofördelaktigt sätt

# 6 - Alt.com

altcom

Alt ger dig ett brett utbud av alternativ. Från den mest avslappnade uppkopplingen till den alternativa världen av kinks och fetischer. Denna webbplats kommer aldrig att göra dig besviken. Det finns många saker du kan göra på webbplatsen, från att leta efter en partner för att njuta av ditt sexuella äventyr eller så kan du antingen bara skanna igenom de videor som redan finns på webbplatsen.

Checka ut Alt.com och dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Massor av aktiva medlemmar under hela dagen
 • Gratis medlemskap tillgängligt
 • Säker webbplats

CONS:

 • Gränssnittet är lite komplicerat
 • Profilering kan vara tråkigt
 • Förekomst av falska profiler

# 7 - BDSM singlar

bdsm singlar

BDSM Singles lanserades av ett av de etablerade underhållningsnätverken i branschen, Online Dating Systems LTD. Tillsammans med sina systersidor har BDSM Singles ständigt tillhandahållit spännande sexuella äventyr, särskilt för singlar som gillar BDSM och andra fetischer. Webbplatsen erbjuder amatörporr som du kan skämma bort. Den har olika funktioner för både premium- och gratismedlemmar. Som gratis medlem kan du få tillgång till live-webbkamera för vissa artister.

FÖRDELAR:

 • Erbjuder en gratis provperiod
 • Den enkla och mycket bekväma registreringsprocessen
 • Det har ett system för att bli av med dummy-konton.

CONS:

 • Irriterande annonser
 • Begränsade funktioner för gratis medlemmar
 • Ingen app tillgänglig

# 8 - Foster

Foster

Fetster är en bra plats för både BDSM-nybörjare och proffs. Webbplatsen är bara en oas av alla saker BDSM. Om du besöker webbplatsen kommer du att märka hur mycket information det finns om BDSM. Du kommer säkert att få mycket information om kinks och BDSM du aldrig förväntar dig och aldrig kommer att lära dig i andra vanliga medier. En annan bästa sak med den här webbplatsen är att den är helt gratis. Du kan vara en del av gemenskapen utan att spendera ett enda öre.

FÖRDELAR:

 • Mycket informativ
 • Helt gratis
 • Accepterar gemenskapen

CONS:

 • Designen kan använda en viss uppgradering
 • Ingen realtidsfunktion
 • Medlemmar är inte lika många som andra liknande webbplatser

# 9 - BDSM-datum

BDSM Date hem

BDSM-datum är inte bara en webbplats där du träffar slumpmässiga människor. Denna webbplats har blivit en egen gemenskap för människor som är i olika okonventionella sexuella arrangemang. För dem som aktivt söker kinky partners, undergiven eller dominerande, är det här platsen för dig. Webbplatsen är fullt tillgänglig för dem som är medlemmar i dess community där medlemmar fritt kan lägga upp sina bilder. Du kan också ha ett premiumkonto för enklare åtkomst till andra medlemmars profiler.

FÖRDELAR:

 • Alla ut kinks och BDSM
 • Medlemmarnas integritet garanteras
 • Massor av alternativ för att kommunicera

CONS:

 • Begränsad i vissa länder
 • Tillgängliga språk är begränsade
 • Du måste vara medlem först för att kunna surfa på webbplatsen

# 10 - Perversions.com

perversions.com hemsida

Perversions.com är en av de ledande dejtingsajterna för vuxna med en nisch. Det har varit känt att tillhandahålla alternativ livsstilsdating som inkluderar kinks och BDSM. Webbplatsen har sina miljoner medlemmar med nya medlemmar dagligen. Det erbjuder många sätt att kommunicera inklusive e-post. Trots sitt stora antal medlemmar är det inte mycket konkurrens på webbplatsen. Så du kan ta dig tid att bläddra igenom potentialprofilerna.

FÖRDELAR:

 • Ett av de största medlemskapen
 • Massor av roliga funktioner
 • Prisvärd och definitivt värt det

CONS:

 • Gratis konto har mycket begränsad tillgång till funktioner
 • Irriterande omdirigeringar

# 11 - Bondage.com

bondage.com hemsida

I motsats till bilden som webbplatsen projicerar har den faktiskt en avslappnad och vänlig gemenskap. Bondage är en del av det större Friend Finder Network. Som sådan är du säker på att webbplatsen är väl underhållen och är en legitim webbplats. Det har ett ganska anständigt antal medlemmar, men trots att de inte är lika stora som sina andra konkurrenter är de flesta medlemmar aktiva. Du kan se i Bondage Club där medlemmar interagerar i deras forum och delar personliga erfarenheter och åsikter.

FÖRDELAR:

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Regelbundna uppdateringar på bloggar och forum
 • Aktiva och stödjande medlemmar

CONS:

 • Meddelanden är endast för betalt medlemskap
 • Förekomst av falska profiler

Slutsats

Om du har hållit på dina uppmaningar för att du tycker att dessa uppmaningar är för okonventionella för att accepteras, dölj inte mer. Whiplr.com och webbplatserna ovan är bara de bästa webbplatserna som accepterar sexuella arrangemang som är extraordinära och andra unika fetischer. Arrangemang av detta slag är inte längre nya och har fått acceptans över hela världen.

Om det är svårt för dig att välja mellan dessa 11 webbplatser skulle min TOPP 3 definitivt vara:
# 1: Adultfriendfinder.com
# 2: AshleyMadison.com
# 3: och Fetlife.com
Så unna dig smaken av dessa olika smaker som erbjuds av dessa webbplatser!

liknande webbplatser Alla 85 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Friends With Benefits Review & 12 måste besöka hookup- och dejtingsajter som FriendsWithBenefits.com Visa mig 12 alternativ för FriendsWithBenefits.com Friends with Benefits! Ganska säker på att du har varit i den här typen av relation tidigare. Hur gick det, kompis? Jag hoppas att du följde den gyllene regeln om "inga strängar fästa" för om inte, en enorm huvudvärk […]

Läs recension

Lesbian Personals Recension & Top-12 hookup-sajter som LesbianPersonals.com Visa mig 12 alternativ för LesbianPersonals.com LesbianPersonals har verkligen tagit steget upp och erbjuder en cool tillhållsplats för öppensinnade singlar och par som letar efter skoj. De säger, "Hej, livet är tufft, kom och slappna av med oss!" Oavsett om du är översållad av högskoleuppgifter eller jonglerar föräldraskapssolo, är de […]

Läs recension

Sexsökningsrecension & Topp-12 sexdejtingsajter och hookupappar som Sex-Search.com Visa mig 12 alternativ för Sex-Search.com Vi älskar alla sex, eller hur? Jag tror att det är det vi alla kan vara överens om. Så låt oss nu utforska några platser där vi kan uttrycka vår kärlek till sex och en av dem är Sex-Search.com. Det är […]

Läs recension

EmilyDates recension & 12 bästa Sugar Baby/Daddy och andra sexdejtingsajter som Emilydates.com Visa mig 12 alternativ för Emilydates.com Är du trött på att svepa genom oändliga profiler på dejtingappar och inte hitta en äkta anslutning? Se inte längre än till EmilyDates! Du har säkert hört talas om det förut, men lever det faktiskt upp till […]

Läs recension

Inner Circle & 12 bästa dejtingsajter för vuxna som TheInnerCircle.co Visa mig 12 alternativ för TheInnerCircle.co När det kommer till roliga saker och livsstilsval finns det en rankning baserad på hur snygga de är. Det är som att välja mellan Taco Bell för ett snabbt mellanmål eller en snygg restaurang för en stor fest. Och precis så […]

Läs recension

Recension av högt svar & 12 fantastiska sexchatt- och uppkopplingssajter som HighReply.com Visa mig 12 alternativ för HighReply.com Jag skulle älska att smyga in lite sexande och stygga engagemang i mitt schema. Naturligtvis skulle denna idé inte vara möjlig om jag inte kunde hitta en plattform som tillgodoser mina desperata behov. Jag har varit […]

Läs recension

Flirtini Recension & TOP 12 sexdejting- och hookupsajter som Flirtini.com Visa mig 12 alternativ för Flirtini.com Möt Flirtini, den senaste sensationen i världen av hookup-appar! Denna användarvänliga plattform har snabbt vunnit popularitet bland de som söker kontakter. Det som gör att den sticker ut är dess prisvärda prenumeration, som erbjuder en rad funktioner utan att gå sönder […]

Läs recension

iHookUp & 12 bästa hookup- och sexdejtingsajter som ihookup.com Visa mig 12 alternativ för ihookup.com Ahh hookups. Jag känner till känslan av att vara sexuellt energisk och knulla alla du möter. Oavsett om du är i ett förhållande eller lyckligt singel, så är avslappnat roligt alltid värt risken. Lyckligtvis hittade jag en ny webbplats som stolt ger alla […]

Läs recension

Foot Fetish Dating & 12 bästa fetisch-dejting- och hookupsajter som FootFetishDating.com Visa mig 12 alternativ för FootFetishDating.com Är du trött på footsie-strävan efter fotkompisar? Kolla in FootFetishDating.com, din kompis på resan för att hitta "ensam" kompisar, även om du har fastnat i slantarna. Du behöver inte navigera i det knepiga […]

Läs recension

Mature Dates Review & 12 otroliga sexdejt- och hookupsajter som MatureDates.com Visa mig 12 alternativ för MatureDates.com Gillar du att träffa mogna tjejer idag? Om så är fallet, spänn all din kraft när jag introducerar Mature Dates. Själva sajtnamnet bryter barriärer och visar hur sex kan firas oavsett status, kultur, […]

Läs recension

Topp-5 dejting- och vardagliga kopplingssajter som faktiskt fungerar 2023 Perfekt för ~20-55 åringar, med och utan makar! Det här är inte några "falska" som låtsas ha tjejer, de är riktiga, världsomspännande största nätverk. Hoppa till Top-5 Dating & Hookup Sites Hej, jag vet att runking off är ganska spännande och coolt. Men inget […]

Läs recension

3Fun Review & 12 bästa anslutnings- och dejtingsajter som Go3Fun.co Visa mig 12 alternativ för Go3Fun.co Är du redo att dyka in i den vilda världen av dejtingappar, där svep leder till gnistor och meddelanden väcker lustens lågor? Nåväl, låt mig presentera dig för Go3Fun, den självutnämnda maestroen av dejtingappar för […]

Läs recension

Shag2Night & 12 bästa kopplings- och dejtingsajter som Shag2Night.com Visa mig 12 alternativ för Shag2Night.com Hej där, spänningssökare och potentiella lovebirds! Föreställ dig att du är på humör för romantik, ett skvätt äventyr eller kanske en oförglömlig natt av passion. Tja, tänk om jag sa att det finns en plattform där ute med ett namn som praktiskt taget […]

Läs recension

Bicupid Recension & 12 Top-Notch sexdejting och uppkopplingssajter som Bicupid.com Visa mig 12 alternativ för Bicupid.com Intressant! Jag älskar mina bi-vänner, och jag har något att dela med mig av; Bicupid, det är det! Nej, det är inte kärleksmånaden än, men Cupid har några vändningar. Kärlek, intimitet och passion bör inte firas enbart i februari. […]

Läs recension

Asian Singles Recension & 12 bästa kopplings- och dejtingsajter som AsianSingles.me Visa mig 12 alternativ för AsianSingles.me Visst, alla kan inte motstå charmen med en kass asiatisk snygging. Dessa oskyldigt utseende honor kommer att ge dig ett påtagligt intimt äventyr. Mer så, asiatiska brudar erbjuder mångfald i utseende, fetisch och attraktionskraft. Men vad gör detta […]

Läs recension

MissTravel & 12 måste-besöka kopplings- och sexdejtingsajter som MissTravel.com Visa mig 12 alternativ för MissTravel.com Samla dig runt, andra millennials, för jag har en saftig hemlighet att dela med dig av! Så vi vet alla att vi millennials handlar om upplevelser, inte bara att stapla ihop materiella ägodelar. Vem behöver ett hus när vi kan vara där ute och utforska […]

Läs recension

Millionaire Match & 12 bästa Sugar Dating och andra sexdejtingsajter som MillionaireMatch.com Visa mig 12 alternativ för MillionaireMatch.com Hej där, gott folk! Kliv rakt in i MillionaireMatchs bländande rike, där stjärnorna stämmer in på varandra och kärleken hittar till de finaste människorna. Vi pratar om en plats där framgångsrika individer och attraktiva singlar […]

Läs recension

BBW Sex Dates Review & 12 bästa hookup- och dejtingsajter som BBWSexDates.net Visa mig 12 alternativ för BBWSexDates.net Kåta BBWs petar på mig! De vill att jag ska utforska BBW Sex Dates och ropa till världen dess fascinerande funktioner. Hur kan jag säga nej när dessa damer är överdrivet attraktiva med sina stora, mjuka bröst? […]

Läs recension

Lush Flirt Recension & 12 måste-besöka sexdejting-/anslutningssajter som LushFlirt.com Visa mig 12 alternativ för LushFlirt.com Hej där, andra nöjessökande! Det är din kompis Dudethrill här, redo att dyka djupt in i LushFlirts lockande värld. Nu vet vi alla att ibland är du inte bara på humör för att titta på porr – du vill ta […]

Läs recension

NUiT Review & 12 bästa kopplings- och dejtingsajter som Nuitapp.com Visa mig 12 alternativ för Nuitapp.com Hej där, stjärnskådare! Är du trött på att svepa åt vänster och höger utan att hitta någon som får dig? Behöver du mer än en profilbild för att veta om någon passar dig? Tja, frukta inte! NUiT, den astrologibaserade dejtingappen, […]

Läs recension

Together2Night Review & Top-12 kopplings- och sexdejtingsajter som Together2Night.com Visa mig 12 alternativ för Together2Night.com En betydande del av medlemmarna på dejtingsajten är på jakt efter långsiktiga, engagerade partnerskap, men det finns också många som är helt enkelt intresserad av att ha det bra. De kan välja från olika uppkopplingssajter och appar, men […]

Läs recension

One Night Friend Review & TOP 12 Hook-up och dejtingsajter som Onenightfriend.com Visa mig 12 alternativ för Onenightfriend.com Jag antar att det har gått över månader eller år sedan du senast dejtade, eller hur? Kanske har du tillbringat mycket tid på jobbet. Tja, det kanske är dags att gå ut, ha en dejt och njuta! Har du […]

Läs recension

Hily Recension & TOP 12 dejting- och kopplingssajter som hily.com Visa mig 12 alternativ för Hily.com Jag har utvärderat dussintals nätdejting- och kopplingswebbplatser i flera år. Få är ganska effektiva, medan resten bara är underskattade i mainstream-scenen. Men för den här recensionen valde jag att testa en populär och långvarig anslutning […]

Läs recension

Jaumo Recension & TOP 12 dejting- och uppkopplingssajter som Jaumo.com Visa mig 12 alternativ för Jaumo.com Människor över hela världen hoppas kunna hitta sina själsfränder och förbinda sig till kärleksfulla partnerskap för resten av livet. Det är därför hookup- och dejtingappar och -sajter dyker upp som svampar online nuförtiden och väljer de bästa […]

Läs recension

Recension av dina resekamrater & topp-12 dejting- och anslutningssidor som yourtravelmates.com Visa mig 12 alternativ för YourTravelMates.com Hundratals reserelaterade dejting- och följeslagningstjänster finns nuförtiden. Några webbplatser fokuserar på en specifik nisch, medan andra vänder sig till en mycket bredare publik. Bland dessa specialiserade val är YourTravelMates. Det var 2016 när LOS Networks, […]

Läs recension

Undertable & 12 bästa hookup- och sexdejtingsajter som Undertable.co Visa mig 12 alternativ för Undertable.co Undertable! Det här sajtnamnet får mig att tänka på vad som händer under bordet. Åh, hemligheter, lögner, bedrägeri och ångande möten uppslukar scenerna under bordet. Om du älskar att titta på filmer och serier kommer du att se hur underbordsscenarier […]

Läs recension

Heated Affairs Review & Top 12 Premium-fusk- och hookupsajter som heatedaffairs.com Visa mig 12 alternativ för HeatedAffairs.com Gifta par upplever ibland att deras tillgivenhet för varandra minskar och dövar sina känslor med tiden. De kanske kontrollerar om de har avstått från sin tidigare överklagande medan de önskar sig rushen av nyligen utvecklade känslor. Av denna anledning, […]

Läs recension

BuddyBang & TOP 12 anslutnings- och sexdejtingsajter som buddybang.xmatch.com Visa mig 12 alternativ för buddybang.xmatch.com Oavsett om du letar efter ett engagemang eller något avslappnat, kan det vara svårt att avgöra om applikationerna och webbplatserna du re hopping på är autentiska. Som ni vet har en hel massa av dessa plattformar ett gäng bedragare, falska konton och […]

Läs recension

We Are HER Review & 12 bästa HBTQ+ och andra sexdejtingsajter som weareher.com Visa mig 12 alternativ för WeareHer.com Jag har goda nyheter för hela LGBTQ+-communityt eftersom det finns en ny app som kan leverera en säker och öppen plattform för hela dig. Vi presenterar... HENNE! Kanske har du hört eller sett den här appen […]

Läs recension

Xmatch-recension & 12 måstebesöka dejting-, kontaktannonser och kopplingssajter som xmatch.com Visa mig 12 alternativ för xmatch.com Oavsett om du letar efter ett långsiktigt förhållande eller bara en natts släng, webben och dejtingappstjänster har gjort saker mer tillgängliga än någonsin tidigare. Naturligtvis, eftersom det finns så många tillfälliga matchmaking-webbplatser idag, […]

Läs recension

Kippo Recension & TOP 12 dejting- och uppkopplingssajter som kippoapp.com Visa mig 12 alternativ för KippoApp.com För dagens funktion kommer vi att utforska en dejtingtjänst som vill tilltala en nisch som vanligtvis "bortses från" i den digitala matchmakingvärlden: spelare. Så mycket som jag inte håller med om klichén att spelare huvudsakligen är "nördar", så finns det lite verklighet […]

Läs recension

Badoo Recension & TOP 12 dejting- och kopplingssajter som badoo.com Visa mig 12 alternativ för badoo.com Det är ganska upprörande när vi snubblar över hookup-sajter eller applikationer som är så svåra att använda. Föreställ dig bara hur förvirrande och komplicerat det är att det nästan är värdelöst! Lyckligtvis, när jag träffade Badoo, en dejting- och hookup-app, […]

Läs recension

Parship-recension & 12 bästa dejting- och anslutningssidor som parship.com Visa mig 12 alternativ för parship.com Jag är säker på att du är trött på att hitta den perfekta dejtingsajten som kommer att uppfylla dina behov och drömmar om att ha en långsiktig anslutning. Sluta gråta för Parship är här för att mysa dina ensamma nätter. Denna webbplats använder en effektiv kompatibilitet […]

Läs recension

LoveAwake Recension & TOP 12 kontaktannonser och sexdejtingsajter som loveawake.com Visa mig 12 alternativ för LoveAwake.com Trots förekomsten av onlinekopplingar och dejting väljer ett fåtal människor fortfarande att dölja denna aspekt av sitt patetiska liv för sina vänner och familj. Men ärligt talat, du behöver inte känna fel om att gå med i trenden […]

Läs recension

Clover & Top-12 dejting- och uppkopplingssajter som liknar Clover.co Visa mig 12 alternativ för Clover.co Tinder? Gångjärn? Jag är säker på att du har sett eller använt dessa appar förut. Men eftersom du är här antar jag att det inte var så trevligt som du förväntade dig. Tja, om så är fallet, låt mig presentera dig för Clover! Swipe-baserade dejtingprogram och matchningsfokuserade […]

Läs recension

RedHotPie 12 måste-besöka koppling/dejtingsajter liknande redhotpie.com Visa mig 12 alternativ för RedHotPie.com Det är rött, det är varmt och det är fräscht! Jag pratar om RedHotPie, en trendig uppkopplingssajt i världen. Den har imponerande funktioner som försöker hjälpa kåta killar, tjejer, älskare och till och med grupper att hitta hookups, swingerfester och vilda sexuella äventyr. Framförallt […]

Läs recension

GetItON & Top-12 gratis anslutningssidor som getiton.com Visa mig 12 alternativ för Getiton.com Har du svårt att hitta din perfekta match? Tja, GetItON är här för att rädda din dag. Den här sidan lovar att ta med alla medel som behövs för en bättre och bekvämare uppkopplingsresa. Faktum är att den har ett sofistikerat system som […]

Läs recension

Pure Review & Top-12 måste-besöka sexdejting- och hookupsajter som liknar pure.app Visa mig 12 alternativ för Pure.app Vad spricker upp i ditt huvud när du hör orden kopplas upp anonymt? Jag gissar att det är bra grejer eftersom själva termen "koppla upp" är en ökänd sak att göra. Men ett element av anonymitet gör […]

Läs recension

Hinge Review & 12 bästa dejting- och uppkopplingssidor som Hinge.co Visa mig 12 alternativ för Hinge.co Hinge har återlanserat sin sajt som en "relation-pro" dejtingtjänst för att konkurrera med Tinder, som har blivit en populär metod för att träffa nya människor . Istället för att förlita sig på bilder för att utvärdera om vissa användare är perfekta matcher, trycker Hinge […]

Läs recension

Feeld Recension & 12 Bästa Hookup och Casual Dejtingsajter Som feeld.co Visa mig 12 alternativ för Feeld.co Det finns en massa appar för hookups, dating, casual fun, sex tillgängliga nuförtiden. Med det här överväldigande antalet val kan det vara lite mer utmanande att välja en. Men självklart är Dudethrill alltid här […]

Läs recension

eHarmony Review & 12 bästa premiumsinglar, dejtingsajter som liknar eharmony.com Visa mig 12 alternativ för eHarmony.com Varje dejtingtjänst och plattform har sin egen uppsättning syften för dina dejting- och kopplingsbehov, och du är förmodligen medveten om detta. Det är ganska standard för onlinedejtare att ägna otaliga dagar åt att bläddra igenom möjliga matchningar, men […]

Läs recension

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium-dejtingsajter som liknar coffeemeetsbagel.com Visa mig 12 alternativ för Coffeemeetsbagel.com Är du intresserad av att utforska magin med virtuell dejting, men du har inte energin att scrolla igenom profilerna? Jag kanske kan hjälpa till. Meet, CoffeeMeetsBagel eller populärt känd som CMB. Det är en matchmaking- och dejtingsajt […]

Läs recension

Bumble Recension & TOP 12 Dejting/Personliga webbplatser Som bumble.com Visa mig 12 alternativ för Bumble.com Vi lever i denna moderna värld där människor från olika delar av världen, livsstilar, sexuella läggningar och relationer nu har olika dejtingplattformar och appar . Men trots den otaliga konkurrensen på nätet finns det en som sticker ut — Bumble.com. Den här tiken […]

Läs recension

Find-Bride Recension & Topp 12 kontaktannonser och sexdejtingsajter som find-bride.com Visa mig 12 alternativ för Find-bride.com Att hitta en perfekt dejt är en så tråkig och knepig process. Föreställ dig att hitta en "fru" kan göra? Du funderar förmodligen på att ge upp nu, men vänta, låt mig hjälpa dig att hitta ljuset på ditt tragiska, desperata liv. […]

Läs recension

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy och sexdejtingsajter som sugarbook.com Visa mig 12 alternativ för Sugarbook.com En ansedd och ökända webbplats för Sugar Dating är här, och den erbjuder oss en bättre och säkrare lösning på vår dejting behov. Sugarbook har funnits sedan 2017, och sedan dess har den aldrig svikit användare över hela världen […]

Läs recension

Happn & 12 måste-besöka dejtingsajter som liknar happn.com Visa mig 12 alternativ för happn.com Om du inte har varit i dejtingscenen på ett tag eller är en nybörjare i matchmakingvärlden, kanske du ser många dejtingsajter och appar verkar ganska förvånande. Faktum är att du kommer att känna dig överväldigad när du väljer precis rätt. Bra sak […]

Läs recension

Lovoo 12 måste-besöka dejtingsajter som liknar lovoo.com Visa mig 12 alternativ för lovoo.com Idag ska vi prata om en annan dejtingsajt som fångade min uppmärksamhet. Som jag hörde är Lovoo en fantastisk dejtingsajt som inkluderar ett unikt dejtingkoncept genom cool inkorporering av sociala nätverksstil. Det ser ut som en lovande plats för alla som tittar på […]

Läs recension

The League Review & Top 12 Dejtingsajter för vuxna som liknar theleague.com Visa mig 12 alternativ för Theleague.com Så du är här — och eftersom du är här för TheLeagues recension, kanske du har märkt att Tinder inte är riktigt fullmatat med partners som är lika passionerade, intellektuella och karriärfokuserade precis som du, eller hur? Då har du kommit till rätt ställe […]

Läs recension

Match.com Recension & Topp-12 bästa singlar, personliga, vuxna dejtingsajter som match.com Visa mig 12 alternativ för Match.com Om jag var tvungen att utnämna en "kung" i onlinematchningsscenen, skulle Match.com utan tvekan finnas på framkanten. Den här webbplatsen har verkligen ett stort tryck för att leva upp till sitt rykte som den mest omfattande […]

Läs recension

PlentyofFish Recension & TOP 12 singlar och dejtingsajter för vuxna som pof.com Visa mig 12 alternativ för POF.com Det finns säkert många dejtingsajter nuförtiden, men PlentyofFish är ganska annorlunda bland gänget. Dess gratis chatttjänst har lockat enorma deltagare, och det var därför de gick direkt till toppen av stjärnspelarna i […]

Läs recension

SecretBenefits & TOP 12 Sugar Dating and Sex Dating Sites Like secretbenefits.com Visa mig 12 alternativ för Secretbenefits.com En SugarDaddy eller SugarBaby skulle alltid vilja veta hur man får tillgång till en premium matchmaking -tjänst med både klass och värde. Naturligtvis är ett enkelt, bekvämt och trevligt sätt att hantera webbplatsen viktigt när du tittar på […]

Läs recension

Swingers Date Club & 12 TOP -anslutningar och sexdejtingsajter som SwingersDateClub.com Visa mig 12 alternativ för SwingersDateClub.com SwingersDateClub är en social samlingsplats för alla som är intresserade av den svängande livsstilen. Denna plattform, även kallad SDC, är en av internetets äldsta och mest kända swingers-grupper. Sajten grundades tidigt […]

Läs recension

Zoosk Review & 12 bästa vuxendejtingar, uppkopplingssajter som zoosk.com Visa mig 12 alternativ för Zoosk.com Om du är blyg och tvekar att få kontakt med någon ansikte mot ansikte kan online matchmaking-tjänster vara ett bra alternativ. Under de senaste åren har en stationär/mobilapp framträtt som det snabbaste sättet hittills. Känd som Zoosk, har den enkelhet […]

Läs recension

Fling.com Recension & 12 BÄSTA sexdejtingsajter som Fling.com Visa mig 12 bästa alternativen för Fling.com Var redo att lägga dig på Fling.com! Fling.com måste ha gjort något rätt med tanke på miljontals följare och webbplatsens generationer av engagemang. Det är en av de mest välkända "hookup" -sajterna och har varit en av […]

Läs recension

NoStringsAttached Review & Top-12 Kontaktannonser, Vuxna dejtingsajter som nostringsattached.com Visa mig 12 alternativ för Nostringsattached.com NoStringsAttached är en sexdejting eller uppkopplingsplattform som uttryckligen utvecklats för kåta singlar ivriga för intima affärer. De ger också en säker plats för uttråkade gifta killar att njuta av äktenskapsromanser utan rädsla för att fastna av deras avundsjuka […]

Läs recension

Mixxxer Review & TOPP 12 Anslutnings- och sexdejtingsajter Som mixxxer.com Visa mig 12 alternativ för Mixxxer.com Är du en swinger, jävla fuskare eller kåt kille som letar efter kontakter? Hur som helst, det spelar ingen roll eftersom Mixxxer har gott om plats för oss alla. Att öppet uttrycka sexuella begär och behov, allt utan att skada social, moralisk integritet, är […]

Läs recension

TSDates.com & TOPP 12 Sexdejtingsajter som TSDates.com Visa mig 12 alternativ för TSDates.com Inkludering är attraktionen för bostad i den tjugoförsta eran. Gemenskaper över hela världen övervinner fördomar baserade på kön, sexuell läggning och många andra. Därför är nätdejting en del av vår livsstil där vi ser stor acceptans för […]

Läs recension

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sexdating-webbplatser som AdultMatchMaker.com.au Visa mig 12 Sex dejtingsajtalternativ för AdultMatchMaker.com.au Hurra till dejtingsajter som finns tillgängliga över hela världen eftersom de ger lösningar på vår strävan efter att kasta och spänning. På tal om dejtingsajter rörde AdultMatchMaker.com.au hjärtat hos dejtingspubliken. När detta skrivs är AdultMatchMaker Australiens mest [...]

Läs recension

BDSM.com-granskning och 12 andra BDSM-webbplatser som bdsm.com Visa mig 12 alternativ för BDSM.com En missionärsställning är bra för vissa människor, men lite kinky kommer inte att skada någon om du vill komma till det. När du är klar med allt, tycker du inte att vaniljsex verkar tråkigt? På BDSM.com är människor som är [...]

Läs recension

IAmNaughty Review & TOP-12 Datingwebbplatser för vuxna som IAmNaughty.com Visa 12 alternativ för IAmNaughty.com Ibland når våra sexuella önskningar och spänning att uppleva äventyrligt sexliv sin högsta topp. IAmNaughty är här för att rädda dig från problem och istället öka din lycka till att uppfylla dejtinguppmaningar. I själva verket är detta rätt ställe [...]

Läs recension

FreeLocalDates recension & 12 bästa dejtingsajter som Freelocaldates.com Visa 12 alternativ för Freelocaldates.com Officiell URL: https://www.freelocaldates.com Älskar du att söka, flirta, prata och dela foton med andra människor? Vill du ha en plats som hjälper dig att upptäcka potentiella partners med hjälp av interaktiva funktioner? Då är FreeLocalDates din bästa tillförlitliga källa till information och underhållning, alla [...]

Läs recension

InstaBang.com-granskning och 12 bästa sexdatingappar och webbplatser som Instabang.com Visa mig 12 alternativ för Instabang.com Officiell URL: https://www.instabang.com Instabang är en av de populära sexdatingwebbplatserna som hjälper dig att hitta anslutningar bland likasinnade människor. Tack till utvecklarna av webbplatsen, som också skaparna av en annan populär dejtingsajt, Uberhorny. Som […]

Läs recension

Flirt.com-granskning & 12 bästa dejtingsajter för vuxna som Flirt.com & 12 bästa dejtingsajter för vuxna som Flirt.com Visa mig 12 alternativ för Flirt.com Att gå med på en onlinewebbplats för vuxna med ett riktigt och fantastiskt antal funktioner är relativt svårt att hitta. På grund av den många mängden dejtingsajter som lurar på Internet idag, [...]

Läs recension

XDating Review & 12 bästa webbplatser för vuxna, sexdating som xDating.com Visa mig 12 alternativ för xDating.com XDating, en unik webbplats för sexdating för varje vuxen. Visst är det ett av de bästa sätten att hitta sexpartners, kopplingar och avslappnade relationer. Så, om du är i långvariga allvarliga kontakter, eller hittar din själsfrände, är det säkert [...]

Läs recension

BangLocals & 12 (måste-besöka) Sexdating-webbplatser som BangLocals.com Visa 12 alternativ för BangLocals.com Har du någonsin provat en webbplats för sexdating? Om ditt svar är nej, saknar du den bästa chansen att uppleva fantastiska sexuella affärer och kopplingar. Banglocals är en måste-besök webbplats för människor som letar efter en perfekt match för sex, datum, [...]

Läs recension

HornyMatches & 12 (Bästa) Sexdating-webbplatser som Hornymatches.com Visa mig 12 alternativ för HornyMatches.com Letar du efter avslappnad dejting och kontakter på snabbare och bättre sätt? Då är HornyMatches svaret på all din önskan. Denna webbplats är för sexdating för vuxna och riktar sig till personer som letar efter avslappnad kul. Således, om du känner dig intresserad av [...]

Läs recension

Milfaholic & 12 (Bästa) MILF Sex och dejtingsajter som Milfaholic.com Visa mig 12 alternativ för Milfaholic.com Mamma Jag skulle vilja knulla, eller i populär term MILF. Det låter kanske kontroversiellt, men det finns enorma individer som vill koppla ihop eller knulla äldre kvinnor. Det är uppenbart att önska en MILF är en vanlig fetisch i älskling. I alla fall, […]

Läs recension

Passion.com recension & 11 bästa kontaktannonser, singelsidor som liknar Passion.com URL: https://passion.com Visa 11 TOPP-alternativ för Passion.com Att bo mellan en vanlig dejtingsajt och en vuxen webbplats, Passion.com driver människor att delta i fullständiga intima fysiska anslutningar. De har funnits redan länge och har gjort sig ett rykte inom fältet [...]

Läs recension

Fuckbook & 12 (bästa) sexdatingwebbplatser som liknar Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Visa mig 12 alternativ för Fuckbook.com Webbplatsen själv Genom att bara se namnet kan du omedelbart berätta vad detta webbplatsen handlar om. Fuckbook är i grunden Facebook för dem som letar efter avslappnade sexuella möten. Så rakt ut är detta [...]

Läs recension

Uberhorny Review & TOPP 11 Kontaktannonser / dejtingsajter som liknar Uberhorny.com Visa 11 alternativ för UberHorny.com Om du inte är ny i världen av dejting online måste du ha hört talas om Uberhorny, en framstående och populär dejtingsajt fram till i dag . För människor som söker en plattform för att delta i avslappnad underhållning, datum och passionerade relationer, [...]

Läs recension

Whiplr & Bästa 11 BDSM- och kontaktannonswebbplatser som liknar Whiplr.com Visa 11 alternativ för Whiplr.com Whiplrs webbplats Själv Whiplr är i grunden en appbaserad dejtingsplattform för vuxna som riktar sig till personer som letar efter avslappnad sex och BDSM-anslutningar. Dess nisch är för dem som gillar fetischdating och inga strängar kopplade till arrangemang eftersom uppenbarligen [...]

Läs recension

Visa 11 alternativ för FriendFinder-x.com Vad handlar det om? Friend Finder-x är en av de välkända sajterna för dem som letar efter kontakter och avslappnad sex. Det hanteras av Friend Finder Network tillsammans med dess andra plattformar. Eftersom det är under Friend Finder Network kan du förvänta dig att webbplatsen har [...]

Läs recension

Visa 15 alternativ för ALT.com Sex har utvecklats på så många sätt att det redan har blivit en livsstil för andra. För andra kan det verka som ett tabu om sex inte görs i missionär. Emellertid har icke-missionärsex redan fått ett stort välkomnande i många länder. Faktum är att om du är en av [...]

Läs recension

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Visa 11 Sugar Dating Webbplatsalternativ för Sudy.app Kanske är du en rik man eller kvinna som letar efter något företag med en sexig, ung partner ... eller kanske är du den unga och attraktiv person som vill vara i ett förhållande som ger dig väsentliga fördelar, aka att vara involverad med sockerpappor eller [...]

Läs recension

Cougared URL: https://www.cougared.com Visa 12 MILF Datingalternativ för Cougared.com Föreställ dig detta - heta, sexiga och sexuellt laddade 40-somingar som din hook-up kompis. Att engagera sig i pumor kan vara lockande och sensuell; det låter för bra för att vara sant men med hjälp av några fantastiska plattformar som Cougared.com kommer det att hända för dig. Ansluter till äldre [...]

Läs recension

Whatsyourprice Review & 12+ andra fantastiska sockerdating- och anslutningswebbplatser som liknar whatsyourprice.com URL: https://www.whatsyourprice.com Visa 12 liknande webbplatser som Whatsyourprice.com Whatsyourprice.com är dagens bild och hjälte för sockerpappor och mammasitas. Under en tid av smartphones och Internet har anslutningssajter varit trenden ganska länge nu och de visas i [...]

Läs recension

Seeking Arrangement Review URL: https://www.seeking.com Visa 12 alternativ för dejtingsajter för socker för Seeking.com (Uppdaterad januari 2021) - Om du letar efter en annan typ av roligt i dejtingsvärlden, kan sockerdating kanske vara den perfekta för dig och Seeking.com kan hjälpa dig mycket! Sockerdating kan vara lite kontroversiellt för vissa [...]

Läs recension

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Visa 14 alternativ för Swinglifestyle.com I det moderna samhället har vi idag, att träffa människor har varit så enkelt som 123. Vi lever i en generation där nästan alla använder Internet och på bara några klick här och där kommer du redan att få vad du vill. Det här är detsamma för dejting - [...]

Läs recension

CougarLife URL: https://cougarlife.com Visa 11+ bästa Cougar Dating & Hookup-webbplatser som Cougarlife.com Många äldre kvinnor söker yngre män för att bara träffas, ansluta och förhoppningsvis starta nya relationer med. I den här moderna världen, vi lever idag, har allt blivit enklare och omedelbart - med bara några få klick kan du njuta av [...]

Läs recension

Victoria Milan Webbplatsadress: www.victoriamilan.com Victoria Milan Recension 2020 - Är det bra för utrikespolitiska frågor? Hoppa till fördelar och nackdelar Vi är vana vid online dating-plattformar som tillgodoser ensamstående män och kvinnor med mål att träffa några nya vänner, kontakter eller till och med framtida dejtingspartner. Naturligtvis, eftersom det är de [...]

Läs recension

BlackCrush Webbplatslänk: https://www.blackcrush.com Anslutning med en svart babe online - Recension av BlackCrush.com Visa fördelar och nackdelar med Blackcrush Vi har alla våra preferenser och smaker angående de människor vi gillar och de flesta av oss föredrar en skriv över den andra. Oavsett vad dina preferenser är om du har provat online dating och anslutning [...]

Läs recension

Visa 10 webbplatser för DatingCougars Time har visat att det inte är ovanligt att se par med riktigt stora åldersgap. Äldre män som träffar yngre kvinnor är inte alls nya, men vi ser inte alltid äldre kvinnor som träffar yngre män. Men nyligen har det på något sätt "normaliserats" att se äldre kvinnor och deras unga pojkvänner. Pumor, som hänvisar till [...]

Läs recension

Visa mig Topp 9-webbplatser för online-anslutningar Vi vill alla hitta vår enda sanna kärlek mitt i allt kaos, hjärtesorg och besvikelser vi har gått igenom, men det tar tid. Så det finns tillfällen då vi vill uppleva kortsiktiga spänningar och bara njuta av livet just nu. Letar du efter anslutningar kan [...]

Läs recension

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 dejtingsajter som AshleyMadison.com Hoppa till 12 bästa alternativen för AshleyMadison Ashley Madison, en inte så typisk dejtingsajt, startade långt tillbaka 2001. Till skillnad från de flesta dejtingsajter som riktar sig till enskilda individer i AshleyMadison.com skapar en ny relation med främlingar och är gjord för människor som redan är engagerade, oavsett om det är pojkvän-flickvän […]

Läs recension

Dating.com Visa mig För- och nackdelarna med Dating.com Den ultimata översynen av Dating.com-webbplatsen Många kärlekshistorier har sitt ursprung online. Många människor vill kommunicera med andra människor vilket verkligen hjälper eftersom det finns massor av online-webbplatser att välja mellan. Som ordspråket säger finns det någon för alla där ute ... vilket är [...]

Bläddra till början