Uppdaterad: 12 juli 2024

BDSMDate recension

& Topp 12 Fetisch- och BDSM-webbplatser som BDSMdate.com

Besök AdultFriendFinder.com nu - ett # 1 BDSM Date-alternativ!

Visa 12 alternativ för BDSMDate.com:

bdsmdate par

I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online datingwebbplats. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i sådana avancerade sexuella spel. Sedan 2000 har detta nätverk blivit en funktion på dejtingsajter som är länkade till samma databas med konsumentprofiler. Det här är rätt ställe att gå om du är i stort behov av några stygga kontakter.

Officiell URL: https://bdsmdate.com

BDSMDate-kopplingsplattformen är en grupp människor som är involverade i olika sexuella experiment, såsom träldom och BDSM. Det primära målet med BDSM-anslutning är att göra det enkelt för fetischister att hitta en kompis, dejt, mästare eller undergiven eller till och med en vän som delar sitt intresse för icke-traditionella sexuella möten. Du kommer snabbt att träffa likasinnade individer för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Den största förklaringen till det stora antalet fetischfans på BDSMDate.com är att kinky människor som letar efter andra likasinnade att spela med kan hitta dem där. Det här är datingsamhället där du kan uttrycka ditt smutsiga sinne.

Bli kinky och sexig i BDSMDate

Om du är missnöjd med din nuvarande sexuella situation bör du besöka webbplatsen BDSMDate. Detta är en onlinetjänst som skapats för vuxna som vill ha en speciell sexuell relation med kink dating online-tekniker. Denna webbplats är utformad för att hjälpa fetischister att hitta sina perfekta partners för några nätter eller kompisar som delar sina passioner. Det är också enkelt att begränsa arenan, visade effektivitet kinky dejting lokalbefolkningen i ditt område en vind! Om det inte finns några kort i mötet kan du enkelt skapa en länk endast online.

Ett forum för fetischdating som är helt gratis att gå in för dem som letar efter potentiella kink-minded partners. Om du söker djupare efter en nattanslutning eller ett mer långsiktigt åtagande kommer BDSM Date att binda dig med singlar, par eller till och med små grupper som delar dina fetischintressen.

BDSMDate.com Design och tillgänglighet

Du skulle inte ha några svårigheter att komma åt BDSMDate.com. Webbplatsen är användarvänlig och bekväm att navigera. Alla viktiga krav för skydd och användningsvillkor finns längst ner på listan, å andra sidan, tillgång till BDSMDate dejtingsajtens resurser finns längst upp på hemsidan.

Hela webbplatsen är utformad med ett traditionellt färgschema i svart, rött och vitt. Det kommer inte att finnas något att avleda ditt sinne från syftet med din turné. Hemsidans navigationspanel finns i hörnet. Du kan komma åt register- och inloggningssidorna därifrån. Det ger dig också tillgång till bläddringsområdet, chattrummet, videofliken, webbmagasinet och inläggen.

Det finns också ett segment som heter "Hjälp" där du kan få svar på eventuella frågor du har. På hemsidan för BDSMDate.com hittar du också ett snabbt sökavsnitt där du kan förfina sökningen genom att välja information om den sexpartner du söker efter.

BDSM hemformat

Huvudfunktioner och funktioner

En fantastisk aspekt av denna lovande plats är att du kan lära känna din potentiella kompis genom ange önskade attribut. Varje medlem eller användare kommer att ge information om sig själva, dessa beskrivningar inkluderar ålder, geografiskt område och naturligtvis könspreferenser. Som ett resultat slöser du inte mycket av din tid. Användare väljer mellan ett brett alternativ med egenskaper för att identifiera deras perfekta kompis, och programvaran skulle generera en lista över individer som har samma karaktär eller egenskaper.

Registrerade användare spelar också in sina videor och ladda upp dem till sina profiler för att förbättra deras sannolikhet att få en partner. De kommer också att uppskatta videon och tydliga fotografier av andra medlemmar i publiken. Tusentals BDSM Date-användares livestreamar kan också väcka ditt intresse och sexuell aptit.

Registrera dig och älska på BDSMdate

När du först besöker webbplatsen har du möjlighet att förbli gäst eller gå med i gruppen. Du behöver inte göra någonting i första hand, men dina alternativ för aktiviteter på plattformen kommer att vara minimala. Om du vill hitta en sexkompis måste du registrera dig för BDSMDate.com. Du behöver inte oroa dig, eftersom inloggningssidan visas så snart du besöker webbplatsen kommer du inte ha några problem att hitta den.

För att registrera dig måste du fylla i ett kort formulär. Där måste du ange ditt födelsedatum, ursprungsland och e-postadress. Du kommer då att skriva några ”viktiga” personuppgifter och skriva några rader om dig själv när du är klar. Du kommer bara att behöva tilldela ditt skapade användarnamn och lösenord när du besöker webbplatsen. Som ett resultat kan registreringsprocessen inte ta mer än 5 till 10 minuter av din tid.

Var medlem och njut av FUN

Tusentals nybörjare skapar nu profiler på BDSMDate. Det finns över en miljon deltagare som tycker om okonventionella sexuella vanor. Med detta kan du använda den för att spela olika positioner. Du har valet att vara en mästare eller en slav, en undergiven eller en dominerande, en lekvän eller en full maktsdelningspartner.

Om du inte är säker på vilken av dessa positioner som passar dig kan du fortfarande vara en vanlig konsument som bara vill utforska en annan sexuell aktivitet. En annan anledning att skapa en profil på BDSMDate är att det inte spelar någon roll vilken könsorientering du har. För att använda denna onlineportal kan du antingen vara:

 • Gay eller lesbisk
 • Rakt
 • Bisexuell
 • Tran
 • Monogam eller polygam

Alla användare har tillgång till BDSMDate. Det sista du behöver komma ihåg är att om du är under 18 år skulle du inte kunna ansöka.

BDSM-medlemsinloggning

Kostnad och spännande erbjudanden

Som nämnts behöver du inte betala något för att bygga en profil på BDSMDate. Men om du vill ha fullständig tillgång till alla funktionerna och för att få ut det mesta av din tid på denna webbplats kan du köpa ett av de tillgängliga medlemskapen. De är inte oöverkomligt dyra, och om du använder den här webbplatsen ofta skulle en premiumprofil vara värt pengarna.

 • Gratis version

Denna version är lämplig för personer som fortfarande är i färd med att besluta att försöka se tjänsterna på denna webbplats. Att använda den gratis versionen innebär också begränsad tillgång till funktioner som interaktion genom livechatt, skicka textmeddelanden, använda sökningsknappen för specifika användare och dela viktig information.

 • Premium Version

När du använde gratisversionen och slutligen bestämde att BDSMDate är en viktig del av din vanliga dejtingupplevelse kan du nu använda premiumkontot. Denna version ger dig tillgång till enskildes fotografier och strömmar deras videor. Du kan också filtrera och välja en specifik plats för en partner. Premiumversionen gör att du kan inkluderas i tuppet för online-medlemmar och du kan också vara en del av de bästa resultaten i söklistan.

Denna version har två typer av prenumerationer, nämligen: Guld och Silver

 • Guldprenumeration
 • 29.95 USD per månad (bra för en månads prenumeration);
 • 14.99 USD per månad (för 3 månaders prenumeration);
 • $ 8.95 per månad (bra för ett års obegränsad prenumeration).
 • Silverprenumeration
 • 19.95 USD per månad (bra för en månads prenumeration);
 • 11.99 USD per månad (för 3-månaders prenumeration);
 • $ 8.95 per månad (bra för ett års obegränsad prenumeration).

Det är också en garanti att webbplatsen och dess system skyddar dessa premiumanvändare från att få ett oväntat meddelande från dem med gratiskonton. Det rekommenderas därför att använda ett abonnemang för att minska risken för bedrägerier.

Mobilversion

BDSMDate.com har en smartphone-app, vilket är en av de största fördelarna med att vara medlem. När det gäller funktioner är det samma som webbutgåvan. Som ett resultat kan du enkelt prata, bläddra i konton, titta på videor och ta emot röstmeddelanden när du är på språng och hålla kontakten oavsett var du är.

Det finns inget behov av att installera någon programvara. Allt du behöver göra är att gå till BDSMDate.com på din mobila enhet och börja roa dig.

Sekretess och säkerhet på BDSMDate

Om du inte är medlem på webben kan du inte se några konton. Detta ger dig en minimal grad av anonymitet. På Bdsmdate finns det inget sätt att dölja dina bilder, för alla kan se dig.

I de flesta fall kommer du att lägga till en sekvens med foton i din profil. Bdsmdate låter dig inkludera privata bilder och begränsa åtkomsten till endast de medlemmar du accepterar. Alla dejtingsappar har en panik-knapp som gör att människor kan omdirigeras till en annan plats direkt. Bdsmdate har inte den här funktionen. På bdsmdate.com skickas all data via en SSL-länk, vilket gör det väsentligen svårt för någon att läsa och komma åt meddelandena.

BDSM WEB-design

BDSMDates fördelar och nackdelar

FÖRDELAR:

 • Fullt tillgängligt BDSM och kinky tjänster
 • Sekretess och säkerhetsåtgärder är uppenbara
 • Erbjuder urval av engagerande interagerande platser

CONS:

 • Begränsade språk som stöds
 • Medlemskap krävs för att få tillgång till alla funktioner

Topp 12 fetisch- och BDSM-webbplatser som liknar BDSMDate.com:

# 1 - Adultfriendfinder

Adultfriend

Webbplatsen Adult Friend Finder är mycket populär över hela världen och har över åttio miljoner medlemmar som söker avslappnade och sexuella möten med olika flickor. Denna webbplats blev också populär i USA och gav en utmärkt plattform för användare att söka en perfekt sexuell matchning med hjälp av sina kommunikationsfunktioner.

Vidare erbjuder det många avslappnade arrangemang, inklusive polygamiska relationer, monogami, pardelning, FuBu och många andra. Det är verkligen en bra webbplats för att utforska sexuella preferenser och krydda saker i sängen, särskilt bland ensamstående och par som är villiga att granska sin sexualitet. Med enkel navigering och ett snabbt sätt för registreringsprocessen kommer användarna att avslutas inom 5 minuter eller lägre.

Här är fullständig recension av AdultFriendFinder

FÖRDELAR:

 • Gratis registrering
 • Medlemmar på webbplatsen söker tillfälliga relationer
 • Öppet för bisexuella och homosexuella medlemmar
 • Det finns många funktioner för att kommunicera med varandra
 • Medlemmar får skapa bloggar och grupper för informationsutbyte
 • Gratis funktion för att titta på videor och visa foton
 • Medlemmar är tillåtna och fria att dela alla typer av videor och foton

CONS:

 • Det finns fler män än kvinnor

# 2 - Recension - AshleyMadison

ashleymadison

Eskortswebbplatsen Ashley Madison är inte bara en typisk eskortwebbplats du ser online. Webbplatsen grundades 2001 och gav engagerade personer, gifta eller i ett anslutet förhållande, friheten att söka diskreta affärer med någon. Fram till detta ögonblick återstår Ashley Madison att erbjuda en fri bedömningsmiljö, och affärer avskräcks inte.

Under åren har tjänsterna som erbjuds på Ashley Madison-webbplatsen förändrats i enlighet med kraven och förändrade livsstil och sätt att fuska medlemmar. Denna webbplats har många intressen, inklusive fördelarna med att ha polygamiska, monogama, öppna relationer, trekant och andra. På grund av de extraordinära funktionerna blev populärt och fortsätter att vara på topp till denna dag och får rykte över hela världen.

Klicka här för AshleyMadison fullständig recension

FÖRDELAR:

 • Upprätthåller foto- och personlig information
 • Uppmuntrar till diskret uppladdning
 • Gratis registrering och enkel registreringsprocess
 • Finns som appar på Android- och iOS-telefoner och kräver inte för mycket minne
 • En stor grupp medlemmar runt om i världen

CONS:

 • Vissa profiler ger inte många detaljer
 • Vissa fyller inte i profilinformation

# 3 - Dating.com

dating.com

DATING.COM - har påstått sig vara platsen för singlar som letar efter ett seriöst förhållande. Sannerligen till detta påstående har det redan många framgångsrika historier för par som träffades där. Men efter att ha varit i branschen i nästan tre decennier har det inte bara riktat sig till singlar som letar efter kärlek. Vissa användare som bara letar efter kopplingar hittar också framgång på webbplatsen.

Den har specialfunktioner som standardmeddelanden och mingling där du kan skicka meddelanden till andra medlemmar samtidigt. Om du vill höja konversationen har de också ett alternativ för videochatt. Du kan också ge gåvor. Även om de flesta, om inte alla, dessa funktioner är för betalande användare, kan gratismedlemmar fortfarande söka, skicka blinkningar och lägga upp foton.

FÖRDELAR:

 • Mycket aktiv kundsupport
 • Mobilapp tillgänglig
 • Prisvärda premiumpaket

CONS:

 • Få funktioner för icke-betalande användare

# 4 - VictoriaMilan

victoriamilan huvud

De hävdar att de är den främsta platsen för gifta personer och de i det bifogade förhållandet en plattform för att fuska. En sådan webbplats ger konfidentiell och anonym upplevelse och personlig information för människor att uppleva. De rymmer människor engagerade och gifta och redo att krydda sin sexuella upplevelse till nästa nivå.

Ditt ansikte är suddigt och skyddat för att hålla dig oidentifierad för alla och dold. Användare får till och med hålla saker diskret medan de letar efter en perfekt matchning över hela världen. Och i det ögonblick saker och ting värms upp, men plötsligt är du på väg att fastna, har webbplatsen en nödknapp eller populärt kallad Panik-knappen, där du kan klicka och avleda dig till en intet ont anande sida. Från och med nu har den över sex miljoner medlemmar världen över från olika kategorier.

VictoriaMilan recension här.

FÖRDELAR:

 • Enkla och enkla steg i gratis registrering
 • Webbplatsen är tillgänglig för nedladdning för iOS- och Android-användare
 • De flesta medlemmarna är från Sverige, Polen och Nederländerna
 • Exklusiva bilder med motsvarande privata nycklar

CONS:

 • Premiummedlemmar har endast förmåner för att skicka meddelanden och visa

# 5 - 2fuck.com

2 jävla navigering

Med alla eskortwebbplatser över Internet är det bara ett fåtal som sticker ut. En av dessa är 2fuck.com, en eskortwebbplats med tre miljoner registrerade medlemmar runt om i världen. Det växer gradvis varje dag. Webbplatsen har sina äkta och autentiska tjänsterbjudanden för alla som längtar efter sex varje dag.

När du väl har blivit medlem kommer din profil automatiskt att passa kompatibilitet och ge dig listor över medlemmar som är kompatibla med dina preferenser. Det är lätt att säga att 2fuck.com inte slumpmässigt söker efter medlemmar för din bekvämlighet utan använder en analysprocess för att göra matchningen mer exakt.

2fuck.com recension här.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar världen över når upp till miljoner och växer varje dag
 • Webbplatsens design är användarvänlig och okomplicerad
 • Gratis registrering för alla

CONS:

 • Premiummedlemmar har exklusiva funktioner som bara kan komma åt dem

# 6 - Vara stygg

vara stygg

Vara stygg har lockat många användare över hela världen. Det verkar som om det är som alla andra vanliga dejtingsajter. Men faktiskt riktar det sig mest till dem som letar efter avslappnade kopplingar, cybersex-partners eller båda. Detta har vädjat till många människor, särskilt de som vill vara diskreta med sina sexuella äventyr.

Eftersom webbplatsen inte är särskilt strikt under registreringen lade de till en funktion för att motverka eventuella falska profiler. De har ett helt säkert läge där endast konton som verifieras kan skicka ett meddelande till dig. Ett annat är det grundläggande läget där om du slår på det automatiskt kommer det att blockera konton som flaggats på grund av misstänkt beteende.

FÖRDELAR:

 • Massmeddelandesystem
 • Många medlemmar
 • App tillgänglig för både Android och iOS

CONS:

 • Liveaviseringar kan vara irriterande
 • Omdirigera länkar som presenteras som webbplatsfunktion

# 7 - FetLife

fetlife hem

Fetlife är en av de mer populära sajterna när det gäller fetischer och kinks så du förväntar dig verkligen att du skulle träffa många människor här. Trots det stora antalet medlemmar har webbplatsen dock en ganska vänlig miljö som strider mot andras antaganden på den här typen av webbplatser. Om du är helt intresserad av kinks och BDSM kommer webbplatsens medlemmar välkomna dig med öppna armar.

Här är mer om Fetlife och dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Gemenskapen accepterar och stöder
 • Medlemskap är mycket överkomligt
 • Olika kinks

CONS:

 • Gränssnittet är lite föråldrat
 • Vissa användare är mycket diskreta på ett ofördelaktigt sätt

# 8 - BDSM singlar

bdsm singlar

BDSM Singles har sitt lättanvända gränssnitt. Webbplatsen är för singlar som letar efter ångande BDSM-sessioner med andra likasinnade. Det har inte många medlemmar ännu men det levererar vad de lovar ändå. Webbplatsalgoritmen rekommenderar matchningar baserat på din plats. Det erbjuder en gratis testversion för dem som ännu inte är övertygade om deras effektivitet.

BDSM Singles är en möteswebbplats för BDSM-singlar att interagera och mingla. Det händer verkligen en massa saker när du först kommer till inmatningssidan. BDSMSingles.com har en fusion av röda och svarta raunchy nyanser. Den upptäcker omedelbart din IP-adress och visar heta singlar i ditt område.

FÖRDELAR:

 • Många människor söker efter dominerande / mästare
 • Den har en "Little Black Book" -funktion för att lagra kinky människor
 • Gratis provperiod
 • Den snabba och enkla registreringsprocessen
 • De blir av med falska profiler omedelbart

CONS:

 • Massor av irriterande annonser

# 9 - Alt.com

altcom

Alt ger dig ett brett utbud av alternativ. Från den mest avslappnade uppkopplingen till den alternativa världen av kinks och fetischer. Denna webbplats kommer aldrig att göra dig besviken. Det finns många saker du kan göra på webbplatsen, från att leta efter en partner för att njuta av ditt sexuella äventyr eller så kan du antingen bara skanna igenom de videor som redan finns på webbplatsen.

Checka ut Alt.com och dess alternativ.

FÖRDELAR:

 • Massor av aktiva medlemmar under hela dagen
 • Gratis medlemskap tillgängligt
 • Säker webbplats

CONS:

 • Gränssnittet är lite komplicerat
 • Profilering kan vara tråkigt
 • Förekomst av falska profiler

# 10 - fetish.com

fetish.com

Webbplatsen Fetish.com har ett så majestätiskt namn och ger säkert liknande majestätiska tjänster till alla. Så för människor som gillar kinky sex och gillar fetischer är detta en go-to-webbplats för dig. Släpp loss din klumpiga sida och hitta människor som du kan utforska dina sexuella önskningar.

FÖRDELAR:

 • Måste-besöka webbplats för människor som gillar fetisch och kink
 • Fantastisk webbdesign och användbarhet är enkel
 • Innehållet är olika och stora val av fetischer
 • Säkerhet och skydd är förstklassigt

CONS:

 • Det har inte ett stort antal medlemmar

# 11 - Bondage.com

bondage.com hemsida

I motsats till bilden som webbplatsen projicerar har den faktiskt en avslappnad och vänlig gemenskap. Bondage är en del av det större Friend Finder Network. Som sådan är du säker på att webbplatsen är väl underhållen och är en legitim webbplats. Det har ett ganska anständigt antal medlemmar, men trots att de inte är lika stora som sina andra konkurrenter är de flesta medlemmar aktiva. Du kan se i Bondage Club där medlemmar interagerar i deras forum och delar personliga erfarenheter och åsikter.

FÖRDELAR:

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Regelbundna uppdateringar på bloggar och forum
 • Aktiva och stödjande medlemmar

CONS:

 • Meddelanden är endast för betalt medlemskap
 • Förekomst av falska profiler

# 12 - Foster

Foster

Fetster är en bra plats för både BDSM-nybörjare och proffs. Webbplatsen är bara en oas av alla saker BDSM. Om du besöker webbplatsen kommer du att märka hur mycket information det finns om BDSM. Du kommer säkert att få mycket information om kinks och BDSM du aldrig förväntar dig och aldrig kommer att lära dig i andra vanliga medier. En annan bästa sak med den här webbplatsen är att den är helt gratis. Du kan vara en del av gemenskapen utan att spendera ett enda öre.

FÖRDELAR:

 • Mycket informativ
 • Helt gratis
 • Accepterar gemenskapen

CONS:

 • Designen kan använda en viss uppgradering
 • Ingen realtidsfunktion
 • Medlemmar är inte lika många som andra liknande webbplatser

Ta bort

Det visar sig faktiskt att det inte är svårt att hitta en kompis för att bedriva något annat i kön. Och de mest privata önskningarna kan uppfyllas med BDSMDate. När du har skapat din profil känner du dig säker att skicka din personliga information till dina samtalare. Denna webbplats är tillgänglig via dator och mobila enheter. Om du vill vara nöjdare med plattformen kan du uppgradera till en premiumutgåva, vilket är lättare om du betalar i förskott i flera månader. Även om du har ett gratis konto kan du fortfarande använda många funktioner, och om du har problem med din profil kan du kontakta kundsupport genom att skicka brev.

Så spara tid och upptäck att så många riktiga BDSM-dejtingsfans väljer BDSM-datum för att falla för någon som bara råkar vara kinky när det gäller att träffa nya potentiella sexpartners. Tack vare de fantastiska trupperna bakom BDSMDate.com är det perfekt enklare än någonsin att ansluta till ett äkta dejtnätverk!

För att ge dig en uppfattning om mina toppvalssidor, här är mina tre bästa personliga favoriter bortsett från BDSMDate.com:

 1. VuxenFrida
 2. AshleyMadison.com
 3. Dating.com

Kolla in dem idag!

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början