Uppdaterad: 17 juli 2024

Wasteland

& Topp 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com

Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com

ödemarkshem

Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Dina fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en skickligt utformad arena; så fansen kan förvänta sig en mängd fantastiska överraskningar. Inte bara det, snärtar i full längd får dig att vrida sig av total spänning. Wasteland säger sig ha det största och mest eftertraktade biblioteket med fetischporrfilmer och foton.

Officiell URL: https://wasteland.com/

Därför, om du delar samma intressen och kärlek till BDSM, bondage och fetischporr, kan Wasteland vara ett smakrikt äventyr för dig. Fanatiker och porrentusiaster kan njuta av en relevant samling av överdådig kvalitet. Wastelands sida ser också underbar ut med sina regelbundna uppdateringar och fap-inducerande filmer. Du kommer att älska att prova den magnifika tjusningen med tvångstankar och aldrig tidigare skådade scener. Jag vet att du svettas i förväntan. Låt mig upphetsa dig mer, kompis.

Massor av Wasteland-godsaker till dig!

Som jag nämnde är mängden innehåll här på Wasteland enorm. Det är omöjligt att du inte skulle se ett enda material som kan tillfredsställa dina behov. Samlingen fokuserar på allt som omger BDSM och hardcore jävla. Så, om du är en del av en gemenskap som inte gillar lite grovt och hett sex, kanske Wasteland inte är något för dig. Stort sett är ett stort antal av porrmarknaden nu experimentell, vilket gör Wasteland och andra fetischporrsajter till en stapelvara i branschen.

Med detta kan porrfanatiker börja utnyttja med enkla BDSM-grejer. Mer så kommer du att fördjupas i tortyrscener, fängelsehålor, strap-ons, kvinnor som lyder sina sexuella mästare och andra brudar som ber om nåd. Njutningsskrik är också nära förestående i förvaret när det hårda ångande sexet fortsätter. Alla njuter av sitt livs tid på Wasteland. När ska du gå med, kompis?

Wastelands början

ödemarkentré

Intressant nog var Wasteland inspirerad av en dikt skriven av TS Eliot. Dikten med samma titel har stimulerat skaparna av porrsajten Wasteland att skapa sin version av bondage kvinnor i grova sexuella bedrifter. När du ser Wasteland vid första anblicken kommer du omedelbart att identifiera det mörka tillvägagångssättet och den sensuella atmosfären. Faktum är att sajten kröner sig själv som en plats för att visa upp "The darker side of desire." Allt är intensivt och avsnitten är välgjorda för att öka fansens kärlek till fetischporr.

Dessutom har Wasteland ägnat sig åt porrvärlden genom att producera kvalitetsfilmer sedan 90-talet. Porrkännare uppskattade tjugo år av stor tjänst för erotiska följare. Vissa beskriver ofta Wasteland som en arena för intensiv BDSM-action. Med det kan du lätt förstå deras expertis inom området. Wastelands bibliotek är exklusivt och kinky. Det finns ingen annan BDSM och fetischporr på Wasteland-sättet. Så de bjuder in ivriga fans att gå med och börja fördjupa sig i BDSM-porr.

Olika funktioner att njuta av

ödemarksfunktioner

Jag uppskattar Wastelands iver att ta med tillräckligt många urval som är utanför ramarna. Platsen överraskar dig med sina icke-typiska BDSM-erbjudanden. Varför säger jag detta? Tja, Wasteland introducerar ett brett utbud av funktioner. Bortsett från fullängdsfilmerna och hardcore-scenerna kan man också gräva i camshower, BDSM-tutorials, fiktion och ett bibliotek med vaniljsex. Faktum är att porrfans kan göra så mycket på en gång. Litteraturbitar finns överallt, och en kurerad samling är definitivt orgasmisk.

Onekligen kan du enkelt identifiera kopplingarna och inspirationerna till Wasteland. Domänen är trogen sin karaktär genom att erbjuda söta godsaker. Det finns tidskrifter för att väcka dig med ett urval av radiospel i retrostil. Streaming av saftiga erbjudanden är också tillämpligt här på Wasteland. Livevisningsfesten följer ett schema som vanligtvis infaller på en fredagskväll. Varje streaming-session visar en mängd rollspel, pedagogiska och erotiska tips och fetischsensationer. Inte bara det, BDSM-guider, en onlinebutik, bakom scenen intervjuer och tävlingar finns tillgängliga på arenan.

Därför kommer du aldrig att få slut på aktiviteter att uttömma vid förvaret. Wasteland ger sina medlemmar och potentiella webbplatsbesökare ett brett urval. Utöver det utbildar webbplatsen också sitt community med sensuella tips och kinky scenarier. Med det berömmer jag Wasteland och den magi det ger. Det finns dock ingen felfri domän; därför är det fortfarande hög tid att gräva mer.

Wasteland Arena

miniatyrbilder av ödemark

Liksom andra porrdomäner säkrar Wasteland även vuxna besökare. Du måste svara på dess ålderskrav på arton år och äldre vid dess tröskel. Wasteland vill också att du ska vara öppen och villig att utforska dina mörkaste fantasier. Jag vet att du är mer än en ivrig kompis, tveka därför inte att trycka på knappen "enter here" och starta utforskningen. Visst är Wasteland en mörk arena för dina mörkaste sexuella behov.

Du kommer att se en helt svart sida fylld med BDSM-samlingar när du får tillgång till sidan. Wasteland ger riktiga par, scener, orgasmer och BDSM. Faktum är att sajten gärna stoltserar med dessa tjänster genom att annonsera dem på sin huvudsida. Annat än det kommer du att bli fascinerad av att se enorma förhandstittar av scener som följer webbplatsens tema. Man kan också använda en aveny fylld med enorma miniatyrer och lika bra grejer.

ödemarksfunktioner

Hemsidan ser dock enkel ut för mig. Även om denna observation inte är ett betydande problem, kan vissa kunder tycka att det är obekvämt, med tanke på att sidan är en premiumplattform. Vissa säger att det är lite föråldrat, och jag håller definitivt med. Kanske fokuserar sidan inte på designen utan implementerar snarare mer expertis i samlingen. Därför, innan du besöker Wasteland-sidan, föreslår jag att du sänker dina förväntningar. Ändå fungerar bostaden perfekt enligt sitt syfte.

Navigera runt i Wasteland's Repository

ödemark mer

Wasteland erbjuder omedelbart sina exklusiva funktioner och senaste filmuppdateringar på huvudsidan. Jag lovordar de enkla och användarvänliga navigeringsrutinerna här. Du kan också välja vilken fetischporr som helst genom att fläckfritt knacka på de visade miniatyrerna. Varje filmuppdatering här på Wasteland skildrar en förtjusande hardcore-bild och många beskrivningar. Jag tror att du kommer att älska informationen och de skapade berättelserna bakom varje orgasmiskt material.

Dessutom är språkinställningar också tillgängliga på sidan. Jag såg en omfattande lista över dialekter att välja och engelska som standard. Avsnitten är också enkla. Det är lätt att manövrera runt i hemmet, exklusiva funktioner, medlemmar, gå med nu och onlinebutiken. Ja, jag nämnde det för ett tag sedan. Härifrån kan du köpa BDSM-prylar och börja släppa lös informationen du fick på arenan.

Var medlem i Wasteland Community

ödemark gå med

Som de säger, det är aldrig bortkastad tid och energi här på Wasteland eftersom domänen täckte dig. Dina sexuella tvångstankar visas för att underhålla och göra din fapping anmärkningsvärd. Inte bara det, ju mer du gräver och utforskar, desto mer kommer du att älska och älska denna porrnisch. Därför finns det ingen tid att begränsa dig själv; gå med i bandwagon av hardcore sex genom att underkasta sig sidans nödvändigheter. Pratar jag om pappersarbeten eller personliga dokument?

Nej kompis, och jag slår vad om att du redan kan övningen. Du kan direkt trycka på länken "gå med nu" och se vad som behöver täckas. Tja, som de flesta premiumsajter måste du försegla en liten affär. När man säger premium handlar det om pengar, och Wasteland är inget undantag. Wasteland erbjuder fem abonnemangsalternativ som täcker fullt medlemskap och obegränsad tillgång. Om du är ansluten till plattformen kan du börja med en 2-dagars provperiod för $4.95.

En månad till ett helt år av prenumeration är också tillgänglig. Wasteland låter dig välja mellan en, tre, sex och tolv månaders obegränsat BDSM-nöje. Betalningen börjar från $34.95 till $174.95. Wastelands prissättning verkar lite dyrare än andra premiumporrarenor. BDSM-porr kommer med sexleksaker och andra tillbehör; därför kan du förvänta dig att priserna kommer i stora intervall.

Få mer BDSM-kul

ödemarkssida

Wasteland vill att du ska njuta av dess fulla fördelar genom att förse dig med ett urval av intensiverande ångande godsaker. Ditt medlemskap kommer tusen mil eftersom det täcker dig med många användningsområden. Fans kan börja fappa på mer än 1500 Wasteland-exklusiva filmer. Du kan också njuta av en anständig mängd autentisk BDSM, bondage och fetischporr. Dessutom levererar Wasteland tusentals streamingerbjudanden och japanska urval.

Dessutom kan fans automatiskt få tillgång till en virtuell värld med ett enda abonnemang. Onlinespel är också tillgängliga för din genomgång. Den mörkare sidan av begär kan uppnås med Wastelands miljontals fotosamlingar och mer än tjugo år av hardcore expertis. Med alla dessa godsaker kan du snabbt tillfredsställa dina BDSM-, bondage- och fetischporrbegär.

För- och nackdelar med Wasteland.com

FÖRDELAR:

 • Expert inom området BDSM-nisch
 • Mer än två decennier av tjänst
 • Engagerande gemenskap
 • Enorma samling av hardcore grejer
 • Olika tjänster som en webbutik och utbildningsmaterial
 • Veckouppdateringar
 • Beskrivningar tillgängliga
 • Heta miniatyrer

CONS:

 • Dyra prenumerationer
 • Enkel eller föråldrad design

Topp 12 fetisch- och BDSM-webbplatser som liknar Wasteland.com:

# 1 - brazzers

brazzers

Brazzers är en trendig webbplats och anses vara en av de bästa premiumporrwebbplatserna fram till denna dag. Under åren har den fortsatt att ge sin publik de bästa och mest ångande videorna. Sedan 2005, året då den lanserades, har den aldrig misslyckats med att ladda upp olika teman. Inklusive lesbisk sex, hardcore, förföriska MILFs, tonåringar, liveamatörer och många fler.

Under många år har det faktiskt skapat en enorm inverkan på porrbranschen. Varje dag ansluter sig många människor till dess kåta community, vilket gör den till en av de största användarbaserade i världen. Brazzers team lägger också mycket kraft på produktionen och kostnaden för att säkerställa att varje scen är av hög kvalitet. Utan tvekan säger deras titel som världens bästa HD-porrsajt 2019 allt.

Läs Brazzers hela recensionen.

FÖRDELAR:

 • Stort samlat porrfilmer
 • Kategorier av videor är tillgängliga för enkel sökning
 • Det finns tillgängliga ocensurerade bilder
 • Inga annonser och popup-fönster
 • Den överkomliga medlemsavgiften
 • Tusentals scener att välja mellan
 • HD-videor är gott
 • Du kan strömma videor
 • Regelbundna uppdateringar och uppladdningar
 • Du kan komma åt mer än 33 webbplatser som en bonus

CONS:

 • Begränsad tid för provmedlemskap
 • Försöksmedlemskap är inte gratis
 • Vissa videor som laddats upp 2009 fungerar inte
 • Det finns vissa kategorier med begränsat videoinnehåll

# 2 - ClubDom

klubbdom

För alla kinky porrfans där ute är ClubDom ett bra ställe att utforska din njutning och fetisch i femdoms livsstil. Många videor här handlar om dominans av kvinnor och inlämningar av män. Definitivt ett hem för tusentals BDSM-, kinky- och sexslavmän. Testa att kolla upp det och se hur kvinnor kan vara så erotiska och hårda när de tar kontroll i sängen.

FÖRDELAR:

 • Tusentals innehåll
 • Många bisarra scener
 • Kundtjänst är tillgänglig dygnet runt
 • Skitmängd av kategorier

CONS:

 • Vissa annonser för gratismedlemmar
 • Kräver medlemskap

# 3 - Bangbros

BangBros brudar

BangBros är en av de bästa premiumporrwebbplatserna nuförtiden. Det som gör det populärt från resten är de högkvalitativa videor som de producerar dagligen. Den har verkligen en imponerande lista över hetaste porrstjärnor och amatörstjärnor som är redo att göra din tittning trevlig och spännande. På grund av sin popularitet har många porrstjärnor här tagit sig in i centrum och är kända över hela världen. Fram till idag växer BangBros sina anhängare dagligen och har blivit en av de mest betydande fans som någonsin noterats.

Fullständig recension av BangBros här.

FÖRDELAR:

 • Tusentals porrval
 • Nedladdning är tillgänglig
 • Uppdateras regelbundet för att ge nytt innehåll till användarna
 • Enkel sökning av videor på grund av kategorier

CONS:

 • För att se videoklipp i 4K-upplösning måste du betala en extra avgift

# 4 - Shoplyfter

Shoplyfter main

Shoplyfter kan låta som en e-handelssajt, men den är faktiskt främmare än du tror. Den har en enorm samling av nästan verkliga scener där heta tonåringar fångas för snatteri i gallerior eller butiker. För närvarande finns det över 300 filmer i Shoplyfter-samlingen. Den kompletta premiumkollektionen finns tillgänglig i högsta upplösning på 1080p för både streaming och nedladdning. Dessutom kan du njuta av många bonussajter och innehåll med tanke på att Shoplyfter är en del av TeamSkeets massiva nätverk.

Läs hela denna Shoplyfter-recension.

FÖRDELAR:

 • Massor av innehåll
 • Bonussajter
 • Enkel design och bekväm användarupplevelse
 • Modellerna är heta, unga och underbara
 • Scener är unika men fokuserar på nischen
 • Frestande innehåll

CONS:

 • Kräver Premium-medlemskap
 • Nedladdning kräver en extra avgift

# 5 - Porr Bisarrt

Porr Bisarr main

PornBizarre är min nya favorit gratis porrsida som vänder sig till alla typer av fetisch och bisarra scener och teman. Jag vet att en del av er kanske inte gillar bisarra videor, men det är något lustfyllt med dem som jag inte kan motstå. PornBizarre skryter med sin fantastiska hardcore, bisarra vuxenunderhållning. Det kanske inte är lika stort som dessa gigantiska mainstream-webbplatser, men PornBizarre förtjänar rampljuset.

Läs PornBizarres fullständiga detaljer här.

FÖRDELAR:

 • Massivt arkiv
 • Gott om porrstjärnor tillgängliga
 • Många porrkategorier
 • Sök och taggar
 • Fantastiskt urval av porr
 • Registreringen är gratis
 • Nedladdning och streaming är tillgängliga
 • Tillåter uppladdning av personliga videor
 • Fri att använda

CONS:

 • Massor av annonser
 • Kräver registrering för att ladda ner

# 6 - Twisted Porr

TwistedPorn

TwistedPorn erbjuder ett brett utbud av vuxenvideokategorier, inklusive flera oberoende filmskapare och flera framgångsrika och respekterade vuxenunderhållningsstudior. Bortsett från de vackra figurerna och räviga damerna, finns det också en otrolig anda av spänning här. Allt här, från videor och bilder, går lite överstyr än andra vuxensajter.

FÖRDELAR:

 • Hundratals hemgjorda sexvideor
 • Exklusiva kontroversiella videor
 • Lätt att använda

CONS:

 • Innehåll med en hög mängd våld
 • Sökmetoderna är bara begränsade

# 7 - Femdomsriket

Femdomsriket

FemdomEmpire är en fetischporrsajt som ger fantastisk bisarr vuxenunderhållning. Det är inte för allas smak men för dem som gillar femdomsnisch, då är den här sidan en himmelssänd. Du hittar en mängd olika förnedring, manlig underkastelse, strapon, BDSM och andra former av femdomsaktiviteter.

FÖRDELAR:

 • Otaliga videor tillgängliga
 • Innehåll av hög kvalitet
 • Prisvärda medlemspaket

CONS:

 • Inget provmedlemskap
 • Exklusiv femdomsnisch

# 8 - Twistys

twistys video

En annan bästa premiumporrwebbplats idag är Twistys. Under många år skapade webbplatsen ett respekterat namn i porrbranschen. Twistys har dock tagit sitt innehåll till en helt ny nivå genom åren. Från söta nakna tjejer till hardcore-videor, innehållet är annorlunda och gott. Dessutom, om du vill se de hetaste och sexigaste brudarna på planeten är det bara att gå till Twistys och nöja dig med dess sexiga innehåll.

Här är hela recensionen av Twistys.

FÖRDELAR:

 • Etablerad webbplats och trovärdigt namn
 • Massor av modeller finns tillgängliga
 • Innehåll som videor är i HD-kvalitet

CONS:

 • Begränsad provperiod
 • Ingen avancerad sökning

# 9 - Kink.com

kink.com kinkvr

Är du på humör för kinky videor och jävla scener med BDSM-tema? Tja, leta inte efter dem någon annanstans eftersom Kink.com har en skitmängd av det. Visst är den här sidan speciellt utformad för att uppfylla dina behov av otäck, bisarr och vild porr. Eftersom inte alla är fan av vaniljsex eller vanlig jävla, har Kink.com gjort om ditt gammaldags koncept med porr till något oförglömligt. Räkna med att se lite hardcore fisting, underkastelse, bondage och totalt bisarrt kul. Definitivt, Kink.com är inte din typiska hardcore kink-sajt, men den går utöver de mörkaste aspekterna av sex och BDSM.

Läs hela vår recension av Kink.com.

FÖRDELAR:

 • Massivt arkiv
 • Aktivt samhälle
 • Ytterligare saker som länkar, forum, artiklar och utbildningskällor
 • Respekt och tillit till livsstilen
 • Största butiken för kinky leksaker
 • Imponerande design

CONS:

 • Några annonser

# 10 - naken

naken

Nudez är en välrenommerad nakensajt som erbjuder innehåll av bästa kvalitet för nybörjare som vill ha hardcore sex med sina pojkvänner. Majoriteten av innehållet här är amatörvideor så förvänta dig att vissa inspelade videor är av låg kvalitet. Ändå är de alla spännande och visar galna privata och offentliga uppvisningar av sexuella drifter. Registreringen i Nudez är gratis, och du kan redan njuta av fantastiska förmåner. Den har inga problem när det gäller att ladda sajten och hyllas ständigt för sitt odödliga engagemang för att producera amatörporrklipp av hög kvalitet.

FÖRDELAR:

 • Tusentals videosamlingar gratis för visning
 • Webbdesign är enkel och snygg
 • Flera kategorialternativ

CONS:

 • Annonser dyker upp aggressivt

# 11 - Bang.com

bang.com videor

Om du vill se en hel serie porrfilmer rekommenderar jag att du besöker Bang.com. Naturligtvis se det som att vinna på lotteriet. Det fina med den här plattformen är att den, med så många av de hetaste porrstjärnorna i vuxenunderhållningsbranschen, levererar fantastiskt innehåll ofta. Dessutom har Bang.com ansetts vara ett ledande varumärke inom underhållningsbranschen i fjorton år. I slutändan rekryterar plattformen fortfarande nya unga porrstjärnor på denna sida för att annonseras.

Kolla in Bang.com recension.

FÖRDELAR:

 • Ladda ner obegränsat porrfilmer varje dag
 • Bang Originals är det mest populära avsnittet på denna webbplats
 • Varje dag uppdaterar webbplatsen sin samling och lägger till nya videor
 • Du kan komma åt FireTV- och ROKU-enheter via appen
 • Tusentals videor i biblioteket med tusentals modeller att välja mellan

CONS:

 • En gratis provperiod är tillgänglig inom två dagar

# 12 - Elak ängel

evilangel main

EvilAngel.com skapades 2004 och sedan dess har det uppnått stor popularitet. Innehållet på denna webbplats är så spännande och har fokuserats på intensivt material. Faktum är att vi talar om överfyllda åsnor med utlösning, exploderade munnar, och du deltar i många typer av raunchy sexscener.

EvilAngel.com har levererat fantastisk pornografi i tre decennier och fortfarande pågår. Det har också gett alla spännande hardcore-scenarier med kända kvinnor i branschen. Äntligen har de nu betydande samlingar i världen av fotogallerier och exklusiva porrfilmer. Det skulle hjälpa om du fick besked om att denna webbplats fortsätter att uppdateras regelbundet.

Klicka här för EvilAngel fullständig recension.

FÖRDELAR:

 • Det har massor av hardcore och intensiva porr
 • Månadsabonnemanget är mycket överkomligt
 • Kundtjänst är tillgänglig dygnet runt
 • En omfattande samling av högkvalitativa och 4K-videor
 • Nyhetsbrevet finns tillgängligt för uppdateringar av begränsade erbjudanden och gratis innehåll

CONS:

 • Ibland upplever användare eftersläpning

Slutsats

Wasteland är ett fantastiskt val när du letar efter ett äventyr. Platsen täcker berg av bundna och jävla videor, repbondage, grova anala scener, kinky perversioner, smisk, förnedring, fetisch, ansiktssittande och mer hardcore saker. Det finns också levande urval av bondage och gummimaterial. Det är ingen tvekan om hur Wasteland fulländade hantverket eftersom det överlevde tjugo år av BDSM och fetischporrnisch.

Inte bara det, sidan erbjuder andra alternativ som livestreamande äventyr, pedagogiska bloggar och BDSM-tips. En webbutik är också redo att användas; därför kan du köpa dina potentiella BDSM-prylar på Wasteland. Sidan utlovar även diskreta transaktioner; därför behöver du inte flytta från en domän till en annan för att säkra dina kinky behov. Jag föreslår att du inte behöver vänta länge; ta denna chans och njut av Wastelands sätt att ge fullständig upphetsning. Utforska dina sexuella sysselsättningar när du släpper loss fetischporr på fantastiska sätt på Wasteland.com.

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början