Uppdaterad: 16 juli 2024

Scambistipercaso (Swingers av en slump)

& Topp-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsidor som scambistipercaso.it

Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it

Scambistipercaso main

Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swinging-intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens främsta dejtingsajt för swinging och dogging. Det är här du kan träffa tusentals lokala swingers för att chatta, träffas och byta! Scambistipercaso har också annonser, klubbar, grupper, fester och flera sektioner som tillgodoser din svängiga livsstil. Visst, det är inte bara en grundläggande swinger-dejtingsajt, precis som traditionella plattformar, eftersom den erbjuder mer än vad du förväntar dig. Hur som helst, låt oss gå rakt på sak och gräva Scambistipercaso lite mer nedan.

Officiell URL: https://www.scambistipercaso.it/

Scambistipercasos svängande och dogging-livsstil

Scambistipercaso är en spännande plats i Italien. Det har funnits sedan 2018, men det har lockat många användare i Italien trots att det är nytt. Kanske har platsen en massa swingers polyamorösa doggers runt. Jag är också imponerad av den välkomnande atmosfären på webbplatsen, med tanke på att de är öppna och tillåter alla typer av sexualitet att interagera och engagera sig. Så oavsett om du är gay, lesbisk, trans eller hetero, välkomnar Scambistipercaso dig till det svängande kul!

Visst, med hjälp av Scambistipercasos relevanta länkar, annonser och rekommendationer skulle det vara mycket lättare att hitta den perfekta swingern. För att inte tala om, den har otroliga verktyg, funktioner och sökfunktioner som är bekvämt gjorda för att göra din surfning snabbare.

Scambistipercasos privata och vuxna chattrum för swingers

Privata chattar

Det här är vad jag gillar med Scambistipercaso – den har en chatt på plats och livekamerafunktioner som hjälper dig att engagera dig med andra swingers innan du träffar dig. Du kan lägga till några swingervänner och prata och utbyta bilder eller videor med dem genom chattar. Det fanns tusen användare tillgängliga online när jag skrev den här recensionen, så det är bäst att gå med dem och se vem som spelar just nu för lite kul!

Cam Shows för vuxna

Scambistipercaso chattrum

Under tiden, om du föredrar mer kryddig och het, har Scambistipercaso också fantastiska strömmande videor och kamerashower för alla. Det är ganska häftigt att kolla in och hitta erotiska framträdanden från många medlemmar över hela världen. Just nu tillåter sajten varje användare att streama högst fem camshower och få ut det mesta av sin tid. Ärligt talat kan jag inte föreställa mig att se fem (5) kameraprogram samtidigt eftersom jag personligen föredrar att fokusera hela mitt fokus på en kameratjej.

Gruppchattar

Gruppchattfunktionen i Scambistipercaso tillåter användare att chatta med andra swingers med hjälp av dess meddelandesystem på plats. Men de enda personer du kan chatta i detta chattrum är de som finns i det. Det betyder att den som går med i gruppchatten kommer att vara de som interagerar. Naturligtvis kan du bjuda in specifika vänner att gå med. Gruppchattfunktionen inkluderar också en webbkamera, så att alla kan se varandra när de vill. Många av användarna föredrar att använda Scambistipercasos gruppchatt för att bedöma och prata med andra swingers innan de schemalägger en träff.

Swinger Stories på Scambistipercaso.it

Scambistipercaso berättelser

Jag blev förvånad över att se att Scambistipercaso också har en avdelning där du kan läsa några erotiska och unika historier direkt från swingarna själva. Dessa berättelser är äkta, och du kan lära dig hur den svängande livsstilen fungerar (om du fortfarande är ny på detta).

Definitivt är dessa Scambistipercaso inte bara vanliga berättelser, utan den är fullproppad med fantastiska berättelser och upplevelser. Du kan hitta dessa berättelser på andra ställen, så jag är ganska säker på att du kommer att älska att läsa var och en av dem. Jag hade ett par läsningar för ett tag sedan, och herregud, jag hade inte fel! Det satte definitivt standarden för att trigga min fantasi. Och om du vill dela med dig av ditt också, gör gärna det. Den här funktionen är gratis och låter hela Italien (eller världen) läsa hur roligt och spännande den svängande livsstilen och att vara i en swingergemenskap är!

Scambistipercasos hundtjänst

Scambistipercaso dogging

Vad menar du med "Dogging?" Vissa av er kanske inte känner till dogging eftersom vi har varit inriktade på den svängande livsstilen. Hur som helst, doggingen liknar swinger, ännu roligare och exhibitionistisk. Det är en form av sexuell aktivitet som görs offentligt för erotisk underhållning. Många som utövar den svängande livsstilen är också intresserade eller har varit involverade i dogging. Vem skulle inte, eller hur? Det är roligt, fantasiuppfyllande och definitivt tillfredsställande!

Tur för oss, Scambistipercaso har en avsedd sektion där du kan experimentera med dogging-livsstilen. Den här funktionen började som bara en begäran tills efterfrågan blev högre, så Scambistipercaso såg till att uppfylla den ASAP. Nu kan folk njuta av att engagera sig med flera medlemmar – vare sig det är par, singlar eller bara vem som helst som är öppen för hundar.

Dessutom har Scambistipercaso listat några fantastiska platser, platser och platser där det är säkert att visa upp hundverksamhet. Faktum är att många människor har använt dessa fläckar och framgångsrikt uttryckt sin sexualitet offentligt. Dogging är en spännande upplevelse, men det kan förvandlas till ett skrämmande möte utan mycket noggrann träning och övervägande. Naturligtvis säkerställer Scambistipercaso att deras rekommendationer är säkra och lagliga för hundsyften.

Regler för dogging

Så innan du går med på ett hundarrangemang, se till att du förstår alla regler för denna typ av aktivitet. Du måste ha ett grundligt grepp om hur det här fungerar. Det första man ska komma ihåg är att dogging alltid kommer att hamna i sex. Det finns också avsedda annonser för dogging på webbplatsen, så se till att använda dem för att säkerställa en framgångsrik upplevelse. I slutändan, glöm inte att njuta och ha kul med hundupplevelsen! Det är allt som betyder något.

Swingerklubbar, grupper och fester på Scambistipercaso.it

Erotiska klubbar för swingers

Scambistipercaso klubbar

Scambistipercaso har en omfattande lista över tillgängliga swingerklubbar runt om i Italien. Hitta de perfekta klubbarna eller exklusiva evenemangen för swingers som dig om du vill vara med på det roliga. Du kan läsa recensioner och detaljerad information på listan, så jag är ganska säker på att Scambistipercaso verkligen kan hjälpa dig. Jag har kollat ​​in några av de rekommenderade klubbarna runt området, och de är alla fantastiska. Var och en har olika teman och rymmer enligt unika preferenser.

Här är några av klubbarna jag kollade in: Elite Club Exclusive Naturist Spa, Club Privè Aphrodite, Club Privé Ferment och La Maison de l'Amour Club Prive. Capriccio Club Prive, Bolero Palace, Fashion Club Milan, Glam and Chic, Flirt Club, Le Chic – Naturist Club, Vissa nätter – Spa & Privee var också bra ställen!

Swingergrupper

Scambistipercaso-grupper

Alla swingers gillar inte en liknande svängig livsstil, vissa gillar mer specifika, medan andra föredrar andra saker. Det är därför Scambistipercaso skapade en sektion på sin webbplats dedikerad till Swingers Groups. Det här avsnittet låter människor träffa andra swingers och dela intressen. Men vad jag gillar mer med den här gruppen är att den inte fokuserar på swingers enbart eftersom den är öppen för andra områden som sport, trädgårdsarbete, matlagning och mer.

Jag var ganska nyfiken, så jag testade det och hittade spännande grupper som Sex Has No Age – Real BSX och mogna par, Pleasure According to the Bad Wolf, Group for Games Mantua, The Fellatrici Club och Puglia Bari & Surroundings.

Swingerfester

Scambistipercaso fest

Ingenting är bättre än att vara på en fest full av swingers. Det måste vara en himmelsk känsla att vara omgiven av människor som delar samma intresse och livsstil som du. Så, om det låter fantastiskt, kolla in Scambistipercasos Swinger Party-lista. Den har massor av annonser där du kan träffa och få minnesvärda vänner runt om i Italien. Skippa de virtuella skiten och bara festa!

Scambistipercasos Swinger-personannonser

Scambistipercaso annonser

Scambistipercaso har olika personliga annonser tillgängliga på sajten där du kan hitta perfekta swingers för en kväll av spänning och kul. Den har massor av annonser för par, män, kvinnor, homosexuella, lesbiska, transpersoner och mer. Så jag är ganska säker på att du kommer att hitta den perfekta matchningen.

Sajten har annonser för par, män och kvinnor som söker parswingers till parsektionen. Gay-parannonserna har också personliga annonser som söker homosexuella par, män eller kvinnor. Samtidigt finns det annonser avsedda för kvinnor, män och par som söker swingerkvinnor. Vissa av annonserna fokuserade på liknande sätt på män eller homosexuella som letade efter män/homosexuella. Slutligen har annonser för par, män och kvinnor som söker gruppswingers inte haft några annonser på ett bra tag.

Italiens lokala swingers på Scambistipercaso.it

Scambistipercaso lokala swingers

Jag blev helt imponerad när jag såg den enorma swingerkatalogen i Scambistipercaso. Den har massor av platser där du kan hitta alla swingers över hela Italien - vare sig det är singel, par eller grupper. Jag har sett flera populära platser här, inklusive Bari med 270+ medlemmar, Bergamo med 260+ medlemmar, Bologna med 350+ medlemmar och Cagliari med 160+ medlemmar. Vissa platser har också imponerande medlemmar, som Palermo med 200+ medlemmar, Verona med 270+ medlemmar, Vicenza med 160+ medlemmar och Rimini med 140+ medlemmar.

Dessutom har Scambistipercaso swingers i vissa autonoma områden inklusive Abruzzo, Basilicata, Kalabrien, Kampanien, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia, Lazio, Ligurien, Lombardiet, Marche, Piemonte, Puglia, Sardinien, Sicilien, Toscana, Trentino-Alto Adige, Umbrien och Veneto. Dessa gemenskaper har i genomsnitt 200 till tusen medlemmar, så jag är säker på att det kommer att finnas en massa swingers du kan hitta.

Säkerhet och anonymitet för medlemmar

Scambistipercaso chatt

Scambistipercaso skyddar integriteten och anonymiteten för sina medlemmar. De kommer aldrig att kräva att du tillhandahåller privat information om dig själv, inklusive ditt namn, födelsedagar eller ålder. Visst, sajten har allt diskret eftersom inte alla skulle vara glada över att visa upp sin svängiga livsstil. Scambistipercaso respekterar det, så de såg till att alla detaljer om dig själv var inom din kontroll. Dessutom avskräcker inte Scambistipercaso dig från att helt avsluta idén om att dela personliga saker, utan uppmuntrar dig istället att ta noggrant ansvar med vem du samarbetar med.

För- och nackdelar med Scambistipercaso.it

FÖRDELAR:

 • Största katalogen
 • Aktiva medlemmar
 • Exklusivt för swingers och doggers
 • Många funktioner
 • Privata och anonyma medlemmar
 • Det har fester, grupper och klubbar för swingers
 • Fri att använda

CONS:

 • Platserna är i Italien

Topp-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som liknar Scambistipercaso.it:

# 1 - Swingers Date Club

swingersdateclub hem

En av de första swingerwebbplatserna på internet tillbaka i historien, Swingers Date Club eller SDC fortsätter att stärka sitt engagemang för att tillhandahålla en fantastisk plats för swingers. Det är främst baserat i Europa, USA och Storbritannien. Många swingers från dessa länder registrerar sig och uttrycker sin Swinger-livsstil fritt.

Här är hela recensionen av Swingers Date Club.

FÖRDELAR:

 • Miljontals medlemmar, med majoriteten i USA, Europa och Nederländerna
 • Det erbjuder en 20-dagars testprenumeration och kan använda 95% av webbplatsens funktioner för att ge dig en överblick om den sajten passar din smak
 • Massor av bloggar och råd om sex, hälsa, resor, swinger, utbildning och vad som helst

CONS:

 • Endast tillgänglig på webbplatsen, ingen appversion

# 2 - flirt.com

flirt.com

Swingers, par och singlar pratar ständigt om en plattform som heter Flirt.com över hela världen. Den här webbplatsen tillhandahåller ett brett utbud av gratisfunktioner som hjälper sina användare att uppnå erotiska fantasier och intima relationer. Detta har mer än sjuttio miljoner profiler byggda på denna webbplats, enligt dess register, och det kommer utan tvekan att fastna.

Dessutom garanterar plattformen att alla tjänster som är tillgängliga på denna sida är helt gratis att använda, och inga ytterligare dolda avgifter kan påträffas i framtiden. Ett betalmedlemskap kan dock ge användarna förmånen att visa mer på bästa sätt av sökmotorresultat. Registrering är inte ett dilemma för alla eftersom webbplatsen använder en rimlig, snabb och kortfattad metod.

Klicka här för fullständig recension av Flirt.com.

FÖRDELAR:

 • Funktionerna är gratis att använda
 • Webbplatsens design och layout är enkel och ren
 • Flera privilegier att chatta med andra medlemmar
 • Appversionen av webbplatsen är tillgänglig för nedladdning både på iOS- och Android-enheter

CONS:

 • Ingen garantipolicy

# 3 - Cassidy

kasidie-gränssnitt

Kasidie ​​är en annan fantastisk webbplats som tillgodoser människors behov, särskilt i swinger-livsstilen. Webbplatsen vänder sig främst till par som är villiga att träffa andra swingers, engagera sig i sexuella aktiviteter och delta i sociala evenemang. Kasidie ​​har många sätt och kopplingar för att möta och utöva en swinger-livsstil. Sajten har också en sexmätare; varvid medlemmarna kan betygsätta andra medlemmars profiler enligt skala.

Kasidie ​​recension här.

FÖRDELAR:

 • Det finns evenemang som hålls lokalt, nationellt och internationellt
 • Den har resor och möte för en kort tids anslutning
 • Användarbasen är stor och många aktiva medlemmar varje dag

CONS:

 • Gratis konton kan inte visa andra medlemmars profiler

# 4 - Fabswingers

fabswingers

Fabswingers är en sida baserad i Storbritannien och anses vara den billigaste Swinger-webbplatsen på internet. Sedan den lanserades har den haft mer än 200,000 XNUMX medlemmar och unika dagliga besökare. Alla funktioner på sajten är tillgängliga utan att betala en enda krona. Dessutom kan du försäkra dig om att profiler är autentiska eftersom den använder en intensiv verifieringsprocess för att förhindra bedrägerier från att tränga in på webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Chattar, forum och videokommunikation är tillgängliga
 • Många medlemmar runt om i Storbritannien

CONS:

 • Ingen appversion ännu

# 5 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

FriendFinder-X har skapat sig ett namn inom området swinger-dejtingsajter. Det är populärt att tillhandahålla underhållning och en gemenskap av välkomnande medlemmar. Bedömning och kritik har inget utrymme inom denna zon. Alla medlemmar kan fritt göra vad de vill och nå ut till andra utan bekymmer.

Så om du är sugen på en trekant, swingers, orgie, hookups, kinks och många andra, då är FriendFinder-X perfekt lämplig för dig. Med över 1 miljon besökare varje månad slutar de flesta med att bli officiella medlemmar. Faktum är att många människor aktivt söker tillfälliga möten runt webbplatsen, och du kommer att få en fantastisk behandling.

Kolla in recensionen av FriendFinder-X.

FÖRDELAR:

 • Sorterar automatiskt videor, medlemmar och foton efter trend och hethet
 • Avancerad sortering och filtrering är tillgänglig
 • Medlemmar kan anpassa sina profiler i stor utsträckning

CONS:

 • Kommunikation med andra medlemmar är endast för premiummedlemmar
 • Videor, chattar och skicka presenter för att få ett pris

# 6 - Älskar Voodoo

lovevoodoo

Love Voodoo är en swingersajt och en social medieplattform på en gång, och är en enda plats för swingers och människor som är intresserade av sex och swingers livsstil. Detta är ett utmärkt tillfälle för människor att navigera över sina sexuella drifter och uttrycka sexuell spänning hela vägen. Medlemmar här är lättsamma och söker aktivt efter ångande underhållning. Webbplatsen tillhandahåller en bedömningsfri miljö för alla sina medlemmar för nya besökare eller medlemmar, så du behöver inte oroa dig för att sänka tårna. Framför allt är all känslig information och betalningstransaktioner säkra och säkra.

FÖRDELAR:

 • Engagera och kommunicera med riktiga swingers
 • Erfarna och amatörsvingare är välkomna
 • Den gratis versionen har åtkomst till de flesta av dess funktioner

CONS:

 • Webbplatsdesign är gammal och kan vara förvirrande att navigera

# 7 - Swingles.com

svänger

En kvalitetssajt som tillhandahåller omfattande verktyg och funktioner för swingerlivsstilen har kommit hit. Swingles har tusentals medlemmar och erbjuder singlar, par och swingers möjligheten att utforska swingers livsstil utan att döma. Det har en snabb och enkel registreringsprocess, och ditt konto är redo att börja. Om du känner dig obekväm med att visa dig själv online, låter webbplatsen dig gå i osynligt läge och ladda upp sexiga bilder. Andra medlemmar kan bara se det enligt inbjudan från kontoägaren.

FÖRDELAR:

 • Massor av medlemmar som är intresserade av att svänga
 • Chattrum och livechatt är tillgängliga

CONS:

 • Nybörjare på webbplatsen kan först hitta webbplatsen förvirrande

# 8 - SpicyMatch

SpicyMatch

Känd för sitt nöje, information, gratis och underhållning, tar SpicyMatch-webbplatsen swinger-communityt på topp. Genom att använda ett gratis konto kan medlemmar navigera i alla funktioner på sajten och hitta par, singlar och grupper i ett evenemang eller fest för swingers.

SpicyMatch ger medlemmarna friheten att hålla sitt kontos innehåll offentligt eller privat. Vissa människor kanske inte känner sig bekväma med att hålla saker utanför för andra att se. Framför allt försäkrar sajtens valideringssystem alla sina medlemmar att bedragare inte får lura runt. Grundarna byggde den här webbplatsen bara för att ge en plats för swingers livsstil.

Här är en recension av SpicyMatch.

FÖRDELAR:

 • Forum för swingers finns tillgängliga
 • Registreringen går snabbt och enkelt
 • Mobilappen är tillgänglig för nedladdning
 • Funktionerna är olika och hjälpsamma
 • Många medlemmar är aktiva varje dag
 • Det är lätt att hitta medlemmar av liknande intressen

CONS:

 • Det finns funktioner tillgängliga på webbplatsen som endast betalade medlemmar kan komma åt

# 9 - Altlekplats

SwingerSocial

Oavsett om du är en nybörjare eller veteranswinger, har Altplayground (alias SwingerSocial) precis den exakta funktionen för dig. På den här sidan kommer du att se riktiga swingers komma för att spela. Alla är öppna och kritik finns inte i deras ordförråd. Kom i kontakt med andra medlemmar och arrangera lokala dejter för en trekant, orgie eller romantisk sex. Allt du behöver göra är att ge en giltig e-postadress när du registrerar dig, så är du redo. Altplayground-webbplatsen har ett fräscht men ändå enkelt gränssnitt, vilket gör att människor kan navigera på webbplatsen utan ansträngning. SwingerSocial har nu gått samman med AltPlayground.com.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar kan bygga chattrum för att kommunicera med andra medlemmar via video- eller röstchattar
 • Mobilversionen är tillgänglig och fungerar bra
 • Sexiga och erotiska fotogallerier är tillgängliga för visning

CONS:

 • Ingen återbetalningspolicy för betalt medlemskap
 • Swingers inom Kanada och USA är mer fördelaktiga på denna webbplats

# 10 - Swinger livsstil

swingerlivsstil

Mottot för sajten Swinger Lifestyle kan jämföras med Swingtowns. Det är mer än en typisk dejtingplattform eftersom medlemmar har möjlighet att lära sig om livsstilen innan de dyker in i tillfälliga sexmöten. Detta är fördelaktigt bland nybörjare eftersom de kommer att få en omfattande förståelse och förväntningar om swinging. Informationen som ingår i Swinger Lifestyle inkluderar ordböcker, drycker och annat.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar är aktiva varje dag
 • Evenemang är tillgängliga och planerade i betydande städer som ingår i platsen
 • Det finns över 16 miljoner medlemmar registrerade runt om i världen
 • Varje månad finns det mer än fem miljoner besökare över hela världen

CONS:

 • Premiummedlemmar kan bara använda meddelanden
 • Att använda Facebook som registreringsalternativ är inte tillgängligt

# 11 - 99 SMAKAR

99 SMAKAR

99flavors anses vara en med den högsta räckvidden och den ledande dejting- och swingersidan, och har 95 miljoner medlemmar över hela världen. Sajten har blivit känd för att leta efter intensiva sexuella äventyr och utforskning. De som letar efter permanenta relationer borde förmodligen hoppa över sajten.

Medlemmar kan omedelbart skicka meddelanden till varandra; den har även en 2-vägs webbkamera för bättre videokommunikation, de kan även utbyta bilder. Datum och möten kan göras direkt. Andra spännande funktioner inkluderar "Sex Academy", där medlemmar kan lära sig nya sovrumsknep, och "Contest".

FÖRDELAR:

 • Detaljerade profiler
 • När du väl har registrerat dig är gränssnittet användarvänligt

CONS:

 • Sidan är svår att hitta
 • Färre medlemmar jämför med andra swinger-webbplatser
 • Dyrt medlemskap
 • Tråkig registrering

# 12 - Adult Friendfinder

swapfinder

SwapFinder gör det enkelt för användare att surfa på sidan och titta eftersom den fungerar precis som alla andra sociala nätverkssajter. Den har också ett avancerat sökverktyg som gör det enkelt att söka. Du har möjlighet att filtrera sökningen baserat på din föredragna ras, kön, bröst-/penisstorlek eller till och med kinks.

Kolla efter recension av SwapFinder

FÖRDELAR:

 • Organiserad webbdesign
 • Enkel och snabb registrering
 • Brett aktivt medlemskap

CONS:

 • Ingen mobilapp
 • Få funktioner för gratis medlemmar

Slutsats

Sammantaget är Scambistipercaso ett komplett paket med allt du behöver för en svängande och dogging-livsstil. Dess funktioner som chattar, liveshower, klubbar, fester, swingerannonser, grupper och berättelser gör verkligen din sökning enklare och snabbare. Ingen annan webbplats tillhandahåller sådana tjänster utan att betala en enda krona! Ja, du läste rätt. Alla dessa fantastiska saker — från registrering till att ordna en koppling, är GRATIS!

Just nu är de uteslutande verksamma i Italien, men med den här typen av svängiga sajter hoppas jag att de kommer att expandera i olika delar av världen. Det är inte omöjligt eftersom sajtens medlemspool är enorm, och varje dag kommer fler och fler swingers för att delta i det roliga. Ärligt talat, jag önskar verkligen att Scambistipercaso.it skulle tillgodose swingers över hela världen, inte bara i Italien. Jag är säker på att det finns en massa människor som väntar på att få uppleva deras fantastiska tjänster.

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början