Uppdaterad: 23 juli 2024

Fetish.com granskning

& TOP-12 BDSM och sexdejtingsidor som fetish.com

Visa mig 12 alternativ för fetish.com

Fetish.com hitta

Gillar du grova och kinkiga BDSM -lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med - "vanilj" är som en portion komfortmat i sex; du kan aldrig gå fel med det. Men är du inte nyfiken eller kanske intresserad av att experimentera utanför din "vanilj" -zon?

Officiell URL: https://www.fetish.com

Om ja, kan Fetish.com vara en bra plattform för att börja med "experimentet". Inga fetischer är avgränsade här, eftersom den här webbplatsen får dig att undra över alla dina sexhandlingar. På grund av det oändliga utbudet av fetischer som finns på Fetish.com kan du uppleva en överväldigande nivå av erotiskt nöje. Utan tvekan låter det dig undra och vet hur du kan hålla dig intresserad.

Det verkar också ganska anmärkningsvärt för nybörjare att upptäcka och lära sig allt som rör knäck, fetischer, sexleksaker, BDSM och livsstilsval, innan de ens tänker på att registrera sig. Fetish erbjuder onekligen flera värdefulla insikter i den verkliga världen av vuxen njutning. Följ oss och gör dig redo att utforska dina mörkare önskningar. Låt oss gå på en resa på Fetish.com tillsammans när vi blir mer intimt bekanta med BDSM-romantik, erotiska träffar, smutsiga anslagstavlor och en risqué-sökning.

Kedjor och piskor upphetsar mig på Fetish.com

Vår kultur har varit mer tillåtande när det gäller sex nyligen. Öppna relationer, fetisch, finurlighet eller strävan efter nya fetischpraxis är flera nya sexpositiva, HBT och innovativa matchmaking-plattformar som växer fram för det specifika ändamålet. Även om vi blir mer öppna för sex, tjänar konventionella dejtingsajter fortfarande inte den mer betydande befolkningen av icke-traditionella älskare.

Det betyder att om du söker en följeslagare som matchar din kinky passion, din tillåtande inställning till intima relationer, eller om du gärna utforskar andra sexuella nöjen, finns det de bästa valen av dejting/sexwebbplatser för dig. En av dem är Fetish.com.

Kanske är "vanilj" -relationssituationen inte exakt det du letar efter, eller tanken på att använda en fetischuppkopplingsplats gör dig orolig och orolig. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer din voyeuristiska nyfikenhet inte att kunna hålla sina tittare dolda mycket längre. Nu är det dags att ta bort din mask och välkommen till kärlekens mörkaste sida - där virtuell matchmaking och möte med nya människor blomstrar.

Detta är en trevlig fetisch dejting tjänst skapad för att ta alla på en resa av kinkier fantasier och ge många trevliga sexuella roller. Så om du gillar att njuta av främlingar och njuta av dina fetischer är detta platsen för dig. Som jag kan se fokuserar Fetish.com inte bara främst på att ge "hem" för BDSM -dejting. Men det är också en blomstrande gemenskap, där människor som är konstiga och läskiga, likasinnade och generösa ande kan dela sina fantasier öppet, greppa nya saker och komma ihop. Äntligen låter det här vara precis den typen av saker som för samman samhällen och ger ett alternativ till romantik.

Sofistikerad design av Fetish.com

Besökare kan tycka att hemsidan är dyster och nervskakande, liknande andra vuxna webbplatser som vi har känt, som kan tolkas som ganska ”mörka” och därför skrämmande för några nybörjare. Jag förstår det helt. Även jag tyckte det var skrämmande, men vem ska jag döma, eller hur?

Men det som verkligen tar Fetish.com utöver det är dess livfulla, lite skimrande stötar av violett och glimtar av grön nyans. Med denna glada konstighet på skärmen borde resten av din Fetish.com -resa leva upp till dina förväntningar. Ingen tvekan!

Även om det ibland är så att Google Chrome: s genväg Fetish.com verkar vara ganska buggig, har det övergripande visuella utseendet på dess funktioner en trevlig estetik. Det presenterar på något sätt ett mycket polerat utseende och vibe. Enligt min åsikt, nu för tiden, blir fetisch online datingtjänster mer moderniserade, till den grad att jag tror att de når utöver den moderna digitala tiden.

Open & Kink-Curious Community of Fetish.com

Fetish.com -gemenskapen

Inte bara en bra dejtingsajt för samhällets anhängare, men Fetish.com är också ett fantastiskt underland för älskare av utkanten. Det är verkligen en fristad för människor med äventyrliga andar, och jag slår vad om att det är du. Fetish.com är stolta över att vara vänlig mot alla och acceptera alla olika preferenser. Om du är rak, homosexuella/lesbiska och icke-binära/könsbristande, välkomnas du här med öppna armar.

Tänk aldrig att du är ”konstig” om du har undrat över olika fetischer vid en viss tidpunkt i ditt liv. Många av oss gjorde det, och jag är skyldig till det också. Ibland måste vi ställa nyfikna frågor som "hur känns det" eller "Kommer jag gilla den här?" eller kanske "Vad tjänar alla på det?" Himlen är verkligen gränsen när det gäller oro och åsikter om fetischer. Visst, alla önskar unika och spännande saker i livet; dock är det inte alla som deltar i dessa erfarenheter. Vissa föredrar att dagdrömma om saker som väcker dem. Kom alltid ihåg att Fetish.com erbjuder ett säkert utrymme där du kan njuta av allt som din kropp och själ önskar.

Oavsett din sexuella preferens, könsidentitet eller till och med vilka fetischer du tycker om kan du surfa på denna webbplats utan fördomar och diskriminering. Förutom människor som lever denna livsstil är alla andra som är intresserade av att lära sig den dolda sidan av sig själva öppna för att göra det. Utan tvekan är Fetish.com en säker och välkomnande miljö för dem som är nyfikna på fetischism, träffar nya människor och utvecklar en vänskap. Jag är stolt över att kunna säga att det inte bara har lyckats respektera allas fetisch lika mycket, det har till och med uppnått något som andra fetischbaserade dejtingsajter har kämpat för att erbjuda alla deltagare rättvis behandling och respekt.

Män kontra kvinnor: Medlemmarnas kvalitet

Fetish.com hitta kink

Jag är imponerad av den ständiga tillväxten i användarbasen på denna webbplats efter den första driften. Nyligen är medlemskapet över 150 63+, vilket ger tusentals nya aktiva användare varje månad. När det gäller kön har den en XNUMX% manlig publik, som står för de flesta av webbplatsens användarbas. Men oroa dig inte! Fetish.com handlar om "ovanligt", så "sexualitet" skulle inte längre vara en väsentlig faktor, särskilt för en webbplats som denna som fokuserar på fetischer som kan skilja sig från den "genomsnittliga" befolkningen. Alla är så välkomnande och engagerade i att tillfredsställa och interagera med vem som helst, oavsett kön.

Du kan till och med ange dina sexuella preferenser, inklusive hetero, man till man, swinging, lesbisk, grupp eller alla möjliga saker du kan tänka dig. Så var inte rädd för att visa världen. Gemenskapen på Fetish.com har på något sätt ingen särskild uppsättning kulturella eller sociala ideal som de följer och är flexibel för att experimentera med nya koncept.

Bli en kinky medlem av Fetish.com

Fetish.com registrera

Registreringsprocessen för Fetish.com är snabb och enkel. Det handlar bara om några av de viktiga detaljerna du har, istället för de många förfrågningar du kan få på andra dejtingtjänster. Vanligtvis är dessa uppgifter födelsedatum, plats och andra privata detaljer om dina sexuella intressen. Kom ihåg att alla kön är välkomna här, så vänligen meddela din "sexuella identitet" när du registrerar dig.

Du kan också helt anpassa din dejtingupplevelse genom att ange vem och vilka dina intressen är. Nedan listas några av de spännande sakerna du kan upptäcka här:

 • Långsiktiga åtaganden
 • Swinger livsstil
 • Ren vänskap
 • Inga strängar kopplade till
 • Cybersex
 • BDSM -par
 • Kinky Hookup -datum

Tidningar, artiklar och mer

Fetish.com tidningen

Vad som är unikt med Fetish.com är dess tidningsfunktion. Ja det stämmer. Det är som en tidning vi köper på stativ men avsedd för fetischisternas behov, tips och extra kunskap! De fick värdefulla och hjälpsamma ämnen du kan kolla in, inklusive några sexleksakförslag, rekommendationer om bästa manschetter, bondage, halsband, sexställningar för att uppnå det mest väckande nöjet och många fler. Det finns en balanserad tonvikt på tillfredsställelse och ansvar, men det görs också utan att bli dogmatisk.

Jag är glad över att se några av dessa inlägg, som en artikel om att förklara BDSM -livsstilen för andra människor, dubbla penetrationsguider eller tips om hur man hittar en fetischpartner. De är tillmötesgående och värdefulla för många av oss, särskilt för nybörjare. Att läsa dem en efter en hjälper mig att bli ännu mer kunnig om hela konceptet med BDSM -livsstilen och kanske hålla mig uppdaterad om vad som händer i kinkgemenskapen.

Special Kinky Features på Fetish.com

Fetish.com funktioner
 • "Spankarna"

Andra webbplatser, som Tinder, använder svepningsfunktionen för att hitta matchningar. Men här på Fetish.com använder de "spanks" för att skicka ditt intresse till andra medlemmar. Den virtuella smeten är ett fantastiskt tillskott till webbplatsens funktioner som matchar dig med rätt personer som berör ditt intresse. Ganska snart kommer du att få många glada kinksters pip i din meddelanderuta.

 • forum

"Forumet" är ett bra ställe att upptäcka nya idéer. Ju mer kinky kopplingar du gör, desto mer fascinerande upptäckter hittar du. Att söka igenom olika erotik och noveller är ett bra sätt att börja bidra till eller upptäcka dina sexuella intressen. På samma sätt, om du har problem eller oro angående en viss sexuell fetisch eller knäck, är online diskussionsforum ett utmärkt ställe att börja leta efter svar. Människor från hela världen kan också skapa original diskussionsämnen som de önskar.

 • Fetisch Sök

Är du sugen på att upptäcka nya fetischer trendiga nuförtiden? Eller är du ute efter en unik fetisch? Vad det än är - även om du letar efter något som är helt märkligt, hittar du det på Fetish.com. Med hjälp av funktionen Fetish Search får du oändlig tillgång till ett brett utbud av oväntade finesser och begär som delas på denna sida.

 • Chattrum
Fetish.com chatt

Personer som söker långsiktiga, verkliga vänskap och samtal kommer att behöva bläddra i Fetish.com chattrum. För närvarande kallas det mest aktiva chattrum som finns på Fetish.com ”Lobby”. Många medlemmar samlas i detta chattrum, och i grunden blir det sidans sociala hotspot.

 • Omfattande fetischlista

Om du nyligen har upptäckt området med särdrag och kinky, oroa dig inte eftersom Fetish.com hjälper dig att komma igång. Webbplatsen innehåller ett avsnitt med över 200+ omfattande listor av fetisch och kommer med en detaljerad förklaring. Fetish.com ståtar med sitt mångsidiga samhälle, eftersom kinksters från många olika samhällsskikt börjar registrera sig för webbplatsen dagligen. Om du är nyfiken, prova att läsa listan och se om det blir din nästa favoritbesatthet.

Fördelar och nackdelar med Fetish.com

FÖRDELAR:

 • Stöder mobil surfning
 • Omfattande lista över fetischer
 • Fantastiskt webbdesign
 • Matchar snabbt med potentiella partners
 • Chattrum är gratis att använda
 • Registreringsprocessen är enkel och snabb
 • Öppen för alla kön och sexualitet
 • Aktivt samhälle

CONS:

 • Medlemmarna är mestadels manliga
 • Kräver premiummedlemskap för att få tillgång till alla funktioner

TOP-12 BDSM och sexdejtingsidor som liknar fetish.com:

# 1 - FetLife

fetlife hem

FetLife är en dejtingsajt för vuxna och utvecklades redan år 2008. Den fokuserar huvudsakligen på individer som söker och längtar efter att uppfylla människors sexuella fantasier, inklusive fetischer, böjningar och BDSM. På grund av den ökande efterfrågan på fantasiuppfyllelse får FetLife varje dag fler och fler medlemmar tills det når över åtta miljoner medlemmar världen över. Genom FetLife kan medlemmarna fritt uttrycka sin dolda sexualitet och fantasier utan omdöme och hjälpa dem att omfamna dem.

Vad som gör det ännu bättre är det dedikerade supportteamet som är villigt att främja den fortsatta förbättringen av webbplatsens tjänster. Liksom Facebook är gränssnittet och proceduren för FetLife relativt lika, inklusive att lägga till vänner, posta vägg, följa funktion och messenger-liknande meddelandefunktion.

Här är fullständig recension av FetLife

FÖRDELAR:

 • Medlemmarna är öppna för BDSM, fetischer och kinks
 • Majoriteten av medlemmarna är från USA
 • Medlemmarnas åldersintervall är mellan 25 och 34 år
 • Gratis registrering
 • Gratis utbyte av meddelanden till andra medlemmar
 • Utforska flikfunktionen hjälper till att begränsa specifika medlemmar

CONS:

 • Det är inte möjligt att länka andra sociala mediekonton
 • Ännu inte tillgänglig för nedladdning i App Store eller Google Playstore

# 2 - Alt.com

alt.com hem

Alt.com, den finaste kink -dejtingsajten, grundades 1997, och trots att det var exemplet vid den tiden har den bibehållit sitt rykte sedan dess. Lanseringen och framgången med "50 nyanser av grått" ökade antalet användare på webbplatsen eftersom fler människor var öppen för BDSM och kinks, vilket gav alt.com hela 5 miljoner användare världen över.

Alt kommer att ge dig ett brett utbud av alternativ, från den mest avslappnade anslutningen till den alternativa världen av kinkar och fetischer. Denna webbplats kommer aldrig att göra dig besviken. Du kan göra många saker på webbplatsen, från att leta efter en partner för att njuta av ditt sexuella äventyr, eller så kan du antingen skanna igenom de videor som redan är publicerade på webbplatsen.

Fullständig granskning av Alt.com här.

FÖRDELAR:

 • Stöder tio språk
 • Du kan ladda upp videor eller göra direktuppspelning
 • Säkerhet och säkerhet för privat information
 • Massor av aktiva medlemmar under hela dagen
 • Gratis medlemskap tillgängligt
 • Säker webbplats

CONS:

 • Ingen Android -app är tillgänglig
 • Profilering kan vara tråkigt
 • Förekomst av falska profiler

# 3 - BDSMDate

bdsmdate.com

Visst, smisk känns så härligt bra. Här i BDSMDate kan du hitta tusentals män och kvinnor som älskar smutsigt och kinky sex. Njut av nöjet att skicka flirtiga meddelanden till din framtida slav när du tittar på livestreamande videor. Lyckligtvis kan du vara anonym på denna webbplats eftersom registreringsprocessen inte innehåller några påträngande frågor eller konfidentiella detaljer. Även om webbplatsgränssnittet har likheter med den andra webbplatsen är det väldigt öppet och visar några mobilvänliga alternativ.

BDSMDate recension här.

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen har amerikanska och brittiska versioner
 • Registreringen är gratis
 • Fokuserar på lokala kinks och BDSM
 • Fler kvinnliga medlemmar jämfört med män

CONS:

 • Alla medlemmar vill knulla
 • Återkommande automatisk betalning

# 4 - tinder

tinder

Tinder är en sexdejtingsapp som låter dig använda dess funktioner gratis. Flera av dess funktioner och tjänster som andra dejtingappar tillhandahåller för ett pris; i Tinder är alla dessa gratis. Såsom att skicka meddelanden, ladda ner, ladda upp foton och hitta närliggande medlemmar är alla tillgängliga gratis.

På grund av detta fick appen mer än en miljon prenumeranter över hela världen. Därmed öppnar det också chansen att hitta matcher snabbare. Dessutom är många av dess medlemmar intresserade av avslappnat nöje och aktiviteter. Så om sex, flört och vardagliga affärer är vad du gillar. Visst kan du hitta allt här på Tinder -appen.

FÖRDELAR:

 • Matchmaking-systemet använder platser
 • Gratis sändning av meddelanden
 • Gratis uppladdning av foton
 • Alla medlemmar har gratis videosamtal
 • Det finns miljontals medlemmar att kolla in
 • Aktiva medlemmar är höga varje dag
 • Mycket lätt att använda
 • Snabb registreringsprocess

CONS:

 • Vissa människor svarar inte på meddelanden
 • Har bara 100 swipes om dagen

# 5 - Bondage.com

bondage.com hemsida

I motsats till bilden som webbplatsen projicerar har den en avslappnad och vänlig gemenskap. Bondage är en del av det större Friend Finder -nätverket. Som sådan är du säker på att webbplatsen är väl underhållen och är en legit webbplats. Den har ett ganska anständigt antal medlemmar, men trots att den inte är lika stor som sina andra konkurrenter är de flesta av medlemmarna aktiva. Du kan se i Bondage Club där medlemmar interagerar i sitt forum och delar personliga erfarenheter och åsikter.

På Bondage.com kan du gå med i mer än 300 samhällen med olika BDSM -intressen. Ange bara dina sexuella preferenser, så hjälper systemet dig att hitta de bästa grupperna att gå med i. Denna webbplats är öppen för singlar, par, raka, homosexuella eller lesbiska. Du kan också använda chattrum och snabbmeddelanden för att enkelt kommunicera med människor med samma knän och platser.

FÖRDELAR:

 • Exklusivt för personer som är intresserade av BDSM
 • Användarvänligt bland nybörjare
 • Sökning och anslutning till specifika fetischgrupper är tillgängliga
 • Regelbundna uppdateringar på bloggar och forum
 • Aktiva och stödjande medlemmar

CONS:

 • Kräver registrering när du vill se fullständiga profiler
 • Meddelanden är endast för betalt medlemskap

# 6 - XDating

XDating hemsida

XDating, en unik sexdejtingsajt för varje vuxen. Visst är det det bästa sättet att hitta sexuella partners, uppkopplingar och avslappnade relationer. Så, om du gillar allvarliga långsiktiga kontakter eller hittar din själsfrände, passar XDating säkert din smak. Genom att registrera dig på webbplatsen ger det dig tillgång till obegränsade funktioner. Att hitta attraktiv och sexuellt intresserad precis som du är faktiskt tillgänglig här. Alla roliga samhällen för olika kvinnor och män från olika delar av världen upplevs enkelt på XDating -webbplatsen.

Hel XDating -recension här.

FÖRDELAR:

 • Det har Dating Center som hjälper användare att hitta matchningar snabbare
 • Processen att skapa en profil är snabb
 • Du kan fritt välja de detaljer du vill dela i din profil
 • Det finns olika alternativ för chatt
 • Utmärkta fördelar för premiummedlemmar
 • Registrering är gratis och enkelt
 • Organiserad webbdesign
 • Massor av användbara funktioner finns tillgängliga

CONS:

 • Avgifter för premiummedlemskap är dyra
 • Det finns falska profiler rapporterade

# 7 - FootFetishDating

fotfetischdating

FootFetishDating.com har funnits i tio år, och under den långa perioden har det samlat mer än en miljon individer som är intresserade av vackra fetischbegär och olika typer av fotspel. Så om du älskar fotfetisch har du verkligen utmärkta möjligheter här.

Du hittar många profiler av kvinnor som älskar att flagga med sina söta fötter och sexiga tår på denna webbplats. Medlemmar älskar att dela bilder av sig själva i heta stiletter eller gå barfota - någon fotfetischist skulle känna sig nöjd. Gå med i plattformen för fetischdating, så blir du inte besviken.

FÖRDELAR:

 • Det finns inga bedragare på plattformen eftersom den blockerar alla konton oavsett deras unika adress

CONS:

 • Det går inte att ladda upp video
 • Det finns ingen videochatt tillgänglig

# 8 - Flingster

flingster

Flingster är en sexdejtingsajt som tillåter singlar över hela världen att ansluta sig och njuta av att ha sex. Medan registreringsprocessen är enkel, gör webbplatsens exklusiva funktioner hela upplevelsen tillfredsställande. Dessutom, jämfört med andra sexdejtingsidor idag, är Flingster gratis. Andra unika funktioner kräver dock ett betalt medlemskap för att få åtkomst.

Här är en Flingster -recension.

FÖRDELAR:

 • Öppen för alla typer av sexualitet och kön
 • Du kan använda en anonym identitet
 • Gratis registrering och använder en enkel process
 • Enkel webbdesign och inte irriterande

CONS:

 • Vissa medlemmar har rapporterat falska konton

# 9 - BDSMSinglar

bdsm singlar

BDSM Singles har ett lättanvänt gränssnitt. Sajten är för singlar som letar efter ångande BDSM-sessioner med andra likasinnade. Det har inte många medlemmar ännu, men det levererar vad de lovar ändå. Webbplatsalgoritmen rekommenderar matchningar baserat på din plats. Det erbjuder en gratis provperiod för dem som inte är övertygade om dess effektivitet ännu.

BDSM Singles är en möteswebbplats för BDSM-singlar att interagera och mingla. Det händer verkligen en massa saker när du först kommer till inmatningssidan. BDSMSingles.com har en fusion av röda och svarta raunchy nyanser. Den upptäcker omedelbart din IP-adress och visar heta singlar i ditt område.

FÖRDELAR:

 • Många människor söker efter dominerande / mästare
 • Den har en "Little Black Book" -funktion för att lagra kinky människor
 • Gratis provperiod
 • Den snabba och enkla registreringsprocessen
 • De blir av med falska profiler omedelbart

CONS:

 • Massor av irriterande annonser

# 10 - Instabang

instabang-funktioner

I Instabang samlas alla likasinnade och uppfyller ett yttersta mål: att ansluta och ordna sexdatum. Denna webbplats är verkligen noggrant byggd för att ge medlemmar en stor arbetsbelastning via sitt lovande snabba stöd för att få en bekväm tillfredsställelse av sina sexuella behov. Därför, om du söker efter avslappnade förbindelser och vänliga interaktioner med vuxna, är Instabang en webbplats du måste besöka. Deltagarna skulle också aldrig möta problem med att hitta en jävla kompis från sitt stora utbud av sexiga damer.

Klicka för en fullständig recension av Instabang.

FÖRDELAR:

 • Gallerier är tillgängliga för visning
 • Icke-engelsktalande kan använda andra språk som finns på webbplatsen
 • Du kan använda “säkert läge” för att suddiga bilder i allmänna utrymmen
 • Noggrann sökning kan ske genom ett avancerat sökfilter
 • Webbplatsens design är enkel att använda
 • Du kan förhandsgranska videor innan du betalar

CONS:

 • Du måste betala för medlemskap innan du kan skicka ett meddelande
 • Några rapporterade falska konton

# 11 - Foster

Foster

Fetster är en plats för både BDSM-nybörjare och proffs. Webbplatsen är bara en fristad för alla saker BDSM. Om du checkar in på webbplatsen kommer du att märka hur mycket information som finns om BDSM. Du kommer säkert få mycket information om knäck och BDSM som du aldrig förväntar dig och kommer aldrig att lära dig i andra vanliga medier. En annan finaste sak med den här webbplatsen är att den är helt gratis. Du kan vara en del av dess gemenskap utan att spendera ett enda öre.

FÖRDELAR:

 • Mycket informativ
 • Helt gratis
 • Accepterar gemenskapen

CONS:

 • Designen kan använda en viss uppgradering
 • Ingen realtidsfunktion
 • Medlemmar är inte lika många som andra liknande webbplatser

# 12 - MatchBDSM

MatchBDSM

MatchBDSM -webbplatsen är en av de bästa och kända bondage -webbplatserna idag. Det tillgodoser BDSM -livsstil och hjälper människor att hitta lämpliga matchningar att njuta av. Du kan också söka efter kinky singlar och få ihop med medlemmar baserat på plats. Dessutom är sökfunktionen helt gratis att använda. Så vilken stad du än befinner dig i kan du hitta den lämpliga BDSM -partner du vill ha.

FÖRDELAR:

 • Den har riktlinjer för medlemmar för att upprätthålla säkerhet och säkerhet när de möts
 • Webbplatsen är gratis att använda
 • Det sammanför människor med gruppchatt
 • Prisvärd pris för medlemskap

CONS:

 • Irriterande popup-fönster för att uppgradera medlemskapet

Avslutande tankar

Om du är säker på att ge dina dolda önskningar en chans att äntligen komma ut och prova några bisarra sexuella preferenser, är Fetish.com en absolut gåva för dig! I allmänhet kände vi att Fetish.com är ett fantastiskt ställe att gå online för att träffa människor som delar liknande fetischer, tvångstankar, fantasier och exotiska knäckar. Det är just där individer träffar vänner och bekanta, deltar i olika sexuella nöjen eller deltar i olika aktiviteter.

Utöver detta kan alla medlemmar få tillgång till tjänster gratis och initiera interaktion inom gemenskapen utan att behöva betala något. Faktum är att dess premiummedlemskap är rimligt prissatt jämfört med vad du vanligtvis spenderar på andra dejtingsexwebbplatser. Visst kan Fetish.com vara precis vad du letar efter om du letar efter en mer varm och accepterande plattform för att dela dina mest uttalade sexuella fantasier. Om du håller med mig, så antar jag att vi ses där snart!

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början