Uppdaterad: 17 juli 2024

Swingtowns

& 11 TOPP Swinger dejtingsajter som Swingtowns.com

Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com

SWINGTOWNS

När det gäller kön kan flera personer känna till ordet svängande. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka sexkvaliteten och kvantiteten eller helt enkelt för att krydda saker i sängen, snarare än den traditionella. Rapporter säger att det fungerar som ett hälsosamt utlopp för sexuell nyfikenhet och stärker relationerna ytterligare.

Tillbaka i historien var swingers vanligtvis ett konfidentiellt samhälle och människor möts genom de köpta dejtingstidningarna. På grund av det tekniska med traditionella swingers tar möten en enorm tid att skriva brev och skicka bilder innan ens möten äger rum. I nuvarande tillstånd invaderar dock swingers successivt mainstream på grund av den bekvämlighet som tillhandahålls av Internet.

Introduktion ... The SwingTowns!

Att se många klubbar, kongresser, orter, fester och webbplatser avsedda för swingers är det lätt att säga att de verkligen finns överallt. Gradvis öppnar människor sig fritt för livsstilen och ger en smak av den utsökta glädjen. Med bara några få klick kan du hitta tusentals webbplatser för swingers. Dessutom kan användare till och med göra försökning för att begränsa specifika matchningar av dina preferenser, antingen beroende på ålder, plats och många fler.

Medan det finns ett ökande antal swingers just nu, är det största problemet som människor för närvarande står inför dilemmaet om online swinger dejtingsajter på Internet är äkta eller bara en massa bedrägerier. Bra, det finns en som har funnits sedan 1999, den tid då online-swinger-webbplatser slog jackpotten och blev en världsomspännande trend, så var det också SwingTowns.

För att spåra sin historia började webbplatsen med en plattform för anslagstavla som rymmer vaksamma vuxna en plats att samla, kommunicera, bjuda in och andra trevliga saker. För närvarande har Swingtowns blivit en snabbt blomstrande webbplats med ett stort antal medlemmar. Här kan du träffa alla typer av människor och välkomna alla fritt.

Navigera på webbplatsen

Det är uppenbart hur många webbplatser på internet idag som ger falska löften om de funktioner och tjänster det kan erbjuda. Men låt dig inte luras. Jag vet att du är smartare än så. Överväg att registrera dig för Swingtowns webbplats som utan tvekan levererar exakt vad du behöver.

Till att börja med skapar webbplatsens unika utseende en mer sofistikerad och pålitlig känsla. Den använder funktioner som möjliggör enkel och bekväm navigering. Man behöver inte ha IT-expertis eller relaterade färdigheter för att enkelt surfa på webbsidan. Med en grundläggande kunskap om internetutforskning kommer du säkert att ordna en anslutning. Utöver dessa använder SwingTowns två olika sätt att njuta av och uppskatta funktionerna. En är gratis baskonto, och den andra är premiumkonto. Det senare har bättre funktionsfördelar.

Dessutom finns det på webbsidan ett avsnitt som heter "Action" där gränssnittet har liknande utseende och funktionalitet som ett Facebook-nyhetsflöde. Medlemmar på webbplatsen lägger upp bilder och statusuppdateringar, och man kan se andra medlemmars uppdateringar när du följer dem. Det finns ett liknande avsnitt som är avsett att visa upp trendiga inlägg på webbplatsen. Den avancerade filterfunktionen i detta avsnitt gör det möjligt för medlemmen att begränsa inlägg inom en närliggande plats.

När jag navigerar igenom webbplatsen finns det många alternativ som människor kan njuta av, inklusive Polyamory Finder och Threesome Finder. Singlar matchas också automatiskt till andra medlemmar efter preferenser och platser, vilket ger dem den mest bekväma och snabbaste swingerupplevelsen. Sidan beskrivs i förhållande till Facebook och använder kommunikationsverktyg som e-post, videosamtal och snabbmeddelanden som ger medlemmarna en stor möjlighet att engagera sig och bli aktiva.

Kontrollera kvaliteten på deras profiler

Kontot på SwingTowns som du bygger måste vara speciellt och sticker ut. Profilerna ska innehålla korrekt information för att skapa komfort för plattformens administratörer att exakt ge dina önskade matchningar. Det bör finnas en tydlig bild av dig själv i kontot och motstå att använda suddiga bilder. Viktigast, kontrollera att alla önskade egenskaper och attribut ingår för att öka automatisk matchning och hjälpa dig att hitta par.

När du skapar ett konto i SwingTowns är det en viktig faktor jag ökar ditt rykte och tilltalar publiken. Det betyder inte nödvändigtvis att profiler ska vara mycket kvalificerade och utbildade för att presentera en tilltalande känsla, men en sexig bild och fullständig information ger definitivt en anständig mängd visningar. Detta är webbplatsens skapares främsta intresse, är att uppmärksamma andras uppmärksamhet på din och göra matchningen och swingerupplevelsen enklare och roligare.

Gå upp och registrera dig för den bästa swingerupplevelsen!

Jag kommer inte bli förvånad om du funderar på att registrera dig på SwingTowns. Processen kommer inte att överväldiga dig på något sätt och tar bara otroligt snabbt. Fördjupade frågor om dig själv ingår inte i registreringsprocessen och ber vanligtvis bara om flera bakgrundsinformation och kort beskrivning. SwingTowns webbplats fick också ett Facebook-liknande system för att skicka profilbilder, så det här steget förväntas bli mer bekant och enkelt. Ungefär tar besökare som registrerar sig för den här webbplatsen cirka tio minuter.

Dessutom, på den här webbplatsen är foton ett avgörande element som utgör hela din swingerupplevelse framgång eller misslyckande. Bilder är din mest värdefulla ägodel och ett sätt för andra medlemmar att få en glimt av ditt fysiska utseende. Det är bäst att ladda upp flera bästa bilder, så att andra märker dig och kan vara intresserade. Detta är den bästa metoden för att visa intresse för att ansluta, och alla dessa är en del av registreringsprocessen.

SwingTowns håller det riktigt

För att hålla saker verkliga inom plattformen använder SwingTowns en speciell funktion som visar "validerat" på sina konton. Du kanske märker detta när du utforskar webbplatsen för första gången. Detta säkerställer att de skapade kontona är validerade och verkliga. Den "validerade" försäkringen kan endast förvärvas från verifiering och validering av en annan medlem av SwingTowns. När en medlem väl fått förtroendet för en annan medlem, kan det ske via online-möten eller verkliga anslutningar, de andra medlemmarna kommer att ge "validerad" status.

Med tiden kommer medlemmarna med ett pålitligt rykte naturligtvis att valideras som en del av webbplatsens dynamiska community. Genom implementeringen av ett peer-baserat valideringsförfarande behåller SwingTowns-webbplatsen sin renhet och äkthet. Medlemmar blir deras polis och rapporterar misstänkta troll och falska konton. Administratörer kommer att genomgå rapporter för granskning och så småningom kan eller kanske inte förklara permanent utvisning från webbplatsen.

Speciella nyckelfunktioner

 • Action!

Action är inte ett verb, snarare ett avsnitt på SwingTowns-webbplatsen som använder liknande stil och funktionalitet för ett Facebook-nyhetsflöde. Du får uppdateringar via nyhetsflödet på medlemmar du har anslutit till eller gillat. Du kommer också att få uppdateringar och inlägg från personer i allmänhet inom din lokala region när du uppmanar systemet. Det bästa med den här funktionen är att den kan anpassas ytterligare enligt olika kriterier inklusive kön, ålder, gillar, önskemål och andra preferenser.

 • Kinks

SwingTowns är en perfekt plats för personer som är särskilt intresserade av kinks. Det finns massor av människor som hoppas varje dag att vara den accepterande stämningen på den här webbplatsen när de omfamnar kinkster-samhället. Det är verkligen fyllt med par, singlar och grupper av människor som är angelägna om att utforska deras kinky sida. Vissa ägnar sig åt sensuell BDSM, fetischspel, träldom och någon typ av Fifty Shades of Grey underhållning. Alla är närvarande här!

 • polyamory

Att leva i en icke-monogam livsstil accepteras öppet i SwingTowns. Den polyamory delen av plattformen ger en plats för medlemmar med specifika livsstilar att följa och träffa andra intressanta par, singlar och polycule som delar en liknande nyfikenhet i polyamory, alternativa relationer och icke-monogami. Varje dag söker medlemmarna aktivt och engagerar sig i dessa plattformar. Inga tråkiga stunder slösas någonsin bort i att hitta äkta kontakter och vänskap.

 • Individuell Finder

Sökningsalternativet på SwingTowns webbplats kan hjälpa enskilda medlemmar att hitta deras perfekta matchning. Detta system kallas individuell sökare, där det kan matcha dig exakt med individer, par och många andra alternativ. Valet beror på valda kriterier. Individuell sökare är extremt enkel och enkel att använda och bör inte orsaka några problem även för nybörjare.

Hotwifing: The Sizzling New Trend Sweeping Swingtowns!

Låt oss nu prata om en av de hetaste trenderna i Swingtowns — Hotwifing. Den här typen av relation vinner popularitet, och det är lätt att se varför det har varit ett snack i Swingtowns. Till skillnad från att gunga eller cuckolding innebär hotwifing att hustrun har sexuella upplevelser med en kille eller några, ofta med sin mans entusiastiska stöd.

Du kanske ifrågasätter varför någon skulle vilja dela sin partner så här, men fördelarna är otroliga. För det första tillåter det massor av självutforskning och personlig tillfredsställelse när par navigerar gränserna och dynamiken i deras unika relation. Att se din fru njuta av någon annan kan vara en kraftfull tur-on, och uppmärksamheten och lusten från andra män kan vara oerhört stärkande för frun.

Visst, fler och fler par hoppar ombord med denna livsstil, och Swingtowns är det perfekta stället att börja din resa. Jag har redan sett många framgångsrika hotwife-livsstilar på den här sidan, och det är inte ens chockerande, eftersom jag vet att Swingtowns har en massa resurser som hjälper dig att navigera i denna spännande livsstil. Det väcker inte bara ditt självförtroende, det kryddar också ditt sexliv och hjälper dig att utforska dina djupaste önskningar. Lita på mig; du kommer inte bli besviken.

Ta en promenad på den galna sidan och öka ditt spel med Swingtowns Hotwifing

Letar du efter riktlinjer eller råd om hotwife-livsstilen? Tja, låt oss säga att skur kanske inte är den bästa idén om du letar efter en realistisk skildring. Porr kan vara kul och allt, men det är definitivt inte det verkliga livet. Men frukta inte, för Swingtowns är alltid här för att ge en hjälpande hand (eller andra kroppsdelar) när du navigerar i den vilda och underbara världen av hotwifing.

Först till kvarn, låt oss reda ut en vanlig missuppfattning: en hotwife är inte en situation som passar alla. Du behöver inte bära en specifik typ av underkläder eller klackar för att betraktas som en "hotwife". Anta att du är bekväm och sexig i dina sweatshirts eller yogakläder; rock som ser självsäkert ut! Nyckeln till denna livsstil är att känna sig bemyndigad och trygg i din sexualitet.

Föreställ dig "hotwifing" som ett skådespelarjobb, där sexet är verkligt, och önskningarna är äkta, men du får kliva utanför ditt vanliga jag och utforska en ny sida av dig själv. Det handlar om att uppfylla de där smutsiga önskningarna som massor av människor är rädda för att agera på, men du får unna dig på ett samförståndsfullt och säkert sätt. Och låt oss vara ärliga, vem älskar inte lite rollspel i sovrummet?

Så om du är intresserad av hotwifing är det utan tvekan en idealisk flykt så länge alla inblandade är ombord. Och var kan du gå för att hitta likasinnade individer som delar din sexuella nyfikenhet? Det stämmer, Swingtowns. Låt oss omfamna skönheten med hotwifing och allt det nöje det kan ge. Kom ihåg; det finns inget rätt eller fel sätt att utföra det så länge alla inblandade är nöjda. Ta en risk, lämna din komfortzon och upplev spänningen med hotwifing med Swingtowns som guidar dig varje steg på vägen.

Kundsupport och säkerhet för Swingtowns

Webbplatsen är alltid tillgänglig för alla medlemmar. När du stöter på problem med att navigera på plattformen, ansluta och andra webbplatsrelaterade problem är deras supportteam rimligt tillförlitligt i denna fråga. Du kan komma i kontakt med dem via den officiella e-postadressen [e-postskyddad] och säkert kommer du att ha den bästa upplevelsen att lösa dina problem. Webbplatsen uppmuntrar sina medlemmar att alltid rapportera alla problem de kan stöta på. På detta sätt kan administratörerna av SwingTowns förbättras och ge en bättre användarupplevelse för alla.

Å andra sidan är säkerhet en administrativ administratörs högsta prioritet som en autentisk webbplats för swingers och hookups. Bedrägerier och skräppost har ingen plats på den här webbplatsen, och det kan säkert bevisas genom de många positiva recensionerna av webbplatsen över internet. Utan tvekan innebär det att anslutning som medlem måste komma utan rädsla eller irritation från bot-meddelanden. Genom att använda avancerade säkerhetssystem och metoder skyddar webbplatsen rättigheterna till integritet bland medlemmarna.

Gratis eller Premium: Vilket är bäst?

 • gratis medlemskap

Alla nyfikna på plattformen kan starta testperioden som bara går inom 7 dagar. Användare skulle senare besluta att bli en gratis kontomedlem eller en betald medlem efter att testperioden löper ut. Som nämnts ovan är ett premiumabonnemang ett perfekt sätt att dra nytta av webbplatsens funktioner på grund av den obegränsade funktionaliteten hos plattformen som är tillgänglig för betalda medlemmar.

Var inte rädd om du väljer ett gratis konto, men det är viktigt att komma ihåg att användarna kan dra lite nytta av dess gratisversion. Användare utför bara enkel sökning och kontroll mestadels på konton och bilder av andra medlemmar. Det är också möjligt att skapa och ladda upp bilder. Ändå begränsas det när användare försöker starta en konversation med andra medlemmar. Förutom dessa har användarna inte fördelen att gå längre. Således uppmuntras användare att överväga ett premiummedlemskap för att uppleva och använda de fantastiska tillgängliga funktionerna.

 • Betalt medlemskap

Med betalkonton finns det många åtgärder, aktiviteter och funktioner som användare kan använda. Det finns inga begränsningar för att använda alla funktioner på SwingTowns webbplats. Du kan nå ut och komma i kontakt med andra medlemmar direkt och skicka meddelanden till dem direkt. Videochattar är också tillgängliga att använda, särskilt för dem som söker ångande live action. Den här funktionen är den mest eftertraktade på denna webbplats enligt användare.

Dessutom höll SwingTowns webbplats evenemang som betalade medlemmar kan delta i ofrivilligt. Du kan dela dina tankar och få närmare kontakter med andra medlemmar. Utan tvekan kan betalt medlemskap göra många alternativ och funktioner perfekt när det gäller att söka kopplingar och swingerarrangemang. Vanligtvis betalar användare av den här webbplatsen för medlemskap efter att ha använt en provperiod på grund av hur bra det kan göra swinger-livsstilen mer värdefull och enkel.

Fördelar och nackdelar med SwingTowns

FÖRDELAR:

 • Webbplatsen är äkta och har en genuin gemenskap av polyamorister och swingers
 • Garanterade verkliga fester, evenemang och möten
 • Medlemskapsavgiften är överkomlig
 • Det har skapat ett rykte sedan 1999
 • Medlemmarna är aktiva varje dag och garanterar att möten och matchning sker
 • Webbplatsen är garanterad legitim och har stram säkerhet för medlemmarnas integritet och data
 • Gratis medlemskap är tillgängligt
 • Test för en betald prenumeration är tillgänglig för att inledningsvis uppleva funktionerna och fördelarna innan du betalar

CONS:

 • Gratis konton kan inte använda några kommunikationsfunktioner på webbplatsen
 • Andra medlemmar ger inte information om sina profiler

11 bästa Swinger dejtingsajter som liknar Swingtowns.com:

# 1 - Adultfriendfinder.com

Adultfriend

En ansedd webbplats för dejting, AdultFriendFinder har konsekvent bevisat sina tjänster och funktioner för alla sina massiva medlemmar över hela världen. Sedan 1996 erbjuder webbplatsen en plats för människor som bedriver avslappnade kontakter, kopplingar och sexuella möten. Genom webbplatsens kommunikationsverktyg inklusive chattrum, livekameror och massiva vuxenvideor gör hela den avslappnade upplevelsen och engagemanget mer effektivt och bekvämt.

AdultFriendFinder har mer än 30 miljoner besökare varje månad och har en stor publikbas främst i Kanada, USA och Storbritannien. Med dessa rankas webbplatsen alltid på toppen bland andra ansedda dejtingsajter.

Kolla vår fullständig recension av Adultfriendfinder här.

FÖRDELAR:

 • Ett pålitligt och stort antal medlemmar
 • Använder olika kommunikationsfunktioner, upptäcktsmöjligheter och interaktiva frågor
 • Använder avancerat sökalternativ för att filtrera användarnas specifika preferenser efter önskemål
 • Direktuppspelning är tillgänglig
 • Sexvideor för vuxna är tillgängliga med olika innehåll och teman
 • Gruppchattar med livekameror är aktiva
 • Enkel upptäckt av medlemmar på grund av avancerad sökning

CONS:

 • Gratis konto har
 • Allvarligt begränsat alternativ för gratis medlemskap

# 2 - Ashleymadison

ashleymadison

När det gäller avslappnade relationer och mogen dejting har Ashley Madison funnits sedan 2001 som en ledande webbplats. När du är i en tråkig relation eller försöker komma ur den traditionella stilen av äktenskapliga förhållanden, kanske denna plats är perfekt för dig. Alla typer av sexuella relationer är tillåtna här och det görs ännu bekvämare genom de ovillkorliga tjänsterna och funktionerna.

Medlemmar kan delta i erotiskt nöje med flera användare över hela världen. Ashley Madison införlivar dessutom medlemmarnas åsikter och de allt mer utvecklade livsstilsförväntningarna för att gradvis utveckla sin webbplats. Det är därför Ashley Madison har varit en toppspelare till denna dag, mitt i den tuffa online dating-affären.

Snarare om AshleyMadison här.

FÖRDELAR:

 • Det har stora medlemmar över hela världen
 • Registreringen är gratis och använder enkla steg att följa
 • Medlemmar kan fritt ladda upp diskreta bilder på webbplatsen
 • Webbplatsen har ett tätt säkerhetssystem som möjliggör strikt skydd av medlemmarnas känsliga data
 • Appversionen är tillgänglig för nedladdning via App Store och Google Play

CONS:

 • Detaljerad information om konton tillhandahålls ibland inte av användarna

# 3 - fuckbook

jävla bok

En perfekt webbplats för avslappnade relationer och sex-kopplingar heter FuckBook. Här får du möjligheter att hitta swinger-möten, sexdatum och många fler. Detta är bekvämt för personer som söker ett förhållande utan strängar så snabbt som möjligt. Från namnet på den här webbplatsen vet du exakt vad du går in när du bläddrar igenom plattformen. Gränssnittet och funktionerna i FuckBook är enkelt och bekvämt, jämfört med andra swinger dejtingsajter på internet.

Checka ut Fuckbook och dess alternativ här.

FÖRDELAR:

 • Profiler som skapats är många
 • Webbplatsen har en design som är lätt att navigera och använda
 • Registreringen går snabbt och omedelbart
 • Medlemskap är överkomligt men med många fördelar

CONS:

 • Det finns irriterande annonser på webbplatsen

# 4 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

FriendFinder-X har skapat sig ett namn inom dejtingsajter för swinger. Det är populärt att erbjuda underhållning och en grupp välkomnande medlemmar. Dom och kritik har inget utrymme inom denna zon. Alla medlemmar kan fritt göra vad de vill och nå ut till andra utan bekymmer.

Så om du är ute efter en trekant, swingers, orgie, hookups, kinks och många andra, då FriendFinder-X är perfekt för dig. Med över 1.2 miljoner besökare varje månad blir de flesta officiella medlemmar. Faktum är att det finns många människor runt på webbplatsen som aktivt söker tillfälliga möten och du är ute efter en fantastisk behandling.

FÖRDELAR:

 • Sorterar automatiskt videor, medlemmar och foton efter trend och hethet
 • Avancerad sortering och filtrering är tillgänglig
 • Medlemmar kan anpassa sin profil i stor utsträckning

CONS:

 • Kommunikation med andra medlemmar är endast för premiummedlemmar
 • Videor, chattar och skicka presenter för att få ett pris

# 5 - flirt.com

flirtcom

Swingers, par och singlar över hela världen skvaller om en webbplats som heter Flirt.com. Denna webbplats erbjuder ett brett utbud av gratis funktioner som hjälper till att tjäna sina medlemmar för att uppnå sexuella drömmar och relationsmål. Att registrera sig är inget besvär för någon eftersom webbplatsen använder en enkel, snabb och okomplicerad process. Det finns över en miljon medlemmar som är aktiva här varje månad och söker av olika skäl, mest naturligtvis om sex.

Enligt sin databas har den mer än sjuttio miljoner konton skapade på den här webbplatsen och det blir säkert trångt. Ändå söker den snabbare och garanterat. Webbplatsen försäkrar att alla tillgängliga funktioner här är exklusivt gratis att använda och inga extra dolda avgifter som du kan stöta på i framtiden. En premiumprenumeration kan dock ge användarna fördelen att visa sig mer ovanpå sökresultaten.

FÖRDELAR:

 • Gratis användning av alla funktioner
 • Webbplatsens layout är ren
 • Chattalternativen är flera
 • Appversionen är tillgänglig för nedladdning

CONS:

 • Garantipolicy är inte tillgänglig

# 6 - Swinger livsstil

swingerlivsstil

Mottoet för Swinger Lifestyle-webbplatsen kan jämföras med Swingtowns. Det är mer än en typisk dejtingsplattform för här har medlemmarna möjlighet att lära sig om livsstilen innan de dyker in i avslappnade sexmöten. Detta är fördelaktigt bland nybörjare eftersom de kommer att få en heltäckande förståelse och förväntningar på svängning. Informationen i Swinger Lifestyle inkluderar ordböcker, drycker och vad som helst.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar är aktiva varje dag
 • Händelser är tillgängliga och planerade i större städer som ingår på webbplatsen
 • Det finns över 16 miljoner medlemmar registrerade runt om i världen
 • Varje månad finns det mer än fem miljoner besökare över hela världen

CONS:

 • Premiummedlemmar kan bara använda meddelanden
 • Att använda Facebook som registreringsalternativ är inte tillgängligt

# 7 - SwingerSocial (nu Altplayground.com)

SwingerSocial

Antingen är du nybörjare eller veteran swinger, SwingerSocial har precis den exakta funktionaliteten för dig. På den här webbplatsen kommer du att bevittna riktiga swingers att spela. Alla är öppensinnade och kritik finns inte på deras vokabular. Komma i kontakt med andra medlemmar och ordna lokala datum för en trekant, orgie eller romantisk sex. Allt du behöver göra är att ange en giltig e-postadress när du registrerar dig och du är redo att gå. SwingerSocial-webbplatsen har ett enkelt, men ändå fräscht gränssnitt som gör det möjligt för människor att navigera på webbplatsen utan problem.

Webbplatsen i sig har nu gått samman med AltPlayground.com.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar kan bygga chattrum för att kommunicera med andra medlemmar via video- eller röstchattar
 • Mobilversionen är tillgänglig och fungerar bra
 • Sexiga och erotiska fotogallerier är tillgängliga för visning

CONS:

 • Ingen återbetalningspolicy för betalt medlemskap
 • Swingers inom Kanada och USA är mer fördelaktiga på denna webbplats

# 8 - SpicyMatch

SpicyMatch

SpicyMatch-webbplatsen är känd för sitt nöje, information, gratis och underhållning, och ger swinger-communityn en toppvärme. Med hjälp av ett gratis konto kan medlemmar navigera i alla funktioner på webbplatsen och hitta par, singlar och grupper i ett evenemang eller fester för swingers.

SpicyMatch ger medlemmarna friheten att hålla sina kontos innehåll offentligt eller privat. Vissa människor känner sig kanske inte bekväma att hålla saker ute för andra att se. Framför allt försäkrar valideringssystemet på webbplatsen alla dess medlemmar att bedragare inte får locka runt. Denna webbplats byggdes av grundarna för att endast ge plats för swinger-livsstilen.

FÖRDELAR:

 • Forum för swingers finns tillgängliga
 • Registreringen går snabbt och enkelt
 • Mobilappen är tillgänglig för nedladdning
 • Funktionerna är olika och hjälpsamma
 • Många medlemmar är aktiva varje dag
 • Det är lätt att hitta medlemmar av liknande intressen

CONS:

 • Det finns funktioner tillgängliga på webbplatsen som endast betalade medlemmar kan komma åt

#9 - Swingles.com

svänger

En kvalitetssida som innehåller omfattande verktyg och funktioner för swinger-livsstilen har kommit hit. Swingles har tusentals medlemmar och har singlar, par och swingers möjlighet att utforska swinger livsstil utan dom. Det har en snabb och enkel registreringsprocess och ditt konto är klart. Om du känner dig obekväm med att visa dig själv online, ger webbplatsen ett alternativ att gå i osynligt läge och ladda upp sexiga bilder. Det kan bara ses av andra medlemmar enligt inbjudan från kontoägaren.

FÖRDELAR:

 • Massor av medlemmar som är intresserade av att svänga
 • Chattrum och livechatt är tillgängliga

CONS:

 • Nybörjare på webbplatsen kan först hitta webbplatsen förvirrande

# 10 - MilfaHolic

milfaholic

Om du vill ha sex är Milfaholic-webbplatsen helt enkelt perfekt för dig. Borta är de dagar där du måste gå med på webbplatser och låtsas att du söker kärlek och romantik när du verkligen ville ha något för att göra dig cum. Att vara medlem i denna gemenskap får du friheten att vara den du är och vad du vill göra. Med hjälp av alla tillgängliga funktioner på webbplatsen är det enkelt och snabbt att ansluta till en sexig milf.

FÖRDELAR:

 • Stor bas av medlemmar
 • Frågorna är bra och hjälp i engagemang
 • Avancerade filter är tillgängliga för att göra upplevelsen bekvämare

CONS:

 • Irriterande annonser

# 11 - Älskar Voodoo

lovevoodoo

Love Voodoo är en swinger-webbplats och en social medieplattform på en gång och är en enda plats för swingers och personer som är intresserade av sex och swinger-livsstil. Detta är ett utmärkt tillfälle för människor att navigera i sina sexuella drifter och uttrycka sexuell spänning hela vägen. Medlemmar här är lättsamma och söker aktivt lite ångande underhållning. För nya besökare eller medlemmar ger webbplatsen en bedömningsfri miljö till alla dess medlemmar, så du behöver inte oroa dig för att doppa tårna. Framför allt är all känslig information och betalningstransaktioner säkra och säkra.

FÖRDELAR:

 • Engagera och kommunicera med riktiga swingers
 • Erfarna och amatörsvingare är välkomna
 • Den gratis versionen har åtkomst till de flesta av dess funktioner

CONS:

 • Webbplatsdesign är gammal och kan vara förvirrande att navigera

Slutsats

Inom området för icke-monogami kan swinger-livsstilen vara svårt att hitta, eftersom majoriteten av de vanliga dejtingsajterna mest riktar sig till traditionella relationer och kopplingar för singlar. Det är lite av en utmaning att hitta människor med liknande intressen. Tack och lov kommer innovationerna som sker varje dag, fler och fler webbplatser med nischer avsedda för swinger-sex kommer till rampljuset.

Dessa webbplatser som nämns ovan sparar mycket tid och ansträngningar för att hitta den perfekta platsen, särskilt när du befinner dig i ditt mest hektiska schema. De ger den säkraste platsen för att uttrycka och utforska swinger-livsstilen utan rädslan för att bli dömd och kritiserad. Alla användare är öppensinnade och engagerar sig gärna i erotiska möten. Vissa webbplatser kan erbjuda betalda prenumerationer medan andra inte gör det. Oavsett vad det än är, är allt värdefullt.

Om du verkar vara förvirrad, här är mina tre bästa personliga val förutom Swingtowns.com:

# 1. Adultfriendfinder.com

# 2. AshleyMadison.com

# 3. Fuckbook.com

Dessa webbplatser är specifikt utformade för att förvandla ett traditionellt dejtingskoncept till ett roligare och underhållande sätt. Swingers delar uppriktigt sin livsstil med andra medlemmar och är samtidigt en del av ett välkomnande samhälle. I allmänhet är dessa webbplatser en otrolig möjlighet att i slutändan förverkliga fantasier och önskningar. Därför, om du är beredd att delta i ett samhälle som är angeläget om lite nöje, äventyr och spännande sexuell skoj, är dejtingsajter för swinger perfekt anpassade för dig. Ha kul att utforska!

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början