Uppdaterad: 23 juli 2024

99 SMAKAR

& Topp-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com

Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com

99FAVORS huvud

Hej där, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska sina djupaste önskningar tillsammans med andra likasinnade. Med sin stora och blomstrande community är 99flavors.com känd som den mest aktiva och populära swingerplattformen. Så varför inte gå med i det roliga och uppleva en ny nivå av nöje? Oavsett om du är en singel person som letar efter en ångande koppling, ett par som vill piffa upp ditt förhållande eller en swinger som letar efter lite äventyrligt roligt, har 99flavors.com dig täckt. Gör dig redo att ägna dig åt dina djupaste fantasier och gå med de tusentals medlemmarna som har upptäckt spänningen med 99flavors.com!

Officiell URL: https://99flavors.com

Shake Up Your Dating Life: Dyk in i den spännande världen av swinging på 99Flavors

Letar du efter en plattform för att piffa upp ditt dejtingliv och utforska den svängande livsstilen? Se inte längre än till 99Flavors! Denna funktionsrika webbplats har miljontals användare över hela världen, vilket gör det enkelt att få kontakt med likasinnade individer eller par på nolltid.

99Flavors erbjuder inte bara ett brett utbud av kommunikationsalternativ, såsom snabbmeddelanden, cam2cam och fotoutbyte. Det uppmuntrar också medlemmar att visa upp sina personligheter och preferenser genom att låta dem skapa detaljerade profiler med flera bilder. Oavsett om du letar efter en engångsflit eller en långsiktig partner, täcker denna webbplats dig.

Den bästa delen? Med så många användare på sajten kommer du säkert att hitta någon som delar dina intressen och önskemål. Så varför inte gå med i det roliga och se vad 99flavors.com har att erbjuda? Det kan starta ett spännande nytt kapitel i ditt dejtingliv.

Bryta dejtingbarriärer och anamma mångfald i sexualitetens värld

Medan en hel del av webbplatsens användare kommer från USA, hittar du också individer från Kanada, Storbritannien, Nederländerna, Belgien, Spanien, Israel och mer! Även om webbplatsens användarbas är spridd över alla åldersgrupper, faller de flesta medlemmarna mellan 24 och 35. Även om det finns en liten obalans mellan kvinnor och män på 99Flavors, är skillnaden inte signifikant, med män som står för 55 % av det totala antalet registrerade medlemmar.

På 99flavors.com ligger fokus på att stödja inkludering och acceptans av alla sexuella läggningar och könsidentiteter. Även om en massa användare här är heterosexuella, går vissa par fortfarande med på sidan för skojs skull. Så oavsett om du är en rak singel eller en medlem av gruppen HGBTIQA+, välkomnas du med öppna armar. Gå med i gemenskapen, utforska dina önskningar och ta kontakt med likasinnade över hela världen som är ivriga att utforska sina sexuella önskningar med dig.

Gå med i det roliga och upptäck en interaktiv 99Flavors med ett användarvänligt gränssnitt

99FLAVOURS register

Gör dig redo att krydda ditt onlinedejtingspel med 99flavors.coms användarvänliga gränssnitt med många funktioner som hjälper dig att hitta din perfekta match. Få kontakt med potentiella dejter genom snabbmeddelanden och ta det till nästa nivå med cam2cam-chatt och privat fotodelning. Med mobilappen kan du njuta av 99flavors.com och hålla kontakten oavsett vilken tid eller var du är i den här jävla världen.

Ännu bättre, webbplatsen erbjuder gratis medlemskap med möjlighet att komma åt dina chattrum. Chattrummen har visat sig vara ett populärt ställe för många medlemmar att få kontakt med likasinnade, vilket leder till faktiska dejter eller sammankopplingar. En annan spännande funktion är "Bloggen", där medlemmar kan visa upp sin kreativitet genom att lägga upp nakenbilder, erotiska berättelser och amatörvideor. Att lägga till vittnesmål till din profil är också ett utmärkt sätt att öka din trovärdighet och visa upp dina erotiska upplevelser.

Kort sagt, 99flavors.com förser sina medlemmar med fantastiska verktyg och funktioner för att förbättra deras onlinedejtingupplevelse, vilket gör det till en utmärkt plattform för att utforska dina sexuella önskningar och få kontakt med andra.

Hitta din perfekta matchning med 99Flavors unika kommunikationsverktyg

99FLAVOURS förmåner

Skapa en anslutning med "Flirt".

Vill du flytta men med mindre ordanvändning? Prova "Flirta"-funktionen och fånga någons blick. Tyvärr är det bara betalda användare som kan initiera den här funktionen, medan standardmedlemmar bara kan komma åt listan över användare.

Glid in i deras DM och starta ett samtal

DM-funktionen är ett annat sätt att nå ut till en medlem utan att använda sajtens inbyggda chattsystem.

Utöka din cirkel och bygg förbindelser

Letar du efter mer än bara en fling? Betalda användare kan begära "vänskap" från dem de har kontakt med på en djupare nivå. Men oroa dig inte om du inte är guldmedlem; det finns fortfarande många alternativ att utforska.

Få kontakt med likasinnade medlemmar och gå med i de roliga chattrummen

Engagera dig med flera medlemmar samtidigt genom att gå med i ett av de många chattrummen på 99flavors.com. Med olika ämnen och platser att välja mellan finns det något för alla.

Chatta med andra i realtid

Gör dig redo att dyka in i den livliga världen av 99flavors.com! Med den inbyggda chattfunktionen kan du göra mer än att bara skicka meddelanden till andra medlemmar. Du kan också kika in i deras webbkameror eller visa upp dina sändningskunskaper.

Dela dina tankar och starta din egen blogg

En annan spännande funktion är bloggen, där du kan släppa loss din inre berättare och visa upp din kreativitet. Oavsett din medlemsstatus kan du underhålla din blogg och använda den för att imponera på dina potentiella matchningar.

Visa din konkurrenskraftiga sida och gå med i spännande tävlingar

För att piffa upp det, arrangerar 99flavors.com även tävlingar där användare kan delta och rösta. Som grundmedlem får du en enda chans i varje tävling, så låt det räknas! Men du behöver inte oroa dig, eftersom 99flavors.com säkerställer att betalande och icke-betalande medlemmar kan ansluta genom sina olika meddelandefunktioner.

Säg adjö till falska profiler och bedragare: 99Flavors engagemang för din säkerhet

99FLAVORS mer

Att gå med i 99Flavors är en bris, men innan du dyker in i plattformens kryddiga erbjudanden måste du verifiera din e-post. Detta steg säkerställer samhällets säkerhet och ger en bättre upplevelse för alla inblandade.

Moderatorerna letar efter olämpligt innehåll, så skicka in ett foto som inte lyfter några röda flaggor. Kom ihåg att allt du skickar är tillgängligt för medlemmarna, så det är viktigt att komma ihåg vad du vill förmedla.

Sekretess har högsta prioritet hos 99Flavors, och de förstår vikten av anonymitet. Det är dock förbjudet att avslöja personlig information, såsom din specifika plats eller telefonnummer. Var säker på att du kan njuta av upplevelsen med sinnesfrid.

Gör dig redo för några spännande dejter med dessa unika funktioner på 99Favors

99FLAVOURS medlemmar

Kom på nära håll med kameramodeller

Gillar du att luta dig tillbaka och låta underhållningen komma till dig? Då är "LiveAction" den perfekta funktionen för dig! Du kan fördjupa dig helt i sexiga underkläder och få kontakt med kameramodeller genom streaming eller chatt. Och om du känner dig social är aktiva chattrum öppna och du skickar meddelanden till andra medlemmar via direktchatt.

Strömma ditt hjärtas innehåll med porrfilmer

Men om du är mer för film, oroa dig inte; 99flavors har täckt dig med oändliga streamingprivilegier för över 3K+ långa filmer. Oavsett om du föredrar högkvalitativ streaming eller nedladdning kan du njuta av alla filmer du önskar.

Expandera dina horisonter

Om du vill piffa upp det ännu mer kan du utöka dina alternativ genom att länka ditt 99flavors.com-konto till andra dejtingsajter som AdultFriendFinder.com. Du kan visa upp ditt dejtingkonto och kolla in andra användare från olika webbplatser.

Utbilda dig i sexkurserna

Och det är inte allt! Guldmedlemmar har exklusiv tillgång till "SexAcademy"-kurserna, som lyfter fram kurser som tagits av andra medlemmar. Vem säger att lärande inte kan vara sexigt och roligt?

Gör dig redo att skörda frukterna av att vara populär på 99flavors.com! Du kan få några spännande popularitetsprivilegier om du får många profilvisningar. Föreställ dig att titta på upp till femtio konton bara genom att nå profilvymålet inom ett visst antal dagar. Det är som att slå jackpotten!

Hitta din perfekta matchning med kompatibilitetsfunktionen

Vill du veta om du är kompatibel med någon innan du tar steget? Se inte längre än kompatibilitetsdiagrammet! 99flavors.com kan beräkna din kompatibilitet, och en annan medlem kanske överväger hundra olika detaljer, inklusive ålder, intressen och platsintervall. Med det här verktyget har det aldrig varit lättare att hitta den perfekta matchningen.

Bedrägerifri och fylld med bra vibbar — Inget olämpligt innehåll tillåtet!

99FLAVOURS inloggning

Letar du efter ett säkert och autentiskt sätt att få kontakt med likasinnade? 99Flavors är här. Teamet vet noggrant varje profilbild för att garantera att alla profiler är äkta och fria från bedrägligt eller olämpligt innehåll. Och för att skydda din integritet kan oregistrerade användare inte komma åt dina känsliga uppgifter.

Men vad händer om du stöter på någon som inte passar dina normer eller beter sig illa? Oroa dig inte; 99flavors har täckt dig! Dess lättanvända "blockera användare"-funktion låter dig snabbt avsluta oönskade interaktioner. Och om du behöver rapportera någon till webbplatsmoderatorerna är det alternativet alltid tillgängligt. Så känn dig fri att utforska och engagera dig i 99flavors.com-communityt, i vetskap om att din säkerhet och integritet alltid är högsta prioritet.

Level Up Dejting genom att låsa upp 99Flavors Premium-prenumeration

99FLAVOURS gå med

Är du intresserad av att registrera dig för 99Flavors? Innan du dyker in i 99Flavors kanske du undrar över kostnaden. Var inte rädd, kära kärlekssökande, när vi fördjupar oss i prissättningsalternativen för 99Flavors, och hjälper dig att bestämma om det är värt investeringen för din dejting och svängande livsstil. Tur för dig, det finns tre prenumerationsalternativ att välja mellan:

 • En månads prenumerationsplan – $30.00
 • Fyra månaders prenumerationsplan - $60.00
 • Tolv månaders prenumerationsplan - $96.00

Även om 12-månadersprenumerationsplanen från början kan verka dyr, sparar du hela 70 %. Missa inte det roliga och besparingarna!

För- och nackdelar med 99flavors.com

FÖRDELAR:

 • Massor av aktiva användare över hela världen
 • Skitmängd av unika funktioner
 • Olika kommunikationssätt

CONS:

 • Prenumerationen är dyr
 • Ingen app tillgänglig

Topp-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som liknar 99flavors.com:

# 1 - Hemliga fördelar

secretbenefits socker dejting

Ett av de primära målen för SecretBenefits är att upprätta formella erbjudanden och relationer med SugarDaddies. De kommer att ge finansiering och stöd till sockerbebisar i utbyte mot kärlek, tillgivenhet och lojalitet. Även om SecretBenefits är en hookup-webbplats, är det inte riktigt den ganska typiska du ser lurar på nätet.

Den innehåller en lång lista med SugarBabies och sugar-daddies av alla slag och har visat sig vara en pålitlig resurs för erfarna dejtare och nykomlingar på området. Så om du känner dig nyfiken och konstigt intresserad av sugar-daddy-livsstilen, eller om du är en charmig tjej som är intresserad av att vara en socker-baby, är SecretBenefits definitivt en problemfri lösning.

Här är hela recensionen av SecretBenefits.

FÖRDELAR:

 • Massor av babes
 • Enkel och kort registreringsprocess
 • Profiler genomgår autentisering
 • Kvinnor är fria att använda

CONS:

 • Ingen app tillgänglig

# 2 - Scambistipercaso (Swingers av en slump)

Scambistipercaso main

Scambistipercaso är en spännande plats i Italien. Det har funnits sedan 2018, men det har lockat många användare i Italien trots att det är nytt. Med hjälp av Scambistipercasos relevanta länkar, annonser och rekommendationer skulle det vara mycket lättare att hitta den perfekta swingern. För att inte tala om, den har otroliga verktyg, funktioner och sökfunktioner som är bekvämt gjorda för att göra din surfning snabbare.

Klicka här för en fullständig recension av Scambistipercaso (Swingers By Chance).

FÖRDELAR:

 • Största katalogen
 • Aktiva medlemmar
 • Exklusivt för swingers och doggers
 • Många funktioner
 • Privata och anonyma medlemmar
 • Det har fester, grupper och klubbar för swingers
 • Fri att använda

CONS:

 • Platserna är i Italien

# 3 - Fabswingers

fabswingers

Fabswingers är en webbplats baserad i Storbritannien och anses vara den billigaste Swinger-webbplatsen på internet. Det har mer än 200,000 XNUMX medlemmar och unika dagliga besökare växer sedan det lanserades. Alla funktioner på webbplatsen är tillgängliga utan att du betalar ett enda öre. Dessutom kan du försäkra att profilerna är giltiga eftersom den använder en intensiv verifieringsprocess för att förbjuda bedrägerier från att tränga in på webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • Chattar, forum och videokommunikation är tillgängliga
 • Många medlemmar runt om i Storbritannien

CONS:

 • Ingen appversion ännu

# 4 - Cassidy

kasidie

Kasidie ​​är en annan fantastisk webbplats som tillgodoser människors behov, särskilt i swinger-livsstilen. Webbplatsen riktar sig mest till par som är villiga att träffa andra swingers och delta i sexuella aktiviteter och delta i sociala evenemang. Kasidie ​​har många sätt och kopplingar att möta och träna en swinger livsstil. Webbplatsen har också en sexmätare, där medlemmarna kan betygsätta enligt skalprofilerna för andra medlemmar.

Klicka för att se hela recensionen av Kasidie.

FÖRDELAR:

 • Det finns evenemang som hålls lokalt, nationellt och internationellt
 • Den har resor och möte för en kort tids anslutning
 • Användarbasen är stor och många aktiva medlemmar varje dag

CONS:

 • Gratis konton kan inte visa andra medlemmars profiler

# 5 - Swinger livsstil

swingerlivsstil

Mottoet för Swinger Lifestyle-webbplatsen kan jämföras med Swingtowns. Det är mer än en typisk dejtingsplattform för här har medlemmarna möjlighet att lära sig om livsstilen innan de dyker in i avslappnade sexmöten. Detta är fördelaktigt bland nybörjare eftersom de kommer att få en heltäckande förståelse och förväntningar på svängning. Informationen i Swinger Lifestyle inkluderar ordböcker, drycker och vad som helst.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar är aktiva varje dag
 • Händelser är tillgängliga och planerade i större städer som ingår på webbplatsen
 • Det finns över 16 miljoner medlemmar registrerade runt om i världen
 • Varje månad finns det mer än fem miljoner besökare över hela världen

CONS:

 • Premiummedlemmar kan bara använda meddelanden
 • Att använda Facebook som registreringsalternativ är inte tillgängligt

# 6 - Sudy

sudy.app

Här kan du träffa rika sugar daddies utan krångel med att registrera dig och söka efter funktioner. Sudy är mycket bättre än de flesta sugar daddy-sajter med unika funktioner som "Sugar Talks", där sugar daddies och bebisar kan svara och ställa frågor till varandra. Det är ett bra sätt för alla att vara mer öppna och bekväma med varandra samtidigt som de är uppriktiga med sina avsikter.

Sugar bebisar behöver inte heller oroa sig eftersom de bara betalar lite, särskilt när de är verifierade. Om du är på den här webbplatsen får du några utmärkta godsaker eftersom medlemmarna är rika miljonärer och mestadels unga sockerbebisar som letar efter äldre och mogna män som kan försörja dem på något sätt i utbyte mot sig själva. Sudy har många fina recensioner från nöjda användare som har träffats och nu är i sockerrelationer.

Ta en titt på hela recensionen av Sudy.

FÖRDELAR:

 • Mobilappen är lätt att navigera
 • Enkel registrering
 • Verifieringsmärken för att säkerställa profilintegritet
 • Stor användarbas
 • Bra förhållande mellan kvinnor och män

CONS:

 • Meddelanden kräver ett betalt medlemskap
 • Sugar daddies abonnemang är dyrt
 • Profilvisningen blir ibland långsam

# 7 - Adult Friendfinder

swapfinder

SwapFinder gör det superlätt för sina användare att surfa på webbplatsen och se ut eftersom den fungerar precis som alla andra sociala nätverkssajter. Det har också ett avancerat sökverktyg som gör sökning enkelt. Du har möjlighet att filtrera sökningen baserat på din föredragna ras, kön, bröst / penisstorlek eller till och med kinks.

Här är en fullständig SwapFinder-recension.

FÖRDELAR:

 • Organiserad webbdesign
 • Enkel och snabb registrering
 • Brett aktivt medlemskap

CONS:

 • Ingen mobilapp
 • Få funktioner för gratis medlemmar

# 8 - Swinger Social

SwingerSocial

Antingen är du nybörjare eller veteran swinger, SwingerSocial har precis den exakta funktionaliteten för dig. På den här webbplatsen kommer du att bevittna riktiga swingers att spela. Alla är öppensinnade och kritik finns inte på deras vokabular. Komma i kontakt med andra medlemmar och ordna lokala datum för en trekant, orgie eller romantisk sex. Allt du behöver göra är att ange en giltig e-postadress när du registrerar dig och du är redo att gå. SwingerSocial-webbplatsen har ett enkelt, men ändå fräscht gränssnitt som gör det möjligt för människor att navigera på webbplatsen utan problem.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar kan bygga chattrum för att kommunicera med andra medlemmar via video- eller röstchattar
 • Mobilversionen är tillgänglig och fungerar bra
 • Sexiga och erotiska fotogallerier är tillgängliga för visning

CONS:

 • Ingen återbetalningspolicy för betalt medlemskap
 • Swingers inom Kanada och USA är mer fördelaktiga på denna webbplats

# 9 - SpicyMatch

SpicyMatch

Känd för sitt nöje, information, gratis och underhållning, tar SpicyMatch-webbplatsen swinger-communityt på topp. Genom att använda ett gratis konto kan medlemmar navigera i alla funktioner på sajten och hitta par, singlar och grupper i ett evenemang eller fest för swingers.

SpicyMatch ger medlemmarna friheten att hålla sitt kontos innehåll offentligt eller privat. Vissa människor kanske inte känner sig bekväma med att hålla saker utanför för andra att se. Framför allt försäkrar sajtens valideringssystem alla sina medlemmar att bedragare inte får lura runt. Grundarna byggde den här webbplatsen bara för att ge en plats för swingers livsstil.

Kolla in hela recensionen av SpicyMatch.

FÖRDELAR:

 • Forum för swingers finns tillgängliga
 • Registreringen går snabbt och enkelt
 • Mobilappen är tillgänglig för nedladdning
 • Funktionerna är olika och hjälpsamma
 • Många medlemmar är aktiva varje dag
 • Det är lätt att hitta medlemmar av liknande intressen

CONS:

 • Det finns funktioner tillgängliga på webbplatsen som endast betalade medlemmar kan komma åt

# 10 - Swingles.com

svänger

En kvalitetssida som innehåller omfattande verktyg och funktioner för swinger-livsstilen har kommit hit. Swingles har tusentals medlemmar och har singlar, par och swingers möjlighet att utforska swinger livsstil utan dom. Det har en snabb och enkel registreringsprocess och ditt konto är klart. Om du känner dig obekväm med att visa dig själv online, ger webbplatsen ett alternativ att gå i osynligt läge och ladda upp sexiga bilder. Det kan bara ses av andra medlemmar enligt inbjudan från kontoägaren.

FÖRDELAR:

 • Massor av medlemmar som är intresserade av att svänga
 • Chattrum och livechatt är tillgängliga

CONS:

 • Nybörjare på webbplatsen kan först hitta webbplatsen förvirrande

# 11 - Älskar Voodoo

lovevoodoo

Love Voodoo är en swinger-webbplats och en social medieplattform på en gång och är en enda plats för swingers och personer som är intresserade av sex och swinger-livsstil. Detta är ett utmärkt tillfälle för människor att navigera i sina sexuella drifter och uttrycka sexuell spänning hela vägen. Medlemmar här är lättsamma och söker aktivt lite ångande underhållning. För nya besökare eller medlemmar ger webbplatsen en bedömningsfri miljö till alla dess medlemmar, så du behöver inte oroa dig för att doppa tårna. Framför allt är all känslig information och betalningstransaktioner säkra och säkra.

FÖRDELAR:

 • Engagera och kommunicera med riktiga swingers
 • Erfarna och amatörsvingare är välkomna
 • Den gratis versionen har åtkomst till de flesta av dess funktioner

CONS:

 • Webbplatsdesign är gammal och kan vara förvirrande att navigera

# 12 - BuddyBang

BuddyBang main

BuddyBang gör det enkelt att välja en jävla kompis när som helst, var som helst. Det främjar inte virvelvind kärlek och seriös romantik, men det fungerar som en vanlig hookup-databas, så att du kan kontrollera vem som är i närheten och vem som är tillgänglig för omedelbar sex. BuddyBang ökar också sitt spel och inkluderar gratis live sexkameror på sidan. Den har gott om utbud, från transgenderpar till trekanter och levande collegeslampor. Äntligen kan du uppleva casual dating samtidigt som du har roligt.

Kolla in hela recensionen av BuddyBang.

FÖRDELAR:

 • Responsiva och aktiva användare
 • Alla letar efter anslutningar
 • Användbara sökfunktioner
 • Mycket prisvärda paket
 • Många medlemmar
 • Lätt att använda

CONS:

 • Vissa annonser när du använder ett gratiskonto
 • Få funktioner är endast tillgängliga för premiummedlemmar

Slutsats

Att gå med i det livliga och sexuellt befriade samhället på 99Flavors kan vara ett spännande äventyr för dem som vill träffa fördomsfria människor med liknande intressen. Trots mindre brister är 99Flavors en stabil och säker plattform som välkomnar människor av alla sexuella läggningar och fetischer. Med olika medlemmar över hela världen kan du se fram emot att ständigt utforska och utöka dina sexuella horisonter. Så varför inte ta steget och registrera dig idag för att se vad 99Flavors erbjuder? Du vet aldrig; du kanske hittar en spännande ny anslutning som uppfyller dina djupaste önskningar!

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början