Uppdaterad: 16 juli 2024

Swingles recension

& 12 måste-besöka Swinger-dejtingsajter som Swingles.com

Visa mig 12 alternativ för Swingles.com

Svänger hem

Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är sugna på sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; det handlar om att anamma den svängiga livsstilen och hitta swingers redo för några ångande eskapader. Glöm obekväma småprat; den här platsen frodas på stygga anslutningar – det är praktiskt taget språket alla talar. Så om du är på humör att öka spänningen och sätta lite krydda på ditt kärleksliv, kan Swingles vara din favoritplats. Låt oss se!

Officiell URL: https://www.swingles.com

Upplev dejting och svängning utan att döma på Swingles.com

Kliv in i Swingles, den ultimata lekplatsen för djärva själar som dyker med huvudet först in i den svängande livsstilen! Det här är inte din vanliga sexdejtingplattform; det är en karneval av begär, som erbjuder allt från fräsande kausal sex, foursomes och till och med den vilda världen av gangbang.

Det är bäst att du gör dig redo att gå med i en gemenskap där det inte bara uppmuntras att omfamna din sexualitet; det hejas på i ett domsfritt underland. Här är dina fantasier inte bara nycker; de är stjärnorna i en show som förvandlar drömmar till häpnadsväckande, verkliga upplevelser. Har du någonsin haft det där "skulle det inte vara coolt om..."-ögonblicket? Tja, Swingles är där dessa funderingar utvecklas till oförglömliga eskapader.

Föreställ dig bara en månatlig tillströmning av medlemmar, alla på jakt efter att koppla ihop swingers över hela världen. Det är som en evig fest där gästlistan fortsätter att växa och spänningen aldrig hamnar i baksätet.

Bli en del av de växande medlemmarna på Swingles.com

När du är redo att kasta dig in i Swingles vilda värld, tryck på "Gå med"-knappen. Snabbaste vägen? Tja, använd ditt Facebook-konto för registrering, och du kommer att känna att du tar snabbtåget — ladda ner din FB-information, och boom, du är med. Och oroa dig inte, din hemliga mötesplats kommer inte att sändas på din Facebook utfodra!

Nu, om du inte känner Facebook-kärleken, inga problem, kan du gå den traditionella vägen och registrera dig på Swingles direkt. Det är den vanliga övningen - släpp lite grundläggande information om dig själv, släng in din e-post, trolla fram ett funky användarnamn och lås det med ett lösenord.

När du officiellt är med i Swingles-klubben är det dags att piffa upp den profilen. Proffstips: om du lägger till ett foto kan du få ditt konto till stjärnstatus. För vem kan väl motstå en profilbild? Den här sidan kanske inte innehåller allt som vissa vanliga dejtingplattformar har; du kan dock välja mobilsurfning när som helst. Visst, Swingles har ryggen på vilken enhet du än har.

Är det en gratis eller prenumerationsbaserad tjänst?

Swingles integritet

Swingles är som dejtingsajternas superhjälte eftersom den inte drar några lömska drag på din plånbok. Japp, du hörde det rätt – det är gratis, utan hemliga avgifter, inga provkonton och definitivt inte har några kreditklaganden. Du kommer inte fånga Swingles när du spelar "betala-för-varje-meddelande"-spelet eller lockar dig med virtuella gåvor som du behöver ta ut pengar för.

Men vänta, det finns mer! Swingles drar dig inte snabbt med provbetalda medlemskap eller lömska planer. Det är som rebellen i dejtingvärlden som säger: "Hej, låt oss hålla det verkligt och dramafritt." Så det finns inga betalningsalternativ och inga betalda medlemskap i sikte.

Mobilvänlig design och coola funktioner på Swingles.com

Swingles budbärare

Gissa vad? Den här webbplatsen är som en kameleont men i dejtingscenen för vuxna! Den har denna fantastiska och smidiga layout och funktioner, vilket betyder att du snabbt och omedelbart kan dyka in i nöjesvärlden på vilken enhet du än har. Tyvärr finns det ingen snygg app tillgänglig ännu – de missade förmodligen PM:et om att göra nöjen på språng ännu mer njutbar.

Men frukta inte, oförskämda nöjessökande, för den lyhörda designen säkerställer att oavsett om du slappar i soffan, pendlar till jobbet eller gömmer dig i ditt skafferi (ingen dom här), så har du enkel tillgång till allt det stygga godheten denna sida har att erbjuda. Det är som att ha ditt bärbara nöjespalats utan app-butikens fanfar. Glad rullning!

Alla regnbågens färger är välkomna hit!

Swingles går med

Swingles.com slår upp dörrarna på vid gavel och välkomnar alla – heterosexuella, homosexuella och alla våra fantastiska HBTQ+-kompisar. Det är som den vänligaste klubben i stan, där vi kastar bort omdömet vid dörren och ger ett sexutrymme där kärlek och kontakter frodas.

Dessutom är sajten inte bara din vanliga dejtingsajt; det är lekplatsen för dem som är nyfikna på swinging och polyamory. Det är som en dejtingkarneval där du kan promenera genom de virtuella gångarna och hitta exakt det som flyter din båt.

Naturligtvis vet jag att vi alla är här för en bra tid, och Swingles.com förstår det. Det handlar inte bara om att hitta en swingerpartner; det handlar om att hitta din stämning. Webbplatsen är som en matchmaking-maestro, som leder en symfoni av anslutningar för alla underbara själar.

Blockera den där irriterande swingern på Swingles.com!

Swingles funktioner

Ah, den vilda världen av online-interaktioner - ibland stöter du på folk som är som den där broccolibiten på din tallrik när du hoppades på all mac 'n' cheese. Var inte rädd för att webbplatsen har en blockeringsfunktion till ditt förfogande. Tja, tänk dig att du får fler inbjudningar än en kändis på ett röda mattan-event, och alla kommer inte med de rätta vibbarna. Så du använder "blockeringsfunktionen", din pålitliga sidekick i kampen mot oönskade interaktioner. Det är som att vifta med ett trollspö, och poff! Inga fler irriterande meddelanden eller inbjudningar från oönskade personer. Sayonara, tafatthet!

Slutligen, låt oss prata om MVP:erna – webbplatsmoderatorer. Om någon tänjer på gränserna för anständighet på nätet, tveka inte att släppa en rad till dessa väktare av internet. De är de digitala studsarna, redo att sparka ut bråkmakarna och hålla den virtuella feststämningen vid liv.

Gå med i det roliga och njut av gruppchatt på Swingles.com

Swingles funktioner 2

Swingle låter dig dyka in i gruppchattscenen, och tro mig, det är som en virtuell fest som väntar på att hända. Tänk dig det här: en digital hangout där alla kan njuta av det roliga online. Det är som en livlig marknadsplats för anslutning, och du är inbjuden!

Låt oss nu prata om dessa individuella grupper - det är som VIP-delen av festen. De är inte bara slumpmässiga sammankomster utan kurerade utrymmen där du kan hitta din perfekta match. Oavsett om det är att knyta an till delade intressen, att leta efter någon med liknande kosmiska vibbar (hej, stjärnteckenanslutningar!) eller vad som helst som flyter din kärleksbåt.

Snacka om svängande livsstil med kamerachattfunktionen

Swingles chattar live

När pandemin rullar in blir webbkamerakommunikation plötsligt den obesjungna hjälten av sexdejting och swinging. Det är därför Swingles tar livechatt i centrum. Tänk på det som Avengers av onlineanslutningar, minus uddarna.

Varför nöja sig med gissningslekar när du kan se ansiktet bakom skärmen? Camchattar på Swingles väcker din potentiella partner till liv och besparar dig plågan av brustna förväntningar. Inga fler överraskningar, bara en äkta, ofiltrerad anslutning.

Se det som en tjuvtitt på den verkliga affären. Du får se egenheter, leenden och kanske till och med en och annan kattfotobomb. Det är som att vara på första raden på en liveshow men med mer potential för romantik och färre skrikande fans.

Filtrera de onödiga användarna och gå direkt till din dejt på Swingles.com

Gungor finns

Låt oss inse det: snubbar letar vanligtvis efter anslutningar i sin hals av skogen. Det är där Swingles filter träder in. Den här funktionen ger dig möjligheten att sortera användare beroende på deras region. Det är som en dejting-GPS – hitta potentiella matchningar i ditt område! Och det är inte allt; du kan också justera dina sökningar på några enkla kriterier.

Du kan till exempel skräddarsy din sökning för att hitta någon som älskar långa promenader på den virtuella stranden, delar din fascination för 90-talets sitcoms eller uppskattar ett bra pappaskämt. För att hitta någon som uppskattar din kärlek till ordlekar är en spelomvandlare. Så med Swingles fiffiga regionfiltreringsfunktion hittar du inte bara en potentiell dejt utan träffar en lokal swinger för dessa spontana äventyr.

Delta i het sexchatt med andra swingers

Angående chatt, Swingles är inte bara din genomsnittliga swinger-dejtingplattform. Här utbyter du inte bara meddelanden; du skickar och tar emot chattinbjudningar som om det vore en stor bal och du är balsalens belle.

Men vänta, det finns mer! Det här är inte din mormors chatt; det är en fullskalig kommunikationsextravaganza. Uttryck dig med emojis för vem behöver ord när du har ett blinkande ansikte som pratar? Och hallå, virtuella presenter finns också i mixen. För ingenting säger "Jag gillar dig", som en pixlad bukett eller ett cybernetiskt hjärta, eller hur?

Räkna med att några bedrägerikonton lurar på Swingles.com

När du registrerar dig på den här webbplatsen får de dig inte att hoppa genom e-postverifieringens ringar. Nu, även om det kan låta som att de ger dig en genväg, är det faktiskt ett tveeggat svärd. Du förstår, att verifiera e-postmeddelanden är som studsaren på dejtingsajtklubben, att hålla riffen borta och förhindra skapandet av falska profiler. Men Swingles är som dejtingsajternas vilda västern — ingen e-postverifiering, ingen sheriff i stan.

Här är nedgången: utan det primära verifieringsverktyget kan du stöta på några misstänkta karaktärer i det stora Swingles-landskapet. Det är som en dejting rodeo där ute, och du måste vara försiktig med dina interaktioner.

Och låt oss prata om profilbilder — oh boy! Swingles tar hand-off-metoden. Ingen manuell godkännandeprocess, ingen filtrering. Det är som en dejting gratis för alla, där allt går. Samtidigt som det låter befriande, öppnar det också dörren till ett galleri av överraskningar. Falska profiler? De kanske umgås och vinkar till dig med ett slug flin. Ingen sheriff betyder ingen fotomoderering, så du kommer utan tvekan att stöta på några ögonbrynshöjande ögonblicksbilder.

Hur Swingles.com skyddar din integritet

Swingles är som ett virtuellt torg där alla kan kolla in din profil. Japp, du hörde rätt; det är en öppen dejtingsajt, så det finns inget att gömma sig i skuggorna här. Det här kanske inte är din hemliga lya om du är typen av hemlig agent som behöver en helt diskret identitet. Det finns inga masker för bilderna som laddas upp på Swingles; det är som en öppen bok, och alla med tangentbord kan bläddra igenom sidorna.

Du får också ladda upp bilder för att förstärka ditt Swingles-konto. Sajten slänger till och med in några exklusiva bilder, du vet, bara för de ögon du godkänner. Tyvärr finns det ingen panikknapp här, ingen omedelbar flykt till en annan dimension. Swingles håller det på riktigt.

Men frukta inte, mina integritetsälskande vänner, oregistrerade användare kan inte leka detektiv med din profil. Den här funktionen skyddar din hemliga identitet och säkerställer att endast de utvalda får en glimt av din information. Det är som en mantel av säkerhet draperad över anonymitetens fästning.

För- och nackdelar med Swingles.com

FÖRDELAR:

 • Många medlemmar från alla samhällsskikt
 • Öppen för alla
 • Fantastiska kommunikationsfunktioner
 • Fantastiska chatt- och videosamtal
 • Enkel registrering
 • Fri att använda

CONS:

 • Vissa bedrägeriprofiler/konto
 • Saknar profilverifiering

De 12 bästa Swinger-dejtingsidorna som liknar Swingles.com:

# 1 - Hemliga fördelar

secretbenefits socker dejting

Ett av de primära målen för SecretBenefits är att upprätta formella erbjudanden och relationer med SugarDaddies. De kommer att ge finansiering och stöd till sockerbebisar i utbyte mot kärlek, tillgivenhet och lojalitet. Även om SecretBenefits är en hookup-webbplats, är det inte riktigt den ganska typiska du ser lurar på nätet.

Den innehåller en lång lista med SugarBabies och sugar-daddies av alla slag och har visat sig vara en pålitlig resurs för erfarna dejtare och nykomlingar på området. Så om du känner dig nyfiken och konstigt intresserad av sugar-daddy-livsstilen, eller om du är en charmig tjej som är intresserad av att vara en socker-baby, är SecretBenefits definitivt en problemfri lösning.

Läs SecretBenefits hela recensionen.

FÖRDELAR:

 • Massor av babes
 • Enkel och kort registreringsprocess
 • Profiler genomgår autentisering
 • Kvinnor är fria att använda

CONS:

 • Ingen app tillgänglig

# 2 - Scambistipercaso (Swingers av en slump)

Scambistipercaso main

Scambistipercaso är en spännande plats i Italien. Det har funnits sedan 2018, men det har lockat många användare i Italien trots att det är nytt. Med hjälp av Scambistipercasos relevanta länkar, annonser och rekommendationer skulle det vara mycket lättare att hitta den perfekta swingern. För att inte tala om, den har otroliga verktyg, funktioner och sökfunktioner som är bekvämt gjorda för att göra din surfning snabbare.

Ta en snabb bit med denna Scambistipercaso (Swingers By Chance) recension.

FÖRDELAR:

 • Största katalogen
 • Aktiva medlemmar
 • Exklusivt för swingers och doggers
 • Många funktioner
 • Privata och anonyma medlemmar
 • Det har fester, grupper och klubbar för swingers
 • Fri att använda

CONS:

 • Platserna är i Italien

# 3 - Swinger Date Central

swingersdateclub -artiklar

En av de första swingerwebbplatserna på internet tillbaka i historien, Swinger Date Central eller SDC fortsätter att stärka sitt engagemang för att tillhandahålla en fantastisk plats för swingers. Mestadels är det baserat i Europa, USA och Storbritannien. Många swingers från dessa länder registrerar sig och uttrycker sin Swinger-livsstil fritt.

FÖRDELAR:

 • Miljontals medlemmar, med majoriteten i USA, Europa och Nederländerna
 • Det erbjuder en 20-dagars testprenumeration och kan använda 95% av webbplatsens funktioner för att ge dig en överblick om den sajten passar din smak
 • Massor av bloggar och råd om sex, hälsa, resor, swinger, utbildning och vad som helst

CONS:

 • Endast tillgänglig på webbplatsen, ingen appversion

# 4 - Swing Livsstil

swinglifestyle hem

SLS eller allmänt känd som Swing LifeStyle är en USA-baserad webbplats som ger swingers den bästa plattformen för att utforska, expandera och uppleva swinger-livsstilen. Dess populära tagline, "Start Your Sexual Revolution" visar hur entusiastiska människorna bakom denna webbplats beträffande icke-konventionella relationer och byte av partners.

Läs hela denna recension av Swing LifeStyle.

FÖRDELAR:

 • En av de äldsta webbplatserna tillägnad swinger-livsstilen
 • Medlemmar är mycket aktiva varje dag på webbplatsen
 • Många evenemang planeras i större städer
 • Det finns tillgängliga listor över swingerklubbar över hela landet som referens

CONS:

 • Endast Premium-medlemskap låter dig skicka meddelanden till människor

# 5 - Swinger livsstil

swingerlivsstil

Mottoet för Swinger Lifestyle-webbplatsen kan jämföras med Swingtowns. Det är mer än en typisk dejtingsplattform för här har medlemmarna möjlighet att lära sig om livsstilen innan de dyker in i avslappnade sexmöten. Detta är fördelaktigt bland nybörjare eftersom de kommer att få en heltäckande förståelse och förväntningar på svängning. Informationen i Swinger Lifestyle inkluderar ordböcker, drycker och vad som helst.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar är aktiva varje dag
 • Händelser är tillgängliga och planerade i större städer som ingår på webbplatsen
 • Det finns över 16 miljoner medlemmar registrerade runt om i världen
 • Varje månad finns det mer än fem miljoner besökare över hela världen

CONS:

 • Premiummedlemmar kan bara använda meddelanden
 • Att använda Facebook som registreringsalternativ är inte tillgängligt

# 6 - Swinger Social

SwingerSocial

Antingen är du nybörjare eller veteran swinger, SwingerSocial har precis den exakta funktionaliteten för dig. På den här webbplatsen kommer du att bevittna riktiga swingers att spela. Alla är öppensinnade och kritik finns inte på deras vokabular. Komma i kontakt med andra medlemmar och ordna lokala datum för en trekant, orgie eller romantisk sex. Allt du behöver göra är att ange en giltig e-postadress när du registrerar dig och du är redo att gå. SwingerSocial-webbplatsen har ett enkelt, men ändå fräscht gränssnitt som gör det möjligt för människor att navigera på webbplatsen utan problem.

FÖRDELAR:

 • Medlemmar kan bygga chattrum för att kommunicera med andra medlemmar via video- eller röstchattar
 • Mobilversionen är tillgänglig och fungerar bra
 • Sexiga och erotiska fotogallerier är tillgängliga för visning

CONS:

 • Ingen återbetalningspolicy för betalt medlemskap
 • Swingers inom Kanada och USA är mer fördelaktiga på denna webbplats

# 7 - Adult Friendfinder

swapfinder

SwapFinder gör det superlätt för sina användare att surfa på webbplatsen och se ut eftersom den fungerar precis som alla andra sociala nätverkssajter. Det har också ett avancerat sökverktyg som gör sökning enkelt. Du har möjlighet att filtrera sökningen baserat på din föredragna ras, kön, bröst / penisstorlek eller till och med kinks.

Ta en titt på SwapFinder recension.

FÖRDELAR:

 • Organiserad webbdesign
 • Enkel och snabb registrering
 • Brett aktivt medlemskap

CONS:

 • Ingen mobilapp
 • Få funktioner för gratis medlemmar

# 8 - 99 SMAKAR

99FLAVOURS gå med

99flavors anses vara en med den högsta räckvidden och den ledande dejting- och swingersidan, och stoltserar med 95 miljoner medlemmar över hela världen. Sajten har verkligen blivit känd för dem som letar efter intensiva sexuella äventyr och utforskning. De som letar efter permanenta relationer borde förmodligen hoppa över sajten.

Medlemmar kan omedelbart skicka meddelanden till varandra, den har också en 2-vägs webbkamera för bättre videokommunikation, de kan också utbyta bilder. Datum och möten kan göras direkt. Andra spännande funktioner inkluderar "Sex Academy" där medlemmarna kan lära sig nya sovrumsknep och "Contest".

Här är hela recensionen av 99FLAVOURS.

FÖRDELAR:

 • Detaljerade profiler
 • En gång registrerat är gränssnittet användarvänligt

CONS:

 • Webbplatsen är svår att hitta
 • Färre medlemmar jämför med andra swinger-webbplatser
 • Dyrt medlemskap
 • Tråkig registrering

# 9 - Cassidy

kasidie

Kasidie ​​är en annan fantastisk webbplats som tillgodoser människors behov, särskilt i swinger-livsstilen. Webbplatsen riktar sig mest till par som är villiga att träffa andra swingers och delta i sexuella aktiviteter och delta i sociala evenemang. Kasidie ​​har många sätt och kopplingar att möta och träna en swinger livsstil. Webbplatsen har också en sexmätare, där medlemmarna kan betygsätta enligt skalprofilerna för andra medlemmar.

Läs hela vår recension av Kasidie.

FÖRDELAR:

 • Det finns evenemang som hålls lokalt, nationellt och internationellt
 • Den har resor och möte för en kort tids anslutning
 • Användarbasen är stor och många aktiva medlemmar varje dag

CONS:

 • Gratis konton kan inte visa andra medlemmars profiler

# 10 - SpicyMatch

SpicyMatch

SpicyMatch-webbplatsen är känd för sitt nöje, information, gratis och underhållning, och ger swinger-communityn en toppvärme. Med hjälp av ett gratis konto kan medlemmar navigera i alla funktioner på webbplatsen och hitta par, singlar och grupper i ett evenemang eller fester för swingers.

SpicyMatch ger medlemmarna friheten att hålla sina kontos innehåll offentligt eller privat. Vissa människor känner sig kanske inte bekväma att hålla saker ute för andra att se. Framför allt försäkrar valideringssystemet på webbplatsen alla dess medlemmar att bedragare inte får locka runt. Denna webbplats byggdes av grundarna för att endast ge plats för swinger-livsstilen.

Klicka här för hela recensionen av SpicyMatch.

FÖRDELAR:

 • Forum för swingers finns tillgängliga
 • Registreringen går snabbt och enkelt
 • Mobilappen är tillgänglig för nedladdning
 • Funktionerna är olika och hjälpsamma
 • Många medlemmar är aktiva varje dag
 • Det är lätt att hitta medlemmar av liknande intressen

CONS:

 • Det finns funktioner tillgängliga på webbplatsen som endast betalade medlemmar kan komma åt

# 11 - Swingles.com

svänger

En kvalitetssida som innehåller omfattande verktyg och funktioner för swinger-livsstilen har kommit hit. Swingles har tusentals medlemmar och har singlar, par och swingers möjlighet att utforska swinger livsstil utan dom. Det har en snabb och enkel registreringsprocess och ditt konto är klart. Om du känner dig obekväm med att visa dig själv online, ger webbplatsen ett alternativ att gå i osynligt läge och ladda upp sexiga bilder. Det kan bara ses av andra medlemmar enligt inbjudan från kontoägaren.

FÖRDELAR:

 • Massor av medlemmar som är intresserade av att svänga
 • Chattrum och livechatt är tillgängliga

CONS:

 • Nybörjare på webbplatsen kan först hitta webbplatsen förvirrande

# 12 - Älskar Voodoo

lovevoodoo

Love Voodoo är en swinger-webbplats och en social medieplattform på en gång och är en enda plats för swingers och personer som är intresserade av sex och swinger-livsstil. Detta är ett utmärkt tillfälle för människor att navigera i sina sexuella drifter och uttrycka sexuell spänning hela vägen. Medlemmar här är lättsamma och söker aktivt lite ångande underhållning. För nya besökare eller medlemmar ger webbplatsen en bedömningsfri miljö till alla dess medlemmar, så du behöver inte oroa dig för att doppa tårna. Framför allt är all känslig information och betalningstransaktioner säkra och säkra.

FÖRDELAR:

 • Engagera och kommunicera med riktiga swingers
 • Erfarna och amatörsvingare är välkomna
 • Den gratis versionen har åtkomst till de flesta av dess funktioner

CONS:

 • Webbplatsdesign är gammal och kan vara förvirrande att navigera

Avslutande tankar

Swingles framstår som den svängande sensationen för singlar och äventyrliga par i en värld där svepa åt höger är så förra säsongen. Det är inte bara en dejtingdestination; det är en karneval av anslutningar för dem som gillar den svängande livsstilen. Med tusentals swingermedlemmar är det inte bara en gemenskap; det är en blomstrande metropol av äventyrliga individer. Gå med i det roliga och dyk in i en värld av en svängig livsstil – gratis! För låt oss inse det, livet är för kort för intetsägande chattar och bortkastade swingande kul. Lycka till med att svänga!

liknande webbplatser Alla 13 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Real Swingers & 12 Bästa Swinger-dejtingsajter som RealSwingers.com Visa mig 12 alternativ för RealSwingers.com Gör dig redo för en resa till RealSwingers.com, platsen för swingers att koppla ihop och ge lite krydda till sina liv. Jag har hört mycket bra om den här sidan och hur många swingerfantasier den har uppfyllt. Men av […]

Läs recension

Swinger Zone Central & Top-12 fantastiska Swinger-dejtingsajter och andra sexdejtingsajter som SwingerZoneCentral.com Visa mig 12 alternativ för SwingerZoneCentral.com Hej där, spänn fast dig om du är Sherlock Holmes av swinger-dejting och alltid letar efter häpnadsväckande dejting närmar sig! SwingerZoneCentral.com är som rockstjärnan för onlinedejtingsajter, som påstår sig vara bäst i […]

Läs recension

Swingles Recension & 12 Swingles-dejtingsajter som måste besökas som Swingles.com Visa mig 12 alternativ för Swingles.com Swingles är den ultimata lekplatsen för swingers som är hungriga efter sexiga sken! Det här är inte din mormors dejtingsajt; det är en hotspot för dem som är sugna på att ha roligt. Redan från början är Swingles uppmärksam på sin stämning – ingen stryk; […]

Läs recension

99FLAVOURS & Top-12 Swinger-dejtingsajter och andra gratis- och premiumdejtingsajter som 99flavors.com Visa mig 12 alternativ för 99flavors.com Hej, känner du dig äventyrlig och letar efter spänning i ditt kärleksliv? Då kan 99flavors.com vara den perfekta plattformen för dig! Denna onlineplattform är skräddarsydd för människor som är öppna för att utforska […]

Läs recension

Wasteland & Top 12 fetisch- och BDSM-sajter som Wasteland.com Visa mig 12 alternativ för Wasteland.com Ta några kinky saker och olika skatter på Wasteland.com. Den här webbplatsens namn låter ironiskt med godsakerna den ger. Ditt fetischbegär kommer att mättas med den enorma samlingen av BDSM och andra orgasmiska porrscenarier. Wasteland är en expert […]

Läs recension

Scambistipercaso (Swingers av en slump) & Top-12 lokala Swinger- och Swinger-dejtingsajter som scambistipercaso.it Visa mig 12 alternativ för Scambistipercaso.it Är du nyfiken på att testa swinger-livsstilen eller vill utöka ditt swingande intresse? Tja, goda nyheter eftersom Dudethrill har en annan swingersajt att recensera idag! Scambistipercaso är Italiens nummer ett för att svänga och köra […]

Läs recension

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM- och sexdejtingsajter Som fetish.com Visa mig 12 alternativ för fetish.com Är du sugen på grova och kinkiga BDSM-lustfulla aptit? Vet inte? Jag förstår. Vissa människor tror att de inte är kinkiga (tillräckligt) eftersom de skäms ganska mycket över sina fetischer eller har ett begränsat antal egna önskningar. Jag håller med […]

Läs recension

BDSMDate Review & Top 12 Fetish and BDSM Sites Like BDSMdate.com Visa 12 alternativ för BDSMDate.com: I BDSM Fetish-genren är BDSM Date en godkänd och populär online dejtingsajt. Plattformen är avsedd för människor som är öppensinnade och letar efter någon som de kan dela sina passioner med och delta i så avancerade [...]

Läs recension

SpicyMatch & TOPP 14 “Måste besöka” Swinger-webbplatser som SpicyMatch.com Visa mig 14 alternativ för SpicyMatch.com Varje dag söker människor nya och spännande fly från sina liv. Vi längtar alltid efter en rolig, äventyrlig upplevelse, särskilt när det gäller dejting, kön och relationer. Således är det här swinger-sidor dyker upp i scenen som uppfyller alla [...]

Läs recension

Swingtowns & 11 TOPP Swinger Dating Sites som Swingtowns.com Visa mig 11 alternativ för Swingtowns.com När det gäller kön kanske flera människor känner till ordet swinging. Individer som bedriver svängning täcker vanligtvis både singlar och engagerade relationer. Generellt görs detta av olika skäl, antingen för att öka könskvaliteten och kvantiteten [...]

Läs recension

SwapFinder & liknande 12 topprankade BDSM, Swinger Hookup-webbplatser URL: https://swapfinder.com Visa 12 Swinger / BDSM Datingalternativ för Swapfinder.com Det är en total bummel när du har spenderat veckor och malar svep åt vänster eller höger på din dejtingsappar men kan fortfarande inte hitta den perfekta personen för dig. Vad som är värre är när du hittar en matchning, de [...]

Läs recension

Swingular URL: https://swingular.com Visa 12 alternativa Swinger dejtingsajter som Swingular.com Swingular är en community-plattform som respekterar integritet under sociala nätverk. Det är en vuxen dejtingsajt där individer och partners med liknande smak kan bläddra bland medlemmarnas åsikter för att komma i kontakt med varandra. Det är nätverk där information om dig aldrig kommer att finnas [...]

Läs recension

Om du inte är i ett strikt förhållande och sexuell utforskning är något som uppmuntrar dig - du kanske letar efter personer med liknande kinks eller fetischer eller bara samma swinger-livsstil. Vi har förberett dig en lista över webbplatser som du kan hitta olika swinger-partners. Så kolla in dessa (# 1 betyder inte nödvändigtvis [...]

Bläddra till början