Uppdaterad: 25 juli 2024

Hur och var kan man sälja fotbilder för att tjäna pengar? (9 av de bästa sajterna!)

Visa mig 9 bästa webbplatser för att sälja fotbilder:

Vissa människor fnissar över tanken på att sälja fotbilder på nätet. Men när du tittar ordentligt på säljarens framgångshistorier, är pengarna du kan tjäna på slumpmässiga fotbilder ingen skratt. I den lägre delen kan en enskild bild sälja för mellan $5 och $10, men med lite erfarenhet, kunskap och tålamod tar vissa säljare in $100 eller mer för en fotbild! Det är mycket pedikyr och skoshopping. 

Även om du personligen tycker att fötterna är grova, oattraktiva eller konstiga, finns det många andra som inte håller med. Faktum är att 1 av 7 personer erkänner att de är upphetsade av fötter. Från tåsugning och kyssning till fotmassage och förnedring, det finns otaliga sätt att använda dina trötta hundar till något annat än att gå i trappor och visa upp dina nyaste klackar. 

Men innan du börjar ta slumpmässiga fotbilder och förväntar dig att män (och kvinnor) ska kasta pengar på din väg, lyssna upp. Det finns mer i den här verksamheten än pedikyrselfies och att sticka tårna i sanden. 

Du måste faktiskt jobba på det. Men den goda nyheten är att efter att ha läst den här guiden har du den grundläggande kunskapen du behöver för att fylla både din plånbok och dina största fans stygga fotfetischfantasier. 

Förhasta inte processen

Förhasta inte processen

Att sälja fotbilder online är inte ett sätt att bli rik-snabbt. Tro det eller ej, köpare vet faktiskt skillnaden mellan kvalitetsbilder på fötterna och slumpmässiga bilder du knäppt i sängen och lagt ut på nätet för att våga. 

Ingen betalar $30 för en bild av dina fötter på en obäddad säng, smutsig matta eller instrumentbrädan på din bil. Även om alla dessa bakgrunder skulle kunna fungera för en fotfotografering, är det bättre att göra dem smakfullt och med stor betoning på dina fötters kurvor, linjer och skönhet.

Ta bort alla slumpmässiga fotbilder du har på din telefon för närvarande och börja om. Du kommer att få ur den här processen vad du lägger i den, vilket innebär att om du skyndar på fotograferingen och lägger upp bilder av dålig kvalitet som är suddiga eller röriga, var beredd på att få låga erbjudanden eller inga alls. Ta några extra minuter för att redigera och perfektionera dina fotbilder innan du lägger upp dem. 

Se till att dina fötter är i fokus för varje bild och ha tålamod. Rom byggdes inte på en dag och din karriär som en framgångsrik innehållsskapare kommer inte att vara det heller. 

Överväg att sälja fotbilder anonymt

Chansen är stor att du inte vill att din mormor Edna, din faster Sue eller din spända chef ska veta att du har det svårt att sälja fotbilder på fotfetischwebbplatser eller fotbildsmarknadsplatser som FunwithFeet. 

Det bästa sättet att hålla ditt tabubelagda tidsfördriv under hölje är att bli en anonym säljare. Detta är en ganska enkel bedrift (ordlek) eftersom du inte behöver lägga upp bilder på ditt ansikte eller ens din kropp för att tjäna pengar i den här branschen. Det folk vill se är långt söder om ditt ansikte, så ge folket det de ber om! 

Fotbilder säljer

De flesta plattformar som FeetFinder låter användare skapa ett visningsnamn som inte inkluderar deras juridiska namn. Du behöver inte heller lägga upp en profilbild eller omslagsfoto som inkluderar ditt ansikte. Låt istället dina vackra fötter stå längst fram i din profil. 

Tänk bara på att inte lägga upp några bilder som innehåller andra identifierbara egenskaper som den där fjärilstatueringen på din fotled eller det udda födelsemärke som du tänkte kolla in. 

Ta en snabb genomsökning av bakgrunden på dina bilder också. Gatuskyltar, certifikat som visar ditt namn och till och med familjefoton tagna i bakgrunden av dina fotbilder är en död giveaway och kan leda till att mer än bara dina tuttar avslöjas. 

Flirta men gå inte över gränsen

Flirta men gå inte över gränsen

Om du har spel kan du antagligen tjäna bra på att sälja fotbilder online. Att ta attraktiva bilder är bara hälften av ekvationen. Att lyckas i den här branschen innebär också att ha en vinnande personlighet och förmågan att föra ett trevligt samtal. Bli inte förvånad när potentiella köpare glider in i dina DM:n och ber om att få göra anpassade beställningar. 

Tänk på dessa utbyten mer som en stygg affärsuppgörelse än något annat. Chatta om personens specifika intressen eller fetischer, vilken typ av innehåll de vill ha och hur mycket de är beredda att betala. De kan till och med ställa frågor till dig om din fotvårdsrutin, dina favoritskor eller vilken färg dina tånaglar är målade för närvarande. Dessa frågor är ganska ofarliga och bra att underhålla. 

Se dock upp för att konversationen tar en vänstersväng mot vuxenliknande sms. Om kunden börjar ställa djupt personliga frågor eller får dig att känna dig obekväm, var inte rädd för att avsluta konversationen och avbryta transaktionen. Nej betyder nej, även när du säljer fotbilder!

Dina fötter är din duk

Om du någonsin velat ha en ursäkt för att få en pedikyr, köpa nya skor, betala för fotmassage eller investera i dyra fotvårdsprodukter, här är den! När det gäller att sälja fotbilder är dina fötter din duk.

De flesta köpare letar efter attraktiva fotbilder. Ingen vill titta på dina förhårda fötter, övervuxna tånaglar eller torra spruckna klackar. Var lite stolt över dig själv och skapa en vacker tom duk att arbeta med.

Feet Pics pengar

När dina fötter och vrister ser som allra finast ut, är det dags att klä ut sig! Om du inte har naturliga tatueringar, lek med henna. Detta är också den enda gången det anses acceptabelt att bära tåringar efter 1990. Ankelarmband är också okej. Du kan också experimentera med olika skor, strumpor och rekvisita, inklusive band, bondage-rep och mer. Vad du än gör, lägg inte till för många extrafunktioner som tar bort dina fötters naturliga skönhet och tilltalande.

Prissätt dem rimligt

Prissätt dem rimligt

Ett av de största misstagen människor gör är att prissätta sina fotbilder antingen för högt eller för lågt. Låt oss inse det – du är inte en Kardashian och det betyder att ingen betalar hundratals dollar för att dregla över dina fötter. Å andra sidan (eller ska vi säga fot?) om du prissätter ditt fotinnehåll för lågt kan det sluta med att du förlorar pengar. 

Den genomsnittliga fotbilden säljs för mellan $5 och $20. Även om detta är i den nedre delen av löneskalan, om du landar några försäljningar, kan du tjäna en snabb hundra dollar. När du väl fått en lojal följare och byggt upp ett positivt rykte som en pålitlig skapare av fotinnehåll kan du sakta börja höja dina priser. 

Du kan också ta mer betalt för anpassade beställningar och förfrågningar eftersom kunder kan bli ganska kräsna och specifika när det gäller deras kinks och fetischer.

Tänk utanför skokartongen

Tänk utanför skokartongen

Så många fotbildssäljare fastnar i ett hjulspår när det kommer till vilken typ av bilder och videor de lägger upp. Det är dags att vidga dina vyer och börja tänka utanför skokartongen. Även om det är bra (och rekommenderas) att fokusera på en specifik kategori eller nisch som fotbondage eller fotdyrkan, begränsa inte dig själv. Ju mer varierad din portfölj är, desto bättre. 

Prova högklackade bilder för storlek eller ta några bilder av dina smutsiga sulor efter en lång promenad ute barfota. Du skulle bli förvånad över vilken typ av okonventionella bilder människor är inne på. Du kan också byta upp dina fotosamlingar genom att lägga till videor eller vara värd för livekamerasessioner. 

Bli din största cheerleader

Bli din största cheerleader

Att sälja fotbilder online är inte som Field of Dreams – bara för att du bygger en mångsidig portfölj eller till och med en personlig webbplats betyder det inte att köpare bara "kommer" och försäljningen kommer att strömma in från ingenstans. Du måste satsa på att marknadsföra dig själv och bygga ditt varumärke.

Ett av de bästa ställena att göra detta på är sociala medier. Visste du att från och med juni 2023 finns det nästan 5 miljarder användare av sociala medier runt om i världen? Från TikTok och Snapchat till Instagram, Facebook och allt däremellan, de flesta spenderar flera timmar om dagen med att scrolla sociala medier. Om du vill få ut det mesta av dina reklaminsatser måste du dra fördel av världens besatthet av dessa onlinebutiker.

I livet bör du inte blanda affärer med nöje, vilket är en anledning till att öppna nya sociala medieprofiler dedikerade specifikt till dina fotbilder. Det sista du vill ha är dina fötter som visas på samma sida som ditt barns förskoleavslutning. Välj två eller tre plattformar för att starta, de största plattformarna är FunwithFeet, Feetify och FeetFinder. 

Detta gör att du kan ägna tillräckligt med tid och uppmärksamhet åt varje konto. Bygg en fanbas genom att interagera med dina följare, svara på deras kommentarer och gilla deras inlägg i gengäld. 

De flesta sociala medieplattformar rynkar på näsan åt NSFW eller vuxet innehåll så försök inte sälja dina fotbilder direkt via dessa butiker. Lägg istället till länkar till dina försäljningssidor i din bio. Tänk på sociala medier som ett medel för att driva trafik till dina fötter bilder på andra webbplatser. 

Dessa kan inkludera OnlyFans, valfritt antal fotbildsmarknadsplatser och till och med en personlig webbplats. Glöm inte att dra nytta av andra användbara verktyg som Facebook- och Instagram-rullar och berättelser, liveflöden, hashtags och communityforum och grupper. Om det finns en fotfetischgrupp så hittar du den på sociala medier. 

En liten ansträngning räcker långt

En sak som de flesta inte inser om att sälja fotbilder online är att lite ansträngning räcker långt. Nej, du behöver inte spendera timmar i sträck med att redigera dina fotbilder, chatta med köpare och marknadsföra dina sidor. Men ditt fotinnehåll kommer inte att sälja sig självt. Att lyckas i den här branschen kräver en blandning av kvalitetsfoton, en charmig personlighet och gott om självförtroende. 

Om du känner dig runt en smartphone och internet kan du rimligen tjäna pengar på dina lockande tuttar. Så vad väntar du på? Fotbildsbranschen är HET just nu och det har aldrig funnits en bättre tid att få foten inom dörren – ordlek! 


Topp 9 plattformar för att sälja fotbilder online:

Topp 9 plattformar för att sälja fotbilder

#1 — FunwithFeet

FunwithFeet

En av de största aktörerna inom fotbildsbranschen OCH en av de högst rankade. Det är enkelt att registrera sig och det finns tusentals köpare på plattformen.

Plattformen startade 2022 och har växt enormt. Den har presenterats i världens största publikationer och en mängd z-kändisar har strömmat till plattformen för att sälja sina bilder.

#2 — Endast fans

Endast fans

Den största plattformen i världen när det gäller att hjälpa oberoende säljare. Men köpare vill ha mer än bara fotbilder och till skillnad från andra plattformar måste du marknadsföra dig själv istället för att köpare redan finns på plattformen

#3 – Instagram

Instagram

Om du kan få en efterföljare för din fotbildsprofil kan det vara ett bra sätt att sälja fotbilder. Men Instagram är naturligtvis inte nisch för fotbilder och du kan bli förbjudna att publicera explicita bilder

# 4 - Twitter

Twitter

Samma som ovan, men det finns mer överseende med vuxenmaterial.

#5 — FeetFinder

Fötter Finder

En stor plattform när det kommer till att sälja fotbilder. Denna plattform är den främsta rivalen till FunwithFeet, men om man tittar på sajten är den ganska föråldrad... och ingen gillar verkligen lila!

Men den har ett stort antal följare. Eftersom det är relativt lågt prissatt kan FeetFinder för vissa människor vara ett bra alternativ efter FunwithFeet.

#6 — Din webbplats

Din sida

Om du kan lägga upp innehåll och rangordna på Google för fotbildsrelaterade termer, är världen ditt ostron! Men det är en konkurrensutsatt miljö och inte lätt att ta sig till första sidan på Google utan betydande investeringar.

#7 — Vuxenwebbplatser

Vuxensajter

Det är på kanten, men du kan skapa videor och ladda upp dem till webbplatser för vuxna. Dina videor måste då ha länkar till din plattform där du faktiskt säljer fotbilder. Det finns miljontals visningar på webbplatser för vuxna varje timme, så om du kan få dina videor att slå igenom finns det pengar att tjäna!

#8 — FeetPics

Fötter bilder

Samma lik som FunwithFeet, men knappast några köpare. Det rankas inte på de första sidorna för fottermer och det finns ingen närvaro på sociala medier... Det ser inte bra ut för säljare. Men vill man ha så mycket exponering som möjligt så är det en billig och snabb tilläggsmetod.

#9 — Bloggare

bloggare

Låt oss säga att det finns en webbplats som rankas bra och har tusentals besökare för "leriga fötter" relaterade termer. Det kan vara en bra idé att kontakta dem för att skriva om dig och din profil i det inlägget. Sedan när försäljning sker via deras besökare, ger du dem en affiliate-kommission. 

Detta sparar dig från att skapa din egen plattform och kan vara ett snabbt sätt att komma igång.

liknande webbplatser Alla 17 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Varför män anlitar eskorter & topp-12-webbplatser för att hitta eskorter online Hoppa till topp-12 onlinesajter för eskortsökning och -uthyrning. Ingen överraskning att eskorter tillhandahåller olika tjänster (hehe, om du förstår vad jag menar) men oftast erbjuder de sin tid och företag i utbyte mot pengar. Kunder och män precis som du anlitar dem ofta […]

Läs recension

Några fördelar att titta på porr tillsammans med din partner? Vi är tillbaka igen i vår "guider"-kategori, som nu täcker ämnet som 90 % av paren ser som "tabu" - det vill säga att titta på porr tillsammans. Det är inte så lätt att starta tanken på att titta på nakna människor än att se en serie som du har med din partner. När […]

Läs recension

Proffs tips om hur man hämtar kvinnor på en vuxen dejtingsajter Oavsett vad någon säger, dejtingsajter är nya barer. Det är dit kåta människor går för att träffa singlar och starta kortsiktiga äventyr. Men alla kunde inte plocka upp en kvinna i en bar på samma sätt som de flesta män inte kan plocka upp en kvinna […]

Läs recension

Hur gör man onlinedejting till kopplingar? 5 effektiva tips för tillfälliga relationer Nu när internet har gjort allting enkelt, kan vem som helst med en smartphone lätt bli avslappnad. Till skillnad från tidigare där tillfälliga anslutningar var ovanliga, prioriterar den moderna tiden självupptäckt. Därför har detta fokus på personlig lycka dränkt traditionellt stigma kring […]

Läs recension

Tied Up in Ecstasy: Bondage & BDSM Myths Debunked! BDSM! Ingen mer skuld nu! Bondage and Disciplin/Domination and Submission/Sadism and Masochism (BDSM), som en gång ansågs tabu eller förknippades med avvikande sexuella sedvänjor, har nu vunnit acceptans och popularitet över hela världen. Från mainstreammedia till sociala kretsar är BDSM-diskussioner inte längre tysta viskningar utan snarare öppen diskurs […]

Läs recension

Rub Rankings & 12 bästa erotiska massagesidor som RubRankings.com Visa mig 12 alternativ för RubRankings.com Rub Rankings! När jag hörde namnet tänkte jag först på massageoljor och doften av ett avkopplande spa. Jag kunde känna intensiteten av en hardcore massage med en förtjusande och attraktiv massör som gjorde jobbet. Oh Jösses, […]

Läs recension

Hur man använder vuxenleksaker för att piffa upp ditt tråkiga sovrumsliv? Det finns så många olika sätt att se på detta ämne. Men hur rörigt du än tror att det kan bli så är kärlek värt att jaga efter. Och när det kommer till kärlek är leksaker perfekta för att ta reda på vad din älskare gillar och […]

Läs recension

Visa mig 9 bästa webbplatser för att sälja fotbilder: Vissa fnissar över tanken på att sälja fotbilder online. Men när du tittar ordentligt på säljarens framgångshistorier, är pengarna du kan tjäna på slumpmässiga fotbilder ingen skratt. I den lägre delen kan en enda bild sälja för mellan […]

Läs recension

Varje relation, oavsett avstånd, förtjänar en chans till framgång. Så om du antagligen träffar någon online eller om din partner måste flytta iväg på grund av arbete eller någon annan anledning, är det bara naturligt att du skulle vara orolig för möjligheten att förhållandet fungerar över långa avstånd. Men så länge du […]

Läs recension

För många människor är deras romantiska liv mycket viktigt, särskilt när de är tillsammans med någon de älskar. Under årens lopp har sovrumsaktiviteter blivit vardagliga och traditionella med mindre uppmärksamhet åt de senaste metoderna. Detta har gjort att många pars romantiska liv blivit en insats. Om du vill förbättra tillfredsställelsen i sovrummet för din partner, här är några […]

Läs recension

Berättelsen om hur människor kan hålla längre i sängen och förbättra sitt sexliv har alltid diskuterats. Medan många människor antog att de är naturligt starka och kan hantera vem som helst i sovrummet, tror andra att de inte kan ändra sin sexuella kunskap. Men som allt i livet är det möjligt att förbättra en färdighet när du […]

Läs recension

Om du är mer om roliga dress-ups för Halloween, ja, du är inte ensam. Som ett resultat har vi satt ihop bästa roliga Halloween-kostymidéer för i år. Oavsett om du behöver något episkt, eller out of the blues, kommer du säkerligen att få folk att skratta. Vill du skildra ditt sinne för humor under årets […]

Läs recension

En av de mest avgörande färdigheter vi någonsin kan utveckla som människor är egenvård. Alla sunda relationer behöver det, men det är också en färdighet som många människor kämpar med. Egenvård innebär att först ta hand om dina egna behov innan du investerar i andra människor. Oavsett om du är i ett kärleksfullt förhållande eller bara vill se till att […]

Läs recension

Precis som kärlek är intimitet en av de känslor som du kan beskriva levande med ord. Men du vet när du börjar känna det. Intimitet i ett förhållande kretsar kring mer än samlag. Det finns mycket utöver det. I den här artikeln kommer du att lära dig vad intimitet betyder och några tips för att bygga upp intimitet i ett […]

Läs recension

Visa mig den mest effektiva lösningen för ED När män blir sexuellt upphetsade uppstår en erektion på grund av att blod fyller vävnaderna i penis. En erektion involverar hormoner, blodkärl, olika nerver och muskler för att arbeta tillsammans. Erektion är mycket frekvent under en mans dagliga liv, men då finns det tillfällen då det kommer [...]

Läs recension

Visa mig de 6 bästa hemsidorna för en nattmonter Att få en övernattning innebär att ha kul och spänning. Jag gillar personligen hur vi startar det från ett enkelt "hej" och eskalerar till lite hett sex på bara ett par timmar ... och alla dessa bekräftar bara ens förtroende för sitt spel. Jag tror alltid [...]

Läs recension

Visa BJ-listan, även känd som ett ”mansparadis”, staden Pattaya i Thailand är verkligen det bästa resmålet för kåta män, ungkarlsfester och bara en snabb flykt från den dagliga rutinen. För inte så länge sedan kom jag tillbaka från en resa till Pattaya och jag kan säga att det var en av [...]

Bläddra till början