Uppdaterad: 17 juli 2024

CelebsRoulette Recension

& (TOP-12) Kändisnakenbilder och nakna kändisläcksidor som CelebsRoulette.com

Visa mig 12 alternativ för Kändisaroulette.com

KändisarRoulette hemma

Slutligen en fantastisk webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från TV-program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och skotten. Och när jag säger bra menar jag hett, förföriskt och vågat. Tusentals tillgängligt innehåll är tillgängligt på CelebsRoulette, och du kan behöva ta en snabb paus från jobbet för att njuta av allt på en gång.

Officiell URL: https://celebsroulette.com/

Oroa dig dock inte; varje dag, CelebsRoulette uppdaterar sitt innehåll och laddar upp nya från Hollywood-scoop. Jag är säker på att du inte vill missa. Även om webbplatsen har lite föråldrad design ändrar det inte det faktum att det är en spännande och uppfriskande möjlighet att fånga dina favoritkändisar i deras mest uppriktiga, djärva och hetaste ögonblick. Låt oss ta en titt längre på vad CelebsRoulette har i beredskap för oss, kåta knullar.

Rolig nakenroulett på CelebsRoulette

Jag har sagt det redan, men jag ska upprepa det: CelebsRoulette är imponerande, lita på mig. När jag först började använda CelebsRoulette, tänkte jag att det var en annan version av Chatroulette-webbplatsen som internet. Men till min förvåning var det en helt annan upplevelse och service. Inget av det liknar Chatroulette, även om deras namn låter lika.

Här på CelebsRoulette kommer du att kunna uppleva kändisernas föreställningar på de helt nakna och berömda porrfilmerna på ett och samma ställe! Kommer du ihåg skådespelerskan Anna-Maria Sieklucka? Jag ska säga dig, hon gjorde ganska mycket analsex i filmen 365 dagar och gav oralsex mellan positioner. Fantastiskt, eller hur? I själva verket får du hoppa från nonsensfilmdialoger och hoppa direkt till sexscener. Det är vad vi vill ha ändå.

Kändisar som är både underbara och sexuellt tillgängliga väljer ofta det bästa för att klara sig med män som de inte känner - bara för att behålla sina intima relationer diskret. Men fan, jag tror att det skulle vara en hemsk sak.

För när dessa lyckliga män får chansen spelar de ofta in en privat sexvideo. Dålig skådespelerska, utan aning om vad som händer. Sedan efter det, när kändisarna är färdiga med det och avbryter det, kan dessa skådespelare göra en stilig vinst genom att erbjuda dem till smygande paparazzi. Vem som helst skulle betala för det, oavsett hur mycket det kostade. Naturligtvis kommer det att ha ett pris att ha erotisk njutning. Efter att dessa läckt ut till allmänheten är nästan alla dessa kändisers liv och karriär trasslat.

Vilket innehåll kan du förvänta dig av CelebsRoulette.com

CelebsRoulette-kategorier

CelebsRoulette är en korrekt återspegling av webbplatsens titel. Den innehåller scener och bilder av TV-personligheter, Hollywood-stjärnor, reportrar, modeller som har sex eller deras mest uppriktiga sexiga poser. Faktum är att många Hollywood- och filmstjärnor dyker upp i CelebsRoulette-samlingen. Okej, låt oss helt enkelt acceptera att CelebsRoulette kanske inte lockar lika många besökare som andra webbplatser som RedTube eller Pornhub. Men det erbjuder fortfarande några spännande fördelar som andra inte kan leverera.

CelebsRoulette tillgodoser för närvarande intresset för många kändis-nakenentusiaster under lång tid. Allt du behöver veta om aktuella trender finns på denna "trendsättare" -webbplats. Du kan upptäcka alla scener av kändisar nakna och X-filmer - alla tillgängliga med bara ett klick. Det har aldrig varit enklare att göra detta på andra kändisnakna sidor, men CelebsRoulette gjorde det enkelt för dig.
Numera lurar många falska bilder och fotoshoppade videor online. Bra att den här webbplatsen du tittar på är byggd på kvalitetsmaterial och är äkta. Faktum är att X-Rated-bilden har visat att den uppfyller normerna för praktiskt taget alla filmer när det gäller att skildra sexscener. Naturligtvis är de, kille! Vad förväntar du dig? CelebsRoulette ger en hel del om våra behov och önskemål.

Medlemmarnas område på CelebsRoulette

CelebsRoulette-annonser

CelebsRoulette har också ett medlemsområde där du kan komma åt videor av högre kvalitet efter att du registrerat dig. Oroa dig inte; registreringsprocessen är enkel, så du kan tekniskt avsluta den på några minuter. När allt är inställt kan du nu komma åt flera personliga videor eller bilder som laddas upp av vissa webbplatsmedlemmar. Men om du inte vill kan du välja bort registrering. Faktum är att du kan lämna kommentarer och andra saker utan ett konto.

En sak som jag har märkt är också den omisskännliga, enkla webbdesignen. Vissa människor kan tycka att det är tråkigt och föråldrat, men för mig är det praktiskt. Du kan enkelt navigera på webbplatsen och förstå dess funktioner inom några minuter. Även nybörjare eller barn kan enkelt dra nytta av gränssnittet. Även om popup-fönster och annonser är ganska irriterande. Jag förstår dock, eftersom CelebsRoulette är en gratis kändisnaken webbplats och fungerar genom annonser. Ändå är det fortfarande ganska irriterande ibland, särskilt när jag njuter av de nakna kropparna av Jennifer Lawrence eller Emma Watson.

Videokvalitet granskad

KändisarRoulette -video

Bland de punkter jag har gjort ovan vill jag betona hur kort kändisfilm som finns tillgängligt på CelebsRoulette är. Videoklipp går i allmänhet ungefär två minuter långa. Även om den maximala tiden jag såg var nästan fyra minuter lång, är mycket av dess innehåll verkligen kort och enkelt. Ändå måste jag erkänna att det finns mycket sötma i det. Många oräkneliga saker fyllda i en kortfilm!

Trots långsamma uppladdningar, bör de som är bekanta med kändisutsläpp inte bli förvånade över det sällsynta släppet av nytt innehåll. Jag menar, vanligt! Det är inte varje dag som Hollywood läcker nakna kändisar. Just nu har CelebsRoulette cirka 5,000 160 x-rankade klipp fördelade på mer än XNUMX sidor. Whew! Det är en stor samling. Jag tror att jag behöver år för att avsluta hela saken. Jag är lättad över att veta att det finns några funktioner på plats som hjälper mig att snabbt hitta allt i detta växande bibliotek med knappt klädda kändisar.

Utöver detta bör jag markera att videokvaliteten också är ganska utmärkt, speciellt när man tar hänsyn till varaktigheten för varje avsnitt. Jag tror verkligen att videor som släpps offentligt är ganska olika när det gäller olika sexualiteter och orienteringar. Men förvänta dig inte att se porrliknande innehåll här, precis som det du ser i RealityKings eller BangBros. Många av dessa videor är screengrabbed från filmer, och vi vet alla att skådespelare och skådespelerskor i filmen inte är nakna 99% av tiden.

CelebsRoulette videokategorier som är värda att nämna

CelebsRoulette-scen
 • Kommande nakenbilder. Upplev erotiska nakenscener som hämtats från otroliga filmer och indiefilmer som du inte har sett tidigare. Du kommer säkert att älska kändisarna som spelar i dessa scener, och kanske kommer du att se några oväntade skådespelerskor som gör nakenhet i hela fronten.
 • Naken på scenen. Det kallas "Naked On Stage" eftersom det främst består av bilder av kvinnor som uppträder när de knappt är klädda. Många av filmerna handlar om människor som gör vanliga uppgifter privat. Även om många av dem fortfarande finns kvar finns det nu videor som huvudsakligen består av halvnakna kvinnor på scenen. Ett sådant exempel på en scennaken man är den här YouTube-videon.
 • Sex på TV-program. Allt som är värt är inom detta område. Den delen av Sex / Life-filmen ingår i paketet. I hela denna samling kommer du att upptäcka en mängd intensivt material om du är villig att hantera det. När jag säger "intensiv" menade jag att göra det riktigt och hud mot hud - det handlar om att göra gruppsex och ha jätte svarta penisar. Men om du inte gillar dem kan du också se massor av stora bröst på utställningen.
 • Musikvideor. De flesta av dessa klipp faller inom denna kategori med musikvideor. Förvänta dig inte att upptäcka ett anständigt soundtrack eller fantastiska beats - helt enkelt massor av underbara kroppar och ångande sexuellt innehåll. Faktum är att denna kategori uppfyller dina behov väl.
 • Klassiska filmer. För er fans av gamla, tidlösa filmer är den här kategorin något för er. Videoutbudet får sina bilder från minnesvärda scener från klassiska och gamla populära filmer. Ohh, låt oss inte glömma hur dessa skådespelerskor gjorde det för alla år sedan.
KändisarRoulettefilmer
 • Nakna manliga kändisar. I den inledande delen av denna recension betonade jag att homosexuella också visas på denna webbplats. Ändå utgör de tillgängliga videoklippen en mindre andel jämfört med andra kategorier. Definitivt, över tid kommer det säkert att förändras, och fler videor kommer att läggas till snart!

Mer kändisinnehåll och funktioner från CelebsRoulette

KändisarRoulette nakenkändisar

Det verkar som om jag har spenderat nästan all min tid på att diskutera kändisvideor. Du kanske tror att CelebsRoulette inte har något mer att erbjuda än det - men så är inte fallet. Här på CelebsRoulette hittar du hyllor fulla av nakenbilder. Nästan alla är i utkanten av paparazzi eller läckta selfies.

Även om du kanske inte är medveten om detta finns det faktiskt en överraskande mängd nakenhet i filmer och TV. Jag trodde också att få djärva kändisar var tillgängliga här, men samlingen som finns på CelebsRoulette visar definitivt att det är mer än jag trodde. Visst har industrin blivit ännu galnare, och dessa kamrater hamnar framgångsrikt på pengarna!

CelebsRoulette är massiv, innehåller bokstavligen massor av saker. Men om du ser en bild eller en video som ännu inte är tillgänglig här kan du ladda upp dem när som helst. Du behöver bara bli officiell medlem, och privilegiet är ditt.

CelebsRoulette sexscen

Några funktioner för att förbättra din upplevelse

 • Forum - Du kan fråga vad du vill från CelebsRoulette-communityn. De är stödjande och hjälper dig verkligen med vad som helst. Du kan också diskutera alla relevanta ämnen om dina favoritkändisar.
 • Spellistor - En sak jag gillar med CelebsRoulette är det personaliseringsalternativ du kan göra. Här kan du skapa en spellista med dina favoritvideor, bilder och andra saker. Du behöver inte söka om och om igen dina favoritvideor eftersom du kan komma åt dem här.
 • Communitybegäran - Om du behöver något eller en video av din favoritkändis kan du utan problem be samhället om en. Gör en begäran och när som helst snart kommer din önskan att tillgodoses.
 • Dela - CelebsRoulette har ett delningsalternativ för sociala medier för att dela videor eller bilder till alla dina följare och vänner på Facebook, Instagram eller Twitter.

För- och nackdelar med CelebsRoulette

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisar läckt ut foton och videor
 • Frestande scener från olika källor
 • Fantastisk sökfunktion
 • Den har många webbplatsfunktioner
 • Många kategorier att välja mellan
 • Stöder mobil surfning
 • Implementerar användarbedömning

CONS:

 • Det finns gott om popup-fönster och irriterande annonser
 • Trasiga länkar
 • Inte exklusivt innehåll

TOP-12 Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Liknar CelebsRoulette.com:

# 1 - Recension - AshleyMadison

ashleymadison

Tja, ja, det är inte en kändisplats, men det är ganska fantastiskt om du vill få lite riktig fitta snabbt! Eskortswebbplatsen Ashley Madison är inte bara en typisk eskortewebbplats du ser online. Webbplatsen grundades 2001 och gav engagerade personer, gifta eller i ett anslutet förhållande, friheten att söka diskreta affärer med någon. Fram till detta ögonblick återstår Ashley Madison att erbjuda en bedömningsfri miljö, och affärer avskräcks inte.

Under åren har tjänsterna som erbjuds på Ashley Madisons webbplats förändrats i enlighet med kraven och förändrade livsstilar och sätt att fuska medlemmar. Denna webbplats har många intressen, inklusive fördelarna med att ha polygamiska, monogama, öppna relationer, trekant och andra. På grund av de extraordinära funktionerna blev det populärt och fortsätter att vara på topp för att få rykte över hela världen.

Här är fullständig recension av AshleyMadison

FÖRDELAR:

 • Upprätthåller foto- och personlig information
 • Uppmuntrar till diskret uppladdning
 • Gratis registrering och enkel registreringsprocess
 • Finns som appar på Android- och iOS-telefoner och kräver inte för mycket minne
 • En stor grupp medlemmar runt om i världen

CONS:

 • Vissa profiler ger inte många detaljer
 • Vissa fyller inte i profilinformation

# 2 - ScandalPlanet

skandalplanet

Om du inte kan få tillräckligt med kändisnudor, sexvideor och till och med paparazzi-bilder är webbplatser som Scandal Planet ett måste för dig. De har inte bara innehåll för kändisar, men de inkluderade också internetkändisar och andra välkända personligheter med kompromisser med bilder och videor.

Tusentals sexklipp och bilder finns på Scandal Planet, och du kommer att se massor av skrotbilder, nakna och nypa glider. Det finns till och med falska kändissexband med brudar som ser ut som dina favoritstjärnor; de ser så mycket ut att du kommer att ha en bra klocka. När det gäller deras videoklipp har de medelhög låg kvalitet, särskilt med kändisnischer. Men en bra sak är att du kan spara videor även utan att registrera dig för ett konto på webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • En bra mängd innehåll
 • Ren och modern webbplats
 • Videor kan laddas ner gratis

CONS:

 • Sortering och grundläggande sökning kan förbättras
 • Jobbar fortfarande med mobilsupport
 • Låg kvalitet på videor
 • Videor blir begränsade med länkar
 • Avancerad sökning inte tillgänglig
 • Ingen indexering

# 3 - Theappeningbloggen

thefappeningbloggen

Om du är fascinerad av att ta en titt på din favoritkändis sexiga och stygga sida, så är det här platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydelsefulla nakenkändwebbplatserna där du kan hitta alla de största stjärnorna i Hollywood prata med sina fittor och bedöma. Det är faktiskt den banbrytande webbplatsen som ger varje kåt liten kille det största arkivet med mest efterfrågade kändisläckade nakenbilder.

Faktum är att dess massiva samling är känd, och du kan hitta vilken stjärna som helst med sin egen nakensida. Så om du gillar att se Jennifer Lawrence, Rihanna, Miley Cyrus, Sophie Turner och andra heta saker idag, bör du kolla in TheFappeningBlog. Det har massor av innehåll för din ryck session och en aktiv gemenskap där du kan dela din dolda önskningar med likasinnade människor.

Thefappeningblog recension här.

FÖRDELAR:

 • Ger uppdateringar konsekvent
 • Omfattande samling av kändis erotik
 • Stöder mobil surfning
 • Forum är aktiva
 • Kronologisk ordning på kändisnamn för bättre åtkomst
 • Hemsidan är en härlig njutning

CONS:

 • Sök- och filtreringsfunktionen är begränsad
 • Annonserna på sidan förklädda som tredjepartslänkar

# 4 - EgoAllStars

EgoAllStars

Den här EgoAllStars.com-webbplatsen är laddad med obegränsade kända kändisbilder och filmer, så det är ett fantastiskt sätt att uppfylla ditt behov av underbara människor. Det är en omfattande samling av skott som finns i Hollywood-filmer, TV-program, officiella TV-uppdrag, modevisningar och oskriptade och explicita skott.

Även om det finns en hel del klipp av människor som är nakna eller älskar, använder flera av dem professionellt producerade sekvenser från tv-avsnitt och storfilmer. Dessutom har EgoAllStars många fotografier av kändisar, både trubbiga, ärliga och lite klädda.

FÖRDELAR:

 • Fantastiska videor av kändisar
 • Upprörda bilder, nypskydd och många typer av foton tillgängliga
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Annonser är irriterande

# 5 - PurelyCeleb

purelyeb

Självklart är vi vana vid att titta på porrstjärnor och du rycker till dessa professionella scener och porrkändisar. Men ibland tänker du på en viss kändis, och du vill söka efter hennes sexiga videor och foton och använda dem för ditt nöje. Det är som om du längtar efter kändisinnehåll, och PurelyCeleb är det perfekta stället att mätta din hunger efter en sådan nisch. Tusentals skådespelerskor, modeller, små Youtube-stjärnor har läckt ut innehåll eller två, och du kan njuta av dem alla här.

Även om det bara finns några gallerier med en avsevärd mängd bilder och videor, är vi ganska säkra på att den här webbplatsen kommer att bli stor på nolltid. Deras läckta bilder kommer främst från badrum, sovrum och vissa tas till och med under semestern. Detta innehåll kan laddas ner och strömmas, med videokvaliteter som varierar beroende på deras uppdaterade tid.

PurelyCeleb låter dig njuta av deras lättanvända design och utmärkta gränssnitt med deras enkla layouter när det gäller webbplatsens utseende. Du kan också bläddra igenom sidor efter sidor med kändisinnehåll och ett index där du kan kolla in de mest framträdande namnen du kan hitta på plats. Deras kändisindex innehåller också en kort biografi om någon och en smygtitt eller en översikt över deras vanliga innehåll. PurelyCeleb är kanske inte den största webbplatsen för vuxna för tillfället. Ändå fokuserar det huvudsakligen på sitt mål, vilket är att tillhandahålla kvalitetsläckt innehåll, och fokuserar på att göra sin webbplats välkomnande och försedd med ett vänligt användargränssnitt.

FÖRDELAR:

 • Varje kändissida har en kort biografi
 • Massor av läckt kändisinnehåll och arkiv
 • Mobil användning stöds

CONS:

 • Pop-up-annonser här och där
 • Begränsade sökalternativ
 • Behöver förbättrad filtreringsalternativ

# 6 - Författare

Författare

Det är välkänt att stjärnor ofta är i medias strålkastare, och som ett resultat är deras sexualitet i fokus för flera drömmar och fantasier. Ancensored.com erbjuder fans möjlighet att se hur deras älskade artister, underhållare, tv-personligheter och liknande verkar utan deras kläder och accessoarer. Ancensored tillhandahåller massor av olika typer av innehåll, med många typer av kända kändisers video- och bildinnehåll samt grym skärmklipp över hela världen. Det är faktiskt ett klokt alternativ för någon som uppskattar kändisorienterat innehåll.

FÖRDELAR:

 • Kändisinnehållet är massivt
 • Streaming är snabb och smidig
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • annonser
 • Nedladdning är inte tillgänglig

# 7 - AZNude

AZNude porr

Många kanske har trott att AZNude är en asiatisk porrsida eftersom namnet själv antyder det. I motsats till vad folk tror är AZNude uppenbarligen en naken kändiswebbplats som innehåller fantastiska godisar av kändisar från bokstäverna A till Ö! AZnude-webbplatsen erbjuder helt nya bilder från aktuella tv-program och andra källor och innehåller massor av tidigare osynligt innehåll.

Dessutom erbjuder det premiumkändis nakenbilder och vuxna filmer för den person som vill belöna sig genom att hänge sig åt underhållningens största stjärnor. Du kanske borde ha en anständig ledighet från det dagliga arbetet, så det finns inga avbrottstunder medan du njuter av gallerier av Miley Cyrus, Jennifer Lawrence och Rihanna. Det finns massor av bilder och filmer med vackra kändisar, skådespelerskor, modeller och superstjärnor på denna plats. De flesta saker som hittades i AZNude har tidigare varit på TV-drama, dokumentärfilmer eller Hollywoodfilmskärmar och läckta bilder.

FÖRDELAR:

 • Massor av nakna, läckor och uppriktig skott från olika kändisar
 • Fantastiska porns tillgängliga
 • Designen är snygg och strategiskt bekväm att använda
 • Streaming är gratis
 • Nedladdning är obegränsad och gratis
 • Uppdaterar regelbundet

CONS:

 • Massor av irriterande annonser
 • Det finns regelbunden porr blandad

# 8 - KändisarNakenvärld

CelebsNudeWorld

Denna webbplats för vuxna låter dig kolla in Hollywood-kycklingar som tar lite kuk och bara är stygga. Det är en helt ny värld av amatörinnehåll, sexband och läckta nakenbilder kombinerat. Webbplatsen har massor av innehåll som du kan se att dina favoritstjärnor blir stygga i sovrummet och ibland leker med sig själva eller bara pratar med sina sexiga kroppar så att alla kan se.

En bra takeaway med kändisporrsidor är att du aldrig vet vad som gömmer sig bakom stjärnornas oskyldiga ansikten; man vet aldrig vad de kan göra när de är borta från de bländande strålkastarna och kameran. Du får se dem i deras råaste och styggaste skick. Även om detta innehåll, särskilt nakna och sexband, inte skulle vara ute offentligt, kan vi inte hålla med om att vi alla älskar några utmärkta läckta saker med de mest framträdande namnen på Hollywood.

FÖRDELAR:

 • Regelbundna uppdateringar
 • Bra läckt innehåll
 • Ingen registrering behövs
 • Videor kan ses gratis

CONS:

 • Ganska irriterande annonser och popup-banderoller
 • Videor med låg kvalitet
 • Webbplatsdesignen ser dålig ut

# 9 - TheNipSlip

thenipslip

Att beskriva sig själv som en plats där du kan hitta de bästa kändisnypkuporna och garderobolycka, det är en blogg där du kan skära ner jakten och komma till de bra sakerna direkt. Du kommer att se populära namn med sexigt innehåll här - inte bara begränsat till nypslip utan också till andra sexiga och styggar som att se dina favoritbarn ha på sig genomskinliga kläder eller inte ens ha på sig trosor alls. Och det bästa av allt - sajten uppdateras tre gånger om dagen! Så du kan alltid förvänta dig något nytt och spännande varje gång du besöker sidan.

Några kändisar som du skulle vilja se mer av i The Nip Slip inkluderar Sofia Richie, Anna Kendrick och till och med Kim Kardashian. Det här är bara några få av dem, och det finns mycket mer namn att kolla in och njuta av.

FÖRDELAR:

 • Flera uppdateringar dagligen
 • Massor av innehåll du kan njuta av
 • Enkel att använda gränssnitt
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Mycket grundläggande och tråkigt webbplats utseende
 • Kim K dominerar det mesta av webbplatsens innehåll
 • Många annonser och popup-fönster

# 10 - SexKändis

sexkändis

En annan falsk celeb-porrwebbplats som har massor av potentialer och, även om den behöver förbättras, kan utnyttjas bra. Vi har alla våra favoritstjärnor, och vissa skulle förmodligen ge något för att uppfylla sina drömmar om att få sina bollar djupt i dessa kvinnliga kändisars coochies. Men naturligtvis, för de bästa av oss, skulle det bara förbli som en dröm och ingenting mer, så webbplatser som SexCelebrity skulle vara till hjälp för att på något sätt föra oss närmare, även för ett tag, till de sexiga stjärnorna som rör vår fantasi och gör oss känner oss vilda.

Webbplatsen låter dig se kvinnliga kändisar bli knullade hårt och ibland bara spela och njuta av sig själva. Nakenbilder, sexband och till och med törstfällbilder finns alla här. Med bara ett klick kan du njuta av allt det sexiga och heta innehållet som denna webbplats kan erbjuda.

Bortsett från de läckta nakenbilderna och videoklippen har SexCelebrity ett Deepfake-porrkoncept, en ny genre av den populära smuts som använder unik grafik för att redigera en kändis ansikte till en liknande kroppstyp som du får se dem bli knullade och spela smutsiga.

FÖRDELAR:

 • Massor av heta kändisporr
 • Realistiska videor
 • Regelbundna uppdateringar

CONS:

 • Vissa Deepfakes har dålig kvalitet
 • Videor har lägre kvalitet och upplösning
 • Det fungerar inte bra på mobila enheter

# 11 - CelebJihad

celebjihad

Den här webbplatsen är känd för sin “islamiska extremistiska” vinkel när det gäller innehåll, och tittar på västerländska värderingar, särskilt med kvinnors sexuella frihet, medan de beklagar sig över många Hollywood-A-listor som gör smutsiga saker framför kameran. Även om de har uttryckt sitt hat mot sådan kultur, tillhandahåller de fortfarande läckt innehåll som vanligtvis är hämtat från verklig filmproduktion av proffs. Detta innehåll samlas in och arkiveras så att du kan rycka av det. Det är en av de mer populära plattformarna för alla som vill kolla in några heta kändisporr och naken grejer.

Webbplatsen organiserade sina sektioner i två: nakenkändisar och kändisvideor. Det första avsnittet är ett område för att se nakenbilder av kändisar. Båda avsnitten uppdateras regelbundet med bra innehåll. Deras kändisarkivsida låter dig se stjärnor och massor av heta kvinnor och deras innehåll. En smygtitt av stora namn som Kim Kardashian, Miley Cyrus och till och med Emily Ratajkowski är bara några sexiga kändisar med lite hett och sexigt innehåll.

FÖRDELAR:

 • Stor kändis naken och porr innehåll
 • Fri att använda
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll

CONS:

 • Massor av clickbait-inlägg
 • Lägg upp några konstiga muslimska memes
 • Många störande och irriterande annonser

# 12 - SexTaped

sextape-1

Vi kan inte hålla med om att de flesta av oss älskar att se andra människor i bilder och videor som skulle vara privata. Oavsett om det är från en kändis, en modell, en amatör eller en professionell porrstjärna kan du se innehållet på dem på SexTaped.

Jämfört med andra liknande webbplatser är SexTapes videosamling inte så stor eftersom det bara finns cirka 2,000 av dem, men de kompenserar för det med varje videokvalitet. Webbplatsen ligger på den hemlagade nischen och har fortfarande HD-videor tillgängliga. Den enda nackdelen vi kan tänka på är att webbplatsen inte har något nedladdningsalternativ. När det gäller bilderna kommer du att bli överväldigad av antalet kändisskott på den här webbplatsen.

Webbplatsen i sig är ganska enkel och direkt; alla knappar och funktioner på rätt platser. De har organiserat det med sex kategorier och filtrerat videor så att du snabbt kan leta efter dina favoritkändisar och komma direkt till ditt syfte. Så om du gillar hemlagad porr, läckta nakenbilder av de hetaste stjärnorna och naturligtvis sexband, så är SexTaped det perfekta valet för dig.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisläckor
 • Webbplatsen erbjuder också amatörinnehåll
 • En blygsam och okomplicerad webbplats
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inget nedladdningsalternativ
 • Ett begränsat antal videor och alternativ
 • Många annonser

Ta bort

Om du funderar på att kyla lite och blanda din vanliga porrvisning med några kändisar, då kan CelebsRoulette vara en bra webbplats för dig. Om du är ett stort fan av naken kändisinnehåll, en ögonblicksbild från paparazzi eller läckta skandaler, har den här webbplatsen allt för dig. Bläddra bland dess massiva samling och utforska tydliga TV-program, filmer, liveshower och andra flera mediekällor. Du förväntar dig inte massor av fantastiska sexscener, upprörda skott och heta shower runt om i världen. Faktum är att din favorit oskyldiga kändisstjärna kan ha en hel sida tillgänglig här. Du skulle bli förvånad över att hon inte alls är oskyldig!

Ja, CelebsRoulette har verkligen flera nackdelar, som att ladda ner otillgänglighet eller annonser, men totalt sett är det en ganska anständig plats att kolla in. Jag måste också nämna att vissa länkar kan gå sönder, och popup-annonser är riktigt irriterande - omdirigerar dig till olika webbplatser, det ändrar fortfarande inte det faktum att det gör ett bra jobb med att ge oss gratis nakeninnehåll för kändisar .

Du kan också kolla in Recension - AshleyMadisonoch njut av fördelarna med att ha polygame, monogama, öppna relationer, trekant och andra relationer. När allt kommer omkring är vi inte bara människor med oändliga sexuella krav och livsstilar att tillgodose?

liknande webbplatser Alla 45 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Celeb Exposed & 12 Top Notch Gratis kändisporr och nakensajter som CelebExposed.com Visa mig 12 alternativ för CelebExposed.com Det är dags att låta dessa sexiga kändisar komma i rampljuset i porrvärlden. Vi är alla nyfikna på hur våra kändisförälskelser ser ut medan de blir ångande i sängen. Jag fastnade när jag […]

Läs recension

Celeb Kingdom & 12 bästa kändisar och läckta nakensajter som CelebKingdom.org Visa mig 12 alternativ för CelebKingdom.org Portarna är öppna för Celeb Kingdom! Alla är hjärtligt välkomna att utforska banketten av erotiska måltider. Snyggt, detta kungarike går specifikt och helt igenom när det gäller att tillhandahålla nakenbilder på kändisar och sensuella föremål. Oj, jag måste kolla […]

Läs recension

Cinema Cult & 12 kändisporrwebbplatser som måste besökas och läckta nakenbilder av kändisar som Cinemacult.com Visa mig 12 alternativ för Cinemacult.com Har du någonsin sett dig själv att stirra på din favoritkändis på skärmen och tänka: "Hur ser de alltid så bra ut? ” Tja, håll ut för Cinemacult.com är ditt VIP-pass till världen av stjärnor som kommer […]

Läs recension

Celeb Matrix Review & 12 bästa kändisporrsajter och läckta kändisnakenbilder som CelebMatrix.com Visa mig 12 alternativ för CelebMatrix.com Hej där! Så jag snubblade över den här CelebMatrix-grejen på nätet, och tro mig, det är som ett VIP-pass till den vilda världen av kändiskul – och nej, jag pratar inte om röda mattan oopsies […]

Läs recension

Nudify Online & TOP 12 Deepfake-porr- och nakensajter för kändisar som Nudify.online Visa mig 12 alternativ för Nudify.online Har du någonsin fastnat för en dagdröm och undrat hur folk runt omkring dig skulle se ut i buff? Om du nickar med, välkommen till klubben, min vän. Kampen är på riktigt. Föreställ dig nu en […]

Läs recension

Videokändisar & Top-12 Fappening-sajter och läckta kändisporrsajter som VideoCelebs.net Visa mig 12 alternativ för VideoCelebs.net Välkommen, andra nöjessökare! Idag dyker vi in ​​i VideoCelebs lockande värld, där kändisarnas lockelse och deras lockande eskapader väntar. Nu, innan du börjar trolla fram bilder av Jennifer Lawrence, Selena Gomez eller till och med Penny […]

Läs recension

DeepFakePorn Review & 12 bästa falska nakenbilder på kändisar och DeepFake-porrsajter som DeepFakePorn.net Visa mig 12 alternativ för DeepFakePorn.net Hälsningar, mina internetkunniga varelser! Har du hört surret om den senaste trenden som tar webben med storm? Nåväl, låt mig ge dig de inte så fantastiska nyheterna. En djupt falsk sajt som heter DeepFakePorn har dykt upp […]

Läs recension

Kändisar Dump & 12 bästa läckta kändis nakenbilder och porrsidor som Celebsdump.com Visa mig 12 alternativ för Celebsdump.com Hej där! Så jag snubblade över CelebsDump häromdagen, och låt mig berätta för dig; det är inte bara din vanliga skvallersajt för kändisar. Det är en virtuell skattkammare av ångande foton med supermodeller, Hollywood-skådespelerskor och anmärkningsvärda […]

Läs recension

Tjejer i sociala medier & 12 måste-besöka kändisporrsajter som läcker ut som Socialmediagirls.com Visa mig 12 alternativ för Socialmediagirls.com Många tjejer använder numera sociala medieplattformar för att streama spel, skapa innehåll och göra andra saker. De får inte slut på idéer för att förbli aktiva och relevanta. Det är därför det finns gott om sexiga […]

Läs recension

Celeb Hub Recension & 12 bästa kändisnakensajter som CelebHub.net Visa mig 12 alternativ för CelebHub.net Undrar du vilken kändis som pryder porrscenen på sistone? Jag har upptäckt Celeb Hub, och du borde prova denna fenomenala sida. Älskare av kändisporr är domänens primära kundkrets, och om du tillhör denna lista över […]

Läs recension

Boobs Radar & 12 Bästa Fappening och läckta kändisporrsajter som BoobsRadar.com Visa mig 12 alternativ för BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Boobs Radar är en helt ny, förstklassig kändisporrkanal som du definitivt borde lägga till på din favoritlista. Trots att det inte är särskilt kreativt i innehållet gör Boobsradar ett fantastiskt jobb med att överträffa sina […]

Läs recension

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nakenbilder och Deepfake porrsajter som DesiFakes.com Visa mig 12 alternativ för DesiFakes.com Är du redo att utforska Desi Fakes? Jag recenserade nyligen en premium indisk porrsajt och blev fascinerad över att lära känna fler indiska snyggingar. Med det blir jag inspirerad att gräva och fapp på saftiga indiska […]

Läs recension

Adult Empire Celebrity & Topp 12 nakenkändissidor som adultempirecelebrity.com Visa mig 12 alternativ för adultempirecelebrity.com Sedan Kim Kardashians sexskandal släpptes för allmänheten har fler och fler kändisskandaler dykt upp på nätet, inklusive Paris Hilton och klassikern skandaler av Pamela Anderson, Jennifer Lopez och Carolyn Murphy. Allihopa […]

Läs recension

AEBN-kändisar & 12 bästa premiumsajter för nakenkändisar som straight.aebn.com Visa mig 12 alternativ för straight.aebn.com På senare tid har jag längtat efter många kändisar. Jag vet inte varför, men tankarna på dem slog mig hela tiden. Så, om jag sa att jag alltid fapp djupfalska Jennifer Lawrence-bilder, tro mig, för det är jag. […]

Läs recension

Wiki Feet Review & Topp 12 Celerity Sex-sajter som WikiFeet.com Visa mig 12 alternativ för WikiFeet.com Har du upptäckt din sexuella fetisch nyligen? Gör dig redo att sluka samlingen av kändisfötter för en magnifik fotorgasm på WikiFeet.com! Samhället idag har kontinuerligt välkomnat alla sexuella fantasier vi deltar i. Således hyllas fotbesattheter på […]

Läs recension

TaxiDriverMovie & 12 Bästa Fappening och Gratis Celebs/Porrstjärnor nakensajter som taxidrivermovie.com Visa mig 12 alternativ för TaxiDriverMovie.com Kändisar är de mest idoliserade personligheter i världen. När deras elaka sidor kommer ut till allmänheten är allas ögon riktade mot dem - särskilt om dessa läckor är skandaler, smutskastningar och kontroversiella missöden. Visst, det är spännande att […]

Läs recension

Deep Swap & TOP-12 Celeb nakenbilder & Deepfake-porrsajter som DeepSwap.ai Visa mig 12 alternativ för DeepSwap.ai De erotikfans som vill ha ett extremt äventyr med sina mest eftertraktade superstjärnor kommer att älska Deep Swap. Om du har den vildaste fantasin, skynda dig till den här plattformen för att uppleva ett spännande, unikt fenomen. Skapa ditt saftiga material och se […]

Läs recension

HeroEro Recension & TOP 12 Nakensajter för Fappening och kändisar som heroero.com Visa mig 12 alternativ för HeroEro.com När saker blir galet vilda och det inte finns porr på din telefon eller bärbara dator, önskar vi alltid att det finns en hjälte som kunde rädda oss. Som tur var hittade jag världens bästa hjälte; det har funnits i en […]

Läs recension

Fapopedia & TOP-12 nakenbilder på kändisar och läckor som Fapopedia.net Visa mig 12 alternativ för Fapopedia.net Fapopedia är med! Ja, det låter som Wikipedia och har lockat porrkännare över hela världen. Fapopedia lyfte fram sin förmåga att hitta dina kåta favoritmaterial. Liksom Wikipedia och andra sökverktyg ger Fapopedia underverk genom att visa upp toppen och […]

Läs recension

Fappening Book & TOP-12 nakenbilder på kändisar och Deepfake-porrsajter som FappeningBook.com Visa mig 12 alternativ för FappeningBook.com Vill du lägga till fler ställen till din kändisporrfetisch? Lägg till Fappening Book till din lista och smaka på sensationen av stygga och sexiga personligheter som spelas in och slås i verkligheten. Fappening Book vänder sig till […]

Läs recension

PornDeepFake & Top-12 Deepfake och kändisporrsidor som liknar porndeepfake.net Visa mig 12 alternativ för PornDeepFake.net Ahh, deepfakes... Jag fick nyligen förslag från mina vänner om deepfake kändisporrsajter, och personligen är jag inte ny på det här nisch. Jag har recenserat flera deepfake-webbplatser tidigare, och denna nisch har lämnat mig i vördnad. Vad som är förvånande, […]

Läs recension

Sexiga stjärnor & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som SexyStars.online Visa mig 12 alternativ för SexyStars.online Åh, sexiga stjärnor! Jag känner mig lite het idag när jag tänker på mina favoritkändisidoler i fullständig nakenhet. Hur är det med dig, kompis? Tycker du också på samma sätt? Det är inte svårt att föreställa sig vår kändis […]

Läs recension

JerkOffToCelebs & TOP 12 nakenbilder på kändisar och sexskandalsajter för kändisar som jerkofftocelebs.com Visa mig 12 alternativ för JerkOfftoCelebs.com Vi har alla en lång längtan efter att titta på nakenbilder och videor på kändisar. Faktum är att många popstjärnor och Hollywood-skådespelerskor visar tydliga scener i sina musikvideor och filmer för att locka […]

Läs recension

Deep Fucks & 12 bästa kändisnakenbilder och djupa falska porrsajter som DeepFucks.com Visa mig 12 alternativ för DeepFucks.com Fans av djupa falska videor tjatar om bra sajter att lägga till i sin lista över porrplatser. Tack och lov har jag upptäckt den här plattformen som revolutionerade vår strävan efter erotik. DeepFucks.com får dig att vilja […]

Läs recension

CFake Review & 12 bästa kändisar DeepFake och Celeb Nakensajter som cfake.com Visa mig 12 alternativ för Cfake.com-kändisar — ​​är de inte perfekta? Jag undrar alltid hur de där Hollywoodskönheterna ser ut när de är nakna. Det finns gott om nakna kändissidor på nätet, men inte alla kändisars telefoner har blivit hackade. Jag hittar hela tiden Taylor Swift, Lily […]

Läs recension

Sexkändisar och topp 12 kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar SexCelebrity.net Visa mig 12 alternativ för SexCelebrity.net Hej, kompis! Börja lista kändisen du vill se helt naken. Här på SexCelebrity.net kommer du att få den hetaste och fräschaste kändisporrfilmen att rycka på. Tur om din favoritpersonlighet släppte busiga sexband […]

Läs recension

BannedSextapes & 12-bästa premiumsajter för nakenkändisar som bannedsextapes.com Visa mig 12 alternativ för BannedSextapes.com Ahh, porrstjärnor... De finns överallt. Vissa är gamla och framgångsrika, medan andra är nybörjare och fräscha. Men många av oss letar efter något annat - en smak som kommer att dröja kvar i våra drömmar. Och jag hittade precis rätt innehåll — […]

Läs recension

Adult Deep Fakes & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som AdultDeepFakes.com Visa mig 12 alternativ för AdultDeepFakes.com Det finns definitivt dagar i våra liv när vi vill se våra kändisförälskelser göra de otäcka sexuella handlingar som tillfredsställer våra kukar. Ibland undrar vi hur det faktiskt känns att ha dem i […]

Läs recension

VividCeleb Recension & 12 (bästa) premium nakenbilder på kändisar, sajter med sexband som vividceleb.com Visa mig 12 alternativ för vividceleb.com Idag ska vi prata om en annan nakensajt för kändisar som heter VividCeleb. Det är bland de mest populära och mest använda kändisporrorna med fullspäckade sexband, foton, fullängdsfilmer och mer! Det finns gott om nakna kändissidor ute […]

Läs recension

Famous Board & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar FamousBoard.com Visa mig 12 alternativ för FamousBoard.com Tyvärr! Famous Board är en plats att besöka när du är sugen på nakenbilder på kändisar, nyheter och porrfilmer. Kändisfanatiker kommer att vara extatiska och överväldigade med biblioteket med uppladdade fotografier och heta videor av framstående stjärnor […]

Läs recension

MrDeepFakes & 12 bästa kändis DeepFake Porr och Celeb nakensajter som mrdeepfakes.com Visa mig 12 alternativ för mrDeepfakes.com Många kändisar har laddat upp sina nakenbilder till den djupa webben i ett försök att skörda extra publicitet och mediaexponering. Trots det kan du inte anta att varje enskild kändis kommer att vara så hänsynslös att de läcker […]

Läs recension

CelebMasta & 12 bästa gratis läckta nakenkändisar, kändisporrsajter som celebmasta.com Visa mig 12 alternativ för Celebmasta.com Ahh, kändisar. Deras liv är ganska fascinerande, eller hur? Kändislivet är fullt av skvaller, nyheter, skandaler, och det är inte förvånande att alla älskar att surfa på nakensajter för kändisar och fappening-sidor eftersom det ger massor av kändisar […]

Läs recension

Fappenist & TOP-12 bästa kändis nakenbilder och Fappening-liknande webbplats som liknar Fappenist.com Visa mig 12 alternativ för Fappenist.com Vem har inte en kändisförälskelse när han växer upp? Ja, man, jag vet att du förvarar sexiga tidningar och DVD-skivor i ditt rumsskåp och försöker så hårt att din mamma inte ser det. Åh, dessa minnen! Under tiden […]

Läs recension

EgoAllStars & 12 BÄSTA kändisnakenbilder, nakna kändisläckor som egoallstars.com Visa mig 12 alternativ för Egoallstars.com De flesta fans hängivenhet för sina älskade kändisar visas genom EgoAllStars – en berömd nakenwebbplats för kändisar. Upptäck otaliga nudistbilder och sexuellt explicita kändisbilder genom att bläddra igenom dess stora samling av hetaste läckor och naket innehåll. Bilder […]

Läs recension

Nudography & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande Nudography.com Visa mig 12 alternativ för Nudography.com Tack vare deras många toppklassiga framträdanden i filmer, lockar kändisar mycket uppmärksamhet. Förutom att vara generationens standard för mode och trender, är de verkligen tilltalande och orsakar mycket onani. Och ja, många människor […]

Läs recension

CelebJihad Review 12 bästa naken Celeb och Deepfake porrsajter som Celebjihad.com Visa mig 12 alternativ för Celebjihad.com Medan tusentals andra kändisar nakna och läckta webbplatser är påfallande lika - med samma källmaterial, navigering och layout, är det fortfarande imponerande att CelebJihad har hittat ett sätt att sticka ut. Denna webbplats har fantastiskt innehåll som […]

Läs recension

CelebritySlips & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande celebrityslips.com Visa mig 12 alternativ för CelebritySlips.com Ibland, när vi ser porr eller modeller som blir nakna, ger det inte mycket spänning och spänning än det brukade. Kanske har vi tittat för mycket porr i flera år att nakenhet inte längre fungerar sin magi. Men oroa dig inte, […]

Läs recension

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nakenbilder och läckta platser som Ancensored.com Visa mig 12 alternativ för Ancensored.com Ancensored webbplats är en uppfriskande förändring av tempot. Med den många plattformen för vuxna videor lockar denna plats nybörjare och erfarna porrmissbrukare. Denna webbplats tar emot hundratals videor att välja mellan var du kan se vilken kändis du […]

Läs recension

ScandalPlanet Review & 12 (bästa) kändisnuddar och kändissexskandalwebbplatser som scandalplanet.com Visa mig 12 alternativ för Scandalplanet.com Flera Hollywood -sexfilmer har funnits på min bevakningslista länge - hundratals av dem, faktiskt. Vanligtvis ger dessa intima avslöjanden inte mycket sexuell tillfredsställelse som porr, men det är fascinerande att se hur mycket […]

Läs recension

CelebGate & TOP-12 Celebrity Nakenbilder och läckta platser som CelebGate.cc Visa mig 12 alternativ för CelebGate.cc Och ja! Det verkar som om en ny webbplats tillägnad kändisens nakenbilder och videor finns här. Detta är en bra nyhet för porrentusiaster och kändisfantaster i grannskapet. Därför är de hungriga och som behöver […]

Läs recension

TheNipSlip Review & 12 BÄSTA Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites som TheNipSlip.com Visa mig 12 alternativ för TheNipSlip.com Slutligen TheNipSlip! Det är en av de bästa kändis naken webbplatser som har uppriktiga och bilder av kändisar i deras mest vågade och nakna ögonblick. Ja, det stämmer, alla superstjärnor i branschen - modeller, TV -personligheter, […]

Läs recension

DrunkenStepFather & 12 BÄSTA nakenkändisar och nakna celeb-läcksidor som DrunkenStepFather.com Visa mig Topp 12-alternativ för DrunkenStepFather.com Även om olika kändis-nakna och läckta celeb-sexwebbplatser numera är det bara några av dem som sticker ut och har en anmärkningsvärt autentisk och värdefull rykte. Ändå var jag på humör för läckta bilder […]

Läs recension

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Visa mig 12 alternativ för CelebsRoulette.com Äntligen en fantastisk webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från TV-program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och skotten. Och när jag säger [...]

Läs recension

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites Like AZNude.com Visa mig 12 alternativ för AZNude.com När det kommer till mina första intryck av vilken webbplats som helst, väcker specifika sidor omedelbart min uppmärksamhet och ger mig en fantastisk smygtitt av vad du kan förvänta. Denna typ av tidig upplevelse dröjer kvar till benet medan jag tittar igenom [...]

Läs recension

Thefappeningblog & 12 BÄSTA Nakna kändiswebbplatser som thefappeningblog.com Visa mig 12 alternativ för thefappeningblog.com Äntligen The FappeningBlog! Om du är fascinerad av att ta en titt på dina favoritkändisers sexiga och stygga sida, så är det här platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydande nakenkändisarna [...]

Bläddra till början