Uppdaterad: 14 juni 2024

Theappeningbloggen

& 12 BÄSTA nakna celebsidor som thefappeningblog.com

Visa mig 12 alternativ för thefappeningblog.com

Thefappeningbloggen hem

Slutligen, The FappeningBlog! Om du är fascinerad av att ta en titt på dina favoritkändisers sexiga och stygga sida, så är det här platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydelsefulla nakna kändiswebbplatserna där du kan hitta alla de största stjärnorna i Hollywood prata med sina fittor och bedöma. Det är faktiskt den banbrytande webbplatsen som ger varje kåt liten kille det största arkivet med de mest efterfrågade kändisläckade nakenbilderna.

Officiell URL: https://www.thefappeningblog.com/

Om internet har en trendig ny läcka från kändisar är den första huvud misstänkta TheFappeningBlog. Faktum är att dess massiva samling är känd, och du kan hitta vilken stjärna som helst med sin egen nakensida. Så om du gillar att se Jennifer Lawrence, Rihanna, Miley Cyrus, Sophie Turner och andra heta saker idag, bör du kolla in TheFappeningBlog. Det har massor av innehåll för din ryck session och en aktiv gemenskap där du kan dela din dolda önskningar med likasinnade människor.

Fap All Day to New Leaked Celeb Nudes på TheFappeningBlog

Hur Fappening började

Kan du gissa vad ordet "Fappening" helt enkelt innebär? Tja, i historiens intresse ska jag presentera ett litet samtal om hur det började. Början av augusti 2014 börjar några berömda kändisars smutsiga bildserie cirkulera på internet. De oväntade gästerna inkluderade kändisar som Jennifer Lawrence och Kim Kardashian, som hittade deras namn i hackade intima bilder.

Kudos till flera smarta individer som presterade exceptionellt bra; de kunde knäcka in i iClouds nätverk. Efter att dessa hackare hade fått tillgång till kändisers personliga konton, hämtade de alla (eller de flesta) nakna bilder och privata videoinspelningar. Så småningom har några roliga grejer dykt upp på flera ställen, och evenemanget kallas "Fappening". Någon ring av en klocka? Det låter som om du är medveten om denna stora kontrovers, eller hur? Förhoppningsvis har jag kunnat återuppta ditt minne.

Många kända personer blev förvirrade av en sådan fråga. Men vem skulle inte göra det? Vi har alla skelett i våra garderober. Alla har åtminstone några oroande nakenbilder på sina smartphones, även om det är bättre att hålla dessa foton privata. Tik Tok, tik tok - det är bara en tidsfråga innan vart och ett av dessa "privata" saker blir "offentliga".

Fappening Fortsätter ...

Thefappeningbloggen Jennifer

TheFappeningBlog bildades när allt gick ner, och det följer för närvarande snyggt. TheFappeningBlog hjälper dig att tillfredsställa dina begär efter de senaste nakna kändisnyheterna och läckta selfies. Och fortsätt att göra det till slutet av tiden. Faktum är att många fler kändisar har dykt upp i arkiverat innehåll för vuxna på plattformen nyligen. Namnet "TheFappeningBlog" (det betyder "kändis läckt ut") indikerar att det är en blogg där användare får explicita superstjärnfoton genom sexting, smartphone-hacking, paparazzi-förföljelse eller andra oetiska digitala medel.

TheFappeningBlog levererar exakt vad det lovar. Inte bara får du se nakenbilder av dina favoritartister, men du kommer också att upptäcka en aspekt av dessa filmstjärnor som du inte ens visste existerade. I sina medieinlägg beskriver den självutnämnda webbplatsen celebs scoops sig själv som en av branschens mest omfattande samlingar av explosiva kändisekontroverser, olagliga filmer och nypglas. Innehållet i denna samling avbildar mest kändisarna på sina sociala mediekonton. Men för att få en bättre känsla för det uppmuntrar jag dig att gå igenom många klipp och selfies, och du kommer snart att upptäcka att de är blåsigt heta till rent.

Aldrig tidigare sett innehåll från TheFappeningBlog

Thefappeningbloggen Kendall

TheFappeningBlog innehåller alla de berömda Hollywood-sakerna, som kan chocka eller spänna dig. Följande genrer är blandade: väcker fotograferingar, strandbilder och paparazzi-bilder - alla fångade i uppriktiga inställningar. I dessa mer hudupptäckta situationer hittar du ofta skådespelerskor, supermodeller och sångare i bikini, täta linnen eller nästan nakna. Om du gillar det är jag säker på att du kommer att njuta av den vackra Emma Watson som ligger på stranden, topplös. Men om du förväntar dig faktiska porrshower finns det bättre alternativ för dig i kategorin porrwebbplats.

Hela listan över TheFappeningBlog ordnas alfabetiskt efter förnamnet. Så det är väldigt enkelt att hitta din favoritpopstjärna eller Hollywood-skådespelerska med den här funktionen. Bilder av nakna och knappt klädda kändisar ingår alla i varje avsnitt. Du kan också lägga till några bilder från deras filmer och tv-program, samt kommersiella och avslappnade ögonblicksbilder från paparazzi. Visst har internet vuxit till ett utmärkt sätt att jaga nakna råbilder av dina älskade skådespelerskor och upptäcka om hon någonsin varit topplös i en film eller knäppt en privat sexig bild i hennes telefongalleri.

Markerade kändisskandaler från TheFappeningBlog

 • Top 200
Thefappeningblog kändisar

Besök TheFappeningBlogs 200 bästa nakna kändisavdelningar för att se de hetaste och ljusaste stjärnorna på de mest vågiga och smutsiga bilderna. Några av de hårdaste och mest lysande stjärnorna från alla områden, inklusive TV, film, musik, sport och mode, visas här. Det finns faktiskt till och med söta, söta, vackra tjejer i samlingen!

Det inkluderar Jennifer Lopez, Jennifer Lawrence, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Kirsten Stewart, Kate Winslet, Katy Perry, Kendall Jenner och mer! Du kommer att upptäcka dem alla här, på denna fantastiska webbplats. Eftersom det finns så många kändisar är du nästan garanterad att du hittar några av de filmstjärnor du älskar på listan. Så om du har en erotisk dagdröm med en stjärna, gå till TheFappeningBlog för att se om det var riktigt eller bara ett infall.

 • Avsugning och jävla röv

Om du vill titta på kändisar som Britney Spears, ha sex med en annan stjärna eller utföra blowjobs på en annan kändis, bör du bläddra i den här listan på TheFappeningBlog. Jag är positivt överraskad att se att många killar i hemlighet filmar dem som har sex. De flesta av dessa killar släppte det på internet för att skämma ut sina ex-flickvänner strax efter att de splittrades.

 • Smygiga Paparazzi-skott

Paparazzi har också lite besatthet med att fånga de bästa bilderna från sina motiv. När de väl har åkt i de eleganta chaufförbilarna, vänder deras korta klänningar upp och avslöjar deras falska tities. Du hittar också avsnitt som visar kommande filmer och TV-avsnitt med din favoritkändis. Faktum är att TheFappeningBlog-webbplatsen får den här branschen att gå runt. Så snälla ta vad du har samlat här och dela det med resten av mänskligheten!

 • Nypskydd och bröst
Thefappeningbloggen Kristen

Vill du få en liten glidning på några berömda kvinnliga kändisers nypor och bröst? Ah, du är på den söta platsen nu, min vän! Nästan varje dag dyker nya videor och foton på filmstjärnor, sångare och supermodeller online - vilket avslöjar kändisens integritet och rykte. Men se upp, men många webbsidor samlar detta innehåll och gör det offentligt tillgängligt. Frågan är att flera webbplatser gör djupa förfalskningar, vilket är mycket lätt att lura till att tro att deras källbilder är giltiga. Var inte rädd för att TheFappeningBlog är här till undsättning!

Några förfalskningar också på TheFappeningBlog

Thefappeningblog hemsida

Nakna och falska bilder är också en del av TheFappeningBlog. Du tittar till exempel på sidan och såg Selena Gomez bli pound av två svarta killar, eller kanske Sophie Turner djupt i halsen på en enorm kuk - det är nästan säkert en bluff. Men jag klandrar dig inte för att tro. Vissa förfalskningar verkar otroligt realistiska att det är utmanande att inse att de inte är den riktiga saken.

Det är så enormt synd att veta detta; dock kan du inte tekniskt skylla TheFappeningBlog för detta. Numera har säkerhetssystemet för smartphones, iOS och Androids förbättrats dramatiskt genom åren. Så det kommer inte att vara så avslappnat som det var tidigare. Dessutom blir kändisar mycket bättre på att skydda sina enheter från att bli hackade. Det enda vi kan förvänta oss från och med nu är den besatta paparazzi, envis nog för att få stängda bilder av kändisar i privata ögonblick.

Även om autentiska bilder och falska bilder slås samman, är varje skott och video (falsk eller inte) intressant nog för att tittarna ska kunna njuta av dem under en snabb onani.

Tittar runt TheFappeningBlog.com Design och navigering

Thefappeningblog forum

TheFappeningBlog är relativt lätt att navigera och följer en enkel design. Inget krångel och andra irrelevanta format. På hemsidan visas alla kändisar som visas på webbplatsen och du kan hitta din favoritstjärna eftersom de är uppställda kronologiskt. Det finns också andra spännande funktioner du kan kolla in, inklusive Top200 nakenkändisar, nyligen uppdaterade återkopplingar och inlägg.

Intressant är att ett avsnitt på hemsidan är tillägnad att visa några av de senaste nyheterna om dina favoritkändisar, Hollywoodstjärnor, musikikoner och supermodeller. Du hittar deras senaste filmer, musik, konserter eller annan relevant information om dem. Men naturligtvis, om du bara vill bläddra i nakna bilder av Miley Cyrus, Jessica Alba, Jennifer Lawrence eller andra kändisar du fantiserar om, så är TheFappeningBlog det bästa du kan hitta. Det är laddat med användbart innehåll för din fapping-session. Dessutom finns "Senaste kommentarer" och "Senaste inlägg" tillgängliga på hemsidan för dem som vill få omedelbara uppdateringar och de senaste nyheterna om sina favoritstjärnor.

Gemenskapen är aktiv, så du kan fritt diskutera spännande saker om läckta bilder, de senaste skandalerna och andra kontroverser i forumet. Ändå kan denna funktion endast uppskattas av registrerade medlemmar i TheFappeningBlog. Så, om jag vore du, kan du registrera dig som en officiell medlem på sidan för att äntligen dela dina tankar och känslor med andra kåta entusiaster. Du kan också dela intima bilder av vissa kändisar och skådespelerskor. Även om få annonser lurar runt på sidan ändrar det inte det faktum att det är ett utmärkt ställe att hitta kända kändisars intima, uppriktiga ögonblick.

För- och nackdelar med TheFappeningBlog

FÖRDELAR:

 • Ger uppdateringar konsekvent
 • Omfattande samling av kändis erotik
 • Stöder mobil surfning
 • Forum är aktiva
 • Kronologisk ordning på kändisnamn för bättre åtkomst
 • Hemsidan är en härlig njutning

CONS:

 • Sök- och filtreringsfunktionen är begränsad
 • Annonserna på sidan förklädda som tredjepartslänkar

12 BÄSTA nakna kändisar som liknar thefappeningblog.com:

# 1 - TheNipSlip

thenipslip

Att beskriva sig själv som en plats där du kan hitta de bästa kändisnypkuporna och garderobolycka, det är en blogg där du kan skära ner jakten och komma till de bra sakerna direkt. Du kommer att se populära namn med sexigt innehåll här - inte bara begränsat till nypslip utan också till andra sexiga och styggar som att se dina favoritbarn ha på sig genomskinliga kläder eller inte ens ha på sig trosor alls. Och det bästa av allt - sajten uppdateras tre gånger om dagen! Så du kan alltid förvänta dig något nytt och spännande varje gång du besöker sidan.

Några av kändisarna som du tycker om att se mer av i The Nip Slip inkluderar Sofia Richie, Anna Kendrick och till och med Kim Kardashian. Det här är bara några få av dem, och det finns mycket mer namn att kolla in och njuta av.

FÖRDELAR:

 • Flera uppdateringar dagligen
 • Massor av innehåll du kan njuta av
 • Enkel att använda gränssnitt
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Mycket grundläggande och tråkigt webbplats utseende
 • Kim K dominerar det mesta av webbplatsens innehåll
 • Många annonser och popup-fönster

# 2 - SexKändis

sexkändis

En annan falsk celeb-porrwebbplats som har massor av potentialer och även om den behöver förbättras kan den utnyttjas väl. Vi har alla våra favoritstjärnor, och vissa skulle förmodligen ge något för att uppfylla sina drömmar om att få sina bollar djupt i dessa kvinnliga celebs coochies. Men naturligtvis, för de flesta av oss, skulle det bara förbli som en dröm och ingenting mer, så webbplatser som SexCelebrity skulle vara till hjälp för att på något sätt föra oss närmare, även för ett tag, till de sexiga stjärnorna som rör vår fantasi och gör oss känner oss vilda.

Webbplatsen låter dig se kvinnliga kändisar bli knullade hårt och ibland bara spela och njuta av sig själva. Nakenbilder, sexband och till och med törstfällbilder finns alla här. Med bara ett klick kan du njuta av allt det sexiga och heta innehållet som denna webbplats kan erbjuda.

Bortsett från de läckta nakenbilderna och filmerna, har SexCelebrity ett Deepfake-porrkoncept, som är en ny genre av den populära smuts som använder unik grafik för att redigera en kändis ansikte till en liknande kroppstyp, så att du får "se" dem bli knullade och spelar smutsigt.

FÖRDELAR:

 • Massor av heta kändisporr
 • Realistiska videor
 • Regelbundna uppdateringar

CONS:

 • Vissa Deepfakes har dålig kvalitet
 • Videor har lägre kvalitet och upplösning
 • Det fungerar inte bra på mobila enheter

# 3 - CelebritySlips

kändisskivor

CelebritySlips är en helt gratis webbplats som är ganska underhållande att bläddra igenom. Det har överflödigt innehåll av kändisgarderober, några nypglas och mer. En eller alla dessa saker har hänt under evenemang eller medan kändisar helt enkelt vandrar runt på gatorna. Oavsett vilket du väljer kommer du alltid att kunna upptäcka attraktiva stjärnor här - även de du inte rimligen förväntade dig!

FÖRDELAR:

 • Enkel nedladdningsfunktion
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll
 • Det finns gott om bilder tillgängliga på sidan
 • Det finns en kategori "Upskirts" - mest populär på webbplatsen
 • Fri att använda

CONS:

 • Irriterande annonser överallt

# 4 - DrunkenSteffar

DrunkenSteffar

Om du letar efter topp kändisporrinnehåll kommer du till en av de bästa platserna på Internet. Här kan du hitta kändisar från A eller B-listan och du får se dem bli stygga och sexiga. Webbplatsen har massor av innehåll som du kan njuta av, några artiklar du kan läsa och lära dig av.
De flesta inläggen på den här webbplatsen är populära hashtags eller begrepp som hämtats från dina favoritplattformar på sociala medier. Varje dag har de specifikt innehåll, och även om det låter konstigt är deras idéer unika och olika. Du kommer verkligen att spränga att se hur dålig DrunkenStepFather är; du behöver inte ens lägga mycket ansträngningar på att söka på Internet eftersom allt är ordentligt för dig att njuta av.

Precis som de flesta porrsamhällen har den här webbplatsen ett forum och ett skvalleravsnitt som gör att människor kan känna en känsla av gemenskap bland alla. DrunkenStepFather har många fantastiska funktioner och det viktigaste av dem alla - du kan njuta av allt gratis. Heta porrfilmer och bilder av dina favoritkändisar dominerar webbplatsen, och du kan enkelt registrera dig för ett konto utan kostnad. Trots att de huvudsakligen är en porrsida för läckta kändisnakenbilder har de också säkra arbetsvuxna videor, så du behöver inte oroa dig mycket för att innehållet blir för mycket. Du måste välja en kategori som passar dig och du är redo att gå.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisporrbilder
 • Kändisnyheter och artiklar för alla
 • Community-forum för att främja interaktion mellan medlemmar

CONS:

 • Grundläggande sökning har inte förbättrats
 • Sortering och kategorisering kan förbättras

# 5 - ScandalPlanet

skandalplanet

Om du inte kan få tillräckligt med kändisnudor, sexvideor och till och med paparazzi-bilder är webbplatser som Scandal Planet ett måste för dig. De har inte bara innehåll för kändisar, men de inkluderade också internetkändisar och andra välkända personligheter med kompromisser med bilder och videor.

Tusentals sexklipp och bilder finns på Scandal Planet, och du kommer att se massor av skrotbilder, nakna och nypa glider. Det finns till och med falska kändissexband med brudar som ser ut som dina favoritstjärnor; de ser så mycket ut att du kommer att ha en bra klocka. När det gäller deras videoklipp har de medelhög låg kvalitet, särskilt med kändisnischer. Men en bra sak är att du kan spara videor även utan att registrera dig för ett konto på webbplatsen.

FÖRDELAR:

 • En bra mängd innehåll
 • Ren och modern webbplats
 • Videor kan laddas ner gratis

CONS:

 • Sortering och grundläggande sökning kan förbättras
 • Jobbar fortfarande med mobilsupport
 • Låg kvalitet på videor
 • Videor blir begränsade med länkar
 • Avancerad sökning inte tillgänglig
 • Ingen indexering

# 6 - AZNude

aznudes

Det finns tillfällen där vi vill unna oss lite ledig tid och njuta av sexigt kändisinnehåll, och AZNude.com är det perfekta stället för dig att besöka. Denna webbplats har många innehåll som sträcker sig från de hetaste kändisnamnen - skådespelerskor, modeller och många fler. Med mer än 250,000 70,000 tillgängliga foton för visning och nedladdning, samt mer än XNUMX XNUMX videor, kommer du att få lite behandling med detta. Eftersom deras innehåll varierar från de tider det ursprungligen producerades, kan deras videokvaliteter också skilja sig, men du behöver inte oroa dig för det eftersom de alla kan ses och går tillbaka till många decennier sedan. Det finns massor av material för nästan alla typer av kvinnor där ute; eftersom AZNude är tillgängligt över hela världen, tillhandahåller de också innehåll av kändisar oavsett vilken nationalitet de har.

Du kommer aldrig hitta problem med nedladdning eller streaming medan du njuter av webbplatsen. De har inte heller så många irriterande annonser, så det är en sak som hjälper dig att få den bästa tiden i ditt liv genom deras innehåll. Deras gränssnitt är också enkelt att använda, och de erbjuder många funktioner för medlemmar att använda. De har också ett alfabetiskt index över kändisar, och allt du behöver göra är att klicka på ett namn. Du kommer automatiskt att matas med att väcka bilder och videor av dina favoriter.

FÖRDELAR:

 • Stor samling porr
 • Snabb streaming och nedladdningar gratis
 • Fantastiska sorteringsalternativ
 • Dagliga uppdateringar
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Auto
 • Liten trafik / exponering för andra användare
 • Icke-exklusivt innehåll

# 7 - CelebJihad

celebjihad

Den här webbplatsen är känd för sin “islamiska extremistiska” vinkel när det gäller innehåll, och tittar på västerländska värderingar, särskilt med kvinnors sexuella frihet, medan de beklagar sig över många Hollywood-A-listor som gör smutsiga saker framför kameran. Även om de väldigt mycket har uttryckt sitt hat mot sådan kultur, tillhandahåller de fortfarande läckt innehåll som vanligtvis är hämtat från verklig filmproduktion av proffs. Detta innehåll samlas in och arkiveras så att du kan rycka av det. Det är en av de mer populära plattformarna för alla som vill kolla in några heta kändisporr och naken grejer.

Webbplatsen organiserade sina sektioner i två: nakenkändisar och kändisvideor. Det första avsnittet är ett område för att se nakenbilder av kändisar. Båda avsnitten uppdateras regelbundet med bra innehåll. Deras kändisarkivsida låter dig se stjärnor och massor av heta kvinnor och deras innehåll. En smygtitt av stora namn som Kim Kardashian, Miley Cyrus och till och med Emily Ratajkowski är bara några sexiga kändisar med lite hett och sexigt innehåll.

FÖRDELAR:

 • Stor kändis naken och porr innehåll
 • Fri att använda
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll

CONS:

 • Massor av clickbait-inlägg
 • Lägg upp några konstiga muslimska memes
 • Många störande och irriterande annonser

# 8 - PurelyCeleb

purelyeb

Självklart är vi vana vid att titta på porrstjärnor och du rycker till dessa professionella scener och porrkändisar. Men ibland tänker du på en viss kändis, och du vill söka i hennes sexiga videor och foton och använda dem för ditt nöje. Det är som om du längtar efter kändisinnehåll, och PurelyCeleb är det perfekta stället att mätta din hunger efter en sådan nisch. Tusentals skådespelerskor, modeller, små Youtube-stjärnor har läckt ut innehåll eller två, och du kan njuta av dem alla här.

Även om det bara finns några gallerier med en avsevärd mängd bilder och videor, är vi ganska säkra på att den här webbplatsen kommer att bli stor på nolltid. Deras läckta bilder kommer främst från badrum, sovrum och vissa tas till och med under semestern. Allt detta innehåll kan laddas ner och strömmas, med videokvaliteter som varierar beroende på när de uppdaterades.

När det gäller webbplatsens utseende låter PurelyCeleb dig njuta av deras lättanvända design och utmärkta gränssnitt med sina enkla layouter. Du kan också bläddra igenom sidor efter sidor med kändisinnehåll och ett index där du kan kolla in de mest framträdande namnen du kan hitta på plats. Deras kändisindex innehåller också en kort biografi om någon och en smygtitt eller en översikt över deras vanliga innehåll. PurelyCeleb är kanske inte den största webbplatsen för vuxna för tillfället. Ändå fokuserar det huvudsakligen på sitt mål, vilket är att tillhandahålla kvalitetsläckt innehåll, och fokuserar på att göra sin webbplats välkomnande och försedd med ett vänligt användargränssnitt.

FÖRDELAR:

 • Varje kändissida har en kort biografi
 • Massor av läckt kändisinnehåll och arkiv
 • Mobil användning stöds

CONS:

 • Pop-up-annonser här och där
 • Begränsade sökalternativ
 • Behöver förbättrad filtreringsalternativ

# 9 - CelebGate

celebgate-1

För de av er som vill ha god tid genom att titta på heta (och läckta!) Kändisfoton, kolla in CelebGates stora samling som innehåller många av dina kända favoriter. De har också några bonusar som bloggar och ett avsnitt reserverat för de unika Playboy-modellerna. Webbplatsen uppdaterar innehållet dagligen. De flesta av deras källor kommer från paparazzi-bilder, fotograferingar för olika kampanjer, Instagram-klipp och särskilt läckta bilder som inte är avsedda för allmänheten.

Celebgate.cc-layout ser ut som din typiska kändisfläktwebbplats, och du hittar den oorganiserad med inget mycket med sorterings- och filtreringsfunktioner. Hemsidan har dock ett AZ-index, en födelsedagssektion för kändisar och den aktuella uppdateringslistan. Webbplatsen har också sin egen "Hall Of Fame" tillsammans med senaste blogginlägg. De har också en unik "Fappening" -sektion med några uppföljande förklarande artiklar och relaterade kändisar, precis som det är med Playboy och deras modeller. Varje modell på den här webbplatsen ställer in sin biografi och ger en snygg titt på webbplatsens innehåll.

FÖRDELAR:

 • Varje kändis har sina bios skrivna noggrant
 • Arkiv för kändisar och kvinnor
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inga sök- och filtreringsalternativ
 • För många annonser
 • Videor eller bakgrundsbilder på webbplatsen omdirigerar dig till en annan webbplats för vuxna

# 10 - KändisarNakenvärld

CelebsNudeWorld

Denna webbplats för vuxna låter dig kolla in Hollywood-kycklingar som tar lite kuk och bara är stygga. Det är en helt ny värld av amatörinnehåll, sexband och läckta nakenbilder kombinerat. Webbplatsen har massor av innehåll som du kan se att dina favoritstjärnor blir stygga i sovrummet och ibland leker med sig själva eller bara pratar med sina sexiga kroppar så att alla kan se.

En bra takeaway med kändisporrsidor är att du aldrig vet vad som gömmer sig bakom stjärnornas oskyldiga ansikten; man vet aldrig vad de kan göra när de är borta från de bländande strålkastarna och kameran. Du får se dem i deras råaste och styggaste skick. Även om detta innehåll, särskilt nakna och sexband, inte skulle vara offentligt, kan vi inte förneka det faktum att vi alla älskar några utmärkta läckta saker med de mest framträdande namnen på Hollywood.

FÖRDELAR:

 • Regelbundna uppdateringar
 • Bra läckt innehåll
 • Ingen registrering behövs
 • Videor kan ses gratis

CONS:

 • Ganska irriterande annonser och popup-banderoller
 • Videor med låg kvalitet
 • Webbplatsdesignen ser dålig ut

# 11 - MrSkin

MrSkin

Introduktion av ett annat koncept från den vanliga celebporrsidan, Mr. Skin sammanställer olika scener från filmer och TV-program där kvinnliga stjärnor visar lite hud. Du behöver inte slösa bort din tid på att vänta på de mest efterlängtade nakenscenerna eftersom Mr. Skin har allt åt dig. Ångande sexscener från dina favoritprogram och filmer är alla sammanställda på en webbplats, och du kommer säkert att vara med på en bra fap.

En sak värt att nämna med Mr. Skin är att deras samling inte bara är begränsad till Hollywood-scenen. De inkluderade också indiefilmer och utländska filmer som inte är vanliga. Vi vet att de flesta kändisar på skärmen har filmat en naken scen, så det finns massor av framträdanden i sidobob och gräskott i någon av deras videor. Dessutom är deras filmer gjorda med utmärkt upplösning så att du kommer att njuta av din lilla tid med kändisarna på skärmen.

Om du någonsin haft det dilemmaet att försöka hitta vissa nakna scener från Hollywoodfilmer, hittade du förmodligen Mr. Skin i ett av de bästa resultaten. De flesta av Hollywoods bästa nakenklipp finns här. Från storinkomsterna storfilmer, indiefilmer till utländska filmer som lätt kan passera för mjukporr. Mr. Skin har mer än 75,000 XNUMX nakenklipp med Hollywoods största namn som Salma Hayek, J.Lo, Drew Barrymore och så många fler.

MrSkin recension här.

FÖRDELAR:

 • Videor i full HD
 • Enkel navigering på webbplatsen
 • Sexig GIF-samling för fans
 • Massiv samling av celeb nakenbilder
 • Kändisnyheter och forum finns också
 • Bilder är bara från skärmdumpgallerier
 • Irriterande annonser över hela webbplatsen
 • Inga extra bonusar och förmåner vid registrering
 • Innehållet är inte exklusivt

CONS:

 • Bilder är bara från skärmdumpgallerier
 • Irriterande annonser över hela webbplatsen
 • Inga extra bonusar och förmåner vid registrering
 • Innehållet är inte exklusivt

# 12 - SexTaped

sextape-1

Vi kan inte förneka att de flesta av oss älskar att se andra människor i bilder och videor som skulle vara privata. Oavsett om det är från en kändis, en modell, en amatör eller en professionell porrstjärna kan du se innehållet på dem på SexTaped.

Jämfört med andra liknande webbplatser är SexTapes videosamling inte så stor eftersom det bara finns cirka 2,000 av dem, men de kompenserar för det med varje videokvalitet. Webbplatsen ligger på den hemlagade nischen och har fortfarande HD-videor tillgängliga. Den enda nackdelen vi kan tänka på är att webbplatsen inte har något nedladdningsalternativ. När det gäller bilderna kommer du att bli överväldigad av antalet kändisskott på den här webbplatsen.

Webbplatsen i sig är ganska okomplicerad och okomplicerad; alla knappar och funktioner på rätt platser. De har organiserat det med sex kategorier och filtrerat videor så att du snabbt kan leta efter dina favoritkändisar och komma direkt till ditt syfte. Så om du gillar hemlagad porr, läckta nakenbilder av de hetaste stjärnorna och naturligtvis sexband, så är SexTaped det perfekta valet för dig.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisläckor
 • Webbplatsen erbjuder också amatörinnehåll
 • Enkel och okomplicerad webbplats
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inget nedladdningsalternativ
 • Ett begränsat antal videor och alternativ
 • Många annonser

slutord

Sammantaget är TheFappeningBlog-webbplatsen ett galet hus av mest populära och efterfrågade kändis nakenbilder, antingen inom musik, filmer eller modelleringsindustrin. Kan du föreställa dig dina favoritskådespelerskor i stygga skott eller nakna uppriktig stunder? Ahh, sådan himmel! Oavsett vad de gör - filmer, tidningsinspelningar, realityshows, TV-serier, det är alltid underhållande och tillfredsställande att se dem bli mysiga, intima och förföriska på kameran.

Framför allt distribueras fantastiska saker som detta, som innehåller provocerande foton och videor, inte fritt och enkelt. Så du kan säga att det här är guldgruvor för kåta män med kändisfetischer. Jag har faktiskt aldrig föreställt mig att se min favoritkändis i vackra poser eftersom jag bara föreställer dem i mina vanföreställningar. De läckta bilderna, paparazzi-skotten, filmskärmarna och Instagram-bilderna skickas från himlen tack vare TheFappeningBlog. Nu behöver jag inte föreställa mig de rosa nyparna på Jennifer Lawrence, eller Miley Cyrus fitta, eller ens min favorit Jennifer Lopez enorma röv. Slutligen har jag allt jag behöver allt på ett ställe. Missa inte den här fantastiska webbplatsen och kolla in den idag! Nu är det din tur att bli starstruck.

liknande webbplatser Alla 44 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Celeb Kingdom & 12 bästa kändisar och läckta nakensajter som CelebKingdom.org Visa mig 12 alternativ för CelebKingdom.org Portarna är öppna för Celeb Kingdom! Alla är hjärtligt välkomna att utforska banketten av erotiska måltider. Snyggt, detta kungarike går specifikt och helt igenom när det gäller att tillhandahålla nakenbilder på kändisar och sensuella föremål. Oj, jag måste kolla […]

Läs recension

Cinema Cult & 12 kändisporrwebbplatser som måste besökas och läckta nakenbilder av kändisar som Cinemacult.com Visa mig 12 alternativ för Cinemacult.com Har du någonsin sett dig själv att stirra på din favoritkändis på skärmen och tänka: "Hur ser de alltid så bra ut? ” Tja, håll ut för Cinemacult.com är ditt VIP-pass till världen av stjärnor som kommer […]

Läs recension

Celeb Matrix Review & 12 bästa kändisporrsajter och läckta kändisnakenbilder som CelebMatrix.com Visa mig 12 alternativ för CelebMatrix.com Hej där! Så jag snubblade över den här CelebMatrix-grejen på nätet, och tro mig, det är som ett VIP-pass till den vilda världen av kändiskul – och nej, jag pratar inte om röda mattan oopsies […]

Läs recension

Nudify Online & TOP 12 Deepfake-porr- och nakensajter för kändisar som Nudify.online Visa mig 12 alternativ för Nudify.online Har du någonsin fastnat för en dagdröm och undrat hur folk runt omkring dig skulle se ut i buff? Om du nickar med, välkommen till klubben, min vän. Kampen är på riktigt. Föreställ dig nu en […]

Läs recension

Videokändisar & Top-12 Fappening-sajter och läckta kändisporrsajter som VideoCelebs.net Visa mig 12 alternativ för VideoCelebs.net Välkommen, andra nöjessökare! Idag dyker vi in ​​i VideoCelebs lockande värld, där kändisarnas lockelse och deras lockande eskapader väntar. Nu, innan du börjar trolla fram bilder av Jennifer Lawrence, Selena Gomez eller till och med Penny […]

Läs recension

DeepFakePorn Review & 12 bästa falska nakenbilder på kändisar och DeepFake-porrsajter som DeepFakePorn.net Visa mig 12 alternativ för DeepFakePorn.net Hälsningar, mina internetkunniga varelser! Har du hört surret om den senaste trenden som tar webben med storm? Nåväl, låt mig ge dig de inte så fantastiska nyheterna. En djupt falsk sajt som heter DeepFakePorn har dykt upp […]

Läs recension

Kändisar Dump & 12 bästa läckta kändis nakenbilder och porrsidor som Celebsdump.com Visa mig 12 alternativ för Celebsdump.com Hej där! Så jag snubblade över CelebsDump häromdagen, och låt mig berätta för dig; det är inte bara din vanliga skvallersajt för kändisar. Det är en virtuell skattkammare av ångande foton med supermodeller, Hollywood-skådespelerskor och anmärkningsvärda […]

Läs recension

Tjejer i sociala medier & 12 måste-besöka kändisporrsajter som läcker ut som Socialmediagirls.com Visa mig 12 alternativ för Socialmediagirls.com Många tjejer använder numera sociala medieplattformar för att streama spel, skapa innehåll och göra andra saker. De får inte slut på idéer för att förbli aktiva och relevanta. Det är därför det finns gott om sexiga […]

Läs recension

Celeb Hub Recension & 12 bästa kändisnakensajter som CelebHub.net Visa mig 12 alternativ för CelebHub.net Undrar du vilken kändis som pryder porrscenen på sistone? Jag har upptäckt Celeb Hub, och du borde prova denna fenomenala sida. Älskare av kändisporr är domänens primära kundkrets, och om du tillhör denna lista över […]

Läs recension

Boobs Radar & 12 Bästa Fappening och läckta kändisporrsajter som BoobsRadar.com Visa mig 12 alternativ för BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Boobs Radar är en helt ny, förstklassig kändisporrkanal som du definitivt borde lägga till på din favoritlista. Trots att det inte är särskilt kreativt i innehållet gör Boobsradar ett fantastiskt jobb med att överträffa sina […]

Läs recension

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nakenbilder och Deepfake porrsajter som DesiFakes.com Visa mig 12 alternativ för DesiFakes.com Är du redo att utforska Desi Fakes? Jag recenserade nyligen en premium indisk porrsajt och blev fascinerad över att lära känna fler indiska snyggingar. Med det blir jag inspirerad att gräva och fapp på saftiga indiska […]

Läs recension

Adult Empire Celebrity & Topp 12 nakenkändissidor som adultempirecelebrity.com Visa mig 12 alternativ för adultempirecelebrity.com Sedan Kim Kardashians sexskandal släpptes för allmänheten har fler och fler kändisskandaler dykt upp på nätet, inklusive Paris Hilton och klassikern skandaler av Pamela Anderson, Jennifer Lopez och Carolyn Murphy. Allihopa […]

Läs recension

AEBN-kändisar & 12 bästa premiumsajter för nakenkändisar som straight.aebn.com Visa mig 12 alternativ för straight.aebn.com På senare tid har jag längtat efter många kändisar. Jag vet inte varför, men tankarna på dem slog mig hela tiden. Så, om jag sa att jag alltid fapp djupfalska Jennifer Lawrence-bilder, tro mig, för det är jag. […]

Läs recension

Wiki Feet Review & Topp 12 Celerity Sex-sajter som WikiFeet.com Visa mig 12 alternativ för WikiFeet.com Har du upptäckt din sexuella fetisch nyligen? Gör dig redo att sluka samlingen av kändisfötter för en magnifik fotorgasm på WikiFeet.com! Samhället idag har kontinuerligt välkomnat alla sexuella fantasier vi deltar i. Således hyllas fotbesattheter på […]

Läs recension

TaxiDriverMovie & 12 Bästa Fappening och Gratis Celebs/Porrstjärnor nakensajter som taxidrivermovie.com Visa mig 12 alternativ för TaxiDriverMovie.com Kändisar är de mest idoliserade personligheter i världen. När deras elaka sidor kommer ut till allmänheten är allas ögon riktade mot dem - särskilt om dessa läckor är skandaler, smutskastningar och kontroversiella missöden. Visst, det är spännande att […]

Läs recension

Deep Swap & TOP-12 Celeb nakenbilder & Deepfake-porrsajter som DeepSwap.ai Visa mig 12 alternativ för DeepSwap.ai De erotikfans som vill ha ett extremt äventyr med sina mest eftertraktade superstjärnor kommer att älska Deep Swap. Om du har den vildaste fantasin, skynda dig till den här plattformen för att uppleva ett spännande, unikt fenomen. Skapa ditt saftiga material och se […]

Läs recension

HeroEro Recension & TOP 12 Nakensajter för Fappening och kändisar som heroero.com Visa mig 12 alternativ för HeroEro.com När saker blir galet vilda och det inte finns porr på din telefon eller bärbara dator, önskar vi alltid att det finns en hjälte som kunde rädda oss. Som tur var hittade jag världens bästa hjälte; det har funnits i en […]

Läs recension

Fapopedia & TOP-12 nakenbilder på kändisar och läckor som Fapopedia.net Visa mig 12 alternativ för Fapopedia.net Fapopedia är med! Ja, det låter som Wikipedia och har lockat porrkännare över hela världen. Fapopedia lyfte fram sin förmåga att hitta dina kåta favoritmaterial. Liksom Wikipedia och andra sökverktyg ger Fapopedia underverk genom att visa upp toppen och […]

Läs recension

Fappening Book & TOP-12 nakenbilder på kändisar och Deepfake-porrsajter som FappeningBook.com Visa mig 12 alternativ för FappeningBook.com Vill du lägga till fler ställen till din kändisporrfetisch? Lägg till Fappening Book till din lista och smaka på sensationen av stygga och sexiga personligheter som spelas in och slås i verkligheten. Fappening Book vänder sig till […]

Läs recension

PornDeepFake & Top-12 Deepfake och kändisporrsidor som liknar porndeepfake.net Visa mig 12 alternativ för PornDeepFake.net Ahh, deepfakes... Jag fick nyligen förslag från mina vänner om deepfake kändisporrsajter, och personligen är jag inte ny på det här nisch. Jag har recenserat flera deepfake-webbplatser tidigare, och denna nisch har lämnat mig i vördnad. Vad som är förvånande, […]

Läs recension

Sexiga stjärnor & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som SexyStars.online Visa mig 12 alternativ för SexyStars.online Åh, sexiga stjärnor! Jag känner mig lite het idag när jag tänker på mina favoritkändisidoler i fullständig nakenhet. Hur är det med dig, kompis? Tycker du också på samma sätt? Det är inte svårt att föreställa sig vår kändis […]

Läs recension

JerkOffToCelebs & TOP 12 nakenbilder på kändisar och sexskandalsajter för kändisar som jerkofftocelebs.com Visa mig 12 alternativ för JerkOfftoCelebs.com Vi har alla en lång längtan efter att titta på nakenbilder och videor på kändisar. Faktum är att många popstjärnor och Hollywood-skådespelerskor visar tydliga scener i sina musikvideor och filmer för att locka […]

Läs recension

Deep Fucks & 12 bästa kändisnakenbilder och djupa falska porrsajter som DeepFucks.com Visa mig 12 alternativ för DeepFucks.com Fans av djupa falska videor tjatar om bra sajter att lägga till i sin lista över porrplatser. Tack och lov har jag upptäckt den här plattformen som revolutionerade vår strävan efter erotik. DeepFucks.com får dig att vilja […]

Läs recension

CFake Review & 12 bästa kändisar DeepFake och Celeb Nakensajter som cfake.com Visa mig 12 alternativ för Cfake.com-kändisar — ​​är de inte perfekta? Jag undrar alltid hur de där Hollywoodskönheterna ser ut när de är nakna. Det finns gott om nakna kändissidor på nätet, men inte alla kändisars telefoner har blivit hackade. Jag hittar hela tiden Taylor Swift, Lily […]

Läs recension

Sexkändisar och topp 12 kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar SexCelebrity.net Visa mig 12 alternativ för SexCelebrity.net Hej, kompis! Börja lista kändisen du vill se helt naken. Här på SexCelebrity.net kommer du att få den hetaste och fräschaste kändisporrfilmen att rycka på. Tur om din favoritpersonlighet släppte busiga sexband […]

Läs recension

BannedSextapes & 12-bästa premiumsajter för nakenkändisar som bannedsextapes.com Visa mig 12 alternativ för BannedSextapes.com Ahh, porrstjärnor... De finns överallt. Vissa är gamla och framgångsrika, medan andra är nybörjare och fräscha. Men många av oss letar efter något annat - en smak som kommer att dröja kvar i våra drömmar. Och jag hittade precis rätt innehåll — […]

Läs recension

Adult Deep Fakes & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som AdultDeepFakes.com Visa mig 12 alternativ för AdultDeepFakes.com Det finns definitivt dagar i våra liv när vi vill se våra kändisförälskelser göra de otäcka sexuella handlingar som tillfredsställer våra kukar. Ibland undrar vi hur det faktiskt känns att ha dem i […]

Läs recension

VividCeleb Recension & 12 (bästa) premium nakenbilder på kändisar, sajter med sexband som vividceleb.com Visa mig 12 alternativ för vividceleb.com Idag ska vi prata om en annan nakensajt för kändisar som heter VividCeleb. Det är bland de mest populära och mest använda kändisporrorna med fullspäckade sexband, foton, fullängdsfilmer och mer! Det finns gott om nakna kändissidor ute […]

Läs recension

Famous Board & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar FamousBoard.com Visa mig 12 alternativ för FamousBoard.com Tyvärr! Famous Board är en plats att besöka när du är sugen på nakenbilder på kändisar, nyheter och porrfilmer. Kändisfanatiker kommer att vara extatiska och överväldigade med biblioteket med uppladdade fotografier och heta videor av framstående stjärnor […]

Läs recension

MrDeepFakes & 12 bästa kändis DeepFake Porr och Celeb nakensajter som mrdeepfakes.com Visa mig 12 alternativ för mrDeepfakes.com Många kändisar har laddat upp sina nakenbilder till den djupa webben i ett försök att skörda extra publicitet och mediaexponering. Trots det kan du inte anta att varje enskild kändis kommer att vara så hänsynslös att de läcker […]

Läs recension

CelebMasta & 12 bästa gratis läckta nakenkändisar, kändisporrsajter som celebmasta.com Visa mig 12 alternativ för Celebmasta.com Ahh, kändisar. Deras liv är ganska fascinerande, eller hur? Kändislivet är fullt av skvaller, nyheter, skandaler, och det är inte förvånande att alla älskar att surfa på nakensajter för kändisar och fappening-sidor eftersom det ger massor av kändisar […]

Läs recension

Fappenist & TOP-12 bästa kändis nakenbilder och Fappening-liknande webbplats som liknar Fappenist.com Visa mig 12 alternativ för Fappenist.com Vem har inte en kändisförälskelse när han växer upp? Ja, man, jag vet att du förvarar sexiga tidningar och DVD-skivor i ditt rumsskåp och försöker så hårt att din mamma inte ser det. Åh, dessa minnen! Under tiden […]

Läs recension

EgoAllStars & 12 BÄSTA kändisnakenbilder, nakna kändisläckor som egoallstars.com Visa mig 12 alternativ för Egoallstars.com De flesta fans hängivenhet för sina älskade kändisar visas genom EgoAllStars – en berömd nakenwebbplats för kändisar. Upptäck otaliga nudistbilder och sexuellt explicita kändisbilder genom att bläddra igenom dess stora samling av hetaste läckor och naket innehåll. Bilder […]

Läs recension

Nudography & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande Nudography.com Visa mig 12 alternativ för Nudography.com Tack vare deras många toppklassiga framträdanden i filmer, lockar kändisar mycket uppmärksamhet. Förutom att vara generationens standard för mode och trender, är de verkligen tilltalande och orsakar mycket onani. Och ja, många människor […]

Läs recension

CelebJihad Review 12 bästa naken Celeb och Deepfake porrsajter som Celebjihad.com Visa mig 12 alternativ för Celebjihad.com Medan tusentals andra kändisar nakna och läckta webbplatser är påfallande lika - med samma källmaterial, navigering och layout, är det fortfarande imponerande att CelebJihad har hittat ett sätt att sticka ut. Denna webbplats har fantastiskt innehåll som […]

Läs recension

CelebritySlips & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande celebrityslips.com Visa mig 12 alternativ för CelebritySlips.com Ibland, när vi ser porr eller modeller som blir nakna, ger det inte mycket spänning och spänning än det brukade. Kanske har vi tittat för mycket porr i flera år att nakenhet inte längre fungerar sin magi. Men oroa dig inte, […]

Läs recension

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nakenbilder och läckta platser som Ancensored.com Visa mig 12 alternativ för Ancensored.com Ancensored webbplats är en uppfriskande förändring av tempot. Med den många plattformen för vuxna videor lockar denna plats nybörjare och erfarna porrmissbrukare. Denna webbplats tar emot hundratals videor att välja mellan var du kan se vilken kändis du […]

Läs recension

ScandalPlanet Review & 12 (bästa) kändisnuddar och kändissexskandalwebbplatser som scandalplanet.com Visa mig 12 alternativ för Scandalplanet.com Flera Hollywood -sexfilmer har funnits på min bevakningslista länge - hundratals av dem, faktiskt. Vanligtvis ger dessa intima avslöjanden inte mycket sexuell tillfredsställelse som porr, men det är fascinerande att se hur mycket […]

Läs recension

CelebGate & TOP-12 Celebrity Nakenbilder och läckta platser som CelebGate.cc Visa mig 12 alternativ för CelebGate.cc Och ja! Det verkar som om en ny webbplats tillägnad kändisens nakenbilder och videor finns här. Detta är en bra nyhet för porrentusiaster och kändisfantaster i grannskapet. Därför är de hungriga och som behöver […]

Läs recension

TheNipSlip Review & 12 BÄSTA Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites som TheNipSlip.com Visa mig 12 alternativ för TheNipSlip.com Slutligen TheNipSlip! Det är en av de bästa kändis naken webbplatser som har uppriktiga och bilder av kändisar i deras mest vågade och nakna ögonblick. Ja, det stämmer, alla superstjärnor i branschen - modeller, TV -personligheter, […]

Läs recension

DrunkenStepFather & 12 BÄSTA nakenkändisar och nakna celeb-läcksidor som DrunkenStepFather.com Visa mig Topp 12-alternativ för DrunkenStepFather.com Även om olika kändis-nakna och läckta celeb-sexwebbplatser numera är det bara några av dem som sticker ut och har en anmärkningsvärt autentisk och värdefull rykte. Ändå var jag på humör för läckta bilder […]

Läs recension

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Visa mig 12 alternativ för CelebsRoulette.com Äntligen en fantastisk webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från TV-program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och skotten. Och när jag säger [...]

Läs recension

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites Like AZNude.com Visa mig 12 alternativ för AZNude.com När det kommer till mina första intryck av vilken webbplats som helst, väcker specifika sidor omedelbart min uppmärksamhet och ger mig en fantastisk smygtitt av vad du kan förvänta. Denna typ av tidig upplevelse dröjer kvar till benet medan jag tittar igenom [...]

Läs recension

Thefappeningblog & 12 BÄSTA Nakna kändiswebbplatser som thefappeningblog.com Visa mig 12 alternativ för thefappeningblog.com Äntligen The FappeningBlog! Om du är fascinerad av att ta en titt på dina favoritkändisers sexiga och stygga sida, så är det här platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydande nakenkändisarna [...]

Bläddra till början