Uppdaterad: 30 maj 2024

DrunkenSteffar

& 12 BÄSTA Nakenkändis & Nakna kändisläcksidor som DrunkenStepFather.com

Visa mig de 12 bästa alternativen för DrunkenStepFather.com

DrunkenSteffar

Även om olika kändis-nakna och läckta Celeb-sexwebbplatser numera är det bara några av dem som sticker ut och har ett anmärkningsvärt autentiskt och värdefullt rykte. Trots det var jag på humör för läckta bilder av kändisar, GIF och videoklipp, jag besöker alltid DrunkenStepFather - och jag är glad att jag får dela detta med dig.

Officiell URL: https://drunkenstepfather.com/

Det är oklart varför utvecklarna av DrunkenStepFather gav den en titel som har en negativ konnotation. Kanske trodde de att det skulle vara coolt, eller så skulle det locka kåta killar. Men en sak jag vet är att deras webbplats ser jättefin och attraktiv ut-med sin väldesignade och tydliga layout. En annan cool sak med DrunkenStepFather är att den har videoinnehåll och foton av alla möjliga kändisar och har massor av hemlagat innehåll. För majoriteten av kåta människor är det här en utmärkt resurs för kändisunderhållning!

Bli full och otäck med DrunkenStepFather

Människor tycker mycket om att se sina älskade TV-personligheter klä sig, ta av sig kläderna eller visas i mjukporr- eller hardcore-action-sekvenser i en ny favoritfilm. Den stora mängden aktier har ökat dramatiskt när människor har laddat upp foton online. Naturligtvis är DrunkenStepFather ett härligt och praktiskt tillskott till den världsomspännande kändisuppställningen, som tillhandahåller aktuellt innehåll, bilder och videor om de ljusaste stjärnorna från hela världen.

DrunkenStepFather handlar mest om kändisar och underbara TV-personligheter. Nästan varje dag får du ett oändligt utbud av bilder och källor med topplösa kändisar, uppriktiga bilder, sexiga underkläder och attraktiva poser. Medan du tittar på de här videoklippen, se till att titta på bra och humoristiska klipp över hela världen. Det primära målet med DrunkenStepFather är att visa upp kändisskandaler, så nästan alla trådar har också åtminstone några bröst-, röv- eller stringtrosor från kända kändisar.

För det ivriga Leonardo DiCaprio -fanet är nu den bästa chansen att söka efter sin älskare som snorklar naken eller BTS naken Jennifer Lawrence bilder.

Detta är också ett tillfälle att hitta bilder av Emma Watson i en förförisk baddräkt, liksom en mängd olika skönheter i risqué och kvavande miljöer.

Faktum är att dina fantasier om dessa underbara kändisar kommer till liv med vårt urval av skandalösa kändisbilder, från att bli helt våta till söta upprörda bikinibilder. På DrunkenStepFather hittar du ett avsnitt märkt NSFW och till och med innehåll som är lämpligt för vuxna. Faktum är att det finns många olika bonusar och belöningar är tillgängliga här också.

Vilket innehåll kan du förvänta dig av DrunkenStepFather?

drunkenstepfather videor

Bland annat är DrunkenStepFather hem för många av de snyggaste filmstjärnorna och TV-personligheterna som kommer att göra ungefär vad som helst för att öka deras medieexponering. Du kommer säkert att upptäcka bra, fantastiskt kändisinnehåll som består av bilder från uppriktiga paparazzi -filmer, nakna skottlossningar eller smygande ögonblicksbilder i bikini.

Med andra ord, om du förutser saker lite mer omfattande och hardcore kommer du att bli besviken. Jag säger inte att innehållet i DSF inte är bra, men om du gillar intensiva sexvideor bör du hålla dig borta härifrån. Jag kan dock försäkra dig om att bilderna håller hög kvalitet och får dig att önska mer. Det gör mig hungrig att gå tillbaka och se fler nips och bröst. Du bör också vara medveten om att även om de flesta nakenbilder på DrunkenStepFather har toppkändisar är det inte bara de viktiga stjärnorna som presenteras här. Det finns också lägre nivåer i Hollywood och Facebook-stjärna, Twitter kändisar och andra påverkare med massiva följor.

Visst går DrunkenStepFather tre steg längre för att säkerställa att du får en trevlig kändisupplevelse genom att tillhandahålla regelbundet innehåll. Så om du sitter där och fantiserar om dina älskade Hollywood -idoler i topplösa bilder eller skandalösa poser, är det nu den bästa tiden att kolla in dem. Besök DrunkenStepFather, där du hittar dem!

Visuella överklagande och navigeringsproblem med DrunkenStepFather

berusad pappa kändis

Mitt största grepp om DrunkenStepFather är att det finns för mycket text på det, och det är för svårt att hitta någonting vid den första surfningen. Om du försöker växla länkar måste användarna dechiffrera navigeringsfältet som verkar vara ett komplicerat pussel om länkar leder till navigeringsplatser eller utanför webbplatser.

Men en sak är säker; webbplatsen har inga komplicerade funktioner som skulle hindra en nybörjare från att få kläm på det. Faktum är att det inte finns många funktioner tillgängliga här. Förutom sökrutan finns det inget sätt att filtrera bort kändisinnehåll som är specifikt för dina preferenser. Ovanpå dessa finns alla inlägg i texten. Så om du inte klickar på någon artikel kommer du inte att se den vackra, nakna sikten.

En annan sak som irriterade mig var annonserna. Ja, jag vet att det behövs annonser för att bibehålla webbplatsens drift och fortsätta att köras. Men det finns bara gott om dem i sidofältet, hörnen, topp/botten och även när du tittar på nya fönster. Sammantaget var det en nedslående upplevelse-åtminstone har den en mobiloptimerad webbplats. Så det minimerar de nackdelar jag har påpekat.

SFW- och NSFW -lägen på webbplatsen

När jag surfar på DrunkenStepFather stötte jag på denna unika funktion som kallas det andra läget. Med det här alternativet kan du växla från SFW -läge (Safe For Work) till NSFW (Not Safe For Work) -läge. Uppenbarligen är dessa alternativ ganska självförklarande. I grund och botten, om du gillar att bläddra i DrunkenStepFather på ditt kontor och är rädd för att fastna på riktigt, använd bara SFW-läget för att ge extra skydd.

Men om du är ensam och redo för intima åtgärder, byt tillbaka till NSFW och bläddra i DrunkenStepFather utan begränsningar. Vilken fin teknik, eller hur? Det är väldigt häftigt att använda "lägen" för att ge användarna möjlighet att surfa på DrunkenStepFather även när du är i känsliga inställningar på ett säkert sätt.

Kändissexvideor av DrunkenStepFather

berusad pappa kändisar

Det faktum att DrunkenStepFather inte innehåller klipp av nakna kändisar i dem gör det frustrerande. Och utan kändisvideor är den här webbplatsen totalt misslyckad. Jag antog att "Videos" -kanalen på webben navigeringsfältet var för en specifik funktion. Jag trodde att det skulle hjälpa mig att hitta kända kändisar och modellers sexvideoklipp, men tyvärr är de bara generiska porrfilmer. Även om jag aldrig riktigt förväntat mig att se privata sexband av kändisar från Hollywood och TV-personligheter. Så jag förväntade mig att se bara en enda videohoppad video, men jag blev naturligtvis besviken.

I bakhuvudet hade jag hoppats få se filmer från några av de mest galna filmerna som kan visa sexiga kändisar klä av sig eller något där en berömd skådespelerska går ner i sängen och tar sig ner. DrunkenStepFather's "Videos" -länk leder dock till en plattform som heter "StepFatherPresents", där trådar har sitt ursprung i USA och därefter. Det finns många ämnen på trådarna, allt från dagliga frågor till stora nyhetsberättelser. Även efter denna tid är vi fortfarande inte närmare att ta reda på var DrunkenStepFather köper dessa saker.

forum för drunkenstepfather

Till skillnad från andra kändisnakna sajter har DrunkenStepFather inga tillgängliga kategorier. Istället innehåller den webbplatser inklusive StepTV, Steplinks och StepFatherPresents. De är externa webbplatser för DrunkenStepFather som du kan få gratis. Det har också spännande avsnitt som du kan utforska. Några av dessa avsnitt är "Jag är - Kändisvideor", "Jag är - Kändisnakor och topplösa bilder", "Jag är - Dagens sexprat", "Jag är - Gör mig själv känd för dagen" och "Jag am - Lookin 'Good Sweethearts of the Day. ” Vissa avsnitt gjorde också många aktiva användare, och dessa är följande:

 • I am - Celebrity Trash of the Day

Det här avsnittet innehåller en mängd olika trådar som diskuterar kändisskandaler från tidningar och andra källor. Du hittar nypslip, nakna röv, bikini och andra spännande saker. Många användare tillhandahåller länkar och relevanta resurser där du kan upptäcka några av de bästa kändisarna från Hollywood, Runway och tv -program helt och hållet.

drunkenstepfather trådar
 • I am - Getting Drunk & Molesting You

Det här avsnittet innehåller slumpmässiga saker och har faktiskt de mest aktiva svaren från DrunkenStepFather -gemenskapen. Många användare skapar trådposter med olika ämnen, inklusive memes, födelsedagshälsningar, klagomål, etc. Med andra ord har många av trådarna här inga specifika teman, så du kan gå med i alla konversationer du gillar.

 • I am - Videos That Suck of the Day

Avsnittets titel säger självklart vad innehållet här är. När jag tittade på det här avsnittet tyckte jag att det var det humoristiska forumet DrunkenStepFather har. Användarna kan dela sina länkar till unika teman.
När du öppnar den visar trådarna en videolänk i varje inlägg. Vanligtvis är videolänkar från YouTube och andra resurser.

 • I am - Porn Pics to Get You Off

Dessa trådar involverar diskussioner som sannolikt kommer att bli explicita. Så, om du är för oskyldig för det här, kanske titta någon annanstans. Vissa bilder innehåller frontal nakenhet, medan andra visar fullständig nakenhet. Innehållet är ganska typiskt: par vaniljsex, avsugning, solo onani och förspel bilder. Faktiskt, om du tittar noga kan du upptäcka inlägg som är tillägnade nakna brunetter, snygga bikinis, etc. Tyvärr har några gamla bilder redan tagits bort eftersom webbadresserna inte längre är tillgängliga.

Gratis webbplats utan registrering av konto

berusad pappa hem

Det du håller på att höra är goda nyheter - det finns inga registreringsavgifter, och jag såg inga månatliga medlemsalternativ eller konton att registrera mig för. DrunkenStepFather har massor av fysiskt intima bilder, sexvideor tagna från filmer och andra mediekällor för en gratis resurs.

Visst verkar DrunkenStepFather ganska sympatisk eftersom var och en av dessa sexiga porrfilmer, (eller närmare bestämt) sexiga smutsiga filmer, alla sattes i en tråd eller blogginlägg. Så du kan betrakta detta som en lite underhållningskanal. Du kommer inte hit i hopp om att hitta en omfattande samling porrfilmer eftersom det inte är sidans natur. I verkligheten är det här en långdriven blogg med flera nakna och måttliga till grafiska säkra arbetsmaterial, samt roligt att läsa delar om kändisar och de senaste nyheterna.

Fördelar och nackdelar med DrunkenStepFather

FÖRDELAR:

 • Massor av kändis nakenbilder och läckor
 • Källa till senaste kändisnyheter och skvaller
 • Fantastisk aktiv gemenskap
 • Fantastiska avsnitt
 • Fri att använda
 • Du behöver inte registrera dig för att använda hela webbplatsen

CONS:

 • Sökfunktionen är ganska grundläggande
 • Massor av omdirigeringar och irriterande annonser dyker upp

12 BÄSTA nakenkändisar och nakna kändisläckagesidor som DrunkenStepFather.com:

# 1 - KändisarRoulette

KändisarRoulette

Slutligen CelebsRoulette en fantastisk webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från tv -program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och skotten. Och när jag säger bra menar jag hett, förföriskt och vågat. Tusentals tillgängligt innehåll är tillgängligt på CelebsRoulette, och du kan behöva ta en snabb paus från jobbet för att njuta av allt på en gång.

Oroa dig dock inte; varje dag, CelebsRoulette uppdaterar sitt innehåll och laddar upp nya från Hollywood-scoop. Jag är säker på att du inte vill missa. Även om webbplatsen har lite föråldrad design ändrar det inte det faktum att det är en spännande och uppfriskande möjlighet att fånga dina favoritkändisar i deras mest uppriktiga, djärva och hetaste ögonblick. Låt oss ta en titt längre på vad CelebsRoulette har i beredskap för oss, kåta knullar.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisar läckt ut foton och videor
 • Frestande scener från olika källor
 • Fantastisk sökfunktion
 • Den har många webbplatsfunktioner
 • Många kategorier att välja mellan
 • Stöder mobil surfning
 • Implementerar användarbedömning

CONS:

 • Det finns gott om popup-fönster och irriterande annonser
 • Trasiga länkar
 • Inte exklusivt innehåll

# 2 - CelebritySlips

kändisskivor

CelebritySlips är en helt gratis webbplats som är ganska underhållande att bläddra igenom. Det har överflödigt innehåll av kändisgarderober, några nypglas och mer. En eller alla dessa saker har hänt under evenemang eller medan kändisar helt enkelt vandrar runt på gatorna. Oavsett vilket du väljer kommer du alltid att kunna upptäcka attraktiva stjärnor här - även de du inte rimligen hade förväntat dig!

FÖRDELAR:

 • Enkel nedladdningsfunktion
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll
 • Det finns gott om bilder tillgängliga på sidan
 • Det finns en kategori "Upskirts" - mest populär på webbplatsen
 • Fri att använda

CONS:

 • Irriterande annonser överallt

# 3 - Theappeningbloggen

thefappeningbloggen

Om du är fascinerad av att ta en smygtitt på din favoritkändis sexiga och stygga sida, är detta platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydelsefulla nakna kändiswebbplatserna där du kan hitta alla de största stjärnorna i Hollywood skryta med sina fitta och bedöma. Det är faktiskt den banbrytande webbplatsen som ger varje kåt liten kille det största arkivet för de mest efterfrågade kändisläckorna.

Faktum är att dess massiva samling är känd, och du kan hitta vilken stjärna som helst med sin egen nakensida. Så om du gillar att se Jennifer Lawrence, Rihanna, Miley Cyrus, Sophie Turner och andra heta saker idag, bör du kolla in TheFappeningBlog. Det har massor av innehåll för din ryck session och en aktiv gemenskap där du kan dela din dolda önskningar med likasinnade människor.

Thefappeningblog recension här.

FÖRDELAR:

 • Ger uppdateringar konsekvent
 • Omfattande samling av kändis erotik
 • Stöder mobil surfning
 • Forum är aktiva
 • Kronologisk ordning på kändisnamn för bättre åtkomst
 • Hemsidan är en härlig njutning

CONS:

 • Sök- och filtreringsfunktionen är begränsad
 • Annonserna på sidan förklädda som tredjepartslänkar

# 4 - TheNipSlip

thenipslip

Att beskriva sig själv som en plats där du kan hitta de bästa kändisnypkuporna och garderobolycka, det är en blogg där du kan skära ner jakten och komma till de bra sakerna direkt. Du kommer att se populära namn med sexigt innehåll här - inte bara begränsat till nypslip utan också till andra sexiga och styggar som att se dina favoritbarn ha på sig genomskinliga kläder eller inte ens ha på sig trosor alls. Och det bästa av allt - sajten uppdateras tre gånger om dagen! Så du kan alltid förvänta dig något nytt och spännande varje gång du besöker sidan.

Några kändisar som du skulle vilja se mer av i The Nip Slip inkluderar Sofia Richie, Anna Kendrick och till och med Kim Kardashian. Det här är bara några få av dem, och det finns mycket mer namn att kolla in och njuta av.

FÖRDELAR:

 • Flera uppdateringar dagligen
 • Massor av innehåll du kan njuta av
 • Enkel att använda gränssnitt
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Mycket grundläggande och tråkigt webbplats utseende
 • Kim K dominerar det mesta av webbplatsens innehåll
 • Många annonser och popup-fönster

# 5 - MrSkin

MrSkin

Introduktion av ett annat koncept från den vanliga celebporrsidan, Mr. Skin sammanställer olika scener från filmer och TV-program där kvinnliga stjärnor visar lite hud. Du behöver inte slösa bort din tid på att vänta på de mest efterlängtade nakenscenerna eftersom Mr. Skin har allt åt dig. Ångande sexscener från dina favoritprogram och filmer är alla sammanställda på en webbplats, och du kommer säkert att vara med på en bra fap.

En sak värt att nämna med Mr. Skin är att deras samling inte bara är begränsad till Hollywood-scenen. De inkluderade också indiefilmer och utländska filmer som inte är vanliga. Vi vet att de flesta kändisar på skärmen har filmat en naken scen, så det finns massor av framträdanden i sidobob och gräskott i någon av deras videor. Dessutom är deras filmer gjorda med utmärkt upplösning så att du kommer att njuta av din lilla tid med kändisarna på skärmen.

Om du någonsin haft det dilemmaet att försöka hitta vissa nakna scener från Hollywoodfilmer, hittade du förmodligen Mr. Skin i ett av de bästa resultaten. De flesta av Hollywoods bästa nakenklipp finns här. Från storinkomsterna storfilmer, indiefilmer till utländska filmer som lätt kan passera för mjukporr. Mr. Skin har mer än 75,000 XNUMX nakenklipp med Hollywoods största namn som Salma Hayek, J.Lo, Drew Barrymore och så många fler.

Kolla in MrSkin recension.

FÖRDELAR:

 • Videor i full HD
 • Enkel navigering på webbplatsen
 • Sexig GIF-samling för fans
 • Massiv samling av celeb nakenbilder
 • Kändisnyheter och forum finns också
 • Bilder är bara från skärmdumpgallerier
 • Irriterande annonser över hela webbplatsen
 • Inga extra bonusar och förmåner vid registrering
 • Innehållet är inte exklusivt

CONS:

 • Bilder är bara från skärmdumpgallerier
 • Irriterande annonser över hela webbplatsen
 • Inga extra bonusar och förmåner vid registrering
 • Innehållet är inte exklusivt

# 6 - AZNude

AZNude porr

Det finns tillfällen då vi vill unna oss lite ledighet och njuta av sexigt kändisinnehåll, och AZNude.com är den perfekta platsen för dig att besöka. Denna webbplats har många innehåll som sträcker sig från de hetaste kändisnamnen - skådespelerskor, modeller och många fler. Med mer än 250,000 70,000 tillgängliga foton för visning och nedladdning, samt mer än XNUMX XNUMX videoklipp - kommer du att ta del av det här. Eftersom deras innehåll varierar från de gånger det producerades ursprungligen kan deras videokvaliteter också skilja sig åt, men du behöver inte oroa dig för det eftersom de alla kan ses och går tillbaka till många decennier sedan. Det finns massor av material för nästan alla typer av kvinnor där ute; eftersom AZNude är tillgängligt över hela världen, ger de också innehåll från kändisar oavsett vilken nationalitet de har.

Du kommer aldrig hitta problem med nedladdning eller streaming medan du njuter av webbplatsen. De har inte heller så många irriterande annonser, så det är en sak som hjälper dig att få den bästa tiden i ditt liv genom deras innehåll. Deras gränssnitt är också enkelt att använda, och de erbjuder många funktioner för medlemmar att använda. De har också ett alfabetiskt index över kändisar, och allt du behöver göra är att klicka på ett namn. Du kommer automatiskt att matas med att väcka bilder och videor av dina favoriter.

FÖRDELAR:

 • Stor samling porr
 • Snabb streaming och nedladdningar gratis
 • Fantastiska sorteringsalternativ
 • Dagliga uppdateringar
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Auto
 • Liten trafik / exponering för andra användare
 • Icke-exklusivt innehåll

# 7 - Författare

Författare

Det är välkänt att stjärnor ofta är i medias strålkastare, och som ett resultat är deras sexualitet i fokus för flera drömmar och fantasier. Ancensored.com erbjuder fans möjlighet att se hur deras älskade artister, underhållare, tv-personligheter och liknande verkar utan deras kläder och accessoarer. Ancensored tillhandahåller massor av olika typer av innehåll, med många typer av kända kändisers video- och bildinnehåll samt grym skärmklipp över hela världen. Det är faktiskt ett klokt alternativ för någon som uppskattar kändisorienterat innehåll.

FÖRDELAR:

 • Kändisinnehållet är massivt
 • Streaming är snabb och smidig
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • annonser
 • Nedladdning är inte tillgänglig

# 8 - SexKändis

sexkändis

En annan falsk kändis -porrwebbplats som har massor av möjligheter och även om den behöver förbättras, kan användas på ett bra sätt. Vi har alla våra favoritstjärnor, och vissa skulle förmodligen ge vad som helst för att uppfylla sina drömmar om att få sina bollar djupt in i dessa kvinnliga kändisers coochies. Men naturligtvis, för det bästa av oss, skulle det bara förbli som en dröm och inget mer, så webbplatser som SexCelebrity skulle vara till hjälp för att på något sätt föra oss närmare, även för en stund, till de sexiga stjärnorna som rör vår fantasi få oss att känna oss vilda.

Webbplatsen låter dig se kvinnliga kändisar bli knullade hårt och ibland bara spela och njuta av sig själva. Nakenbilder, sexband och till och med törstfällbilder finns alla här. Med bara ett klick kan du njuta av allt det sexiga och heta innehållet som denna webbplats kan erbjuda.

Bortsett från de läckta nakenbilderna och videoklippen har SexCelebrity ett Deepfake-porrkoncept, en ny genre av den populära smuts som använder unik grafik för att redigera en kändis ansikte till en liknande kroppstyp som du får se dem bli knullade och spela smutsiga.

FÖRDELAR:

 • Massor av heta kändisporr
 • Realistiska videor
 • Regelbundna uppdateringar

CONS:

 • Vissa Deepfakes har dålig kvalitet
 • Videor har lägre kvalitet och upplösning
 • Det fungerar inte bra på mobila enheter

# 9 - EgoAllStars

EgoAllStars

Den här EgoAllStars.com-webbplatsen är laddad med obegränsat med välkända kändisbilder och filmer, så det är ett fantastiskt sätt att uppfylla ditt sug efter underbara människor. Det är en omfattande sammanställning av skott som finns i Hollywood -filmer, tv -program, officiella tv -engagemang, modeshower och oskriftade och tydliga bilder.

Även om det finns en hel del klipp av människor som är nakna eller älskar, använder flera av dem professionellt producerade sekvenser från tv-avsnitt och storfilmer. Dessutom har EgoAllStars många fotografier av kändisar, både trubbiga, ärliga och lite klädda.

FÖRDELAR:

 • Fantastiska videor av kändisar
 • Uppriktiga bilder, nypsklipp och många typer av foton är tillgängliga
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • Annonser är irriterande

# 10 - PurelyCeleb

purelyeb

Självklart är vi vana vid att titta på porrstjärnor och du rycker till dessa professionella scener och porrkändisar. Men ibland tänker du på en viss kändis, och du vill söka i hennes sexiga videor och foton och använda dem för ditt nöje. Det är som om du längtar efter kändisinnehåll, och PurelyCeleb är det perfekta stället att mätta din hunger efter en sådan nisch. Tusentals skådespelerskor, modeller, små Youtube-stjärnor har läckt ut innehåll eller två, och du kan njuta av dem alla här.

Även om det bara finns några gallerier med en avsevärd mängd bilder och videor, är vi ganska säkra på att den här webbplatsen kommer att bli stor på nolltid. Deras läckta bilder kommer främst från badrum, sovrum och vissa tas till och med under semestern. Detta innehåll är tillgängligt för nedladdning och streaming, med videokvaliteter som varierar.

När det gäller webbplatsens utseende låter PurelyCeleb dig njuta av deras lättanvända design och utmärkta gränssnitt med sina enkla layouter. Du kan också bläddra igenom sidor efter sidor med kändisinnehåll och ett index där du kan kolla in de mest framträdande namnen du kan hitta på plats. Deras kändisindex innehåller också en kort biografi om någon och en smygtitt eller en översikt över deras vanliga innehåll. PurelyCeleb är kanske inte den största webbplatsen för vuxna för tillfället. Ändå fokuserar det huvudsakligen på sitt mål, vilket är att tillhandahålla kvalitetsläckt innehåll, och fokuserar på att göra sin webbplats välkomnande och försedd med ett vänligt användargränssnitt.

FÖRDELAR:

 • Varje kändissida har en kort biografi
 • Massor av läckt kändisinnehåll och arkiv
 • Mobil användning stöds

CONS:

 • Pop-up-annonser här och där
 • Begränsade sökalternativ
 • Behöver förbättrad filtreringsalternativ

# 11 - SexTaped

sextape-1

Vi kan inte förneka att de flesta av oss älskar att se andra människor i bilder och videor som skulle vara privata. Oavsett om det är från en kändis, en modell, en amatör eller en professionell porrstjärna kan du se innehållet på dem på SexTaped.

Jämfört med andra liknande webbplatser är SexTapes videosamling inte så stor eftersom det bara finns cirka 2,000 av dem, men de kompenserar för det med varje videokvalitet. Webbplatsen ligger på den hemlagade nischen och har fortfarande HD-videor tillgängliga. Den enda nackdelen vi kan tänka på är att webbplatsen inte har något nedladdningsalternativ. När det gäller bilderna kommer du att bli överväldigad av antalet kändisskott på den här webbplatsen.

Webbplatsen i sig är ganska okomplicerad och okomplicerad; alla knappar och funktioner på rätt platser. De har organiserat det med sex kategorier och filtrerat videor så att du snabbt kan leta efter dina favoritkändisar och komma direkt till ditt syfte. Så om du gillar hemlagad porr, läckta nakenbilder av de hetaste stjärnorna och naturligtvis sexband, så är SexTaped det perfekta valet för dig.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisläckor
 • Webbplatsen erbjuder också amatörinnehåll
 • Enkel och okomplicerad webbplats
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inget nedladdningsalternativ
 • Ett begränsat antal videor och alternativ
 • Många annonser

# 12 - CelebJihad

celebjihad

Känd för sin "islamiska extremist" -vinkel när det gäller innehållet, vänder den här webbplatsen blicken mot Western Values, särskilt med kvinnors sexuella frihet, samtidigt som han beklagar många Hollywood-A-listor som gör smutsiga saker framför kameran. Även om de har uttryckt sitt hat mot sådan kultur, så tillhandahåller de fortfarande läckt innehåll. Detta innehåll samlas in och arkiveras så att du kan rycka bort det. Det är en av de mer populära plattformarna för alla som vill kolla in några heta kändisporr och naken saker.

Webbplatsen organiserade sina sektioner i två: nakenkändisar och kändisvideor. Det första avsnittet är ett område för att se nakenbilder av kändisar. Båda avsnitten uppdateras regelbundet med bra innehåll. Deras kändisarkivsida låter dig se stjärnor och massor av heta kvinnor och deras innehåll. En smygtitt av stora namn som Kim Kardashian, Miley Cyrus och till och med Emily Ratajkowski är bara några sexiga kändisar med lite hett och sexigt innehåll.

FÖRDELAR:

 • Stor kändis naken och porr innehåll
 • Fri att använda
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll

CONS:

 • Massor av clickbait-inlägg
 • Lägg upp några konstiga muslimska memes
 • Många störande och irriterande annonser

Skilja ord

DrunkenStepFather verkar vara rörig och ofokuserad - även nykomlingarna blir förvirrade vid det första besöket. Det finns bara onödiga annonser över hela sidan och irriterande omdirigeringar på dess hemsida. Trots allt verkar det attraktivt för många kändisfans och kommer med imponerande funktioner. Det lovar många häftiga funktioner som att få information om kändisar, bloggar, de senaste kändisrykten och mer. Visst kommer det att göra din tråkiga helg till något roligare och intressantare.

Det finns dock några anledningar till att vi inte föreslår den här webbplatsen för hardcore porrentusiaster. De "vanliga" porrfilmerna och innehållet som du kan njuta av skiljer sig helt från allt DrunkenStepFather -innehåll - och detta kan inte förväntas ge något annat än sensuell njutning. Du måste komma ihåg att allt du ser här är ingenting jämfört med Pornhub, RealityKings eller till och med Brazzers. Eftersom DrunkenStepFather är avsett att fängsla och avslöja kändisar och den nakna popkulturen.

Så om du är intresserad av kändisar och kontroverser är DrunkenStepFather en fantastisk resurs. Det är inte bara användbart, men när du har fått tag på flera komponenter och menyalternativ kommer du att upptäcka att sidan är ganska fascinerande. Det ger dig fri tillgång till en stor samling naken kändisbilder och tydliga sexklipp. Dessutom gör den lilla underbara bonusen med "ingen registreringsprocess" hela upplevelsen bekvämare. Sammantaget har DrunkenStepFather både sina fördelar och nackdelar. Jag har redan sagt vad jag behöver säga - nu är det upp till dig att känna DrunkenStepFather-resan.

liknande webbplatser Alla 44 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Celeb Kingdom & 12 bästa kändisar och läckta nakensajter som CelebKingdom.org Visa mig 12 alternativ för CelebKingdom.org Portarna är öppna för Celeb Kingdom! Alla är hjärtligt välkomna att utforska banketten av erotiska måltider. Snyggt, detta kungarike går specifikt och helt igenom när det gäller att tillhandahålla nakenbilder på kändisar och sensuella föremål. Oj, jag måste kolla […]

Läs recension

Cinema Cult & 12 kändisporrwebbplatser som måste besökas och läckta nakenbilder av kändisar som Cinemacult.com Visa mig 12 alternativ för Cinemacult.com Har du någonsin sett dig själv att stirra på din favoritkändis på skärmen och tänka: "Hur ser de alltid så bra ut? ” Tja, håll ut för Cinemacult.com är ditt VIP-pass till världen av stjärnor som kommer […]

Läs recension

Celeb Matrix Review & 12 bästa kändisporrsajter och läckta kändisnakenbilder som CelebMatrix.com Visa mig 12 alternativ för CelebMatrix.com Hej där! Så jag snubblade över den här CelebMatrix-grejen på nätet, och tro mig, det är som ett VIP-pass till den vilda världen av kändiskul – och nej, jag pratar inte om röda mattan oopsies […]

Läs recension

Nudify Online & TOP 12 Deepfake-porr- och nakensajter för kändisar som Nudify.online Visa mig 12 alternativ för Nudify.online Har du någonsin fastnat för en dagdröm och undrat hur folk runt omkring dig skulle se ut i buff? Om du nickar med, välkommen till klubben, min vän. Kampen är på riktigt. Föreställ dig nu en […]

Läs recension

Videokändisar & Top-12 Fappening-sajter och läckta kändisporrsajter som VideoCelebs.net Visa mig 12 alternativ för VideoCelebs.net Välkommen, andra nöjessökare! Idag dyker vi in ​​i VideoCelebs lockande värld, där kändisarnas lockelse och deras lockande eskapader väntar. Nu, innan du börjar trolla fram bilder av Jennifer Lawrence, Selena Gomez eller till och med Penny […]

Läs recension

DeepFakePorn Review & 12 bästa falska nakenbilder på kändisar och DeepFake-porrsajter som DeepFakePorn.net Visa mig 12 alternativ för DeepFakePorn.net Hälsningar, mina internetkunniga varelser! Har du hört surret om den senaste trenden som tar webben med storm? Nåväl, låt mig ge dig de inte så fantastiska nyheterna. En djupt falsk sajt som heter DeepFakePorn har dykt upp […]

Läs recension

Kändisar Dump & 12 bästa läckta kändis nakenbilder och porrsidor som Celebsdump.com Visa mig 12 alternativ för Celebsdump.com Hej där! Så jag snubblade över CelebsDump häromdagen, och låt mig berätta för dig; det är inte bara din vanliga skvallersajt för kändisar. Det är en virtuell skattkammare av ångande foton med supermodeller, Hollywood-skådespelerskor och anmärkningsvärda […]

Läs recension

Tjejer i sociala medier & 12 måste-besöka kändisporrsajter som läcker ut som Socialmediagirls.com Visa mig 12 alternativ för Socialmediagirls.com Många tjejer använder numera sociala medieplattformar för att streama spel, skapa innehåll och göra andra saker. De får inte slut på idéer för att förbli aktiva och relevanta. Det är därför det finns gott om sexiga […]

Läs recension

Celeb Hub Recension & 12 bästa kändisnakensajter som CelebHub.net Visa mig 12 alternativ för CelebHub.net Undrar du vilken kändis som pryder porrscenen på sistone? Jag har upptäckt Celeb Hub, och du borde prova denna fenomenala sida. Älskare av kändisporr är domänens primära kundkrets, och om du tillhör denna lista över […]

Läs recension

Boobs Radar & 12 Bästa Fappening och läckta kändisporrsajter som BoobsRadar.com Visa mig 12 alternativ för BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Boobs Radar är en helt ny, förstklassig kändisporrkanal som du definitivt borde lägga till på din favoritlista. Trots att det inte är särskilt kreativt i innehållet gör Boobsradar ett fantastiskt jobb med att överträffa sina […]

Läs recension

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nakenbilder och Deepfake porrsajter som DesiFakes.com Visa mig 12 alternativ för DesiFakes.com Är du redo att utforska Desi Fakes? Jag recenserade nyligen en premium indisk porrsajt och blev fascinerad över att lära känna fler indiska snyggingar. Med det blir jag inspirerad att gräva och fapp på saftiga indiska […]

Läs recension

Adult Empire Celebrity & Topp 12 nakenkändissidor som adultempirecelebrity.com Visa mig 12 alternativ för adultempirecelebrity.com Sedan Kim Kardashians sexskandal släpptes för allmänheten har fler och fler kändisskandaler dykt upp på nätet, inklusive Paris Hilton och klassikern skandaler av Pamela Anderson, Jennifer Lopez och Carolyn Murphy. Allihopa […]

Läs recension

AEBN-kändisar & 12 bästa premiumsajter för nakenkändisar som straight.aebn.com Visa mig 12 alternativ för straight.aebn.com På senare tid har jag längtat efter många kändisar. Jag vet inte varför, men tankarna på dem slog mig hela tiden. Så, om jag sa att jag alltid fapp djupfalska Jennifer Lawrence-bilder, tro mig, för det är jag. […]

Läs recension

Wiki Feet Review & Topp 12 Celerity Sex-sajter som WikiFeet.com Visa mig 12 alternativ för WikiFeet.com Har du upptäckt din sexuella fetisch nyligen? Gör dig redo att sluka samlingen av kändisfötter för en magnifik fotorgasm på WikiFeet.com! Samhället idag har kontinuerligt välkomnat alla sexuella fantasier vi deltar i. Således hyllas fotbesattheter på […]

Läs recension

TaxiDriverMovie & 12 Bästa Fappening och Gratis Celebs/Porrstjärnor nakensajter som taxidrivermovie.com Visa mig 12 alternativ för TaxiDriverMovie.com Kändisar är de mest idoliserade personligheter i världen. När deras elaka sidor kommer ut till allmänheten är allas ögon riktade mot dem - särskilt om dessa läckor är skandaler, smutskastningar och kontroversiella missöden. Visst, det är spännande att […]

Läs recension

Deep Swap & TOP-12 Celeb nakenbilder & Deepfake-porrsajter som DeepSwap.ai Visa mig 12 alternativ för DeepSwap.ai De erotikfans som vill ha ett extremt äventyr med sina mest eftertraktade superstjärnor kommer att älska Deep Swap. Om du har den vildaste fantasin, skynda dig till den här plattformen för att uppleva ett spännande, unikt fenomen. Skapa ditt saftiga material och se […]

Läs recension

HeroEro Recension & TOP 12 Nakensajter för Fappening och kändisar som heroero.com Visa mig 12 alternativ för HeroEro.com När saker blir galet vilda och det inte finns porr på din telefon eller bärbara dator, önskar vi alltid att det finns en hjälte som kunde rädda oss. Som tur var hittade jag världens bästa hjälte; det har funnits i en […]

Läs recension

Fapopedia & TOP-12 nakenbilder på kändisar och läckor som Fapopedia.net Visa mig 12 alternativ för Fapopedia.net Fapopedia är med! Ja, det låter som Wikipedia och har lockat porrkännare över hela världen. Fapopedia lyfte fram sin förmåga att hitta dina kåta favoritmaterial. Liksom Wikipedia och andra sökverktyg ger Fapopedia underverk genom att visa upp toppen och […]

Läs recension

Fappening Book & TOP-12 nakenbilder på kändisar och Deepfake-porrsajter som FappeningBook.com Visa mig 12 alternativ för FappeningBook.com Vill du lägga till fler ställen till din kändisporrfetisch? Lägg till Fappening Book till din lista och smaka på sensationen av stygga och sexiga personligheter som spelas in och slås i verkligheten. Fappening Book vänder sig till […]

Läs recension

PornDeepFake & Top-12 Deepfake och kändisporrsidor som liknar porndeepfake.net Visa mig 12 alternativ för PornDeepFake.net Ahh, deepfakes... Jag fick nyligen förslag från mina vänner om deepfake kändisporrsajter, och personligen är jag inte ny på det här nisch. Jag har recenserat flera deepfake-webbplatser tidigare, och denna nisch har lämnat mig i vördnad. Vad som är förvånande, […]

Läs recension

Sexiga stjärnor & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som SexyStars.online Visa mig 12 alternativ för SexyStars.online Åh, sexiga stjärnor! Jag känner mig lite het idag när jag tänker på mina favoritkändisidoler i fullständig nakenhet. Hur är det med dig, kompis? Tycker du också på samma sätt? Det är inte svårt att föreställa sig vår kändis […]

Läs recension

JerkOffToCelebs & TOP 12 nakenbilder på kändisar och sexskandalsajter för kändisar som jerkofftocelebs.com Visa mig 12 alternativ för JerkOfftoCelebs.com Vi har alla en lång längtan efter att titta på nakenbilder och videor på kändisar. Faktum är att många popstjärnor och Hollywood-skådespelerskor visar tydliga scener i sina musikvideor och filmer för att locka […]

Läs recension

Deep Fucks & 12 bästa kändisnakenbilder och djupa falska porrsajter som DeepFucks.com Visa mig 12 alternativ för DeepFucks.com Fans av djupa falska videor tjatar om bra sajter att lägga till i sin lista över porrplatser. Tack och lov har jag upptäckt den här plattformen som revolutionerade vår strävan efter erotik. DeepFucks.com får dig att vilja […]

Läs recension

CFake Review & 12 bästa kändisar DeepFake och Celeb Nakensajter som cfake.com Visa mig 12 alternativ för Cfake.com-kändisar — ​​är de inte perfekta? Jag undrar alltid hur de där Hollywoodskönheterna ser ut när de är nakna. Det finns gott om nakna kändissidor på nätet, men inte alla kändisars telefoner har blivit hackade. Jag hittar hela tiden Taylor Swift, Lily […]

Läs recension

Sexkändisar och topp 12 kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar SexCelebrity.net Visa mig 12 alternativ för SexCelebrity.net Hej, kompis! Börja lista kändisen du vill se helt naken. Här på SexCelebrity.net kommer du att få den hetaste och fräschaste kändisporrfilmen att rycka på. Tur om din favoritpersonlighet släppte busiga sexband […]

Läs recension

BannedSextapes & 12-bästa premiumsajter för nakenkändisar som bannedsextapes.com Visa mig 12 alternativ för BannedSextapes.com Ahh, porrstjärnor... De finns överallt. Vissa är gamla och framgångsrika, medan andra är nybörjare och fräscha. Men många av oss letar efter något annat - en smak som kommer att dröja kvar i våra drömmar. Och jag hittade precis rätt innehåll — […]

Läs recension

Adult Deep Fakes & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som AdultDeepFakes.com Visa mig 12 alternativ för AdultDeepFakes.com Det finns definitivt dagar i våra liv när vi vill se våra kändisförälskelser göra de otäcka sexuella handlingar som tillfredsställer våra kukar. Ibland undrar vi hur det faktiskt känns att ha dem i […]

Läs recension

VividCeleb Recension & 12 (bästa) premium nakenbilder på kändisar, sajter med sexband som vividceleb.com Visa mig 12 alternativ för vividceleb.com Idag ska vi prata om en annan nakensajt för kändisar som heter VividCeleb. Det är bland de mest populära och mest använda kändisporrorna med fullspäckade sexband, foton, fullängdsfilmer och mer! Det finns gott om nakna kändissidor ute […]

Läs recension

Famous Board & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar FamousBoard.com Visa mig 12 alternativ för FamousBoard.com Tyvärr! Famous Board är en plats att besöka när du är sugen på nakenbilder på kändisar, nyheter och porrfilmer. Kändisfanatiker kommer att vara extatiska och överväldigade med biblioteket med uppladdade fotografier och heta videor av framstående stjärnor […]

Läs recension

MrDeepFakes & 12 bästa kändis DeepFake Porr och Celeb nakensajter som mrdeepfakes.com Visa mig 12 alternativ för mrDeepfakes.com Många kändisar har laddat upp sina nakenbilder till den djupa webben i ett försök att skörda extra publicitet och mediaexponering. Trots det kan du inte anta att varje enskild kändis kommer att vara så hänsynslös att de läcker […]

Läs recension

CelebMasta & 12 bästa gratis läckta nakenkändisar, kändisporrsajter som celebmasta.com Visa mig 12 alternativ för Celebmasta.com Ahh, kändisar. Deras liv är ganska fascinerande, eller hur? Kändislivet är fullt av skvaller, nyheter, skandaler, och det är inte förvånande att alla älskar att surfa på nakensajter för kändisar och fappening-sidor eftersom det ger massor av kändisar […]

Läs recension

Fappenist & TOP-12 bästa kändis nakenbilder och Fappening-liknande webbplats som liknar Fappenist.com Visa mig 12 alternativ för Fappenist.com Vem har inte en kändisförälskelse när han växer upp? Ja, man, jag vet att du förvarar sexiga tidningar och DVD-skivor i ditt rumsskåp och försöker så hårt att din mamma inte ser det. Åh, dessa minnen! Under tiden […]

Läs recension

EgoAllStars & 12 BÄSTA kändisnakenbilder, nakna kändisläckor som egoallstars.com Visa mig 12 alternativ för Egoallstars.com De flesta fans hängivenhet för sina älskade kändisar visas genom EgoAllStars – en berömd nakenwebbplats för kändisar. Upptäck otaliga nudistbilder och sexuellt explicita kändisbilder genom att bläddra igenom dess stora samling av hetaste läckor och naket innehåll. Bilder […]

Läs recension

Nudography & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande Nudography.com Visa mig 12 alternativ för Nudography.com Tack vare deras många toppklassiga framträdanden i filmer, lockar kändisar mycket uppmärksamhet. Förutom att vara generationens standard för mode och trender, är de verkligen tilltalande och orsakar mycket onani. Och ja, många människor […]

Läs recension

CelebJihad Review 12 bästa naken Celeb och Deepfake porrsajter som Celebjihad.com Visa mig 12 alternativ för Celebjihad.com Medan tusentals andra kändisar nakna och läckta webbplatser är påfallande lika - med samma källmaterial, navigering och layout, är det fortfarande imponerande att CelebJihad har hittat ett sätt att sticka ut. Denna webbplats har fantastiskt innehåll som […]

Läs recension

CelebritySlips & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande celebrityslips.com Visa mig 12 alternativ för CelebritySlips.com Ibland, när vi ser porr eller modeller som blir nakna, ger det inte mycket spänning och spänning än det brukade. Kanske har vi tittat för mycket porr i flera år att nakenhet inte längre fungerar sin magi. Men oroa dig inte, […]

Läs recension

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nakenbilder och läckta platser som Ancensored.com Visa mig 12 alternativ för Ancensored.com Ancensored webbplats är en uppfriskande förändring av tempot. Med den många plattformen för vuxna videor lockar denna plats nybörjare och erfarna porrmissbrukare. Denna webbplats tar emot hundratals videor att välja mellan var du kan se vilken kändis du […]

Läs recension

ScandalPlanet Review & 12 (bästa) kändisnuddar och kändissexskandalwebbplatser som scandalplanet.com Visa mig 12 alternativ för Scandalplanet.com Flera Hollywood -sexfilmer har funnits på min bevakningslista länge - hundratals av dem, faktiskt. Vanligtvis ger dessa intima avslöjanden inte mycket sexuell tillfredsställelse som porr, men det är fascinerande att se hur mycket […]

Läs recension

CelebGate & TOP-12 Celebrity Nakenbilder och läckta platser som CelebGate.cc Visa mig 12 alternativ för CelebGate.cc Och ja! Det verkar som om en ny webbplats tillägnad kändisens nakenbilder och videor finns här. Detta är en bra nyhet för porrentusiaster och kändisfantaster i grannskapet. Därför är de hungriga och som behöver […]

Läs recension

TheNipSlip Review & 12 BÄSTA Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites som TheNipSlip.com Visa mig 12 alternativ för TheNipSlip.com Slutligen TheNipSlip! Det är en av de bästa kändis naken webbplatser som har uppriktiga och bilder av kändisar i deras mest vågade och nakna ögonblick. Ja, det stämmer, alla superstjärnor i branschen - modeller, TV -personligheter, […]

Läs recension

DrunkenStepFather & 12 BÄSTA nakenkändisar och nakna celeb-läcksidor som DrunkenStepFather.com Visa mig Topp 12-alternativ för DrunkenStepFather.com Även om olika kändis-nakna och läckta celeb-sexwebbplatser numera är det bara några av dem som sticker ut och har en anmärkningsvärt autentisk och värdefull rykte. Ändå var jag på humör för läckta bilder […]

Läs recension

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Visa mig 12 alternativ för CelebsRoulette.com Äntligen en fantastisk webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från TV-program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och skotten. Och när jag säger [...]

Läs recension

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites Like AZNude.com Visa mig 12 alternativ för AZNude.com När det kommer till mina första intryck av vilken webbplats som helst, väcker specifika sidor omedelbart min uppmärksamhet och ger mig en fantastisk smygtitt av vad du kan förvänta. Denna typ av tidig upplevelse dröjer kvar till benet medan jag tittar igenom [...]

Läs recension

Thefappeningblog & 12 BÄSTA Nakna kändiswebbplatser som thefappeningblog.com Visa mig 12 alternativ för thefappeningblog.com Äntligen The FappeningBlog! Om du är fascinerad av att ta en titt på dina favoritkändisers sexiga och stygga sida, så är det här platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydande nakenkändisarna [...]

Bläddra till början