Uppdaterad: 12 juli 2024

ScandalPlanet recension

& 12 (bästa) kändis nakenbilder och kändis sex skandal webbplatser som scandalplanet.com

Besök AdultFriendFinder nu - ett bra alternativ för alla kändis -porrsajter - få en RIKTIG GF idag!

Visa mig 12 alternativ för Scandalplanet.com

ScandalPlanet huvud

Flera Hollywood -sexfilmer har funnits på min bevakningslista länge - hundratals av dem faktiskt. Vanligtvis ger dessa intima avslöjanden inte mycket sexuell tillfredsställelse som porr, men det är fascinerande att se hur mycket intima affärer de inkluderar i varje skandal. Dessa kändissexvideor är svåra att läsa - du får gissa om de är helt äkta eller bara spelar dumma spel. Ibland tror jag att de försöker imponera på tittarna med sina sexskandaler och ger en prestation på plats. Jag menar, jag skulle förstå det. En viktig komponent i en sexhandling är hur du bär dig. Och detta är viktigt för kända skådespelerskor och kändisar som håller sin trovärdighet intakt.

Officiell URL: http://scandalplanet.com

För någon som jag som gillar den här typen av saker kan vi hålla med om att det inte finns några sexuella inspelningar, tydliga bilder eller paparazzi -bilder som inte är fängslande. Således är fappening -webbplatser som ScandalPlanet.com praktiska för att dela skandalösa föremål som den här.

Den har flera igenkännliga supermodeller, musiker, skådespelerskor och stjärnor på sociala medier, inklusive sådana i suggestiva poser och inspelningar som exponeras för allmänheten. ScandalPlanet är den mest givande webbplatsen i sitt slag och erbjuder djup inblick i stjärnornas intima liv. Så oavsett vad du tycker om kan du upptäcka allt här: nakeninspelningar, nakna bilder, tydliga filmer och alla de senaste smutsiga kändisskontroverserna på nätet. Låt oss se vilka andra saker du kan få från den här webbplatsen nedan.

Kändisskandaler och nakenbilder på ScandalPlanet

Låt oss vara ärliga; alla gillar sex. Och det är helt naturligt, och ofta är det imponerande och roligt! Visst, inte alla vill dela sina goda tider med världen, men andra drivs av tanken på att skapa vackra minnen för många år framöver. Många par vill också återkomma till sina slutiga stunder tillsammans efteråt och ge en fördjupad kritik. Så det är inte chockerande att otaliga människor försöker bli äventyrliga och spela in sina intima stunder.

I själva verket ökar känslan av aktiviteten genom att veta att ett band spelar in eftersom "medvetenheten" om att du spelas in förstärker din orgasm vilket leder till en tillfredsställande sexuell upplevelse. Så, jag måste säga, hemlagad sexband är varken oanständigt eller något att skämmas över.

Att vara en superstjärna har dock några extra utmaningar. Visst, att vara i allmänhetens ögon kan se ut som en glamorös tillvaro. Men oj pojke, berömda TV- och filmpersonligheter utsätts ofta för en intensiv granskning av vad de än gör bara för allmänhetens intresse. Läckor av inspelningar och skandalösa foton som kändisarna hoppades skulle förbli osedda för världen ägde rum i denna situation. Jag är säker på att du är upphetsad över det här - men vem skulle inte göra det? Så jag presenterar dig den skandalösa ScandalPlanet, där du kommer att upptäcka sexuella inspelningar, tydliga foton, berömda kändisars bilder och till och med filmer med favorit Hollywood -kändisar.

ScandalPlanet är hem för över tusen unika kändisers sexvideor, inklusive upskirt -bilder, stygga bröstvårtor, nakna bilder och mycket mer. Annat än det kommer du att se många falska kändissexskandaler, även om de använder trovärdiga efterbildare (vilket är underhållande att titta på oavsett). Tråkiga nyheter för HD -fans, videor som finns tillgängliga på ScandalPlanet är under genomsnittet. Men om du är här för "action", finns det inget annat sätt att leta efter underhållningsnyheter och kändisar. Samtidigt har bilderna mycket större upplösning, främst för nakna bilder, som välkända proffotografer tillhandahåller.

ScandalPlanet: En genombrottsplattform för blivande kändisar

ScandalPlanet kändis

Kontroverser plågar oss ständigt. Det händer faktiskt nästan varje dag. Många av dessa berömda kändisars foton blir hackade och avslöjar deras fantastiska kroppar och fitta online. Till och med paparazzi jagar videor och bilder av deras mål och försöker dokumentera dem när de är nakna. Din käke kommer att falla av förvåning när du upptäcker att många, om inte de flesta, sexiga skådespelerskorna inte har något emot att visa sina "tillgångar" offentligt.

På grund av att dessa nakenbilder dyker upp överallt har många kändisnakna platser blivit en genombrottsplattform för många blivande stjärnor. En betydande andel begåvade tjejer som strävar efter att göra sig ett namn inom film- och musikindustrin misslyckas helt. Det finns inte mycket plats för dem i kändisvärlden. Även om de kan ägna hela sitt liv åt att komponera musik, göra reklam eller videoklipp, har de aldrig haft möjlighet att bli en "riktig" artist. De flesta av dessa nybörjare tar den snabbaste vägen istället - som att avsiktligt läcka sina nakenbilder eller skapa buller i sina sociala medier.

SkandalPlanet Elizabeth

Vanligtvis tar dessa blivande kändisar en motreaktion från bashers och försöker en annan väg till stjärnstatus. Ja, det stämmer, det finns andra sätt. Har du någonsin hört talas om en stjärna som sover med en producent eller en regissör för att få en roll? Tja, det är inte en överraskning, särskilt i denna bransch. Det är därför det finns så många sexvideor och skandalösa bilder på nu kända kändisar online. Och du vet exakt hur de får rampljuset, eller hur? Åh pojke, du kommer aldrig att veta hur många kändisar som försöker för hårt för att komma in i scenen.

Bra att ScandalPlanet har allt klart för dig. Det finns många nakenbilder och sexvideor av Jennifer Lawrence, Selena Gomez, Zendeya och mer. Webbplatsen är helt gratis och den har färska, aldrig tidigare sett tydliga foton och videor som läggs till varje dag. Se det fantastiska urvalet, och du kommer att ha svårt att tro att du aldrig har sett det förut. Gör dig redo att uppleva ett paradis med fantastisk nakenhet, där du kommer att upptäcka alla de tydliga bilderna från dina favoritstjärnor.

Tusen läckta sexskandaler och nakenbilder på ScandalPlanet

ScandalPlanet Britney

Här på ScandalPlanet läckte över 35K+ videor direkt från telefoner och videoinspelningskameror av kändisar. Det är ett helt upprörande antal! Du har fortfarande mycket att upptäcka om du tittar på alla dessa fantastiska videoklipp under hela året.

Faktum är att många av dessa damer läcker officiellt sexvideor av sig själva bara för att göra ett surr i tidningar, talkshows och hela Hollywood. Det låter som att det är deras sätt att tränga in i kändisvärlden. De brukar ansluta sig live offentligt, så det behövs ingen sexskandal! Jag skojar dock inte! Det är stjärnans nakna sanning.

Bortsett från det finns det nakenbilder, fitta foton, nypa och andra nakna bilder av kändisar tillgängliga här. Det finns tusentals och tusentals foton tillgängliga här; du kan inte ens avsluta dem även om du tillbringat hela ditt liv.

Navigating ScandalPlanet: Mina första intryck

ScandalPlanet -videor

När du besöker sidan är det första du kommer att presentera miniatyrbilder av kändisar. Det visar de senaste sakerna som lagts in på webbplatsen, så du vet vilken av dem som har de senaste skandalerna. Varje stjärna har sitt eget avsnitt på sidan med en titel med vad som finns i deras profil. Jag såg till exempel något om "Kloe Kardashian nakenbilder och porrfilmer, ""Amber Rose Naken Leaked Pics Compilation, ""Dua Lipa Nakenbilder och fitta", och många fler.

Titlarna på dessa saker är fördelaktiga för att navigera i innehållet i varje kändis. Under sidan hittar du över 400+ sidor med arkivinlägg tillgängliga här. Om du beräknar det korrekt finns det tusentals innehåll som du fritt kan bläddra på ScandalPlanet.

Samtidigt, om du tittar noga på höger sida, är det här de mest populära kategorierna finns. Jag är säker på att ni alla kommer att älska Ariana Grande, Billie Eilish, Kylie Jenner, Jessica Alba, Emma Watson och mer! Det finns också externa länkar som omdirigerar dig till en annan separat webbplats. Men det jag gillar mest med ScandalPlanet är dess sökmotor. Det gör din kändisjakt bekvämare och snabbare. Jag försökte det direkt och skrev in Elizabeth Olsen, och boom, hon är en total bomb! Det finns ganska mycket saker hon har för oss. Jag trodde aldrig att Scarlett Witch är het som dessa videor och foton. Åh pojke, det finns också mycket Britney Spears -innehåll. Jag visste aldrig att hon är en sann Britney -tik.

Skandalens största lögnPlanet

ScandalPlanet Zendaya

Fakes, Fakes, Fakes

Av olika skäl hänger jag hårt innan jag påpekar bristerna hos en specifik webbplats vid granskning. Jag tror att jag borde hitta det som är bra med en webbplats innan jag kritiserar den. Men jag gör ett undantag på den här eftersom du måste veta detta innan du besöker webbplatsen. Tråkigt att säga, ScandalPlanets falska inlägg utgör en stor del av webbplatsens innehåll. Ja, du läste rätt. Det finns förfalskningar här - mest sexskandaler från oväntade kändisar. Jag säger inte att det inte finns några verkliga videoband här; vad jag säger är att det finns ganska mycket "look-alikes" av stjärnor tillgängliga här.

Till exempel hittade jag innehåll som säger läckta avsugningsvideor av Miley Cyrus eller Zendeya porrfilmer och nakenbilder. Allmänning! Tror du verkligen att dessa är på riktigt? Självklart inte. Visst ser de ut exakt som våra favoritstjärnor (vilket för övrigt är utmärkt), men du kan skilja den otroliga likheten mellan dem. Använd bara ditt sunt förnuft och se till att du inte blir lurad lätt. Hur som helst, det är inget problem för mig eftersom jag fortfarande tycker om att titta på dessa look-alikes på skärmen. Jag borde nog börja föreställa mig att det är riktiga Zendeya som ger en jävla avsugning på den där kusan.

HTTP -kryptering

Samtidigt hittade jag en annan sak på den här webbplatsen - den använder HTTP -kryptering istället för HTTPS -kryptering. Det är rätt! Oavsett hur modern tekniken nuförtiden använder ScandalPlanet ett osäkert krypteringssystem för sin webbplats. Utvecklarna av denna webbplats bör försöka förnya och uppgradera sin webbplats för deras användares säkerhet.

Jag kan inte argumentera för att ScandalPlanet är ett perfekt ställe att hitta kändisskandaler, men om hela sidan inte kommer med säker kryptering så borde jag nog tänka mig om två gånger. Hur som helst, om du inte har något emot det eller inte har några planer på att tillhandahålla känslig information på webbplatsen, är det tillräckligt bra för ett besök.

För- och nackdelar med ScandalPlanet

FÖRDELAR:

 • Massor av sexskandaler och nakenbilder
 • Lätt att använda och enkel navigering
 • Många kändisar presenterades
 • Stöder mobil surfning
 • Varje innehåll är informativt och kommer med beskrivningar av kändisar

CONS:

 • Det finns falska videor och bilder
 • HTTP -krypterad webbplats
 • Ingen nedladdning tillgänglig
 • Vissa webbplatser från tredje part

12 bästa kändis nakenbilder och kändis sex skandal webbplatser som scandalplanet.com:

# 1 - SexTaped

sextape-1

Vi kan inte förneka att de flesta av oss älskar att se andra människor i bilder och videor som skulle vara privata. Oavsett om det är från en kändis, modell, amatör eller professionell porrstjärna, kan du se innehållet i dem på SexTaped.

SexTapeds videosamling är inte så stor eftersom det bara finns cirka 2,000 av dem, men de kompenserar det med varje videos kvalitet. Sajten ligger kvar på den hemlagade nischen och har fortfarande HD -videor tillgängliga. Den enda nackdelen vi kan tänka på är att webbplatsen inte har något nedladdningsalternativ. När det gäller bilderna kommer du att bli överväldigad av antalet kändisskott på den här webbplatsen.

Webbplatsen i sig är ganska okomplicerad och framåt; alla knappar och funktioner finns på rätt ställen. De har organiserat det med sex kategorier och filtrerar videor så att du snabbt kan leta efter dina favoritkändisar och genast komma till ditt syfte. Så, om du gillar hemmagjord porr, läckte nakenbilder från de hetaste stjärnorna och naturligtvis sexband, så är SexTaped det perfekta valet för dig.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisläckor
 • Webbplatsen erbjuder också amatörinnehåll
 • En blygsam och okomplicerad webbplats
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inget nedladdningsalternativ
 • Ett begränsat antal videor och alternativ
 • Många annonser

# 2 - SexKändis

sexkändis

En annan falsk kändis -porrwebbplats som har massor av möjligheter och även om den behöver förbättras, kan användas på ett bra sätt. Vi har alla våra favoritstjärnor, och vissa skulle förmodligen ge vad som helst för att uppfylla sina drömmar om att få sina bollar djupt i dessa kvinnliga celebs coochies. Men naturligtvis, för de flesta av oss skulle det bara förbli som en dröm och inget mer, så webbplatser som SexCelebrity skulle vara till hjälp för att på något sätt föra oss närmare, även för ett tag, till de sexiga stjärnorna som rör vår fantasi och gör vi känner oss vilda.

Webbplatsen låter dig se kvinnliga kändisar bli knullade hårt och ibland till och med bara spela och njuta av sig själva. Nakenbilder, sexband och till och med bilder av törstfälla finns alla här. Med bara ett klick får du en bra stund med allt sexigt och hett innehåll som denna webbplats erbjuder.

Bortsett från de läckta nakenbilderna och videoklippen har SexCelebrity ett Deepfake -porrkoncept, en ny genre av den populära smuten som använder unik grafik för att redigera en kändis ansikte till en liknande kroppstyp som du får "se" att de blir knullade och spelar smutsiga.

FÖRDELAR:

 • Massor av heta kändisporr
 • Realistiska videor
 • Regelbundna uppdateringar

CONS:

 • Vissa Deepfakes har dålig kvalitet
 • Videor har lägre kvalitet och upplösning
 • Det fungerar inte bra på mobila enheter

# 3 - Theappeningbloggen

thefappeningbloggen

Om du är fascinerad av att ta en smygtitt på din favoritkändis sexiga och stygga sida, är detta platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydelsefulla nakna kändiswebbplatserna där du kan hitta alla de största stjärnorna i Hollywood skryta med sina fitta och bedöma. Det är faktiskt den banbrytande webbplatsen som ger varje kåt liten kille det största arkivet för de mest efterfrågade kändisläckorna.

Faktum är att dess massiva samling är känd, och du kan hitta vilken stjärna som helst med sin egen nakensida. Så om du gillar att se Jennifer Lawrence, Rihanna, Miley Cyrus, Sophie Turner och andra heta saker idag, bör du kolla in TheFappeningBlog. Det har massor av innehåll för din ryck session och en aktiv gemenskap där du kan dela din dolda önskningar med likasinnade människor.

Thefappeningblog recension här.

FÖRDELAR:

 • Ger uppdateringar konsekvent
 • Omfattande samling av kändis erotik
 • Stöder mobil surfning
 • Forum är aktiva
 • Kronologisk ordning på kändisnamn för bättre åtkomst
 • Hemsidan är en härlig njutning

CONS:

 • Sök- och filtreringsfunktionen är begränsad
 • Annonserna på sidan förklädda som tredjepartslänkar

# 4 - AZNude

AZNude porr

Det finns tillfällen då vi vill unna oss lite ledighet och njuta av sexigt kändisinnehåll, och AZNude.com är den perfekta platsen för dig att besöka. Denna webbplats har många innehåll som sträcker sig från de hetaste kändisnamnen - skådespelerskor, modeller och många fler. Med mer än 250,000 70,000 tillgängliga foton för visning och nedladdning, samt mer än XNUMX XNUMX videor - kommer du att få lite godis med detta. Eftersom deras innehåll varierar från när det producerades ursprungligen kan deras videokvaliteter skilja sig åt. Ändå behöver du inte oroa dig för det eftersom de alla kan ses och går tillbaka till många decennier sedan. Det finns många material för nästan alla typer av kvinnor där ute; eftersom AZNude är tillgängligt över hela världen, ger de också innehåll från kändisar oavsett vilken nationalitet de har.

Du kommer aldrig hitta problem med nedladdning eller streaming medan du njuter av webbplatsen. De har inte heller så många irriterande annonser, så det är en sak som hjälper dig att få den bästa tiden i ditt liv genom deras innehåll. Deras gränssnitt är också enkelt att använda, och de erbjuder många funktioner för medlemmar att använda. De har också ett alfabetiskt index över kändisar, och allt du behöver göra är att klicka på ett namn. Du kommer automatiskt att matas med att väcka bilder och videor av dina favoriter.

Klicka för en fullständig recension av AZNude

FÖRDELAR:

 • Stor samling porr
 • Snabb streaming och nedladdningar gratis
 • Fantastiska sorteringsalternativ
 • Dagliga uppdateringar
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Auto
 • Liten trafik / exponering för andra användare
 • Icke-exklusivt innehåll

# 5 - CelebGate

celebgate foton

För de av er som vill ha god tid genom att titta på heta (och läckta!) Kändisfoton, kolla in CelebGates stora samling som innehåller många av dina kända favoriter. De har också några bonusar som bloggar och ett avsnitt reserverat för de unika Playboy-modellerna. Webbplatsen uppdaterar innehållet dagligen. De flesta av deras källor kommer från paparazzi-bilder, fotograferingar för olika kampanjer, Instagram-klipp och särskilt läckta bilder som inte är avsedda för allmänheten.

Celebgate.cc -layouten ser ut som din typiska kändisfläcksajt, och du hittar den oorganiserad utan mycket med sorterings- och filtreringsfunktioner. Hemsidan har dock ett AZ -index, en födelsedagsavsnitt för kändisar och den aktuella listan över uppdateringar. Webbplatsen har också en helt egen "Hall Of Fame" tillsammans med senaste blogginlägg. De har också ett unikt avsnitt "Fappening" med några uppföljande förklarande artiklar och relaterade kändisar, som Playboy och deras modeller. Varje modell på den här webbplatsen sätter upp sin bio och ger en liten försmak av webbplatsens innehåll.

FÖRDELAR:

 • Varje kändis har sina bios skrivna noggrant
 • Arkiv för kändisar och kvinnor
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Inga sök- och filtreringsalternativ
 • För många annonser
 • Videor eller bakgrundsbilder på webbplatsen omdirigerar dig till en annan webbplats för vuxna

# 6 - TheNipSlip

TheNipSlip hem

Att beskriva sig själv som en plats där du kan hitta de bästa kändisnypkuporna och garderobolycka, det är en blogg där du kan skära ner jakten och komma till de bra sakerna direkt. Du kommer att se populära namn med sexigt innehåll här - inte bara begränsat till nypslip utan också till andra sexiga och styggar som att se dina favoritbarn ha på sig genomskinliga kläder eller inte ens ha på sig trosor alls. Och det bästa av allt - sajten uppdateras tre gånger om dagen! Så du kan alltid förvänta dig något nytt och spännande varje gång du besöker sidan.

Några kändisar som du skulle vilja se mer av i The Nip Slip inkluderar Sofia Richie, Anna Kendrick och till och med Kim Kardashian. Det här är bara några få av dem, och det finns mycket mer namn att kolla in och njuta av.

FÖRDELAR:

 • Flera uppdateringar dagligen
 • Massor av innehåll du kan njuta av
 • Enkel att använda gränssnitt
 • Mobilt stöd

CONS:

 • Mycket grundläggande och tråkigt webbplats utseende
 • Kim K dominerar det mesta av webbplatsens innehåll
 • Många annonser och popup-fönster

# 7 - NudoGram

NudoGram

NudoGram är en porrwebbplats som främst vänder sig till kändisar och nakna läckor från dina favorit Hollywood -stjärnor. Vad jag märker om den här Fappening -webbplatsen är hur designen och inställningen har. Allt är välorganiserat och implementerar taggningssystem. Det betyder att du kan söka och hitta specifikt innehåll relaterat till dina preferenser. Nu behöver du inte gå igenom allt onödigt innehåll för att hitta det du letar efter. Eftersom NudoGram redan är utformat för din bekvämlighet.

FÖRDELAR:

 • Fri att använda
 • Innehållet är inte trångt och organiserat väl
 • Mycket effektiv att använda
 • Massor av fantastiskt innehåll
 • Har de mest populära kändisläckorna och exklusiva foton

CONS:

 • Annonser och irriterande popup-fönster

# 8 - CelebritySlips

kändisskivor

CelebritySlips är en helt gratis webbplats som är ganska underhållande att bläddra igenom. Det har överflödigt innehåll av kändisgarderober, några nypglas och mer. En eller alla dessa saker har hänt under evenemang eller medan kändisar helt enkelt vandrar runt på gatorna. Oavsett vilket du väljer kommer du alltid att kunna upptäcka attraktiva stjärnor här - även de du inte rimligen hade förväntat dig!

FÖRDELAR:

 • Enkel nedladdningsfunktion
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll
 • Det finns gott om bilder tillgängliga på sidan
 • Det finns en kategori "Upskirts" - mest populär på webbplatsen
 • Fri att använda

CONS:

 • Irriterande annonser överallt

# 9 - KändisarRoulette

KändisarRoulette hemma

Slutligen är CelebsRoulette en utmärkt webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från tv -program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och bilderna. Och när jag säger bra, menar jag hett, förföriskt och vågat. Tusentals tillgängligt innehåll är tillgängligt på CelebsRoulette, och du kan behöva ta en snabb paus från jobbet för att njuta av allt på en gång.

Oroa dig dock inte; varje dag uppdaterar CelebsRoulette innehållet och laddar upp färskt från Hollywood -scoopen, jag är säker på att du inte vill missa det. Även om webbplatsen har lite föråldrad design, ändrar det inte att det är ett spännande och uppfriskande tillfälle att fånga dina favoritkändisar i deras mest uppriktiga, vågade och hetaste ögonblick. Låt oss ta en närmare titt på vad CelebsRoulette har att erbjuda för oss, jävla jävlar.

En CelebsRoulette fullständig recension här.

FÖRDELAR:

 • Massor av kändisar läckt ut foton och videor
 • Frestande scener från olika källor
 • Fantastisk sökfunktion
 • Den har många webbplatsfunktioner
 • Många kategorier att välja mellan
 • Stöder mobil surfning
 • Implementerar användarbedömning

CONS:

 • Det finns gott om popup-fönster och irriterande annonser
 • Trasiga länkar
 • Inte exklusivt innehåll

# 10 - CelebJihad

celebjihad

Känd för sin "islamiska extremist" -vinkel när det gäller innehållet, vänder den här webbplatsen blicken mot västerländska värderingar, särskilt med kvinnors sexuella frihet, medan den beklagar många Hollywood A-listor som gör smutsiga saker framför kameran. Även om de har uttryckt sitt hat mot sådan kultur, tillhandahåller de fortfarande läckt innehåll som vanligtvis hämtas från verklig filmproduktion av proffs. Detta innehåll samlas in och arkiveras så att du kan rycka bort det. Det är en av de mer populära plattformarna för alla som vill kolla in några heta kändisporr och naken saker.

Webbplatsen organiserade sina sektioner i två: nakenkändisar och kändisvideor. Det första avsnittet är ett område för att se nakenbilder av kändisar. Båda avsnitten uppdateras regelbundet med bra innehåll. Deras kändisarkivsida låter dig se stjärnor och massor av heta kvinnor och deras innehåll. En smygtitt av stora namn som Kim Kardashian, Miley Cyrus och till och med Emily Ratajkowski är bara några sexiga kändisar med lite hett och sexigt innehåll.

FÖRDELAR:

 • Stor kändis naken och porr innehåll
 • Fri att använda
 • En mångsidig samling av kändisinnehåll

CONS:

 • Massor av clickbait-inlägg
 • Lägg upp några konstiga muslimska memes
 • Många störande och irriterande annonser

# 11 - Författare

Författare

Det är välkänt att stjärnor ofta står i medias rampljus, och som ett resultat är deras sexualitet i fokus för flera drömmar och fantasier. Ancensored.com erbjuder fans möjligheten att se hur deras älskade artister, underhållare, tv -personligheter och liknande verkar utan sina kläder och accessoarer. Ancensored tillhandahåller massor av olika typer av innehåll, med många sorters kändisers video- och bildinnehåll, liksom tuffa skärmgrepp över hela världen. Det är verkligen ett klokt alternativ för någon som uppskattar kändisorienterat innehåll.

FÖRDELAR:

 • Kändisinnehållet är massivt
 • Streaming är snabb och smidig
 • Stöder mobil surfning

CONS:

 • annonser
 • Nedladdning är inte tillgänglig

# 12 - PurelyCeleb

purelyeb

Naturligtvis är vi vana vid att titta på porrstjärnor och du ryckte till dessa professionella scener och porrkändisar. Men ibland tänker du på en viss kändis, och du vill söka efter sexiga videor och foton och använda dem för ditt nöje. Det är som om du längtar efter kändisinnehåll, och PurelyCeleb är det perfekta stället att mätta din hunger efter en sådan nisch. Tusentals skådespelerskor, modeller, små Youtube -stjärnor har läckt innehåll eller två, och du kan njuta av dem alla här.

Även om det bara finns några få gallerier med en avsevärd mängd bilder och videor, är vi ganska säkra på att denna webbplats kommer att bli stor på nolltid. Deras läckta foton är främst från badrum, sovrum och några är till och med tagna under semester. Detta innehåll kan laddas ner och streamas, med videokvaliteter som varierar beroende på när de uppdaterades.

PurelyCeleb låter dig njuta av deras lättillgängliga design och utmärkta gränssnitt med sina enkla layouter i webbplatsens utseende. Du kan också bläddra igenom sidor efter sidor med kändisinnehåll och ett index där du kan kolla in de mest framstående namnen du kan hitta på plats. Deras kändisindex innehåller också en kort biografi om någon och en smygtitt eller översikt över deras vanliga innehåll. PurelyCeleb är kanske inte den största webbplatsen för vuxna för tillfället. Ändå fokuserar det främst på sitt mål: att tillhandahålla kvalitetsläckt innehåll och göra sin webbplats välkomnande och levererad med ett vänligt användargränssnitt.

FÖRDELAR:

 • Varje kändissida har en kort biografi
 • Massor av läckt kändisinnehåll och arkiv
 • Mobil användning stöds

CONS:

 • Pop-up-annonser här och där
 • Begränsade sökalternativ
 • Behöver förbättrad filtreringsalternativ

Slutsats

Sammantaget tycker jag om mitt besök på ScandalPlanet. Allt från saftiga sexskandaler, topplösa bilder och uppriktiga paparazzi -bilder är fantastiskt och något jag aldrig sett förut. Varje dag publiceras nya uppdateringar på webbplatsen. Även om inte allt är naken och skandalös, är det verkligen något som fångar min uppmärksamhet när jag ser deras kroppar på stranden.

Min erfarenhet av att surfa på den här webbplatsen är en sådan glädje, och jag är säker på att du kommer att njuta av detta också. Men kom alltid ihåg att inte allt du ser på ScandalPlanet är äkta. Mitt råd, använd ditt sunt förnuft och ta några blickar innan du tror. Visst, du kan se autentiska nakenbilder av Kim Kardashian, men tro aldrig att en video av Selena Gomez som får gangbang faktiskt är verklig. Hur som helst, dessa kändisers look-alikes är också heta, så jag har inget emot att titta på dem alls. Så i slutändan är det helt enkelt en fråga om hur smart du är; så länge du är uppmärksam bör det gå bra.

liknande webbplatser Alla 44 andra webbplatser i denna kategori värda att kolla in:

Läs recension

Celeb Kingdom & 12 bästa kändisar och läckta nakensajter som CelebKingdom.org Visa mig 12 alternativ för CelebKingdom.org Portarna är öppna för Celeb Kingdom! Alla är hjärtligt välkomna att utforska banketten av erotiska måltider. Snyggt, detta kungarike går specifikt och helt igenom när det gäller att tillhandahålla nakenbilder på kändisar och sensuella föremål. Oj, jag måste kolla […]

Läs recension

Cinema Cult & 12 kändisporrwebbplatser som måste besökas och läckta nakenbilder av kändisar som Cinemacult.com Visa mig 12 alternativ för Cinemacult.com Har du någonsin sett dig själv att stirra på din favoritkändis på skärmen och tänka: "Hur ser de alltid så bra ut? ” Tja, håll ut för Cinemacult.com är ditt VIP-pass till världen av stjärnor som kommer […]

Läs recension

Celeb Matrix Review & 12 bästa kändisporrsajter och läckta kändisnakenbilder som CelebMatrix.com Visa mig 12 alternativ för CelebMatrix.com Hej där! Så jag snubblade över den här CelebMatrix-grejen på nätet, och tro mig, det är som ett VIP-pass till den vilda världen av kändiskul – och nej, jag pratar inte om röda mattan oopsies […]

Läs recension

Nudify Online & TOP 12 Deepfake-porr- och nakensajter för kändisar som Nudify.online Visa mig 12 alternativ för Nudify.online Har du någonsin fastnat för en dagdröm och undrat hur folk runt omkring dig skulle se ut i buff? Om du nickar med, välkommen till klubben, min vän. Kampen är på riktigt. Föreställ dig nu en […]

Läs recension

Videokändisar & Top-12 Fappening-sajter och läckta kändisporrsajter som VideoCelebs.net Visa mig 12 alternativ för VideoCelebs.net Välkommen, andra nöjessökare! Idag dyker vi in ​​i VideoCelebs lockande värld, där kändisarnas lockelse och deras lockande eskapader väntar. Nu, innan du börjar trolla fram bilder av Jennifer Lawrence, Selena Gomez eller till och med Penny […]

Läs recension

DeepFakePorn Review & 12 bästa falska nakenbilder på kändisar och DeepFake-porrsajter som DeepFakePorn.net Visa mig 12 alternativ för DeepFakePorn.net Hälsningar, mina internetkunniga varelser! Har du hört surret om den senaste trenden som tar webben med storm? Nåväl, låt mig ge dig de inte så fantastiska nyheterna. En djupt falsk sajt som heter DeepFakePorn har dykt upp […]

Läs recension

Kändisar Dump & 12 bästa läckta kändis nakenbilder och porrsidor som Celebsdump.com Visa mig 12 alternativ för Celebsdump.com Hej där! Så jag snubblade över CelebsDump häromdagen, och låt mig berätta för dig; det är inte bara din vanliga skvallersajt för kändisar. Det är en virtuell skattkammare av ångande foton med supermodeller, Hollywood-skådespelerskor och anmärkningsvärda […]

Läs recension

Tjejer i sociala medier & 12 måste-besöka kändisporrsajter som läcker ut som Socialmediagirls.com Visa mig 12 alternativ för Socialmediagirls.com Många tjejer använder numera sociala medieplattformar för att streama spel, skapa innehåll och göra andra saker. De får inte slut på idéer för att förbli aktiva och relevanta. Det är därför det finns gott om sexiga […]

Läs recension

Celeb Hub Recension & 12 bästa kändisnakensajter som CelebHub.net Visa mig 12 alternativ för CelebHub.net Undrar du vilken kändis som pryder porrscenen på sistone? Jag har upptäckt Celeb Hub, och du borde prova denna fenomenala sida. Älskare av kändisporr är domänens primära kundkrets, och om du tillhör denna lista över […]

Läs recension

Boobs Radar & 12 Bästa Fappening och läckta kändisporrsajter som BoobsRadar.com Visa mig 12 alternativ för BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Boobs Radar är en helt ny, förstklassig kändisporrkanal som du definitivt borde lägga till på din favoritlista. Trots att det inte är särskilt kreativt i innehållet gör Boobsradar ett fantastiskt jobb med att överträffa sina […]

Läs recension

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nakenbilder och Deepfake porrsajter som DesiFakes.com Visa mig 12 alternativ för DesiFakes.com Är du redo att utforska Desi Fakes? Jag recenserade nyligen en premium indisk porrsajt och blev fascinerad över att lära känna fler indiska snyggingar. Med det blir jag inspirerad att gräva och fapp på saftiga indiska […]

Läs recension

Adult Empire Celebrity & Topp 12 nakenkändissidor som adultempirecelebrity.com Visa mig 12 alternativ för adultempirecelebrity.com Sedan Kim Kardashians sexskandal släpptes för allmänheten har fler och fler kändisskandaler dykt upp på nätet, inklusive Paris Hilton och klassikern skandaler av Pamela Anderson, Jennifer Lopez och Carolyn Murphy. Allihopa […]

Läs recension

AEBN-kändisar & 12 bästa premiumsajter för nakenkändisar som straight.aebn.com Visa mig 12 alternativ för straight.aebn.com På senare tid har jag längtat efter många kändisar. Jag vet inte varför, men tankarna på dem slog mig hela tiden. Så, om jag sa att jag alltid fapp djupfalska Jennifer Lawrence-bilder, tro mig, för det är jag. […]

Läs recension

Wiki Feet Review & Topp 12 Celerity Sex-sajter som WikiFeet.com Visa mig 12 alternativ för WikiFeet.com Har du upptäckt din sexuella fetisch nyligen? Gör dig redo att sluka samlingen av kändisfötter för en magnifik fotorgasm på WikiFeet.com! Samhället idag har kontinuerligt välkomnat alla sexuella fantasier vi deltar i. Således hyllas fotbesattheter på […]

Läs recension

TaxiDriverMovie & 12 Bästa Fappening och Gratis Celebs/Porrstjärnor nakensajter som taxidrivermovie.com Visa mig 12 alternativ för TaxiDriverMovie.com Kändisar är de mest idoliserade personligheter i världen. När deras elaka sidor kommer ut till allmänheten är allas ögon riktade mot dem - särskilt om dessa läckor är skandaler, smutskastningar och kontroversiella missöden. Visst, det är spännande att […]

Läs recension

Deep Swap & TOP-12 Celeb nakenbilder & Deepfake-porrsajter som DeepSwap.ai Visa mig 12 alternativ för DeepSwap.ai De erotikfans som vill ha ett extremt äventyr med sina mest eftertraktade superstjärnor kommer att älska Deep Swap. Om du har den vildaste fantasin, skynda dig till den här plattformen för att uppleva ett spännande, unikt fenomen. Skapa ditt saftiga material och se […]

Läs recension

HeroEro Recension & TOP 12 Nakensajter för Fappening och kändisar som heroero.com Visa mig 12 alternativ för HeroEro.com När saker blir galet vilda och det inte finns porr på din telefon eller bärbara dator, önskar vi alltid att det finns en hjälte som kunde rädda oss. Som tur var hittade jag världens bästa hjälte; det har funnits i en […]

Läs recension

Fapopedia & TOP-12 nakenbilder på kändisar och läckor som Fapopedia.net Visa mig 12 alternativ för Fapopedia.net Fapopedia är med! Ja, det låter som Wikipedia och har lockat porrkännare över hela världen. Fapopedia lyfte fram sin förmåga att hitta dina kåta favoritmaterial. Liksom Wikipedia och andra sökverktyg ger Fapopedia underverk genom att visa upp toppen och […]

Läs recension

Fappening Book & TOP-12 nakenbilder på kändisar och Deepfake-porrsajter som FappeningBook.com Visa mig 12 alternativ för FappeningBook.com Vill du lägga till fler ställen till din kändisporrfetisch? Lägg till Fappening Book till din lista och smaka på sensationen av stygga och sexiga personligheter som spelas in och slås i verkligheten. Fappening Book vänder sig till […]

Läs recension

PornDeepFake & Top-12 Deepfake och kändisporrsidor som liknar porndeepfake.net Visa mig 12 alternativ för PornDeepFake.net Ahh, deepfakes... Jag fick nyligen förslag från mina vänner om deepfake kändisporrsajter, och personligen är jag inte ny på det här nisch. Jag har recenserat flera deepfake-webbplatser tidigare, och denna nisch har lämnat mig i vördnad. Vad som är förvånande, […]

Läs recension

Sexiga stjärnor & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som SexyStars.online Visa mig 12 alternativ för SexyStars.online Åh, sexiga stjärnor! Jag känner mig lite het idag när jag tänker på mina favoritkändisidoler i fullständig nakenhet. Hur är det med dig, kompis? Tycker du också på samma sätt? Det är inte svårt att föreställa sig vår kändis […]

Läs recension

JerkOffToCelebs & TOP 12 nakenbilder på kändisar och sexskandalsajter för kändisar som jerkofftocelebs.com Visa mig 12 alternativ för JerkOfftoCelebs.com Vi har alla en lång längtan efter att titta på nakenbilder och videor på kändisar. Faktum är att många popstjärnor och Hollywood-skådespelerskor visar tydliga scener i sina musikvideor och filmer för att locka […]

Läs recension

Deep Fucks & 12 bästa kändisnakenbilder och djupa falska porrsajter som DeepFucks.com Visa mig 12 alternativ för DeepFucks.com Fans av djupa falska videor tjatar om bra sajter att lägga till i sin lista över porrplatser. Tack och lov har jag upptäckt den här plattformen som revolutionerade vår strävan efter erotik. DeepFucks.com får dig att vilja […]

Läs recension

CFake Review & 12 bästa kändisar DeepFake och Celeb Nakensajter som cfake.com Visa mig 12 alternativ för Cfake.com-kändisar — ​​är de inte perfekta? Jag undrar alltid hur de där Hollywoodskönheterna ser ut när de är nakna. Det finns gott om nakna kändissidor på nätet, men inte alla kändisars telefoner har blivit hackade. Jag hittar hela tiden Taylor Swift, Lily […]

Läs recension

Sexkändisar och topp 12 kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar SexCelebrity.net Visa mig 12 alternativ för SexCelebrity.net Hej, kompis! Börja lista kändisen du vill se helt naken. Här på SexCelebrity.net kommer du att få den hetaste och fräschaste kändisporrfilmen att rycka på. Tur om din favoritpersonlighet släppte busiga sexband […]

Läs recension

BannedSextapes & 12-bästa premiumsajter för nakenkändisar som bannedsextapes.com Visa mig 12 alternativ för BannedSextapes.com Ahh, porrstjärnor... De finns överallt. Vissa är gamla och framgångsrika, medan andra är nybörjare och fräscha. Men många av oss letar efter något annat - en smak som kommer att dröja kvar i våra drömmar. Och jag hittade precis rätt innehåll — […]

Läs recension

Adult Deep Fakes & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som AdultDeepFakes.com Visa mig 12 alternativ för AdultDeepFakes.com Det finns definitivt dagar i våra liv när vi vill se våra kändisförälskelser göra de otäcka sexuella handlingar som tillfredsställer våra kukar. Ibland undrar vi hur det faktiskt känns att ha dem i […]

Läs recension

VividCeleb Recension & 12 (bästa) premium nakenbilder på kändisar, sajter med sexband som vividceleb.com Visa mig 12 alternativ för vividceleb.com Idag ska vi prata om en annan nakensajt för kändisar som heter VividCeleb. Det är bland de mest populära och mest använda kändisporrorna med fullspäckade sexband, foton, fullängdsfilmer och mer! Det finns gott om nakna kändissidor ute […]

Läs recension

Famous Board & 12 bästa kändisnakenbilder och Deepfake-porrsajter som liknar FamousBoard.com Visa mig 12 alternativ för FamousBoard.com Tyvärr! Famous Board är en plats att besöka när du är sugen på nakenbilder på kändisar, nyheter och porrfilmer. Kändisfanatiker kommer att vara extatiska och överväldigade med biblioteket med uppladdade fotografier och heta videor av framstående stjärnor […]

Läs recension

MrDeepFakes & 12 bästa kändis DeepFake Porr och Celeb nakensajter som mrdeepfakes.com Visa mig 12 alternativ för mrDeepfakes.com Många kändisar har laddat upp sina nakenbilder till den djupa webben i ett försök att skörda extra publicitet och mediaexponering. Trots det kan du inte anta att varje enskild kändis kommer att vara så hänsynslös att de läcker […]

Läs recension

CelebMasta & 12 bästa gratis läckta nakenkändisar, kändisporrsajter som celebmasta.com Visa mig 12 alternativ för Celebmasta.com Ahh, kändisar. Deras liv är ganska fascinerande, eller hur? Kändislivet är fullt av skvaller, nyheter, skandaler, och det är inte förvånande att alla älskar att surfa på nakensajter för kändisar och fappening-sidor eftersom det ger massor av kändisar […]

Läs recension

Fappenist & TOP-12 bästa kändis nakenbilder och Fappening-liknande webbplats som liknar Fappenist.com Visa mig 12 alternativ för Fappenist.com Vem har inte en kändisförälskelse när han växer upp? Ja, man, jag vet att du förvarar sexiga tidningar och DVD-skivor i ditt rumsskåp och försöker så hårt att din mamma inte ser det. Åh, dessa minnen! Under tiden […]

Läs recension

EgoAllStars & 12 BÄSTA kändisnakenbilder, nakna kändisläckor som egoallstars.com Visa mig 12 alternativ för Egoallstars.com De flesta fans hängivenhet för sina älskade kändisar visas genom EgoAllStars – en berömd nakenwebbplats för kändisar. Upptäck otaliga nudistbilder och sexuellt explicita kändisbilder genom att bläddra igenom dess stora samling av hetaste läckor och naket innehåll. Bilder […]

Läs recension

Nudography & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande Nudography.com Visa mig 12 alternativ för Nudography.com Tack vare deras många toppklassiga framträdanden i filmer, lockar kändisar mycket uppmärksamhet. Förutom att vara generationens standard för mode och trender, är de verkligen tilltalande och orsakar mycket onani. Och ja, många människor […]

Läs recension

CelebJihad Review 12 bästa naken Celeb och Deepfake porrsajter som Celebjihad.com Visa mig 12 alternativ för Celebjihad.com Medan tusentals andra kändisar nakna och läckta webbplatser är påfallande lika - med samma källmaterial, navigering och layout, är det fortfarande imponerande att CelebJihad har hittat ett sätt att sticka ut. Denna webbplats har fantastiskt innehåll som […]

Läs recension

CelebritySlips & TOP-12 Bästa kändisnudlar och Fappening-liknande webbplats Liknande celebrityslips.com Visa mig 12 alternativ för CelebritySlips.com Ibland, när vi ser porr eller modeller som blir nakna, ger det inte mycket spänning och spänning än det brukade. Kanske har vi tittat för mycket porr i flera år att nakenhet inte längre fungerar sin magi. Men oroa dig inte, […]

Läs recension

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nakenbilder och läckta platser som Ancensored.com Visa mig 12 alternativ för Ancensored.com Ancensored webbplats är en uppfriskande förändring av tempot. Med den många plattformen för vuxna videor lockar denna plats nybörjare och erfarna porrmissbrukare. Denna webbplats tar emot hundratals videor att välja mellan var du kan se vilken kändis du […]

Läs recension

ScandalPlanet Review & 12 (bästa) kändisnuddar och kändissexskandalwebbplatser som scandalplanet.com Visa mig 12 alternativ för Scandalplanet.com Flera Hollywood -sexfilmer har funnits på min bevakningslista länge - hundratals av dem, faktiskt. Vanligtvis ger dessa intima avslöjanden inte mycket sexuell tillfredsställelse som porr, men det är fascinerande att se hur mycket […]

Läs recension

CelebGate & TOP-12 Celebrity Nakenbilder och läckta platser som CelebGate.cc Visa mig 12 alternativ för CelebGate.cc Och ja! Det verkar som om en ny webbplats tillägnad kändisens nakenbilder och videor finns här. Detta är en bra nyhet för porrentusiaster och kändisfantaster i grannskapet. Därför är de hungriga och som behöver […]

Läs recension

TheNipSlip Review & 12 BÄSTA Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites som TheNipSlip.com Visa mig 12 alternativ för TheNipSlip.com Slutligen TheNipSlip! Det är en av de bästa kändis naken webbplatser som har uppriktiga och bilder av kändisar i deras mest vågade och nakna ögonblick. Ja, det stämmer, alla superstjärnor i branschen - modeller, TV -personligheter, […]

Läs recension

DrunkenStepFather & 12 BÄSTA nakenkändisar och nakna celeb-läcksidor som DrunkenStepFather.com Visa mig Topp 12-alternativ för DrunkenStepFather.com Även om olika kändis-nakna och läckta celeb-sexwebbplatser numera är det bara några av dem som sticker ut och har en anmärkningsvärt autentisk och värdefull rykte. Ändå var jag på humör för läckta bilder […]

Läs recension

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Visa mig 12 alternativ för CelebsRoulette.com Äntligen en fantastisk webbplats med en blandning av bilder och videor av de hetaste kändisarna från TV-program, filmer, dokumentärer och många andra resurser. Förvänta dig att bara njuta av de "bra" scenerna och skotten. Och när jag säger [...]

Läs recension

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites Like AZNude.com Visa mig 12 alternativ för AZNude.com När det kommer till mina första intryck av vilken webbplats som helst, väcker specifika sidor omedelbart min uppmärksamhet och ger mig en fantastisk smygtitt av vad du kan förvänta. Denna typ av tidig upplevelse dröjer kvar till benet medan jag tittar igenom [...]

Läs recension

Thefappeningblog & 12 BÄSTA Nakna kändiswebbplatser som thefappeningblog.com Visa mig 12 alternativ för thefappeningblog.com Äntligen The FappeningBlog! Om du är fascinerad av att ta en titt på dina favoritkändisers sexiga och stygga sida, så är det här platsen för dig. Under mycket lång tid har TheFappeningBlog varit en av de mest betydande nakenkändisarna [...]

Bläddra till början